Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: Hauskoista nettiosoitteista tehtiin kirja

kuopassa kirjoittaa

Tahtomattaankin typeriltä ja hauskoilta kuulostavista nettisivustojen URL-osoitteista on tehty kirja. Kirja on suositeltava hankinta erityisesti englannin kielen taitajille, sillä se on juuri enkuksi naputeltu. Kirjassa esitellään muun muassa julkisuuden hahmojen agenttien yhteystietoja keräävä Who Represents -palvelu, joka käyttää niinkin kieroutunutta nettisivuston osoitetta kuin www.whorepresents.com. kirjassa on yhteensä hieman yli 150 tällaista kömmähdyksen sisältävää osoitetta. Esimerkiksi Kanadan Vancouverissa toimiva keilarata, joka käyttää nimeä Big Al's, on saanut nettisivustonsa nimeksi www.ilovebigals.com. Pen Islandin kotisivujen osoite on www.penisland.net ja eräänlainen Ranskassa toimiva Les Bocages -yritys käyttää nettisivustollaan osoitetta www.lesbocages.com. Hulluimmilta kuulostavia osoitteita ovat:

- Experts Exchange (ohjelmoijille tehty vinkkipalvelu) sijaitsee osoitteessa www.expertsexchange.com

- La Drape (päiväpeitteitä myyvä firma) sijaitsee osoitteessa www.ladrape.co.uk

- American Scrap Metal (romumetallin kierrätykseen erikoistunut firma) sijaitsee osoitteessa www.angelfire.com/alt/americanscrapmetal

- Speed of Art (taidesuunnittelijoiden yhteisö) sijaitsee osoitteessa www.speedofart.com

- Therapist Finder (terapiapalveluhakemisto) sijaitsee osoitteessa www.therapistfinder.com

Allekirjoitus: Kysyttävää tämän foorumin toiminnoista? Kaipaatko apua? Ei hätää. Ällös huoli. Palstan ylläpito neuvoo ja avittaa sähköpostitse. Laita viesti osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008