Viihdefoorumi: Viihdeuutiset ja -juorut: Kemin lumilinna uutisissa jälleen!

kuopassa kirjoittaa

Kemissä oleva lumilinna on päässyt jälleen lehtien otsikoihin päivää paistattelemaan. Tällä kertaa maailman suurimmasta lumilinnoituksesta kertoo englantilainen Telegraph-lehti, joka on julkaissut linnasta kertovan kuva-albumin.

Telegraph tietää kertoa Kemin lumilinnan rakennettavan uudelleen vuosi toisensa jälkeen. Tällä kertaa linna on sarjakuva-aiheinen. Yhteistä linnan eri vuosiversioille on se, että siihen rakennetaan vuosittain kappeli ja hotelli. Joka vuosi linnan pohjakaavio, muoto ja koko vaihtelee. Vuonna 2011 linnan teemana on sarjakuvat. Linnassa nähdään muun muassa Simpsonit ja Karvinen sekä Ice Age -leffoista tuttu mammutti ja Hämähäkkimieskin näkyy eräässä kulmassa kyyristelemässä.

Sarjishahmojen lisäksi aikaa voi viettää esimerkiksi lumiravintolassa, jossa on 180 asiakaspaikkaa. Ravintolan pöydät ja istuimet ovat jäätä. Istuinten päällä on taljat, jotta takalistot eivät jäädy.

Allekirjoitus: Kysyttävää tämän foorumin toiminnoista? Kaipaatko apua? Ei hätää. Ällös huoli. Palstan ylläpito neuvoo ja avittaa sähköpostitse. Laita viesti osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008