Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: Mies ryösti pankin pyörällä

kuopassa kirjoittaa

Mieshenkilö jäi kiinni pankkiryöstön suorittamisesta vain viisi minuuttia tekonsa jälkeen, kun miehen pakovälineeksi valitsema polkupyörä törmäsi poliisiautoon ja mies lensi fillarin kyydistä auton konepellille. Torstaina koettu tempaus sijoittuu maantieteellisesti Alaskaan, jossa 45-vuotias mieshenkilö halusi rikastua ja hankkia pyörän tilalle vaikka luksusauton. Nyt Christopher Todd Mayeriksi tunnistettu henkilö on Yhdysvaltain FBI:n hyppysissä. Hän oli käynyt pankissa tekemässä pikanoston naamioituneena ja sanomalla tyynesti pankkivirkailijalle "Tämä on ryöstö. Anna minulle rahaa nopeasti". Rahat hän sai selkäreppuun. Tuliasetta ei näkynyt missään vaiheessa ryöstöä. Poliisi lähti jahtaamaan häntä ja loppu onkin historiaa...

Allekirjoitus: Kysyttävää tämän foorumin toiminnoista? Kaipaatko apua? Ei hätää. Ällös huoli. Palstan ylläpito neuvoo ja avittaa sähköpostitse. Laita viesti osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008