Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: * Ennustuksia.

Olli makikoho kirjoittaa

Ennustus 1920- luvulta

Tämä kooste on hyvä esimerkki siitä, miten ihmiskuntaa ON vuosituhannet osattu varoittaa tästä nykyisestä erittäin pahasta ajastamme. Ja sen ihmisvoimin tehdyistä uskomattomista vaaroista:
http://kuvaton.com/k/YJKw.png

Olli makikoho kirjoittaa

Agenttien valottamaa 2

Tammikuun lopulla katson miten presidenttiehdokas katolilainen Soini hehkuttaa kääntäneensä koko Perussuomalaisväkensä kuukaudessa parissa ydinvoimavastaisuudesta rankkaan ydinvoimakiimaan. Hän oli kuulema tullut "järkiinsä"! Runnonut ammattiyhdistys Putkosensa kanssa verissä päin TVO:n ydinkiimansa kaikkialle. Aitona katolilaisena inkvisiittorina oli oivaltanut, Lutherin oppi voidaan parhaiten pyyhkäistä maailman kartalta pois USA:n levittämin IAEA opein kätevimmin. Tehdään kuten Japanissa vuosi sitten. Pakotetaan kansa rakentamaan omalla rahallaan maansa väärälleen epävakaita ns. "siviiliydinvoimaloita". Myrkytellään ympärysmaailmaa ala- arvoisesti , ylitehoajoin, yli-ikäisyyksin ja kanavasäteilytonnistoin Pu- 239 päästöin. Tauottomilla vuodoilla etnisen puhdistamisen kohteitten alueet kaikki tyyni.

Jos kansa ei suosiolla säteilysterilisoidu. Tehdään kuten USA teki Fukushimassa. Räjäytetään 54 reaktoriaan HAARP- iskuilla ja metaanijääklatraattien kosmisennopeilla tarkoin kustomoiduilla räjäyttelyillä kansansa silmiin. USA tämän on tarkoin oivaltanut. Miksi tehdä omassa maassaan kalliilla rahalla ydinPOMMEJA? Kun tuhannesti parempaa on m y y d ä ydinvoimalaitokset etnisen puhdistuksen kohdemaahan. Rakennuttavat laitokset käsiin räjähtäviksi. Juuri kuten Areva on puolalaisvoimin tekemässä Olkiluodossa! USA aloitti ydinvoimalla tehtävät kansojen sterilisoinnit 1940- luvuilta intiaanireservaattien ydinkoealueilla. Uraanijalostamoin, - kaivoksissaan ja itärannikon suurien jokivarsien mm. saksalaisväestöään poistellen.

Kauppalehtitaustoitusta TVO/ Posiva teemasta

Tammikuun lopun 2012 Kauppalehdestä: "Olkiluodon rakentaja vakoiluvyyhdessä. Vakavana. Arevan entinen toimitusjohtaja Anne Lauvergeon. Olkiluodon ydinvoimalatyömaasta vastuussa olevaa Arevaa runtelee syvenevä vakoiluskandaali! Vakoiltaviksi ovat juontuneet mm. yhtiön entinen toimitusjohtaja Anne Lauvergeon ja hänen miehensä Olivier Fric, kertoo YLE Uutiset. Lauvergeon syrjäytettiin vuoden 2011 kesällä. Epäilyjen mukaan tavoitteena oli yhdistää energia- alan konsulttina työskentelevä Oliver Fric Arevan tekemiin katastrofaalisiin uraanikaivoskauppoihin. Kauppalehti."

Mitä katastrofaalisia uraanikaivoskauppoja tehtiin, lehti vaikenee täysin. Toki Afrikassa kuoli Arevan kaivoksiin mm. 100 000 lakkoilijaa Arevan ostamiin luoteihin ja tällaista. Mutta meitä kiinnostaa enemmän siloiset Arevan Suomessa TEM:ssä muhineet 1 200kpl uraanikaivoshanketta GTK/ Arevan käsissä! Näistä on kyse myös tässä uutisoinnissa. Mutta nyt kysytään kaikkein tärkein. Olen olut yhteydessä u s e a a n k i n Suomessa toimineeseen mm. SUPO poliisiin. Mutta kaikkein kiinnostavimmat tiedostot USA:n aikeista Euroopassamme sain mm. Mossadin ja TVO:n OL- 2 laitoksen plutoniumostajaomistajilta israelilaisittain. Älkää tässä unohtako Arevaa päätekijää katolilaisen Euroopan pyrkimyksiä. Heitä kun oli USA:n IAEA- laisten iloksi a i n a harmittanut Luterilaisen Pohjolan perukoilla olevat kirkolliset kilpailijansa. Soini mainostikin hyvänä aitona katolilaisena patenttiratkaisuaan viimeksi eilen TV:ssä. Paavin Espanja, Portugali, Italia, Sveitsi yms. olivat saaneet läpi lain lopettaa ydinvoimalat "vain" katolilaisesta Euroopasta.

Nyt on tarkoitus siirtää nämä kansanmurhaamiseen USA:ssa suunitellut tulevat ydinteurastuslaitoksensa kaikki tyyni keskelle protestanttista luterilaista Pohjolaa! Suomi olisi oiva keskipiste pyyhkäistä inkvisition vuosisataisesti unelmoima ydintuhonaalto läpi koko Pohjoismaiden! Jotta homma onnistuisi oikein oli katolilainen Ranska värvännyt Puolan paavin orjakansan tekemään TVO:n ala arvoiset konnantyöt ja totaalisen turvavarmistamattomat ydinmassamurhaajakoneistot Suomeen! Kyllähän USA:n HAARP- laitteistoillaan Japanissa räjäyttämät 54 reaktoria parhaillaan ja hyvällä tehollaan olivat jo vuoden verran steriloineet, tappaneet ja tekemässä USA:n himoamaa puolestaan 180 miljoonan japanilaisen hiljaista ydinkansanmurhaamista. No Tokion päätiet on suljettuna poliisivoimin, jotta ydinteuraat eli kansa ei Y- tappajiltaan pääse karkuun. Japanin sairaalat on luontevasti kielletty hoitamasta enää lainkaan säteilyyn kuoleviaan! Obaman luotsaamana USA, IAEA vaati ja sai mitä tilasi.

Vähemmälle huomiolle sen sijaan on jäänyt miten Lipposenkin YLE vaalivalvojaisissa (19.1.2012) mainostama 20G maiden "uuden maailmanjärjestyksen) tointa tapahtuu. Miten tämä uusi maailmanjärjestyksen YDIN- teurastus etenee mm. arabimaissa? Koska niin USA, IAEA kuin mm. Israel haluavat ydinsterilisaation helvetin irti myös näihin maihin. Libyassa, Syyriassa homma meni niin, että Venäjä myi alueille runsain mitoin ydinteknologiaa. Kun reaktorit saatiin punaiseksi startista. Israelin, USA:n erikoisosastot yhdessä lentueessa iskivät ja räjäyttivät ympäristöön näkemällä tappavat reaktorien Pu- 239 tonnistot. Lehdistö tarkoin kontroloidusti vaikeni miten esim. Libyassa näin 5 reaktoria levitettiin kansan ruokapöydille ja pohjavesistöihin vuosimiljooniksi.

Mutta IAEA, USA on taitava ja keksii alati lisää keinoja tehdä etnisiä Y- puhdistuksiaan. Irakin sodan USA halusi v a i n keskeisestä syystään. Levittääkseen osumasta kanavasäteilykaasuuntuvia uraaniydinpommejaan tasaisena mattona kaikkialle arabiaavikoilleen! Oli täysin yhdentekevää miten sota eteni. Kunhan vaan näitten väkirikkaitten maitten koko pinta- alaan saatiin leviteltyä kauttaaltaan tätä kansat sterilisoivaa tappavaa uraanipölytonnistoa. Samaa toteuttavat mm. Afganistanissa, osin Pakistaniin väkirikkailla muslimiseuduilla, totta kai YK valtuuksinsa.

Tietty kiintiöity uraanitonnimäärä j o k a i s e l l e Irakin, Afganistanin, Pakistanin latvajuomavesistöjen neliömetreille myös. Takaisi sen, ettei Arabimaista tulisi enää koskaan elinkelpoista populaatioita! Irakin salaisissa raporteissa IAEA suitsuttaa saavutuksiaan:" Kokonaiset kaupungit muuttuneet elinpaikoiksi jossa ihmisille ei tule a i n o a a k a a n tervettä lasta! Ihmiset eivät edes uskalla enää yrittää uusia lapsia näissä alueissa. Koska nekin ovat säteilynousujen invalidisoimia".

Näin se homma etenee myös Suomessa! On liki yhdentekevää levitetäänkö Pu-239 tonnistot maahamme uraanikaivospäästöinä, ydinvoimaloitten TVO:n tyyppisillä kanavasäteilyn uraanitonnistoina, uraaniammuksina, tai kuten nykyään erityisen tarkoin ohjailluin lentoruiskutusten chemtrailauksin ja HAARP maahanmätkintä laitteistoin. Tulos on a i n a sama Pu- 239, 24 000 vuoden puoliintumisajallaan maahan joutuneet siviiliydinvoimalapäästöt sterilisoivat ja säteilytappavat miljardiväestöjä, ruoantuotannot USA:n avoimena sotaoffensiivinaan maailmaa vastaan. Näin tekee Venäjä etniset väestönsä eliminoinnit. Kuten myös Intia ja Kiinakin. Nyt USA vie ydinkuolettamisen G20- ilosanomaansa jo mm. TVO:n siivin jopa Thaimaan, Myanmarien kaltaisiin köyhistä köyhimpiin miljoonakansoihin!

Hyvät ystävät. Kaikki mitä kuulitte tulevaisuudestamme käytännössä on agenttien suusta saatua ensikäden tietoa. Katsokaa ja kauhistukaa miten kokonaiset valtiot katoavat hetkessä jatkossa ympäriltänne. Neteissä kuiskutellaan kyllä - 90 % kansojen kadottamiskiimasta tässä G 20 uuden maailmanjärjestyksen pahassa ajassamme. Mutta kukaan muu ei ole aiemmin kyennyt kertomaan oleellisinta, m i t e n! En minäkään, mutta SUPO:n niskaani rekrytoiman agentti- invaasionsa jälkeen k y k e n e n ! Kiitos siltä osin kuuluu FIN Sisäministeriölle.) Ilman heidän suunnattoman kallista offensiiviaan en olisi synkimmissä unissanikaan osannut tällaista materiaalifaktaa eteenne laadintaa. Uskon ja tiedän, että t a r k o i t u s k i n oli toimittaa kaikki tämä tietooni. Olkaatten hyvät. Nyt ainakin tiedätte m i k ä ISKEE. . .!

Olli makikoho kirjoittaa

FUKUshima.

Tepco Porakoneet porasivat Reikää Fukushima Reactoritiloihin ... Etsien minne ydinpolttoaine on kadonnut
Posted 19. tammikuuta 2012 WashingtonsBlog
Kylmä Shutdown ... tai pakenemaan lähtenyttä kuumaa polttoainetta?
Huomasin viime kuussa yhteyden Tepco:n ilmoituksestaan "kylmä shutdown" ja Fukushima reaktorien kanssa:
Jos reaktorit ovat "kylmiä", se voikin olla noin, koska kuuma radioaktiivinen polttoaine on vuotanut ulos.

***
New York Times huomautti viime kuussa:

Entinen ydinvoimala-insinööri kolmen vuosikymmenen kokemus suurten insinööritoimiston johtajana ... joka on ollut kaikissa kolmessa ydinvoima komplekseissa ylläpitäjänä Tokyo Electric [sanoi] "Jos polttoaine on vielä sisällä reaktorisydämessä, se on eri asia" .... Mutta jos polttoaine on hajallaan laajemmin, niin olemme kaukana vakaasta shutdown:sta. "

Todellakin, jos keskus reaktori"t"!! Ovat itse asiassa melko "kylmiä", se voi olla noin, koska useimmat kuumat radioaktiiviset polttoaineet on vuotaneet ulos astioista ja pakenemassa alueilla, joilla se voi tehdä vahinkoa ympäristölle. Poraus reijästään voimalassaan suojarakennuksesta Fukushima reaktoriin 2, Tepco ei löydä polttoainetta. Kuten AP toteaa:

Höyry -hämärtynyt otettuja valokuvia kaukosäätimellä torstaina. Ei löytänyt yhtäkään reaktorin sulanutta polttoainetta .... Kuvat osoittivat myös sisäseinän konttitilojen rapistuneen 10 kuukauden altistuksessa suurille lämpötiloille ja kosteudelle (ja säteilyeroosioon), Matsumoto sanoi.

TEPCO työntekijöille asetettu endoskoopi - teollinen versio millaisia ??endoskooppeja lääkäritkin käyttävät - aukon kautta syötettiin tilaan dekantterilasin muotoinen pakkaus Fukushima Dai-ichi laitoksen nro 2 reaktoriin ....

Luotain ei löytänyt veden pintaa, jotka osoittavat veden pudonneen oodotettua alemmilla tasoillen ensisijaisesti suojarakennuksen sisälle ydinvoimalaan ja kysymykset tarkentuvat nykyisestä vettä seuraamalla, Matsumoto sanoi.

Ja vaikka kylmä shutdown tarkoittaa, että vesi sisälle reaktorin on kiehumispisteen alapuolella, CNN raportoi:

Massivinen höyryn ja vesien tippuminen vaikeutti saamaan selkeää visiota ....Koska höyryä on seinämillä, kun vesi kiehuu, tämä on osoitus siitä, että reaktori ei ole kylmä shutdown:saan.

Asahi Shimbun raportit:

Tadahiro Katsuta, dosentti ydintekniikan at Meiji yliopistossa, sanoi: "Vaikka sisäpiirin tietoa saatiin paljon nopeammin kuin odotin, on vielä liian aikaista olla varma. Vedenkorkeus on arvioitua pienemmällä, joten on mahdollista, että polttoaine on sulanut, joka putosi voimalan pohjaan eikä saatu riittävästi veden peittoon. "

Daily Yomiuri toteaa, että vaikka Tepco:sta on 100% varma, että vettä oli, riittävästi kattamaan polttoaineen sanoen on "melko epätodennäköistä", että on olemassa jokin ongelma:

Vesipisarat putoavat kuin sade video:lla, joka kuvattiin käyttäen teollisuuden endoskooppia. Putoaminen oli ilmeisesti seurausta höyry-lauhtumistiivistymistä. Lämpö sulati ydinpolttoaineen, kiehuttaa vesiä -että jäähdyttää sitä sisällä yläosassa voimalan reaktorin suojarakennuksessaan.

***
"On varsin epätodennäköistä että ydinpolttoaineen paljastui, sulaakseen ja tippuakseen alas," TEPCO virkamies sanoi. Mainchi huomauttaa, että reaktorit 1 ja 3 eivät luultavasti ole paremmassa kunnossa:

Polttoaineen sisällä nro 1-3 reaktorien uskotaan sulaneen myös kautta paineastiansa ja kertyneen ulkotiloihinsa ensisijaisesti jälkeen sen kun Fukushima voimala menetti näppäinhallintonsa toiminnot jäähdyttääkseen reaktoreitaan jälkeen maanjäristyksen ja tsunamin 11. maaliskuuta viime vuonna.

Olli makikoho kirjoittaa

MTV 10 uutiset 20.02.2012
_______________________

"Fukushiman ydinvoimalaitosalueella pitkin Japania ollaan sammutettu jo 54 reaktorista 52kpl. Loputkin vaiennetaan kevääseen tultaessa. Japanissa säteilytausta on kasvanut pysyvästi niin suureksi, että vuoden maksimin säteilykertymä (2, 5mSv) ylitetään p ä i v ä s s ä !"

Ihan uskomatonta, että MTV lipsauttelee julkisuuteen tällaisia faktoja! Siinä kun lehdistö valehtelee Japanin starttailevan käsiinsä räjähtäviä ydinvoimaloitaan MTV paljastaa homman olevan loppumassa tässä ja nyt. Mutta huikeaa kuulla, että Japanissa vuodessa taustasäeily tuottaa 100% varman (912mSv) säteilysairauden vuodessa! Ja kun sen sanoo Mteeveen kaltainen tiedotusinstituutio suoraan julkisuuteen, niin huH Huh!
--
T&T. 21.02.2012 FUKUSHIMA Sofia Virtanen, 9:50 Fukushiman isoin haaste: sulaneen polttoaineen poistaminen
Fukushiman puhdistus- ja purkutöissä työskentelee noin 3000 ihmistä. Kukin työntekijä voi olla voimala-alueella turvallisuussyistä korkeintaan pari - kolme tuntia päivässä.

* Miten ihmeessä on mahdollista, että ihmisiä pakotetaan tuhatmäärin olemaan näin säteilytappavalla alueella 40vrk/v, jos seudulla MTV:n tiedoin JO pelkkä päivä pistää ihmisten vuotuiset säteilytilit punaiselle? Ai niin koska korruptoitu, lahjottut säteilysuojeluorganisaatiot, IAEA katsoo läpi sormien ja Fukushimassa eletään muutenkin ydinmafioiden kanssa kuin siat pellossa!
______________________
921. VERIplutoniumi

1978 TVO käynnisti ensimmäiset reaktorinsa. Heti alkuvuosistaan asti alkoi suunnattomasti ihmetyttää eräs merkittävä vaiettu yksityiskohta. Voimalaitoksien polttoainetta kuluu normaalisti 100t/v/ reaktori vauhtia, koska uraanipolttoaine on maailman ydinreaktoreissa pakko vaihtaa joka vuosi uuteen. Mutta TVO alkoi vaihdattaa polttoaineitaan alati harvemmin. Ensi vuodet malliksi muuttolatauksiin toki koko 86t/v erät/ laitos. Mutta varsin pian joka toinen vuosi, pian joka kolmas vuosi. . Lopulta TVO kertoi polttavansa uraanipolttoaineensa loppuun vain joka viides vuosi! Revisiolataavansa ainoastaan 20 % vuosittaiserästään.

Kvanttiydinfyysisesti luonnollisesti totaalisen mahdoton yhtälö! U-235 pitoisuus on uudessa polttoaineessa 3,5 % - 4,5 % luokkaa. Siitä palaa ensimmäisenä vuona pois 2/3 osa 2,5 %. Tämän lisäksi reaktorin U- 238 polttoaineesta muodostuu uutta 2 % Pu-239 polttoaineestaan. Josta palaa vuosittain pois - 1 %. Reaktorin polttoaineen massasta palaa vuodessa pois nuo yhteen laskien - 3,5 % fissiopalamiseen, mutta...! Mitä voi enää fissiohaljeta seuraavana vuona, koska Pu-239 tuotanto on sama 2 % vuodesta toiseen!? On t ä y s i n mahdotonta väittää, että 1 % plutoniumpoltto tuottaisi alkuunkaan saman energian määrän kuin alkuvuoden 3,5 % uraanipoltto 1 % plutoniumeineen!
--
Arctic sea niminen suomalais, pietarsaarelainen, venäläisalus tuli julkisuuteen pari vuotta sitten kun sen ydinmateriaalilastia kaapattiin ja katosi mystisesti myöhemmin. Kukaan vaan ei oikein kertonut m i s t ä sen vuodesta toiseen Loviisasta, Olkiluodosta ja pitkin Euroopan rannikon ydinvoimaloista kokoamat mystiset ydinjätteet saatiin alukseen? Laivassa oli monta outoutta. Se esim. kulki vain 7-9 solmua. Kun normaalisti sen kokoisen laivan pitäisi kulkea 16- 17 solmua? Aluksen alla oli jotain sellaista jarruttavaa erikoisesti varastoitua "sukellusvenevarastoa" joka säteili sisältöineen tappavasti. Mutta ennen kaikkea oli hengenvaarallisena pakko pitää merivedessä irti miehistöstä myös. Kuulema 4m vettä ydinjätteen ja miehistön väliin oli minimissään saatava. Ydinjätettä pohjabulpissaan siis mitä muutakaan. 3,6miljardia/ t maksavaa suomalaista ydinjätekaupan kamaa! Alus risteili Pietari, TVO, Ranska le Havre, Englanti Sellafield, Etelä- Afrikka, Israel, Arabian maat, (Pohjois- Korea, Pakistan) väleillä vuosikaudet.
--
TVO kertoo säilyttävänsä ydinjätteitään 40 vuotta vesialtaissaan. Toisaalta parhaimman ydinaseen Pu-239 pitoisuus pysyy uraanijätteessä vain 3-5 vuotta. Jonka jälkeen tuo Pu-239, 1 % pitoisuus alkaa huolestuttavan nopeasti laskea romuttuen spontaanisti. TVO:n ydinvoimaloista plutoniumasetehtaisiin pitkin Lähi-idän maksavien asiakkaitten listallaan laatu laskee plutoniumin verirahamarkkinoita ajatellen. Nyt kuuluu keskeinen kysymys. Miten TVO junailee 4kpl reaktorin OL-1 , OL-2 ja Lo-1, Lo- 2 laitoksista vuosittain saatavan 2,5 tonnin verisen uraanikaupustelun niin ettei kuljetuksia huomata?

Miten kuljettaa uraanitonnistonsa vuodesta toiseen maksukykyisille ydinase- asiakkailleen Lähi-itään? Varsinkin kun ydinjätettä pitää jäädä Olkiluotoon lumeeksi Suomen SAINT himoamat ainakin 20 % myös TVO:n KPA varastoihin. Ettei katoavia uraanitonnistoja aleta ihmetellä liikaa julkisuuteen? Tässä tarvitaan uskalluksen kivijalka STUK lahtari Laaksosen kaltaista venäläiskontaktin veriplutoniumkaupan ammattimaiset rikolliset. Voitelemaan niin IAEA, poliisit, armeija, poliitikot, hallinto, GTK kuin venäläiset, kuin Lähi-idän ostajat! Koko hurmeisen plutoniumkaupan mustanrahan bisneksen vuotuisen 8 miljardin anastajaosakkaat!
---------

PUREudutaan yksityiskohtiin

Suomen koko verisen plutoniumkaupan perusta, kivijalka lepää Mauno Koiviston ja Arevan Ranskan edustajan F. Mitterrandin 1986 solmittuun valtioliittosopimuksiin ja EU:hun liittymisemme perusteisiin. Sovittiin, että TVO saa välittää Posivan avulla OL-1, -2 ja Lo-1, -2 laitoksien tuottamaan 2* 86t+ 2* 37,4t = 246 800kg/v eriä. Joista TVO varastoi kosmeettiseen julkisuuteen KPA ydinjätevarastoonsa salaisen sopimuksen mukaan Suomen armeijan lisätarpeisiin - 20 % = 49,36t/ v. Näin ollen venäläissuomalaiseen verisen ydinjätteen plutoniumkaupan volyymin nykyreaktoreilla toimitellaan 200 000kg/ v peruskauppa.

Tämä koko shoppailu pitää sisällään koko Suomen virkamiesportaitten, politikkojen, Koiviston, sisäministeriön, poliisien, armeijan ja erinäisten paikallishallintojen saamat massiiviset lahjusvolyymit. Ostajamaista lähinnä Israel, Saudiarabia, Arabiemiraatit, Kuwaitit maksavat Mauno Koiviston vaateet 3,6miljardin perusmaksut j o k a i s e s t a ostajamaihin ohi valtioiden ja IAEA:n kirjanpitojen toimitettuun plutoniumasetonniinsa! Nätti summa varsinkin tuollainen 7,2miljardin ulkomaalaisvolyymi kaupassa vetää korruptiosummana vertoja suurempiin summiin tottuneitten suut vehnäselle.

Suomen armeijan TVO:n KPA ydinjätevarastossa nyt olevat 1 200 000kg ydinjätteet. Puhtaana plutoniumina laskien arvo liikkuu mustassa "katukaupassa" päälle huikean 43,2miljardin lisäpotentiaalit. Suomi on tehnyt Pu- 239 kauppojaan aggressiivisella maksimivolyymeillaan Lähi- itään nämä yli 26 vuotta. Tuotto ja ohi kirjanpidon mennyt 100 % puhtaan plutoniumin laivaus, erityisesti Arctis sean kaltaisilla venäläisaluksilla on tältä ajalta luokkaa 52 tonnia= . Rahaa, nimenomaan kaupustelun rahatuottona on korruptoitu osakkaitaan muhkealla 3,6miljardia/t* 52t= 187,2miljardilla.

Erikoiskiitos poliitikolle Angelica Skywolfille joka osaa tuotattaa mm. USA:n huippudataa avukseni. Erityisesti USA:n veriplutoniumkauppojen tiedostoja. Ulof Palmen ja lukuisien Ruotsin murhattujenkin ydinmateriaalin kaupustelijoiden TVO / Asea- atomin ydinasekauppojen osaa lainkaan tässä peittelemättä. Kokoomuksen osuutta erityisesti nykyisissä viimeisimmissä likaisissa ydinasekaupan kiemuroissa unohtamatta, SDP:täkään lainkaan myös unohtamatta. Eurajoen kunnanisien korruptiomeriä muistellen. SUPO, tunnetusti niin ikään maailman korruptoitunein suomalaisosasto murskaavalla volyymeillaan on näissä alati mukana. Samoin kasvavasti SAINT ja koko Suomen plutoniumkaupassa rypevä korruption armeijakuntansa. FIN- armeijastamme ollaan tätä 21.2.2012 kirjoittaessani tekemässä pelkkää TVO/Posivan verisen Pu-239 plutoniumkaupan valtiomafiosojen ydinjätebisneksen monopolia!

Olli makikoho kirjoittaa

Dutchinse Fukushima yotube
__________________________

http://www.youtube.com/watch?v=JAUY-Y3Kiek&feature =related

Olli makikoho kirjoittaa

942. MIEKKA sanasta.

Vanha englantilainen taru kertoo siitä, miten maassa muinoin valittiin kuningas. Sillä perusteella, että hän joka onnistui vetämään miekan kivestä pääsi puhumaan koko kansalle. Ideana oli, että vain ihan tietty lämpötila ja auringon valokulma mahdollisti homman muutamina minuutteina vuodessa. Nykyään taas tuon "ajankohdan" tieto ON valtaa! Ne ani harvat alaan tarkoin vihkiytyneet. Joita Herra nähköön on todella vähän. Jotka tuntevat mitä tämän mystisen kivikallion sisällä olevat radioaktiivisuuksiensa melskeet tekevät.

Voivat tiedon miekan nykäistä irrallensa ja päästää pahuudet kansansa päälle. Onneksi ja tämä on todella tärkeää. IHAN kaikilla miekan nyppijöillä ei ole alinomaa oma napa lähinnä. Vaan on todellakin kaikkein pelättävimpiä tapauksia ne tuskin ketkään, jotka tuon "tuhontuojan miekan" käteensä saatuaan. Eivät rupea sillä apinan raivollaan katkomaan IAEA- tyyliin läheistensä päitä. Vaan antavat saamansa miekan nöyränä eteenpäin elämälle läheiselle kansalleen "miekan vartijana". Sanoen enteellisesti:" Tuossa se on, teille tarjottuna. Menkää ja tehkää sillä mitä viisautenne sanoo.". . .

Katsoin aikamme kuvaa 5.4.2012. Turun - sanomissa koko kansi sotkettuna. Pääsiäispäivän tärkein epistola: " Alko täyttää 80 vuottaan. Tulkaatten raskautetut, imeväiset pääsiäisenä meillä on valtion unelmafabriikien juottolat auki! Ryypätkää, rellestäkää ja ajakaa kirvein perheenne hankeen. Niin me saamme rypeä rahoissanne. Unohtakaa maalliset ydinmurheenne. Sillä niin on herrasjohtonne suuressa viisaudessa päättänyt. Ettei kannata murehia nähdä. Nyt on aika sumentaa, ajatuksenne silmäänsä. Elää kuin viimeistä päivää. Ennen kuin kuolette kurjissa ydinpaskoissamme!"

Olen jatkuvien ydinturvaviranomaisten pommituksissa nykyään. Pitkin päivää saan toki postia, soittojaan kontaktejaan hyviltä, myös erittäin syvästituntevilta ihmisiltä. Mutta ainakin puolet teksteistä tulee tekemisistäni kiehuvilta ydinturvan militääreiltä, poliiseilta, SA, TVO:n KA4 toimintainsinööristöiltä ja disinformaattoreilta maailmalta:

– Seisot murtuneen kaupunginmuurin rakosessa. Josta pahuus pyrkii koko voimallaan tuonen tuoden läpi. Sinun ja nimenomaan sinun henkilökohtaisen osaamisesi ja sotimisen puolustuksen varassa tässä kohdassa on ratkaistava miljoonien puolustuskyvyttömien kohtalot. Ole vahva ja kestä loputon paine.. .

- Peace make love. Keskity oman sisäisen maailmasi tutkimuksiin. Sieltä löytyy letkeen rennosti totuus j a elämän onni. Unohda, u n o h d a kaikki ulkopuolinen. SE ei sinua tarvitse. Fokusoidu ja käperry itseesi...

– Jokaiselle on tarkoitus, harva haluaa sitä kysyä Isältään ja siihen astua. No kiva että on edes yksi jossain ajan hetkessä samalla aaltopituudella. Tätä ei ymmärrä kuin muurinaukossa seisovat - sympatian etsiminen tuo vain pahan mielen.

– Hyvä mies! Miksi takerrut maalisten suojeluun. Kaikki tämä ympärilläsi on turhuutta ja katoavaista. Ei maallinen tarvitse pelastajaa. Anna se pois sielustasi. Ei ole sinun oikeutesi, eikä tehtäväsi pelastella tätä pahaa maailmaa. Anna sen kuolla ilman korvaamattomia tietojasi. Maailma on JO menetetty. Tehtäväsi on, (jälleen) käperry itseesi keskittyen. Vaikene ja vaipuen rukoile! Sinua EI tarvitse maailmamme joka on menossa kohti ydinherraskaisten viitoittamaa "valkeiden valhemerien" kallojen täyttämää kukkaispatjaansa. Ei toden totta totuuksia ydinvoimasta haluta enää kuunnella mistään suunnasta!
--

Loppuepisodi. . .

Mitä minä sitten noille nettien satapäisille IAEA:n korruptioviranomaisille, niillekin jotka minun teolleni arvoisensa antavat vastaan. Mitä mielii mieli ja mietin tehdä? Pelkästään Suomessa on luokkaa 5 000 000 kaltaistani elämän jatkotoiveita hatarasti janoavaa ihmistä. Vailla v a i n sitä yhtä. Tietoa siitä, että mistä ON kyse. Kuka ja miten meitä ollaan IEA:n ydintoimiin tappamassa sukupuuttoon. Mitäkö tekisin. Niinpä tässä kysymys? Kieltäytyisinkö ympäröivästä totuudesta viranomaisten Wiktoriaksi. Meditoisin tämän huutavan äänen erämaassa hiirihiljaisuuksiinsa. En antaisi janoisille veden tippaa, vaan joisin mantrojani hokien kaiken ahnaasti itse. Käsi hiostuen nahkaiseen Raamattuun upottautuen munkiksi iskostuen..

Vai tekisinkö "siten" toisin. Linnottautuisin 4 seinän sisälle. Imeytyisin mustasamettiseen meditaatiotelttaani. Toivoen, etteivät sisäministeriön murhakoirat syöksisi sappeaan sylkien raatelemaan habitustani veriläikiksi ainakaan tänään. Tiedon miekkojen vartijan koruttomaan kuolemaan nuppuunsa. Tekisinkö ystävät, te joista välitän, tämän teille silmääni väräyttämättä? Pistäisin käteni ristiin ja keskittyisin yksityiseen Jumal suhteeseeni. Toimien kuin keskiajan pylväissä pyhimyksiksi yrittävät munkit? Todellako näin. . ?

Niin haluatte kuulla vastauksen. Toivotte esseet aiheaikeesta varmaan. Syöksyn armeijoiden, POLIISIAUTOJEN survonnan keskelle. Piittaamatta vaarojen täyttymyksistä asetan itseni SUPO:n ahnaille lasertähtäimilleen hollille. Menen konkreettisen kuoleman kujanjuoksujen läpi. Keskelle ydinmolokin temppeliritarien uhriaukeille. Toreille turuille vailla toiveita paluusta. Rykäisen korotan ääneni... Ja legenda on, jos on syntyvä. Ei ehkä vielä pahuuden ajassamme ei toki kuuta taivaalta. Minuus EI ole tässä se tärkeä, vaan totuuden tuoma kansallinen toivo. Mutta vielä tulevat sukupolvet kaiken ymmärtää, tajuaa tempojen summaamiset miksi ketkä ja.. no katsokaa itse:

http://www.youtube.com/watch?v=qgnZL0NYJ8s
Joo, kyllä meni pitkään... Sanotaan, että ennen kesää sitten loput...Styrge, Vesa.

Voi niin m o n i haluaisi kuulla näitä myös maailmalla kielillään. Mutta niin harvassa on ne jotka näitä osaa, jaksaa kääntää, vääntää elämään pyytäjille. . .

Olli makikoho kirjoittaa

Tunneloitumisilmiö

*Eräs klassinen nykyfysiikan malli, jossa valon nopeus ylitetään, mystisen ilmiön nimi on tunneloituminen. Tapahtuman ymmärtäminen "klassisella mekaniikalla" on mahdotonta. Koska fyysikkojen on käytännön kokeittensa todistamana ollut p a k k o hyväksyä tilanteet joissa jopa suhteellisen massiiviset ainespalat. Kuten vaikka (9,411928 MeV) affasäteilyn heliumydin on nyt tässä atomin sisässä. Mutta välittömästi seuraavaksi sen mitataan olevan atomin ulkopuolella ohittaen atominsa elektronipilvet tuosta vaan.

* Ilmiö on niin kiinnostava juuri sen takia, että useiden fyysisen hiukkasen tiedetään kykenevän muuntautuen kulkemaan hetken aikaa "muissa" ulottuvuuksissaan, eikä vuorovaikutusta normaalin 3D tilamme ulottuvuuksien ja ajan kanssa silloin täysin ole. Fotonit, gravitonit, elektronit, neutriinot kykenevät tähä. Kun siihen kykenee j o p a alffaytimen massaydin 2 protonia ja 2 neutronia tuosta vaan puhutaan Columbin vallin ylityksestään. Täysin käsittämättömäksi tilanne menee kun laskennallisesti alfalta pitäisi tuossa mennä 25MeV energiaa. Mutta Pekka Jauhon kirjassa" Atomi ja ydinfysiikka" s.237 mukaan siihen menee v a i n 11MeV.

Nykyinen ydinfysiikka vaikenee eikä osaa konkretisoida mistä oikeasti on kyse. Nyt pätkä Wikipediasta:
"Tunneli-ilmiö Wikipedia. Aaltopaketti kääntyy suurimmaksi osaksi potentiaalivallista takaisin, mutta osa tunneloituu vallin läpi. Tunneli-ilmiö eli tunneloituminen on kvanttimekaaninen ilmiö, jonka vuoksi hiukkanen voi tietyllä todennäköisyydellä läpäistä potentiaalivallin, jonka ylittämiseen sillä ei klassisen fysiikan mukaan olisi riittävästi energiaa.

Klassisen fysiikan mukaisena analogiana voidaan ajatella palloa, joka vierii maata pitkin paikassa, jossa on tietyn suuruinen kohouma. Jos pallon liike-energia ennen sen saapumista kohouman kohdalle on suurempi kuin sen potentiaalienergia kohouman huipulla eikä kitkaa tarvitse ottaa huomioon, pallo ylittää kohouman. Muussa tapauksessa näin ei tapahdu, vaan se kääntyy takaisin tulosuuntaansa.

Sen sijaan kvanttimekaniikassa hiukkasen käyttäytymistä on kuitenkin tarkasteltava aaltofunktion ja sitä kuvaavan Schrödingerin yhtälön avulla. Hiukkaseen vaikuttavat sähkömagneettiset ja eräissä tapauksissa myös vahva vuorovaikutus, jotka saavat aikaan, että ollessaan tietyllä alueella sillä on suurempi potentiaalienergia kuin muualla. Tällaista aluetta sanotaan tavallisesti potentiaalivalliksi.

Tunneli-ilmiö esiintyy elektroneilla eräissä puolijohdelaitteissa kuten tunnelidiodissa. Tunneli-ilmiön vuoksi sähkövirta kulkee myös kahden suprajohtavan kappaleen välissä olevan ohuen eristeen läpi, mitä sanotaan Josephsonin ilmiöksi.

Tunneli-ilmiöön perustuu myös alfahajoaminen. Alfahiukkasen potentiaalienergiaan vaikuttavat toisaalta atomiytimessä nukleonien välillä vaikuttava vahva vuorovaikutus, toisaalta positiivisesti varautuneiden hiukkasten välillä vaikuttava sähköinen poistovoima. Näiden yhteisvaikutuksesta hiukkasen potentiaalienergia ensin kasvaa sen etääntyessä ytimestä mutta alkaa sitten nopeasti laskea sen päätyessä vahvan vuorovaikutuksen vaikutusalueen ulkopuolelle, joten ytimen ympärille muodostuu potentiaalivalli. Aiheesta:

http://kuvaton.com/k/YCht.jpg

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008