Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: ***IONIkuvauksen läpimurto.***

Olli makikoho kirjoittaa

947. IONI saatio tutkimuksia.

Seuraavaa tekniikkaa käsitellä ionisointia ei ole koskaan aiemmin maailmassa esitetty. Kyse on klassisesti maailman ensi-illasta. No toisaalta, koska ydinala IAEA ja Sisäministeriö on 100 % kokonaan maassamme kieltänyt kaikki säteilyionisaation mekanismeihin liittyvän. Niin mikään yllätys ei ole, että uutta ja mullistavaa asiasta keksitään. Niin ja tosiaan, että keksintö tulee nimenomaan Arto Laurilta.. .

Säteilyn jo pelkkä kuvaksi saattaminen tuli julkisuuteen ensin sensaatiomaisilla videokameroin otetuista beettasoihtu kuvistaan Loviisan yllä. Sitten siirryttiin tekniikkaan jossa etsittiin monokromaattiset virittyneitten kaasujen, kuten hapen pinkkiä ja säteilyn virittyneen typen sinistä ionisaatiohuntua. Mutta tämä uusi ja mullistava tässä esittelemäni tekniikka tuo keskeisen parannuksen itse uutena koko tekniikkaan. Nyt päästään tekemään:

– Uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia, jopa alle millimetrin hiuksen ohuita juonteita!

– Väriskaalaa alkaa löytyä, esim. musta valkea, keltainen, punainen, sininen.

– Kuvaa voidaan mullistavasti 3D- mallintaa kuten kerroskuvauksessa ikään.

– Muodostuvat preparaatit voidaan tallentaa ja arkistoida suoraan.

Itse asiassa tekniikka on enemmän kuin vastaus toiveisiin. Niihin toiveisiin, jotka IAEA:lta vie yöunet. Mutta oleellisintahan tässä ideoinnissa on, että sen voi demota melko yksinkertaisin perusvälinein miltei kuka vaan. Tästä itse tykkään erityisesti. On tärkeää, että tekniikka ei myöskään ole niin hankala toteuttaa, ettei peruskansalainen ymmärrä miten se tuottaa nämä mykistävän laadukkaat preparaattikuvansa. No hei katsokaa näitä laadukkaasta demomateriaalista kootut kuvastamiset. Alkukuvissa esiintyvä tuhoutuva metallitanko siis ionisoituu ympäristöönsä. Nimenomainen ionisaation synnyttämä huntu kuvattiin näyttävästi tällä uudella tekniikalla:

http://kuvaton.com/k/YU8j.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8S.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8J.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8H.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8g.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8X.jpg


http://kuvaton.com/k/YU81.jpg


http://kuvaton.com/k/YU8x.jpg

------------

Epätoivoista selittelyä...

Apache foorumin satoa:
Cesium Äänensä löytänyt Viestejä: 1432

Vs: oo SWE caves 2011 « Vastaus #936 : tänään kello 09:10:59

Värit tulevat kuvankäsittelystä, ei mistään todellisesta asiasta.

Mikä mielikuvitussäteilylähde sinulla muka on? Paperin kuumentaminen kun ei tuota säteilyä.
Ilmoita valvojille Kirjattu
--

hampuusi71 Ikisinkku Apassilla kuin kotonaan

Viestejä: 3039
Karma: +1/-2

Kumma juttu että kaikki värit muuttuu nissa kahdessa kuvassa, vaikka kuvio on aivan sama.
Olisikohan kyseessä sinun ona paint-editorisi?

Laitappa sitten niitä 3D-viipalekuvia, kun kerta niitä saat.....
--

Nojatuolipyöräfoorumin satoa.
Ilmoita tämä viestiVastaa lainaamalla Re: -- HUIPPUvideoita.--
Kirjoittaja jori » 21 Huhti 2012, 09:51

Vaikuttaa hapon aiheuttaman korroosion ja huokoisen alusmateriaalin kapillaariilmiön tekemiltä väreiltä. Värit tosiaan kertovat eri aineiden ioneista. Ihan normaalia korroosiokemiaa.
Tämä menee kuitenkin sen verran kauas käytännönläheisen nojapyöräfoorumin alueelta, että pyydän annalampea siirtymään aiheissaan lähemmäs nojapyöräkulttuuria tai lopettamaan postaamisen tänne.Jori
--

Illtalehti yleinen. 21.04.2012, 09:55

Ei nimimerkkiä
Vieras Viestejä: n/a
-------------------------------------------------- ------------------------------

On se paperin kuumentaminen sellainen salatiede että!
-

* Annalampi vastaus:

#3 Ilmoita asiaton viesti 21.04.2012, 12:29
-------------------------------------------------- ------------------------------

Täälläkin samat Vuojoen polisipellet koettaa vetää tuota "lämmitysharhaansa.)) Jokainen kuviani katsova kyllä tajua miten valovuosia väärässä nettipoliisi tässä tapansa mukaan on. Kuumentaminen v a i n mustaa paperin. Eikä tuota kuten kuvassani on selkeästi nähtävissä huippulaadukasta 4- väritekniikkaa. No tuskin kukaan toisaalta yllättyi, ettei maailman taitavin säteilyionisaatiokuva 3D moodissaan ole noin vaan tusinapoliiseille ymmärrettävää.

Juu totta k a i SUPO vetää totuusdatastani herneet. Haluaa hehkukekäleisesti päästä selville miten
h i t o s s a
kykenin ottamaan ionisaatiosta suoraan nuo 100% aidot 3D väriotokset..)
(Kuten alun kuvissan olevat tallenteet kertoo otokseni ON uniikkeja ja käsittelemättömiä. Kuten jo kerroinkin suoraa hyvälaatuista sofistikoitua 4- värikuvaa tulee, ja mikä hämmästyttävintä 3D kerroskuvaustekniikalla bonuksena..!!) Eipä taida SUPO poliiseilla jäädä enää jälleen tapansa mukaan muuta keinoa kuin loputtomat bannaamisenne. Koska kuten tiedämme Suomi ON poliisiterrorismin maa, jossa totuus pyritään a i n a sensuroimaan suoria rahalahjuksia vastaan.)
------------

Lisää aiheeseen liittyvää dataa

Niin tosiaan on aika sofistikoida näitäkin mykistäviä kuvia ja näyttää mitä dataa niissä todellakin v a l m i i n a 4- värimaailmanaan tarkennettuna löytyy! Voi vaan jälleen hämmästellä kuvien yksityiskohtiensa suurta tarkkuutta. Koska niin tosiaan tuo ionisoitava keskuslanka on vain millin paksuinen. Kuten koko ajan kuvissani mikään ei ole luonollisestikaan kuumentunut missään vaiheessa. Kuten ei säteilyn ionisaatiossa tapahdukkaan. Se mikä minua tässä alati hämmensi oli, miksi, nimenomaan miksi nykyinen fysiikkamme pitää tällaisissa ilmiössä jälleen täsmentää täysin yllättäen uusiksi.

Voi vaan miettiä m i k s i klassisessa peruskvanttiydinfysiikassamme On niin paljon IAEA:n sinne tieten ujuttamia suoria piilotettuja totuuksiaan. Ja kun osaa rajoja rikkoa niin sensaatiomaisia tuloksia alkaa suoraan näin löytyä. Minut näissä demoamissani ionisaatiokokeissa suorastaan mykisti, että säteilyn huntu voidaan s u o r a a n oikealla taiturimaisilla menetelmillä hahmottaa värikuvikseen! Kaiken kruunasi, että kovimman säteilyn kohta tulee kuviini luonollisesti suoraan punaisena ja lievin sinisenä, täysin loogisesti. Kuten tarkimmat analyysin antajat huomaatte keskeiset hienot keltainen ja vihreä jäävät näiden väliin. Huikea napakymppi siis! Lisää tällä läpimurrolla muuten harmaita hiuksia tiedossa Sisäministeriön ydinhallintonsa kangsterisakeille..!)

Yleisön pyynnöstä yleiskatsaus ionisaation työmateriaaliini. Tässä olevat 8 kuvaa on jokainen siis eri etäisyydeltä ja silti samasta kohteesta otettuja kuvarainoja. 3D Mallintuminen hahmottuu jo tästä osaavalle riittävän hyvin.
http://kuvaton.com/k/YUTw.jpg


(Kuvasta 6 täsmävedos ensin.)
http://kuvaton.com/k/YU84.jpg


(Sitä seuraa kuvasta 5, jos mahdolista vieläkin hämmästyttävämpää dataa.)
http://kuvaton.com/k/YU8Z.jpg


(Ehkä kaikkein paras kuvani tähän mennessä tulee tästä.)
http://kuvaton.com/k/YUTS.jpg

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008