Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: Ylipainoisille oma rekka-ambulanssi

kuopassa kirjoittaa

Itsensä muodottomaksi palloksi turvottaneet ja hätää kärsivät henkilöt pääsevät nyt erikoiskyydillä saamaan hoitoa. Vaikka henkilö olisi niin turpea, ettei hän mahtuisi tavalliseen ambulanssiin, ei hätä ole minkäännäköinen, sillä ainakin Iso-Britanniassa läskiongelmaan on pureuduttu rakentamalla jättiambulansseja. Rekka-ambulanssit kykenevät kuljettamaan jopa 450 kilogramman kokoisia potilaita. Kyseisenlainen ambulanssi on sisätiloiltaan erittäin tilava. Se muistuttaakin enemmän sairaalan vastaanottosalia kuin ambulanssin takahuonetta. Jättiambulanssissa on tilaa neljälle tavallisen kokoiselle pedille ja kaikille nykyajan hoitolaitteille. Standardiambulanssit Britanniassa jaksavat kantaa enintään 127 kilogramman kokoisia potilaita. Rekkalanssin edistynein keksintö on jämerää tekoa oleva tavarahissi, jolla pystytään maan tasalta hilaamaan ambulanssin sisälle isoinkin asiakas. Veronmaksajat maksavat.

Allekirjoitus: Kysyttävää tämän foorumin toiminnoista? Kaipaatko apua? Ei hätää. Ällös huoli. Palstan ylläpito neuvoo ja avittaa sähköpostitse. Laita viesti osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008