Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: *Vesi on kaiki 2.

Olli makikoho kirjoittaa

VESI on kaikki 2.

Maa ilmasta ohjelmassa kerrottiin miten yli 70% maailman makeasta vedestä käytetään mm. keinokasteluun. Luvun järkyttävyys on vailla vertaa, kun tajutaan kuinka suurista määristä tässä puhutaan. Vuosituhannen vaihteessa kerrottiin maailman makeanveden käyttötarpeiksi noin 50%. Keinokastelupeltojen alaksi 40%. Mistä ihmeestä näin valtavat vedentarpeen kasvu kertoo ja muodostuu?

Viime kesän (-08.) Tukholman kansainvälisessä kokouksessa kerrottin maailman suurimmaksi puutelistaan siirtyneeksi aineeksi juuri puhtaan makean veden. Sielä ennakoitiin tällaisen katastrofin olemassaolo maailman TÄRKEIMMÄKSI VAARAKSI. Makea vesi katoaa kiihtyvästi miljardeilta maailmalta. Peltojen pinta-alat eivät ole kasvaneet, päinvastoin eroosio vähentää jo olevia. Ilmastomuutoksen on puolestaan aina kerrottu vain lisäävän sadantaa haihdutuksen lämmittäessä meriä. +40 prosenttia ennakoitiin sadannan kasvuksi, tähän ei siis katoa vesiä.

Syitä on etsittävä vallan muualta. Tiedättekö mikä on mm. eteläisen pallonpuoliskon rajuin ja suurin makeanveden kuluttajayksikkö? Aivan oikein Australian uraanijalostamot ja koko uraanikaivoskompleksimassat siellä! Vielä vuosituhannen vaihteessa uraania maassa rikastettiin 4% keskivertouraanimalmioista. Nyttemmin siirryttiin 0,4>% alittaviin äärimmäisen köyhiin energianegatiivisen kaivuun malmeihin! Yhtäkkiä käsiteltävät massat jälleen 10-kertaistuivat ja samalla kymmenkertaistui loogisesti myös siihen tarvittavat vesimäärät. Kuten olemme huomanneet koko mennyt vuosituhat on tietysti välittömnästi panut mantereen vesihuollon polvilleen juuri makenaveden puutoksistaan. Ei mikään sattuma, asiat natsaavat suorasukaisesti Australian räjähdysmnäisesti kasvaneisiin massiivisiin metsäpaloihin 2000-vaihteen tietämistä eteenpäin. Kun uraanijalostamot pumppaavat maan pohjavesivarannot alta, katoaa myös automaattisesti pintavesivarannot hupenevasti. Päivän selvää, mistä on kyse.

Otetaan toinen esimerkki. Kiinassa pohjavesivarannot katoavat jopa metrin vuosivauhtia, ja suolainen merivesi tunkee pilaamaan loput. Kiina aikoi vuosi sitten tuoda maahansa tuhatmäärin ydinvoimaloita. Vaan kun tajusi peltojen käsiin kuivumisista ydinvoimaloitten alajuoksuilla, mistä on lopulta kyse, ei ydinvoimaan satsata enää. Tilalle Kiina julisti 2009 alussa 5-kertaistavansa kivihiilivoiman, myös tuuleen, aurinkoon, biopolttoon. Miksi tällainen täyskäännös ja noin pienessä aikaviiveessä? Jälleen kerran syvin sisältö asiaan on makean veden puuttuminen. 1000MW ydinvoimala tauotta haihduttaa hukkaan jokivesistä 1 500L/s, ei tällaista miljoonakaupungin vesikäyttöä edustavaa voimalakohtaista tuhlausta voi sietää mikään talous! Kuivissa maissa on alettu käytttää kivihiilivoimalaa kaasutettuna suoraan energiaksipolttoon. Luhdutus onnistuu helposti liikuvista ajoneuvoista tutulla ilmajäähdytyksellä. Tuulivoimalat, dieselit, biopoltto, aurinkovoima kaikki tyyni maakaasuvoimaloita myöten onnistuu ilman ydinvoimalan vesituhlauksia. Järki voittaa asiassa alati alaa.

Ei ydinvoimaloille (IAEA määräyksistä) pakollisilla jäähdytystorneilla kertakaikkiaan ole varaa tappaa miljoonien ja miljoonien elitärkeitä vesiä. Varsin yksinkertainen ja kiistaton realiteetti. Jostain kumman syystä Suomessa ei näistä uskalleta lehdistössä ja foorumeilla puhua halaistua sanaa. Vaikka jopa naapurimaamme mm. Venäjän Sosnoviborin 4 ydinvoimalaa muutetaan parhaillaan jäähdytystornillisiksi. Syynä tässä tapauksessa puolestaan on ydinvoimalatappajiksi tiedetyt jäähdytyskanavat erityisesti merissä tukkivathallitsemattomat vaeltajasimpukkainvaasiot, ja kaspian runkopolyyppien kaltaisten räjähdysmäiset lisääntymisetlaitoskanavatukkeiksi. Tismalleen sama vaiva on myös Suomen JOKAISELLA ydinvoimalallamme JO! Olkiluodosta Loviisan on Itämeren merialueemme muuttunut hallitsemattomiksi selkärangattomien ydinlauhdekuumuudessa elävien uudistulokkaitten kasvualtaiksi. Maailmalla on julistettu ydinkieltoon laajasti sellaisia alueita, joihin ei noita voimaloita saa rakentaa enää ikinä. Koska tulokasinvaasiota ei lainkaan hallita. Myös Loviisan edusta on tällaisen
kiellon alaisuuteen kansainvälisesti julistettuna!

Ydinvoimaloitten lauhdutuskanavia tukkivaa eläimistöä havaitaan maailmassa jo kaikkialla. Hengenvaarrallisia hallitsemattomia ydinvoimalan alasajoja on ollut kymmenittäin. Asiasta on tarkasti vaiettu. Mutta mitään ratkaisua ei tähänkään ydinvoimaloitten kohdalla olla keksitty. Ongelman tekee äärimmäisen vaikeaksi koska voimalan on saatava tukkeumapysäytyksissään vähintään vuorokausi edsteettömät jälkilämmön jäähdytysvedet! Laitos on pakkopysäytettynä tukekasvun tonnistoihinsa, mistä se räjähtämisestoonsa saa jäähdytenestevedet? Huomatkaa, että ilman jäähdytettä jäänyt pysähtynyt ydinvoimalan polttoaine sulaa +3000C vellovaksi Tsherobylmassaksi. Vain ja ainoastaan 30s sisällä! Siinä mietittävää kaikille.

Olli makikoho kirjoittaa

2009 Kesän satoa.

- L.S. 27.08-09: "Ympäristökeskus kaipaa havaintoja hohtavasta levästä. Ahvenanmaan saaristossa voi syysyönä nähdä valoilmiön, jossa meri hohtaa turkoosin eri sävyssä. Tämän merituleksi kutsutun valoilmiön saavat aikaan yksisoluiset mikrolevät. Kun vettä sekoittaa, levät alkavat säteillä valoa ympäriinsä. Valoilmiö on selviytymisstrategia saalistajia vastaan. ilmiö on jo muutaman vuoden tavattu Ahvenanmaan saaristossa Föglön matalissa lahdissa. Valoa säteilevä panssarisiimalevä on kuitenkin melko uusi tulokas Suomessa. Suomen ympäristökeskus SYKE kaipaa yleisöltä havaintoja näistä. Syytä hohtavan levän leviämiseen ei tunneta!? Rannikkovesien lämpötilanousut ja ravinnepitoisuusnousut voimistanee leväkukintoja. Levä tuottaa levämyrkkyjä." Muistamme miten 2007 Aranda löysi TVO:n ydinvoimalauhdekumpuamiset. Jokinen L.S lähetti NASA/ESA sateliittikuvan tästä johtuvasta TVO:n 20 000km2 kokoisesta sinilevämassiivista. Alati vaan lisää kauhu-uutisia miten konkreettiseen tuhon kierteeseen ydinvoimalat maailman meretkin asettaa! Sitä saa mitä ydinherrat tilaa, KALMOA!

http://kuvaton.com/k/GDi.jpg

http://kuvaton.com/k/G7T.jpg

- "Ukkonen on jyrissyt Suomessa viiden viime vuoden aikana harvemmin kuin sitä ennen. Salamatiheydellä eli salamoiden määrällä sataa neliökilometria kohti mitattuna tämä on viides peräkkäinen vuosi tilastojen aallonpohjassa. Tarkkaa syytä ei ole tiedossa!? Voidaanko ilmastomuutosta pitää syyllisenä Ilmatieteenlaitoksen tutkimuspäällikkö Tapio J. Tuomi, tai tutkija Antti Mäkelä. Ilmastomuutoksen kun "pitäisi" lisätä ukkospäiviä, koska mm. talvet lyhenevät!" Tämä kehitys on enemmän kuin mielenkiintoista. Kohoavien lämpötilojen pitäisi siis lisätä ukkosiamme rajusti, mutta ei aikomustakaan! Muistamme miten ydinvoimalapäästöt ovat 10-kertaistuttaneet taustasäteilytasomme. Ionisoiva säteily puolestaan muuttaa ilmakehää sähköä johtavammaksi ja siis maadoittavaksi. Niin ja haittaa varsin merkittävästi globaalisti ukkosten muodostumisia! Kyseinen mekanismi tunnetaan pilvirintamien sähkökenttiä systemaattisesti ydinvoimaloitten päältä rajusti tuhoavana "ydinaavikoitumismekanismina"! Jälleen vankkaa tietoa siitä miten CO2 lisääntyminen osoittautuu nyanssiksi. Jonka muutokset sotketaan PALJON RAJUMMAN vaarallisemman ydinaavikoitumiskehitystuhon jalkoihin. Ja kuten näemme. Myös salamoiden kohdalla ydinvoimalat osoittautuvat korruptoidut tutkijamme mykistäviksi kiistattomiksi tuhoajiksemme numero YKSI! Kuka oikeasti edes yllättyi?

- Vasama 7/2009 (lyhennelmä). Saksan ydinjätteet Suomen kallioperään. Ydinvoiman vastustus Saksassa keskittyy ydinjätteen loppusijoitukseen. käytetyn polttoaineen kuljetusreitit on tukkinut aina massiiviset mielenosoittajamäärät. Jotka muuttuivat valtaviksi sotilasoperaatioiksi. Suurimmat protestialueet itäisessä Ala-Saksin Gorlebenissä. Jossa valtavat ydinjätemäärät odottaa suolakaivossijoituksiaan. 17 ydinvoimalaa tuottaa 400 tonnia/v ydinjätelisää. Saksassa ei KUKAAN halua ydinjäteloppusijoitusta. Ydinjätettä on 20 paikassa, jopa taivasalla. Mihin ydinjätteet lopulta sijoitetaan? Saksan tiedotusvälineet ovat jo jonkinaikaa raportoineet innokkaasta ydinjätteet haluavasta Suomesta! Täällä on Olkiluodossa Posivan ydinjätepaikka. Joten Euroopan ydinjätteet myös sinne! Saksalaissuomalaisten ajatuksena on , että Suomeen suunnitellun uraaninkaivamisen lisäksi voitaisiin koko ydintuotantoketjut EU:ssa keskittää yhteen maahan! Ydinvoimalat Suomeen, sähköt Eurooppaan. Tapahtuisihan kaikki Suomessa ja kaukana Euroopasta!
----------

Kaikkienaikojen TÄRKEIN.

26.08.2009:" Maailman tärkeimmästä keksinnöstä 100 vuotta. Mikä on 1900-luvun tärkein keksintö? lentokone, avaruuslennot, ydinvoima, televisio ja tietokoneet ovat tavallisin vastaus. Mikään näistä ei ole olemassaolomme kannalta tärkeä kuten ammoniakin teollinen synteesi vedystä ja typestä. maapallon 6 miljardin ihmisen eläämä voisi olla jopa mukavampaa ilman edelläkerrottuja. Eivät ydinreaktorit ja avaruuslennot ole meille välttämättömiä! Sen sijaan 1900 alun 1,6miljardin väestönkasvu ei olisi olut mahdollissta ilman ammoniakkisynteesiä. Näin aloittaa kanadalaisprofessori Vaclav Smil kirjassaan Enriching the Earth. Mikään 1900-luvun alun lannoitteiden typpilähteistä ei kyennyt tuottamaan riittävää määrää typpiravinteita näkyvissä oleviin tarpeisiimme. Väestönkasvuun oli vastattava suuremmilla satolannoituksilla. Peltotuottoa rajoitti 3 pääravinnetta, fosvori, kalium ja typpipuutteet. Fosvoria ja kaliumia oli muttei lannoitetyppeä. Saksalaiskemisti Karlsruhen teknisen yliopiston professori Frizz Haber, Nobel 1918. Onnistui 1909 ratkaisemaan typpiongelman syntetisoinnin ammoniakkituotannolla vedystä ja ilman typestä.

03 heinäkuuta 1909 Frizz Haber lähetti tutkimustaan rahoittaneeen kemianyrityksen BASF johdollekirjeen, jonka sisältö ontänäkin päivänä merkittävin ihmiskunnalle. "Eilisessä kokeessamme ammoniakkireaktori onnistuimme tohtori Mitaschin kanssa tuottamaan ammoniakkia yhtäjaksoisesti 15h"! Viimevuosisadan merkittävimmän keksinnön syntymäpäivä on 02 heinäkuu 1909.BASF johto oli haluton viemään keksintöä eteenpäin suunnattomin kustannuksinsa. Onneksi BASF Nobellist v1931 kemisti Carl Bosch kuitenkin tajusi keksinnön merkityksen ja Saksan terästeollisuuden mahdollisuudet rakentaa korkeapaineastioita. 4 v sisällä Oppauhun Saksaan tuli maailman ensimmäinen ammoniakkitehdas vvaikeuksista huolimatta. 20 vuosikymmeneen keksinnön arvoa ei tajuttu. Kunnes räjähdysaineteollisuus oivalsi potentiaalin. Toisen maailmansodan jälkeen ammoniakkitehtaita muutettiin maailmalla lannoitetehtaiksi. Nykyään Haber-Bosch-prosessi typpilannoitetuotannossa on 99%. *Ihmiskehon typestämme Euroopassa ja USA:ssa on ammoniakkireaktorista 40%. Ja Itä- Aasiassa jopa 70%. V.1900- 2000 välissä väestö 3,7 kertaistui. Ruuan tuotanto 7- kertaistui. Professorio Smil on arvioinut maailman 6 miljardista olevan 2,4 miljardin olemassa Haber- Bosch-prosessin ansiosta. Riippuvuutemme prosessista kasvaa jatkoon yhä. Nykyisestä 6,7miljardista 3 miljardia saa kiittää olemassaolostaan prosessia. Koska keinolannoitetuissa pelloillamme kyetään ruokkimaan suurempi väestö

Olli makikoho kirjoittaa

PS. Kiva YLE:ssä pyörivä ydinaiheetta sivuava video:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1004077

Laatokka

Laatokka suunnaton järvi yli 256 000km2 valuma-alueineen. 230m maksimisyvyyksineen, yli 200km pituudellaan ja 4 kertaa Suomen vesistön vedes sisällään pitävine volymeineen, että on liki meri. Vaikka onkin 5.8m merenpinnan yläpuolella. Siitä tämä suurjärvi on myös mielenkiintoinen, että on ollut myös Suomalainen. Siksi voin kertoa kyseisestä järvestä nykyaikaan juontuvan äärimmäisen mielenkiintoisen, mutta myös sattuneista syistä nykyisin tarkkaa tarkemmin salattuja yksityiskohtia. Kuten lukijani muistanevat Laatokasta, ja erityisesti sen pohjoisosasta lähtee maailman syvin tunnettu maanpäällinen GTK:n 2004 "Kivioppaassa" mainittu 1000m rotkovajoama. Toki myös maailman syvin hautavajoama. Laatokasta Tampereen alapuolelta, Olkiluodon läpi. Ruotsin suurten järvien lomitse. Etelä Norjasta Skotlantiin asti 2 100km pitkänä tulivuoritien Litoraanimeren sulkeneena tektoniikkahirmuna.

Eletään vuotta 1935. Rajujen pintakorkeuden vaihtelujensa ruhjomalla entisellä korkealla järvirinnerannoilla sijaitsi Laatokan luoteisessa yläkulmassa suomalaisasutteinen kalastajakylä. Laatokka on kokenut vuosiensa aikana ennenkokemattoman rajuja muutoksia. Jopa järven vesien poistumasuunta on ennen ollut Suomeen päin. Megalomaanisesta sortumakatastrofista yhdessä hetkessä Laatokka muutti virtaussuuntaansa liki 180 astetta ja alkoi jyristen vuotaa elinvesiään tektonisen kallistumisensa takia Nevaan. Alueen perinteinen tapa lähestyvää talvea varten oli laskea järven pohjaa myötäilevät siikaverkot. Kysyttyä elonkalaa kun liikui alueella hyvin. Kalastajapeheellä oli oma ikiaikainen tuttu kutumatalikkonsa, jossa kalasteltiin muutamien metrien syvyyksiin. Mutta kun piti selvittää verkon oikea kulloinen syvyys turvauduttiin pitkiin solmunaruihin, joilla alustavasti pohjaa luodattiin purjeveneistä tutulla apupaino luotilankoilla. Metrin välein oli syvyyden salat laskettava luotauslanka vakioapuneuvo toimeen käyville. Syksyistyville aavoille tervaista venettä lykättäessä ei voinut kalastajaperhe oivaltaa tekevänsä mykistävää historiaa, jolla oli kantopohjaa vielä kauas Olkiluotoon asti. Tieto saa YHÄ veret hyytymään niin Suomen ydintiedon kontrolioinnin miliiseiltä, GTK:lta jopa kansainvälisyyteen asti. No kaikessa karmeudessaan valtaisan järven pohja oli yössä parissa kertakaikkiaan KADONNUT synkkiin tavoittamattomuuksiin!

Niin uskomattomalta kun se saattaa kuullostaa pisinkään luotauslanka ei yltänyt suunnattomalla alueella enää missään pohjaan! Hetkinen, siis oliko tämä vitsi vai muu mahdottomuus? No itse asiassa mitä SUURIN VAROTUS TULEVAISUUTEEMME! Luvin maamme ydintyyliin salatusta venäläisestä muutaman vuoden takaisista juuri Laatokan pohjoisosaa koskevista geolokisista tutkimuksista. Kerrottiin, että sielä oli tektoniikka siirrellyt TODISTETTAVASTI megalomaanisia kalliosiirroksiaan. Jopa 18m peruskallioromahdusten ryydittämiä siirrostuksia oli mitattu. Kuvitelkaa geologiassamme vain aivan HETKI SITTEN tapahtui Posiva/TVO onkalointityömaaksi ja 6kpl< ydinvoimalahautavajoaman ja tulevaksi aiotussa Ruotsin ydinjäteonkalossa yli KAKSI kertaa rajumpia tektoninen kalliosiirroskatastrofi kuin "vain "8m" kerallaan siirtäneessä Thaimaan joulukuun megatsunamissa! Nyt eletään 2009 elokuun loppua ja ei voi kuin kauhistella MIKSEI tällaisia silminnäkijäraportoiduista kallioperässämme olevista megaydintuhoennakoista sallita hiiskua ydindiktatuurissamme mitään?!
---------------

Tuulivoiman huikea keissi!

Aivan uskomatonta, samalla kun Suomessa tehdään ydinalan sotatantereen päävastustajaksi 120MW maamme tuulivoimaosuutta, on maailmalla tilanne jotain vallan, VALAN muuta. Siinä kun ydinvoimainvestoinnit edustavat hiipuvaa 2% osuutta maailmantalouden energiasijoitusrahasta, niin tiedetäänkö ydinumpiossamme kansan keskuudessa mikä tilanne on esim. ekouudiskunikaalla tuulivoimalla? Tiedetäänkö ihan OIKEASTI? No parasta siis että kerron. Vielä vuosi sitten tuulivoiman osuus maailman energiasektorilta taisteli rinta rinna ydinvoiman kanssa. Siinä kun ydinvoimaloitten lukumäärän tunnusti jo IAEA:kin puolittuvan, kehitteli tuulivoima mykistäviä +25% vuosikasvujaan. Vuosi sitten Saksan suurin tuulipuhti oli laantumissuunnassa, ja ydinalan pilkkakirveet korkeassa lennossa.

Mutta nyt mennään elokuuta 2009 ja suoranainen IHME on tapahtumassa ympärillämme. USA on jo ilmoittanut haluavansa maailman tuuliykköseksi ja ohittaa Saksaa hurjalla ryntäyksellä. Itse asiassa niin hurjalla ryntäyksellään, että päätti kylmän viileästi VARASTAA Enron 40 maailman edistyksellisimpiin kuuluvan suoravetotuuligeneraattorin piirustukset NSA:n organisoimin sotillaallislaittomin tietokonevarkausksin! Suoraveto, ilman vaihteiston haittahukkaa, palokuormalisiä ja monimutkaisia haaskuuteknikoita räjäytti kerrasta koko tuulibuumin sfääreihin. Espanja teki 7v aikana 17 000MW tuulivoimalat vaihteistokoneillaan. Mutta nyt kun maailman energiamiljardit ovat suuntautuneet suorastaan järkyttävällä paineellaan ekoenergiamarkkinoille se veti imuunsa myös Kiinan ja Intian kilpailemaan maailman suurimman tuulirakentajan tittelistä! Kuulitte aivan oikein, vaikkei ydinkivikauden edustamassamme diktatuureissa vielä oivalleta. Maailman energioista hoiteleva kivihiilivoima vie noin kolmanneksen KOKO maailman investointitulokertymistä. Ihan hurjaa ja muistakaa ydinenergian mutamatelut 1% luokissa samalla!

Nyt kehiin se maamme tarkimmin varjeltu tulevaisuuden energiatalouden kuningas. Ala joka vie PARHAILAAN liki joka toisen energiasektorin miljardin! Alamme lähestyä jotain sellaista totuutta energiatulevaisuudestamme, etten edes minä olisi todeksi uskonut. Tuulivoima vie maailman energiasektorien varannoista parhaillaan ympärilläme 40%!!!! Tämä on jotain aivan uskomattoman hienoa elämälle. Ja jotain aivan uskomattoman murskaavaa ydinalalle. Itse asiassa lienee sellainen tämä juttufaktani, että SUPO:n ydindiktaattorien silmille viskaistuna tuottanee ennätys saaliin banneja nettiin. Energianegatiivisen ydinalan itku ja hammastenkiristys ydinalan globaalista alasajosta alkaa NYT!
----------------

Avoin tapaus US-Eija- Riitta blogi.

Suomalaisilla on illuusio, että maassamme olisi ikäänkuin demokratia? Todellisuuden, karu tietoisuus aukeaa kyllä. Jos pintakiillon pyyhkäisee pois alkaen tutkia sydänveriä vuodattavaa kansainvälisesti orgioitua valtion rikolliskoneistoamme. Esimerkiksi 2009 kesän tapaus, kertokoon kelmeän karusti miten jopa ministeriötasoisia MEP-edustajiemme JOKAISTA mahdollista ja mahdotonta viestintää kansainvälinen NSA/SUPO:n sananvapaudesta viis ydinturvaosasto hoitelee korruptiourilleen. Joko rahakorruptiomassoin, tai suorasukaisella valtioväkivaltakoneiston härskillä puuttumisella. Kirjoitin erään tunnetusti ydinhysterisen MEP-sivustolle. Pienotantaa millä ydinsisäpiirin n.30v kokemuksillani alustin shokin:

"2009 kesällä TVO:n A. Nikula kertoi TV-haastateltuna ydinyhtiöinsä maksamalla hoitaneensa ydinalan toimet ja läpirunnomisensa. Ajamaan asioista MITÄÄN tietämättömät politikot ydinaisankannattajikseen. Samalla TVO:n Pertti Simolat antoi ydinvoimaa ymmärtäville joulukuussa 2007 KIRJALISEN ukaasin sulkea suumme mitä ydinvoima OIKEASTI on! USA MIT ilmoitti 1988, että 2008 eteenpäin maailman 2% energiasta vastaava ydinala on pysyvästi energiamielessä negatiivista! Nyt 0,15% uraania kaivavat FOSSIILIdieselarmadat ovat tuhoamassa Niger, Nigeriaan 85 000km2 uraanimegaraiskiokaivosta! Miljoonia ajetaan Areva/TVO toimin alueelta, että Korhola saa vedättää ydin-illuusioitaan ja TVO paukkumustaa! Ydinvoiman CO2 tuotanto on jo 2-kertainen kivihiilipolttoon nähden! EU julisti uraanikaivosten energianegatiiviset taseet salaisiksi viime vuona (-08)! Ekoenergiat, tuuli-, aurinko-, biovoimat, saati päästötön poltto otettiin päähaukuntakohteeksenne. Ydinväkivaltakoneisto pitää totuudenkirjoittajat bannein pois julkisuudesta. Riitta, ydinvoima KOKO Euroopassa on keskitetty 100% venäläisjalostuspullonkaulaan.

Onko totuus tuottamatonta politikoille? Putinin sormenpainallus pysäyttää 100% ydinvoimanne! Onneksi ei koske muuta energiasektoriamme! OL-3 laitos on 1000-kertaa nykyreaktoreita vaarallisempaan plutoniumpolttojätteeseen (Pu-239) suunniteltu floppi. Rikkoo kansainvälisiä uraaninpolttolimittejä! Paljonko kymmenien miljardien epäkelpo OL-3 maksaa veronmaksajillemme? STUK-pomo sanoi, ettei epävakaan palamalimitin ****** saa startata huippuvaarallisena. SUPO vastasi orjavasallipomoilleen sulkemalla plokejaan hihnassa. (T.S. 10.07.2009)! Tem suunnittelee Suomeen 1 200kpl ja 80 000km2 kokoisia uraaniaavikkokaivoksia EU:n 10v ydinasetehtailuun. Miksi OL-3 on salattu plutoniumASE laitos? Koska USA ei enää suostu maksamaan energianegatiivisen ydinalan megalaskuja. 2008 syksyllä EU/ Cern kokeen 90% saanto-olettaman laserisotooppikokeenne meni penkinalle. Todetun 11% saanon takia MYÖS plutoniumtaloutenne on energianegatiivista. Luuleeko Eeva, että EU:n vaade +38% EI ydinvoimasta v.2020 ei perustuisi ko. faktoihin? 2050 mennessä vaaditaan +78% EI ydinvoimaista kestävän kehityksen energiaa SANKTIOIN! Saisiko ydinalastamme MITÄÄN tietämättömiltä vastauksia viimein!?"

Näihin blogiin saamiini AIVAN liian asiallisiksi ja paljastavaksi koettuihin juttuihin alko Eija-Riitta MEP vastailla, saaden välittömästi julkista nuhtelua suoraan päättäjiämme ylhäältä kontroloivilta valtion ydinturvaviranomaisilta mm.. Matti O Koskela kommentoi: "29.8.2009 7.17 Hyvä blogisti. Säästä hieman meitä lukijoita 36, 42, 48 kaltaisilta jorinoilta. Kyllä yksi laatuaan riittää tällaista hurmahenkistä sanahelinää."
Mielenkääntävää huomata, että vasiten ydinkorruptointiostettu MEP nöyrästi vastasi miliisivoimien kansainvälisesti organisoituun maamme kaikkia sanavapauslakejamme pilkkanaan pitävistä puuttumisista piittaamatta. Liki itku kurkussa "ydinhairahduksistaan nöyränä näin": "Eija-Riitta Korhola kommentoi: 29.8.2009 9.41 49. Matti O Koskela, kiitos kommentistasi.(!?!) Tuota vierastamaasi hurmahenkistä tekstiä olisi enemmänkin mutta lopetan nyt niiden julkaisun tähän, koska kokonaisuus lienee nyt tullut lukijoille selväksi, myös patologisilta osin.

Niin. . . "huoh" tällaisen julkisen NS

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkuu . .
Niin. . . "huoh" tällaisen julkisen NSA/SUPO nöyryytyksen jälkeen viranomaiset sulkivat koko erittäin aktiivisesti alkaneen plokin kuin seinään! Tavalliselle kansalaiselle ei jätetä tikun vertaa epäselvyyttä, miten IAEA ydinturvakangstat kautta maailmamme nykyään juoksettaen hapattaa terrorilaan! Kuten järkyttyneenä voimme todeta Robert Junkg "Ydinvoiman armoilla", kirjassaan varoitti: "Ydinvoima vie siihen sortuneet valtiot järjeselmälliseen DDR/Stalinismi tyyppisiin ihmisisitä piittaamattomiin diktatuureihin!" Kuten huomaamme sen lisäksi, ettei tavalliselle kansalaiselle jätetä sanan leveyden vertaa elintilaa asialliseen ydinrikollisuuden arvosteluihin satapäisten miliisirikollisten kontroloidessa JOKAISTA maamme sananvapausfoorumia. Niin nyt ollaan jälleen ahtaammalla. Oli puhuja STUK-pomosta ministeritason, MEP:iin asti niin "Big Brother valvoo" kansalle opetettava TV-teemat jyrää. Jos et hyväksy valtioväkivaltakoneiston ydinharhoja, menetät KAIKKI KANSALAISOIKEUDET! Saat pelätä tosissasi poliisiattakteja, valtiomiliisi-invaasioita, elämänoikeuksiasi, henkeäsi! . .
---------

Ai TVO:n tiiveysasteko?

MuroBBS foorumissa Lappenrannassa oppinsa saaneet ydininsinöörit kirjoittelee, ettei erinomaiseksi luulemissaan Suomen ydinvoimaloissamme käytössä olisi kuin 3 lokeroinnin ja lämmönvaihdinputkistojen eristämien kaasusuojauksien takaa toimitettua energiaa. Tuskin harha voisi olla suurempi. Olkiluodossa olevat reaktorit eivät sisällä sinällään MITÄÄN fyysistä estettä kaasujen tulla ulos suoraan reaktorista ulkoilmaan! Esitin paljonpuhuvana vertauksena TVO:n turbiinien ns. "soluketiivisteitten" ja laitoksen lämmönvaihtimista vapaan kaasueristyksen seuraavasti.

Jos pysäytetyn turbiinin OL-1 ja OL-2 laitoksen reaktoriin pamautettaisiin kyynelkaasupanos. Kaasu pääsisi esteittä miehen mentävistä putkista pressukattoiseen D-turbiinirakennukseen. Sieltä läpi akselitiivisteiden soluketiivisteväljyyksien kaasut vuotaisivat massiiviseti D-rakennuksen kattojen pressukatteitten alta pihalla olevien kutsuvieraiden silmiin kyynelihimään. Niin uskomattomalta kun se saattaakin kuulostaa kaasupanos reaktorissa tuulettuisi varsin suoraan ja pian ulos kutsuvieraitten joukkoon. Oikeasti ydinalan sisäpiirituntemus on JUURI sitä, että tietää. Ei luulottele harhoja, kuten Lappenrannan Fortumilaiset illuusoi ydinvoimaharhoistaan.
------------

Viiimeinen varoitus by Venäjä!

Viikko 36 syyskuun alku alkoi Arctic Sean osalta kommentilla jonka mukaan venäläismiehistöä 2 viikkoa panttivankinaan pitäneet Venäjän Omon joukot vapautti heidät viimein. Laiva on teillä tietymättömillä vailla toivoakaan ihmiskasvoisesta palautusmahdollisuudesta suomeen. Uraanilastistaan näytösluontoisilla Omon-joukkoiskuillaan Itämeren kerrasta maailman vaarallisimmaksi taikomisen kyytipojaksi venäläismiehistöä uhkailtiin vaikenemaan vuosikymmenluokkaisilla vankilatuomioilla kaikesta aiheeseen liittyvästä! Lehdistö on enemmän kuin ällistyneen oloinen siitä mitä tapahumassa oli noin tarkoin salattavaa? Jopa pääministeri Vanhanen kiukuttellee siitä, miksei Venäjä kerro mitään edes valtiomme päämiehille. Kaikesta USA:n mykkäkoulua myöten huokuu selkeä viimeinen ydinvaroitus Suomeemme." Venäjä ei tule I K I N Ä hyväksymään TVO/Posiva/STUK/Tem suunnitelmia siitä, miten Suomi runnotaan NATO/EU ydinaseuraanijalostajaksi ja massiivisen uraaninkaivuun ja kansainvälisten isotooppihankkeitten kuninkuusluokkaan!" Itse asiassa varoitus on jo sitä luokkaa, että rajan yli tullaan varoittamatta, jos mm. TVO:n Pertti Simolan esiin ottamat Askolan isotooppihankkeet startataan!

Kuvaavaa maamme ydinkiimaisten äksyilyistä oli heti seuraavana päivänä keskiviikkoon 02.08 ulkoministerimme Stubin kiivailukiukku siitä, että Venäjän ja Saksan kaasuputkihanke on suuri este, ydineksoduksilleen maamme muuttamiseksi heidän haluamakseen YDINHELVETIKSI! jokainen vaihtoehtoenergia, myös Venäjän kaasukuutio konkreettisesti sammuttaa ydinvoimahankkeita EU:ssa. Ei voi kuin "kiittää" Venäjää siitä, kun oman maamme ydinsokaistu Helsinkieliittinen poppoo EI TAJUA tekojensa kaameutta. Niin järeä painostus maamme päättäjäpeeloille on AINOA toivo pelastaa Suomi ydinhulluushuuruilta! Kivasti näkyy uppoovan edelläollut myös päätähteyteen pyrkivään Ranskan Arevaan. Kun uraanikaivosgenre kakoo, pukkasi Areva samana päivänä eetteriin saaneensa liikevaihtonsa uskomattomaan -78% vuosineljänneskatatoniksiin ydinvoimin! TVO tappiot on 3-miljardissa firmassa ja Suomen uraanikaivosperäytyminen latoo alati lisää tappioputkinollia ydinvoimalle.

Ydinimpperialistien miljarditappiomeren syyksi, kas kummaa nykäistiin mm. Suomen OL-3 hanke! Jonka maksajaksi Areva tivaa jo silkalla raivolla Suomen veronmaksajia! Areva on avoimesti uhkanut sulkea OL-3 työmaansa kiristääkseen rahaa, merittäin miljardeja. TVO- panikoi takaisin, että antaa konkkurssiin valmistautuvan Arevan räksyttää. Lainkaan tajuamatta sitä, että OL-3 hankkeen polttoainehuoltajalla on toki valttikortit alusta asti! TVO tulee rusentumaan tässä leikissään ja Suomi maksaa ja itkee, itkee ja maksaa ydintyhmyyttään. Areva alkaa tajuamaan, miten Venäjä toistaa 1950-luvun tilanteet. Silloinkin Suomi oli tuloillaan maailman merkittävimmäksi uraanintuottajamaaksi. Venäjä kaatoi karskilla puuttumisellaan hankkeen jo silloin. Samaa odottaa maailma hengessä mukana toistuvaksi mieluusti nytkin. Mutta kun Areva tietää maailman viimeisten uraanivarastojen (n.15%)olevan Suomen kallioperässä saatavilla on taistelu ydinkalmoista kiivasta. Itse asiassa tässä ratkaistaan Suomen tuhoamisaikein, että onko ydinenergialla enää Eurooppakorttia jatkoon lainkaan!

Olli makikoho kirjoittaa

Mäntytuhoista.

Jos jonkin asian olen kirjoittamisellani saanut paljastettua suuremmalle yleisölle, niin 3v putkeen salatun TVO:n ympäristöstä alkuun lähtenee megalomaanisen suuren männynneulaskatokatastrofin tiedotteita. Vielä kesäkuussa antamiani valokuviakin epäiltiin systemaattisesti manipuloiduiksi. Vaan niin juttu alkoi mädätä ydinalan käsiin varsin pikaisesti YLE:n tehdessä aiheesta kesäkuulla muutaman päivän päästä näyttävän alueuutiset TV-kuvannuksin. Säteilymetsätuhon ensimmäisiä selkeitä merkkejä löytyi tarkoin salatusta TVO:n SYKEsarja B7 raportista 1993 lähtien kiihtyvästi. Nyt mennään syyskuun alussa jo tässä: T.S. 05.09.2009. karoliina Niemi ylitarkastaja maa- ja metsätalousministeriöstä, Antti Pouttu tutkija Metsäntutkimuslaitokselta. (Otantoja artikkelistaan):"Lentoruiskutus EI estänyt tuhojen kehittymistä uusilla alueilla Lounais Suomessa. Tuhometsäalaa on Etelä- ja Keski-Pohjanaan sekä Lounais- ja Keski-Suomen männiköissä. Tuhot ulottuvat noin 300 000ha suuruisella alueella. Saimaa, Pohjois-Karjalassa Outokummun ympäristöissä. Kaustinen Pohjanmaalla pistiäistä on tavattu jo 2007 eteenpäin.

Havaintojen mukaan kuolleet puut olivat ennen syöntiä heikkokuntoisia! Metsätuhot ennakoivat jopa -40 % kasvutappioita vuosikymmeneksi! Huonommissa niukkaravinteisillä kalliopohja-alueilla johtaa jopa puiden kokonaiskuolemisiin." Hurjaa tekstiä kaikkineen. turun yliopiston ja TVO:n SYKEsarja B7 kertoi kymmenien kilometrien päähän jo silloin ydinvoimalapäästöjen tuhonneen puut jopa -43 % harsuuntumisasteisiin. Tällaisiin valmiiksi säteilyn heikentämiin metsiin siis tutkijoiden mukaan mäntypistiäisetkin helposti ja nähdyin seurauksin menivät. Keskeisin sanoma tuli jo alkutekstissä. "metsien mäntypistiäisten tuhoamisruiskutuksilla EI ole merkitystä, koska metsät kuolevat ILNMANKIN pistiäisiä! Eli kuten olen aiemmin jo kertonut, pistiäiset eivät ole syy vaan seuraus. Säteilypäästöt ydinvoimaloista todettiin jo 1993 raportissa syylliseksi. Nyt vaan korjataan sitä ydinsäteilyn alati kasvamaan pantua tuhoa, mitä sinne on vuosikymmenet ydinvoimalapäästöin kylvetty. Kuten tutkijat tässäkin tähdentää. Metsiämme kohtaa alati kasvava totaalinen ja globaali säteilytuho! Ei mikään ihme, että raportin 40 % kadon mukaan on metsäteollisuus päättänyt jo pienentää metsiemme käyttöä tuon ennustetun -40 %. Eli tulevaisuudessa saamme tottua metsättömiin ydinaavikoituviin maisemiimme. Niin jos säilymme rytäkästä edes ITSE hengissä!
-----------------------

Bentobetonin säteilymysteeri.

Millainen vastaus mahdettaisiin antaa, jos kysyttäisiin kunpa on parempi suoja 2m paksu betoniseinä, vai sen pintaan pantu perusmaali? Niin varmaan ei ensihätään tulisi mieleen, että maalipinta? Mutta tutkitaan asiaa syvemmältä. Kun tulin TVO:lle ensimmäisiä kertoja työmaalle sanottiin, että on hengenvaarallista mennä paksuihin betonihuoneisiin, ennen kuin ne on maalattu! Mitä ihmettä, kävi silloin mielessäni? Asiaan perehtyneet ydintyöläiset kertoivat kysyessäni mistä on kyse. Tiedämme miten märkä betonivalu alkaa kuivua. Poistaa sisuksistaan suurehkon molekyylin vesihöyryjä ja tuottamaansa hiilidioksidia. Ajatellaan miten joku 2m paksu betoniseinämä sitten kykenee haihduttamaan 1m betoniseinänsä läpi vetensä? Niin betoni muotoutuu tästä hiilidioksidinsa ja vetensä poistamisestaan tietysti läpi paksuimmankin betoniseinän rakenteeltaan kuin pesusieni!

Maalia betoni saakin pintaansa vasta sen jälkeen kun tämä huokostunneliverkosto halutaan edes heikon välttävästi tukkia. Betonista poistuva vesi työntää toki huokoskanavistaan pois tieltään erinäisen määrän vaarallisia kiintohiukkasia päästäkseen paineillaan ulos. Jo nyt huomaamme jälleen kerran erään aivan keskeisen USKOMATTOMAN puutteen maailman ydinsäteilyturvasuosituksissa! Löydöshän on aivan kauhistuttavaa, kertoessaan, että keskeinen ydinsuojaturva vuotaa kuin pesusieni KAIKEN esteittä lävitseen! Mitä kykenee läpi reitittynyt sienihuokoinen betoniseinämä sitten torjumaan säteilyn energioita, kaasuja ja muita säteilyn pienhiukkasiaan, jossei paksuinkaan perusydinvoimaloiden rakenne muuta kuin kosmeettisesti viivästyttää käytännössä oikeastaan MITÄÄN säteilyn muotoja! Tuo rakennuksilla tuttu määräys maalata betoniset pinnat pitää sisällään paljon muutakin. Betonin seinämän huokosten läpi tihkuu tauotta niinkin vaarallisia aineita kuin säteilytappajana tunnettua radonia!
----------

LED

05.09.2009. Mielenkiintoinen löydös Kiinassa messuilta oli niinikää massiivinen LED valaisinkokonaisuus. Se koostuu 10kpl *10kpl matriisin noin 2W diodien paketeista. Kyse on jäähdytetystä uskomattoman tehokkaasta 200W katulampusta, joka antaa huikean 100 lumenen valon. Tämä on siinä mielessä mullistava löydös, koska massiivisella alumiinirivoilla jäähdytetty valaisin lienee maailman ensimmäisiä KUNNON LED valoja kautta aikain.
Myös Suomessa on JO myynissä ihan toimivanoloisia mm. tällaisia 52W LED/loistelamppuliitettyjä valoja kyseisellä firmalla. Passaa tällaisilla laitteilla jo lähteä säästämään energiaa jo ihan tosissaan.
http://kuvaton.com/k/ugm.jpg


03.09.2009 MTV teksti TV:"Arctic Sea- jutussa paljon lausuntoja antanut päätoimittaja on painostettu lähtemään Venäjältä. Merenkulkuaiheisen Sovfraht- uutiskirjeen päätoimittaja Mihail Voitenko kertoo lähteneensä Istanbuliin saatuaan oudon varoitussoiton. Sitaatit puhelun sisällöstä ovat jo levinneet Venäjän mediaan. -Kysyin paljonko on aikaa ja minulle vastattiin, että tunteja, Voitenko kertoo. -Otin lipun ensimmäiselle lennolle ja lähdin Istanbuliin. Se onnistui helposti, sillä minulla ei ole perhettä eikä omistusasuntoa Moskovassa.

*Aika hurjaksi muuten menee. Meikäläinen kun lienee koko Suomessa eräs eniten ja jo ennakkoon tästäkin mystisestä ns. "puulastilaivasta" ja sen uraanikaappailuista kirjoitellut julkisuuteen. Oikeasti. Kuka enää edes kuvittelee, ettei koko episodin keskeisin sanoma ollut antaa Suomen uraanijalostamohankkeille silkkaa kylmää varoitusta. Suomella ei tällaiseen saumaan olle PIENINTÄKÄÄN markkinarakoa aikomiinsa EU:n ydinasejalostamoilleen, tästä olen VARMA! Ja hyvä siltäosin koko maamme kansalle myös. En tiedä mutta TVO/STUK/SUPO:t on silkkana RAIVONA!


--------
Hetkinen, hetkinen nyky-ydinvoimaloittemme keskeisin ja määräävä suojamateriaali huokoinen betoni siis päästää esteittä läpi KAIKKI säteilyn kaasumuodot radonista lähtien! Alfasäteily tuottaa virittynyttä heliumia. Läpi betonien menee tuotos heittämällä. Beetasäteilyn elektronit, neutronit uivat kuin kala vedessä huokosbetonin sisuksiin ja siitä ulos. Perässä viilettää kaikki vedystä, tritiumista, deuteriumista alkaen säteilyn tuottama koko jalokaasusuora, neon, argon, krypton, pelätty ksenonsäteilykertymä, puhumattakaan radoni. Posiva kertoo miten Olkiluodon onkalointinsa keskeisin peruspilari on bentoniitti. Bentoniitti on niin ikään savikivipölyinen aine, jonka vedenläpäisykykyjä Posivakin kehuu sanomalla bentoniitin imevän kuin pesusieni turvoten itseensä vettä. Ah siis ai vai vettä? Posiva kertoo myös bentoniitin kykenevän imemään sisuksiinsa myös suolaista vettä kuin sokeri. Niin ja sen seurauksena bentoniitti myös Posivan mukaan sulaa kuten esikuvana käytetty sokeri. Ei kerta kaikkiaan.

Sekä ydinvoimaloitten keskeinen suojabetoni, että myös ydinjätteen niin ikään keskeisin suoja-aine bentoniitti eivät estäkään tarkemmassa tutkinnassa MITÄÄN tunnettua säteilyn "partikkelien" lävistyksiä.. . Lopuksi haluan muistuttaa katastrofin pointin. Ydinreaktorin kaikkein olennaisin säteilymuoto on nimenomaan neutronivuo. Sähköisesti neutraali äärimmäisen pieni atomipartikkelijyvänen. Toki on kaiken säteilysuojan ongelmitta lävistävä valtaisat määrät mm. neutriinoja myös. Näiden lisäksi reaktorin pääsäteilykuorma perustuu sinkoaviin neutroneihin. Neutronivuo lävistää ongelmitta jopa METRIN umpiterästä. Mutta kun reaktorien seinät ovat viidesosia tai alle tästä on suojaa haettu betonilisäyksin. Mutta nyt huomaamme, ettei säteilyn ulostuloa oikeasti estä mikään!
----------

KVANTTIUTUMISESTA.

Kun kaksi kiinteää elektronin massaa "parinmuodostusreaktiossaan" yhteiskooltaan n. 1 000 000eV yhdistettiin MUODOSTUI saadusta "massasta" massaltaan 1 000 000eV gammaterssi. Ja TAAS kun tuo massaltaan 1 000 000eV gammaterssi vuorovaikuttaa aineen pinnalla siitä muodostuu, .. .yllätys yllätys TAAS kaksi 0,5Mev+ 0,5MeV massasta KIINTOELEKTRONIA!

Eli jos outomaan STUK/Aaksun harhaiset käsitykset prosessimuutoksiin katoavista ja haihtuvista -50 % kadoista PITÄISI paikkansa tämä muutos kuoleentuisi energiakatoonsa kerrasta parista. Mutta EI. Se kun tämä kvanttimaailma toimiikin 100 % hyötysuhteillaan voi parinmuodostuksissa säteily-massa-säteily-massa-säteily. . . .muutokset toistua ongelmitta kerta toisensa perään ja aina vaan ei MITÄÄN katoa! Kova pala, kun eivät harhaisuutenne vaan taivu reaalifysiikkaan. Siksi meikä näitä esittää, että oivallettaisiin piireissä. :
-----------------
Tuo auringossa syntyvä fotoni on samanhenkinen. Jos sinulla on vaikka 1 500kg painoinen auto allasi. Ajat sillä jossain romurallissa päin toisia autoja. Niin yhteen mutkaan jää lokasuoja takaa. Toiseen mutkaan rikkoutuu sivulasi. Kolmanteen törmäykseesi katoaa konepelti. Itse asiassa romurallissa kadotat AINA jotain kulkupelisi kokonaismassasta, koska toimit perusfysiikan lakien mukaan. Kun autosi PUNNITAAN saattaa se painaa lopulta vain 1200kg. Tehtyäsi törmäilyjä kun menetät sekä massaasi, polttoainettasi, voiteluöljyjäsi ja jopa ateriasi painoja.

Mutta kun fotoni kaahailee auringon sisuksissa pintaan 3miljardia törmäilyvuottaan, se samalla lailla valonnopeudella törmäilee auringon atomirakenteissa. STUK/Aaksun väärennettyjen tulkintojen mukaan MYÖS valon fotonin pitäisi keventyä ns. "absorptiomekanismeillaan". Ja alkujaan sinihohtoisen fotonin pitäisi lurpahtaa auringon pinnalle väsyneenä suurimmat potkut menettäneenä. Ei alun "1 500kg" massaisena. Vaan kuten autossasi 1 200kg painoisena hyytyneenä punafotonina ulos! Vaan oikeasti Auringosta pullahtaa ulos AINA 100 % energiansa pitänyt hohdokas ponteva fot

Olli makikoho kirjoittaa

Hyssyttelylinjalle.

http://kuvaton.com/k/uDa.jpg
- T.S. 06.09.2009: "Moni ympäristöasiantuntija turhautuu poliisien nihkeään asenteeseen. Kuntien kesken suuria eroja puuttumisessa ympäristörikoksiin. (Lehdessä on suunnattomista aluemetsätuhoista mm. Turussa kertova kuva. Totaalisesti pystyyn kuolleessa metsäpalassa on toki kuolleita mäntyjä. Mutta kuvaan on tieten otettu samaa vauhtia kuolevia niin kuusikkoja, kuin koivikkoja. Lehden viesti onkin se, miten viranomaiset on nihkeitä tutkimaan TVO:n ydinvoimalapäästöjä. SYKEsarja B7 mainitsemien ydinvoimalan päöästöjen kertoman takia innot tyssää! Kun selitysharhaksi ei kansa enää usko edes mäntyyn erikoistuneita pistiäisiä. Joilla ei selity aluaskasvillisuuden varpuja myöten pitkin maatamme kuolevat metsämme puulajeista riippumatta, alkaa virannomaisten vilpillisyys kertakaikkiaan etoa. Kuin pilkaten lehti jatkaa tätä viranomaisvedätystä:"Se ei ole ympäristörukos vaan normaali ilmiö luonnossa, luonnonsuojelutarkastaja Jarmo Laine Turun kaupungin ympäristösuojelutoimistosta kertoo."

-Jos joltain meni ohi, niin samaa hyssyttelypimitystä viranomaistemme ydinsuojelusta seuraava varoittava esimerkki. Kyse on mm. siitä, kun kansaa on alati alkanut kauhistaa pinkkiset ja verenkarvaaksi muutamina lähivuosina ryöstäytyneet ydinvoimaloitten kasautuvat säteilyn energioideen kertymät. Myös taivaankansien näkyvänä shokkipinkkipunana. Mielenkiintoiseksi tällaiset ydinhallinnon syöttämät tietoiset valheet tekee, että ko . riisinolkia polttaen tuleva savu on mustaa, ja sitä on tehty myös samassa mitassa vuosituhannet. Mutta ydinhallinnon ostamissa valheissa ei anneta totuuksien näköjään häiritä. Kirjoittamaan ydinala on ostanut tällä kertaa Erkki Kauhasen. T.M.12/ 09:"Jokainen , joka on matkustellut syksyllä Itä-Aasian maaseudulla, muistaa riipivän punaiset loppukesän auringonlaskut, jotka itse asiassa johtuvat juuri oljenpolton savusta". Niin . .valheen jäljet on tunnetun lyhyet. Voisimme toki naureskellen kertoa , ettei ymmärtääksemme Suomen taivaanpinkkiin tavaankansiin taida maapallon takaa paljon materiaalia piisata. Mutta koska kyseessä on niin kertakaikiaan ydinalan panikoima valhesyherö, niin annetaan sen mädätä mahdottomuuteensa ja jatketaan lainauksin samasta lehdestä.

- 2008 Tukholman kokouksessa todettiin maailman suurimman uhan olevan mm. totaalisen vesikadon. Mielenkiintoiseksi homman tekee myös se, että ilmaston muutoksen on AINA kerrottu lisäävän haihdunnan kautta kasvattavan sateita +40%. Mutta ydinvoimaloitten ionisaatiopäästöt sadepilvimekanismin tapoillaan ovat todellisuudessa tuhonneet sadannastamme koko tämän kasvun. Ja päälle tuoneet -40% sadantakadon EU:n tietolainan mukaan. Tähän päälle, uraanijalostus tuhlaa mm. eteläisen pallonpuoliskon rajuiten makeaa vettä mm. Australiassa. Käytännössä liki jokainen 1000MW ydinvoimala tappaa 1 500L/s vesiä makeanveden jäähdytystorneissaan. Ydinrakentelun ilmatuhomekanismi tunnetaan yleissanana "ydinaavikoituminen". Myös omissa Lapijoen (320km2 vesivaluman mittauksissani olen todennut systemaattisesti -31% 13v ajan olleen totaalisen sadantakadon. Tänä vuona mennään uskomattomasti rajuuntuvassa -63% globaalilaskussa. Tiedostan, ettei olla silti alkua pidemmällä. Koska. T.M.12/ 09:"Yhdysvaltain ilmakehän tutkimuslaitoksen (National Center for Atmospheric Research') tutkijat julkaisivat toukokuussa sarja Journal of Climate tutkimuksen, jonka mukaa maailman suuret joet ovat kuivumassa! Miltei joka kolmannessa maailman 925 suurjoessa 1948- 2004 ulottuvassa aineistossa on todettu vähentymistä. Kuivuvia mm. Niger, Ganges ja Kiinan Keltainen joki. Kaikissa mitatuissa joissa on jatkovirtaamaennuste huononeva. Syistä mm. veden lisääntynyt käyttö ja sateitten muuttuneet liikeradat. Tutkijat varoittavat noidankehästä: meriin virtaava vähentynyt makeavesi kasvattaa valtamerien suolaisuutta, haitaten merivirtoja ja säitä. Mielenkiintoista, että ydinaavikoituminen on viimein ollut PAKKO tuoda kansan varotukseksi!

-06.09.2009. YLE FSTV5:" Ranskan Bretagnessa katastrofaalisiin mittoihin ryöstäytynyt merien levän merikasvut. Näytetään miten Suomen Selkämerestämme tältä kesältä tutut mergalomaaniset 20 000km2 kokoiset levälauttakummutukset ydinlauhdelämmössä kasvaneesta levälillinkistä ovat arkipäivää myös ydinvoimalauhteistaan kuulussa Ranskan rannikkoseudussa. Haisevaa, kärpäsparvien, myrkyllistä ja vaarallista metriluokkapaksua levälillinkiä aumattiin uutiskuvissa valtavin puskutraktorein rantahietikoilta. Maailman päästöt on 1970-luvun pahimmista ajoistaan vähentyneet kuulema -98%. Samalla ydinvoimaloitten lauhdekummuttamisten- ja säteilyn haitat ovat alati vaan kasautuen lisääntyneet niin tällä mennään. Suomessa tällaiset faktat TVO:n osalta vaiettiin viranomaispuuttumisin ennennäkemättömällä raivolla. Toki mm. tämä Bretagnen levään perustuva ydinfakta jätettiin systemaattisesti ydinviranomaistemme uhkailuin kaikkialta muualta uutisoinnistamme pois! Kun ongelmanhoitajille annetaan ydinlahjusrahaa ja viranomaispamppua päähän päädytään CCCP/DDR tyyppiseen valtioväkivaltakoneiston pakkoon: "ongelmaa EI OLE!" Ja jos joku sen silti näkee, niin bannia, linnaa ja uhkailua koko poliisiköörillä!

07.09.2009. TV uutisointiin tuotiin Englannista väite siitä, että Mossad ja Venäjä olisivat yhteistuumin demonneet Arctic Sea aluksen kaappauksen? Väitteessään esitettiin, että Venäjän ns. "kenraalit" olisivat päättäneet myydä laivanlastillisen S300 ohjuksia Iranin hallitukselle. Ja tähän kauppaan olisi sitten Israelin Mossad puuttunut. No tämän uutisen puolestaan Suomen KRP ja myös 08.09 Venäjän ulkoministeri sergei Lavrov kumosi heti kättelyssä. Ollenn lähempänä totuutta monestakin syystä. Ei valtamerilaiva uppoa liki kokonaan muutamasta keveästi lentämään tarkoitetusta raketista. Ei sisäministeriömme lähde geigermittaamaan säteilyjäämiä Pietarsaareen tavallisten rakettien jäljiltä. Ei laivallinen Venäjän huippurakettilaatikoita vaadi laivan erityiskustomointeja Pietarin telakoilla. Eikä kenraalien vallassa olisi myydä raketteja ohi valtiohallintonsa. Venäjän sukellusveneen näyttö jo alkupäivinä pitkin rannikkojamme kertoo asian olleen NIMENOMAAN Venäjän hallituksen mahtidemo siitä, ettei Itämeri ole uraanilasteille turvallinen. Toki EU:n Englanti Ranskalle ei Suomalaisuraanin kuljetuksien estelyt näin käy.

http://kuvaton.com/k/uDY.jpg
-T.K.10-09:" Britaniaan suunitteilla huikean iso 8 000MW ja 10kpl. ydinvoimalaa korvaava vuoroveteen perustuva uudisekovesivoimalaitos. Hyödyntäen Englanni ja Skotlannin rajan Bristolin ja Cardffin edustan Severnjoen suun 14-15m vuorovesienergiareservit. Hankkeen tehot tyydyttäisivät 5% koko Britanian energiatarpeista. Kyse on näinollen maailman suurimmasta pioneerihenkisestä uusiutuvaan energiaan perustuva tuotantolaitos." Hanke ennakkotapauksena ja ekouudivoiman toimivuuden esimerkkinä on ydinalan hampaissa alustaan asti 100% CO2 vapaana, 100% päästöttömänä malliesimerkkinä rommuttaessaan 10 ydinvoimalan tekotarpeet Britaniasta kerrasta!

Olli makikoho kirjoittaa

Murskakooste.

Osui tuossa silmiin 10.09.2009 T&T palstoilla, että syyskuusta 2008 syksyyn 2009 Suomeamme on kohdannut ennenäkemättömän raju teollisuutemme -24% volyyminsa alasajo, (toki myös energiavolyyminsa!). Syinä on mm. se, että teollisuutemme ulosliputtaa ennenkokemattoman rajusti tuotantolinjojaan. 11.09.2009. Teollisuuden uusien tilausten arvo oli heinäkuussa 31,1 prosenttia pienempi kuin viime vuoden heinäkuussa. Tammi–heinäkuussa uudet tilaukset laskivat 36,9 prosenttia vuoden takaisesta, Tilastokeskus kertoo. Metsiämme parhaillaan tappavat säteilypäästöjen aiheuttamat 300 000<ha kadot tietävät jo -40% metsäpotentiaalihäviämistä seuraavaan 10v aikaan. Metsämme katoavat silmistämme ennennäkemättömällä vauhdilla ja puuteollisuus pakenee tätä pysyväksi tietämäänsä megaekokatastrofia ydinvapaisiin maihin piiloon aikaansaannoksiensa tieltä! Mutta painaa myös totuus, miten viime vuoden syksyllä globaalisti alettiin tajuamaan EU:n Cernin kokeilla, että maailman sadoilla ydinvoimaloilla ei ole enää IKINÄ mahdollisuutta käyttää energiapositiivista uraania! Siitä johtuva lama, korjaan YDIN-lama tuli jäädäkseen ja täytyy sanoa, että ydinalamme väitteet sähköntarpeemme +10% vuosikasvuille eivät yllä enää edes vitsin tasoilleen!

Vaan tällaisen bongasin myös päivän Kauppalehden yleisönosastokirjoituksista. Näytti mykistäneen sielä ydinlobbarit seinään. Joten erittäin fiksui kirjoitus: Ai aletaan täällä olla jo huolissaan siitäKIN, että tuulisähkön verotus mielestänne ontuu? Muisteleppa kyselijä nyt tovi millä nimellä TVO/Posivan ns. "verottomuuden valtiosopimukset" meni lehtiartikkeleissa. Olisiko ihan alusta asti kulkeneella Mankkala verovapaudella nyt viimein tilausta myös laajempaan ydinalan ulkopuoliseenkiin käyttöön, kun sitä aiotaan MYÖS mm. ydin-Fennovoimalle? Jos kerran energia-ala ei halua veroja, niin olisiko kysyjällä intoa laajentaa systeemiään eduskuntakyselyin kattamaan sitten tasapuolisesti kaikki eneregia-alat, vai mitä tarkoitit tuolla äskeisellä artikkelillasi?
-----------
Nimimerkki Euroerkki osui asian ytimeen. EU:n kanssajäsenyydessämme Suomelta vaaditaan ihan sakkojen uhalla 2020 mennessä +38% EI ydinvoimaista kestävän kehityksen energia p a k k o a ! Se tulee vielä nousemaan EU-sopimuksin kahdesti tästä +20% ja 2050 mennessä toistamiseen Suomelta vaaditaan +78% EI ydinvoimaista , eli kestävän kehityksen ekouudisosuutta. Miksi ydinhallinto taistelee himokkaan EU:nsa liittymisehtojaan vastaan? On suorastaan naurettavaa huomata, että p*skat on housuissa kun tehdään nykyistä ydinharhautusta. Maamme pannaan siis parhaillaan EU:n toimesta o n n e k s e m m e ekoruotuun sanoitte mitä vaan! Euroerkki on toki ihan oikeassa, turha enää rypistellä. Ydinvoimaa ei saatu kirvelläkään kestävän kehityksen valikkoon, koska on siitä kertakäyttöuraaneineen, uraanijätteineen päivineen valovuosien päässä.

Ennemmin meidän pitää keskustella m i h i n uudisenergiasektoriin jatkossa haluamme sijoittaa? Tuulisähkö täyttää erityisen hyvin nämä kriteerit. Ilmanmuuta vaikka maalämmön tuotto +400% hyötysuhteen maalämpöpumpuilla ja ilmalämpöpumpuilla toimii erinomaisen hyvin myös. Toki biopoltto toimii. M.T:ssä laskettiin, että pistämällä jo olevat peltojätteet oljet, naatit, akanat yms. vaan kylmästi energiaksi saadaan 2/3 osa maailman energianhuollosta jo olevilla peltoresursseillamme! Mikäs siinä kun on mistä ottaa. Toki jätteen pakollinen muuttaminen kaatopaikkaamisesta energiaksi toimii myös. Kytkemällä oloissamme lämpöpatterit tyhjiöaurinkokeräimiin saadaan niinikää 40% lämpötarpeistamme. Tukholmassa merivesilämpöpumpuilla kuulema lämmittävät 75% kaupungistaan jartkossa ilman ydinvoimaa! LED valot puolittaa jatkossa energiatarpeemme. Suomessa sähkön tarpeemme katosi vuodessa kuulema -24%, kun teollisuutemme hiljene ja sähkön lisärakenteluhalut nuupahti noin rajusti.

Niin kun mukaan pannnaan Neste Oilin leväöljykasvatus merissä saadaan pelkästän kuulema jo näin maailman energiat 100% CO2 vapaiksi! Toki aaltovoimalat, geotermiset niinikää toimii. Huomasite miten Englanti on tekemässä 8 000MW huikean suurta vuorovesivoimalaansa tuosta vaan! Meille tulee tarvetta pysäytellä kohta satamäärin ylijääviä kestämättömän kehityksen voimaloita. Jaa niin Saksa tekee EU:hun 15% aurinkovoimaloillaan, kevään päätöksinsä 12 jättifirmoin. Itse asiassa kykenisivät saamaan 100% Euroopasta kertaluokkia halvemmalla aurinkovoimalansa ratkaisuillaan koska vaan. Suomi mukavasti mukaan ilman muuta. Entä vaikka tällainen osmoosivoimalapotentiaali Pohjoismaihimme yhteishankkeena? Entä sama EU-hankkeenamme vaikka Välimereen Gibralttariin?)
http://kuvaton.com/k/uoU.jpg


Muistaako moni, että Saksassa pyörii niinikää Wattenfallin 30 000kW suuruinen 100% puhdas, piiputon ja päästötön polttolaitoas? Sinne vaan biopolttoa niin saamme silläkin +300% ydinvoimaa tehokkaammin vaikka kaikki CO2 päästömme hetkessä nolliin. Japani tekee JO niinikää (24h/vrk toimivilla) avaruusaurinkokeräimillään maataan sillä tekniikallaan pelkästä aurinkovoimasta pyöriväksi. Pian saavat uraania kaivavat fossiildieselarmadat alkaa ostaa päästöttömiltä bio/turvelaitoksiltamme CO2 kiintiöitä saadakseen edes hiukan kaivosfossiilidieseleinsä CO2 kiintiöitä toimia. . Jaa niin lopuksi saman päivän teksti-TV ilmoitti, että Arctic Sea aluksen uraanilastin saavat venäläiset roudattua pois vasta muutaman päivän päästä. Alusta ei luovuteta uraaniepisodinsa mielenosoituksellisuuden merkkinä edes suoraan suomalaisomistajille. Vaan tuohtunut Venäjä luovuttaa protestinsa kukkaseksi tämän yhä ns. "puulastialuksen" Maltan virannomaisille.

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkoa edelliseen.

Euroerkki selkeän fiksusti täällä kirjoitelleena tajusi heti kättelyssä myös aaltovoiman potentiaalin. Juu, Fortumilla ihan o i k e a s t i osataan sijoittaa aaltovoimapotentiaaliin, koska aaltovoimasta povataan maailman ekoenergiabuumia! Itse asiassa selkeästi jopa tuulibuumia isompaa! Kun jo nyt 40% energiamassiivirahasta menee tuulivoimaan niin ahtaalta alkaa näyttää myös ydinalalle, jos aaltovoimalat vie pian tuon päälle +60%!)

Suomalaisten sukeltajien huikea aaltovoimaidea on uniikki. Hyödyntää syvällä rannalla mereen palaavia "syväpaluuaaltoja". Siiitä kiva idee, ettei voimaloita näy lainkaan. Sopii m y ö s ongelmitta jopa Suomemme, jäätyvillekin rannoille. Niin ja energiapotentiaali on toki rajaton. Valtavien meriemme aallot kun ei tunnetusti rauhoitu i k i n ä ! Myrskyt ei vaikuta pinnan alle jne. Vielä aletaan muutaman vuoden päästä ihmettelemään ihan tosissaan, kuka tyhmä sijoittaisi kasvavien uraanikaivosten CO2 tuotantoihin yms. rahaa kiinni 30v ajaksi ilman takaisinmaksatuksia vuosikymmeniin. Kun ekouudisvoimalat viedään jo nyt käsistä! Niillä kun tuotanto alkaa maksamaan itsensä takaisin rakennuskuukauden jälkeen! Mm. tämän suuri raha sivistysmaissa alkaa hiffata ja äänestää näyttävästi ydinalaansa alas. Obama ei muuten ole sanonut Bushista täysin poiketen yhtään ydinmyönteistä kommenttia ikinä. (Sulki ensitöikseen mm. USA:n keskeiset Yassavuorien ydinjätehankkeet tulpatakseen uraani/plutonium/ ties mitkä thoriumvoimalahankkeet tieten seinään! Hän kun tajusi näkemämme Arctic Sean tyyppisten terroritekojen Akilleukseksi mm. uraanikuljetuksiimme. Saksassa mm. ydinalan torppasi ydinjätekuljetusten mahdoton vartiointi, jos muistatte jne? Obaman siis fiksusti ymmärtää!.)

Tuo Saksan aurinkomalli on jatkotyyliin muuten kuvaavan kaunista, jopa köyhille maille toivoa viimein antava! Sijoitetaan kansainvälisiin hankkeisiin ja tuodaan ongelmitta sähköt meille tarpeen mukaan. Kaikki hyötyy ja CO2 kiintiöt hetkessä nollia. Ei harmia ikisäteilypäästöistä, vuosikymmenten rahan kiinijäämisistä megainvestointeihin odottelemaan vuosien lupapelleilyjä. Ei tarvitse jännätä edes ydinonnettomuusjatkoja Tshernosektoreilta aamun kammouutisiimme. Niin ja miksei puhuttaisi siitä, että mm. USA pyörisi 1000<v ongelmitta pelkillä geotermienergioillaan? Obaman ei sijoita 97% USA:sta katsoen ulkomaalaiseen tuontiydinvoimaan ikinä! Mutta 100% puhdas geotermienegia mm. kelpaa heti. 2kpl kilometristä porakaivoa rinnakkaisin ja maasta turbiineihin +400C höyryä kuulostaa ja on supeeta!

Vaan näyttää se edeskäypä Fortum myös viisastuneena kiinnostuneen ihan muista kuin ydininvestoinneistaan! Ilmankos mm. Katainen nöyrtyen sanoi, ettei Fortum taidakkaan opittuaan enää ihan "oikeasti" ydinvoimaan tuhlailla, TV:ssä eilen.)(Kauppalehden omista lisävalaisua EU vaatimiin uudisenergiapakkomme suunnanmuutoksiin muuten

Fortumille tuulivoimapuisto Lappiin. Perjantai 11.09.2009 klo 09:56 (päivitetty pe 10:02) 7 kommenttia Fortum aloittaa tuulivoimahankkeen Lapissa yhdessä Metsähallituksen kanssa. Osapuolten tarkoituksena on tuulivoiman kehittäminen Kuolavaara-Keulakkopään alueelle, joka sijaitsee Kittilän ja Sodankylän kuntien alueella, Fortum kertoo. - Kuolavaara-Keulakkopäähän voi alustavan arvion mukaan rakentaa noin 18 kappaletta 2-3 megawatin tuulivoimalaitoksia, jotka tuottaisivat vuodessa 100-120 gigawattituntia sähköä. Tuotanto vastaisi 40 prosenttia Kittilän ja Sodankylän kuntien yhteenlasketusta sähkön kulutuksesta, Fortumin tiedotteessa kerrotaan.

PS. Onko kirjoittaneet ydinlobbarit julkisesti sitä mieltä, ettei Fortumin ekouudistuneempi johto ikäänkuin "tajuaisi tekojaan?"

YLE Texsti TV 15.09.2009: "Mafia upotti myrkkyjätettä mereen. Italian viranomaiset löysivät 120 tynnyrillistä radioaktiivista jätettä laivasta. Jonka mafia oli aiemmin upottanut Etelä-Italian rannikoille. Cunsky-niminen laiva löytyi lauantaina 500m syvyydestä Calabrian rannikon läheltä. Radioaktiivinen jäte saattaa olla peräisin ulkomailta. Mafian syytetään upottaneen Välimereen kaikkiaan 32 myrkkyalusta. Joista yksi löytyi. Viranomaiset uskovat, että mafia on tehnyt bisnestä hukuttamalla radioaktiivista myrkkyä mereen jo vuosikymmenet!"

*On selvää, kun ydinjätteen käsittelyyn suunnitellut megakalliit Ranskan Superphenix ja Englannin Sellafield ovat olleet pilalle räjähtäneitä jo vuosikaudet, ettei ydinjätteelle ole ollut mitään "laillista hävitysreittiä". Ydinvoimalat ovat vuosikymmenet turvanneet ydinvaltiomonopolityyliin Arevan avaamaan mafiareittiin näine tuloksineen. Ja ydinvoiman jäteongelmatko olisi ikäänkuin ratkaistuna?. . Mafia on laivanut pääosan ydinjätteistään mm. Somalian edustalle. Tsunami niitä sieltä joulukuussa nostatti. 75% kansasta kuulema sairastui säteilymyrkyistä. Kun toimittajia meni paikalle, heidät tapettiin Somalian lentokentälle, koska maailman ydinala ei halunut julkaista tekosiaan. Kun aiheesta Suomessa minä puolestani kirjoitin sain systemaattisesti sisäministeriön miliisit niskoilleni, banneja tukuttain koska Suomen ydinalaKAAN ei halua julkisuutta ydinenergiansa realista. Ydinvoiman kannatusbuumi perustuu jälleen kerran suruttoman moraalittomaan rikollisuuteen. Kuka edes yllättyi?

Olli makikoho kirjoittaa

1,5 Rakentamisasteesta.

Kun vesivoimala rakennetaan Suomeen tehdään se nykyään joen
perusvirtaamatehot jopa kolminkertaisesti ylittävillä rakentamisasteilla.
Näin saadaan ekouudisenergian ilmaisesta polttoaineesta maksimienergiahyödyt
kannattavasti käyttöön myös tulvaylitarjonnassa.

Ydinlobbareillamme on illuusiio siitä, että Suomen ydinvoiman jäädessä
ylimääräiseksi maamme tarpeitten yli, se voitaisiin surutta dumpata
Eurooppaan. ikäänkuin sitä varten tarvittavat kymmenmiljardiset 1000km
megakalliit kaapeloinnit olisivat ilmaisia? Toisaalta kun he puhuvat esim.
tuulivoimasta, ei ylijäämäsähköä saisi yhtäkkiä olla koskaan lainkaan.

Lisäksi suuta soitetaan siitä, että VTT:n 60% käyttöasteen tuulivoimaa ei
ikäänkuiin käytössämme riittäisi. Tyystin unohtaen miksi, esim. Tanska ei
50%tuulisähköosuudellaan Länsitanskan tuulivoimaloissaan edelleen tarvitse
lainkaan Suomessa huudeltua säätövoimaa. Kun piirtää asiaa, niin alkaa
tajuamaan mistä näissä ydinalan selkeissä valheissa on kyse.

http://kuvaton.com/k/2TS.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

WSOY Luonnontieteitä kaikille 1951.

Eräät aikamme tarkimmin piilotettu kvanttiydinfysiikan materiaali on niin sensuroitua, ettei löydy kuin yli 50v vanhoista sensurointien ulkopuolelle jääneistä kirjoista. Minulta meni aikaa kauan, ennenkuin sain käsiini tällaista nyky-ydinsensoreistamme vapaata helmitason kirjallisuutta. Onneksi ydinsensorimme huomaamatta on jäänyt kirja, jonka pohjatieto perustuu v.1936 tason materiaaleihin:

"Radioaktiivisten aineiden olennaisimmat ominaisuudet ovat niiden vaikutus valokuvalevyyn ja niiden kyky ionisoida ilmaa niin, että elektroskooppi menettää niiden läheisyydessä hyvin nopeasti sähkövarauksensa. Radioaktiivinen säteily saa eräät aineet, kuten timantin, sinkkisulfidin, bariumplatinasyanidin loistamaan. Kun beettasäteilijän lehelle tuodaan voimakas magneettikenttä tai sähkövaraus huomataan sädekimpun taipuvan kuten positiivisesti varautuneet osat. Kun alfasäteilijä radiumsuola on sijoitettuna tyhjiö lasikupuun ja jonkin ajan kuluttua on annettu valon kulkea kuvun läpi, niin spektroskooppisesti tarkastelemalla nähdään läpi kulkeneessa valossa heliumin absorbtioispektrin kuuluvia mustia viivoja. Radiumsäteily muttuu fyysiseksi heliumiksi. Näillä atomeilla, jotka muodostavat alfa-säteet on kahden elektronin menetyksestä aiheutunut kahden yksikön positiivivaraus. Helium-atomeista puuttuvat elektronit muodostavat beettasäteet. Radiumin hajaantumiseen kuuluu valonnopea gammasäteily.

Valosähköinen vaikutus ja viivaspektri. Röntgensäteet, gammasäteet ja ultraviolettisäteet tekevät kaasut sähköä johtaviksi!. (JUURI TÄMÄ totuus on mitä tarkimmin salattua! Säteilyn todetaan kylmästi muuttavan arkisen ilman happomaisiksi superradikaaleiksi, rautanaulajohtavaksi ionisoituneiksi myrkkyaineikseen. Joilla on kyky silpoa aineita, biomateriaaliamme riistämällä niistä valenssielektoneja, myös sähköä johtavina kauempaakin! Jolloin sisäänhengitetty arkinen ilmakin muuttuu silmittömäksi tappajaksi! Aivan uskomatonta, että tällaiset ilmaan säteilyvarastoitumat, perusmyrkytysominaisuudet jne. päätettiin systemaattisesti myöhemmistä ydinalan kirjallisuuksista yhteispäätöksin vain poistaa. Nykyiset tiedostot eivät lainkaan uskalla kertoa tätä faktaa mekanismista joka muuttaa jo varsin pienilläkin säteilyenergian varastoitumillaan hengitysilmamme silmittömiksi tappajiksi. Beettasoihtuteilaajiksi ja säteilyvarstona on keskeisen ydinenergian vuotokanava ohi mittalaitteitten biotooppeihimme. Tshernobylissä esim. juuri nämä tappoi koko valvomon väen hetkessä demoten kammottavuuttaan.)

Säteilyosumien ionisoiva vaikutus kertoo siitä, miten ne riistävät elektroneja kaasun atomeista. Voimme ajatella niiden aiheuttavan kohdistettuun metallipintaankin positiivisen sähkövarauksen. Tavallisesti metallit ionisoituvat kun niihin kohdistaa säteilyä. Säteilyn irrottaessa valenssisidosten elektroneja isäntäatomeista sitoen itseensä säteilyn energiaa. Kuumennetun alkuaineen valotaajuussäteily osoittaa, että atomit voivat säteillä ympäristöönsä sitä energiaa, jota ovat sitoneet itseensä. Siten, että elektronit ovat siirtyneet alkuperäiseltä paikaltaan. Hehkuvassa kappaleessa kuumennettaessa elektroni hyppää oman atominsa sydämestä kauemmas varastoiden potentiaalienergiaa. Ja toiset elektronit hypätessään takaisin lähemmäs ydintään menettävät fotonoiden ulos potenttiaalienergiaansa. Kullakin alkuaineella on omat tietyn taajuuden valospektriviivansa. Kun aine ottaa vastaan energiaa, elektronit hyppivät ulospäin ja palatessaan sisäänpäin luovuttavat tarkalla taajuudellaan säteilyään."

Atomin halkaisemisesta kirja kertoo mm.:"On itsestään selvää, että vain maailmanhallituksella voidaan välttää ihmiskunnan tuho ja itsenäiset kansalliset hallitukset ovat suoranainen uhka ihmiskunnan olemassaololle. Koskaan aiemmin ihmiskunnan kohtalo ei ole riippunut niin paljon, kuin nyt siitä kuinka tiedemiehet käsittävät kansalaisvastuunsa. Me nykyisin elävät voimme joutua yhteiseen hautaan. . .!" Äärimmäisen osunutta ydinvoiman keskustelua jo 60v sitten. Kuten huomaamme tiedemisten moraalinen vastuu on lakaistu maton alle sillä, että KESKEISIÄ ydintietoja pimitetään. Kriitttiset kansan harvat äänet tieten tuleva ydintuho sulutetaan alati kasvatettavalla miliisiväkivaltakoneistolla. Jopa Stalin olisi Suomemme ydinkansanmurhan kulttuuristamme ylpeä!
---------------

WSOY Luonto tieteen valossa osa IV toimittanut G. Mellander v. 1911.s.370< (lyh.)

"On omituista huomata mitenkä syvälle oli juurtunut läpi monien vuosisatojen vanhoista kreikkalaisista filosofeista lähtien aina alkemisteihin, ja vieläpä myöhempienkin kemian tutkijoiden käsitys mahdollisuudesta muuttaa metalleja toisiksi ja luottamus kerran keksittävään välineeseen "viisauden kiveen", jonka avulla tuo kaikki kävisi päinsä, ja joka omaisisi muitakin ihmeellisiä ominaisuuksia, kuten esim. tautien parantamiskyvyn jne. Ja jo melkein samalla vuosisadalla kun tieteellinen tutkimus alkoi tulla vakuuttuneeksi alkemistien unen mahdottomuudesta, tehtiin keksintö, joka aivan hämmästyttävässä määrässä kantoi povessaan alkemistien unen toteutumisen. Joka on pakottanut suorastaan tunnustamaan, että alkemistien käsitys metallien muuttumisesta on ei ainoastaan teoreettisesti mahdollinen, vaan että sitä lakkaamatta tapahtuu ympäröivässä luonnossa. Ja kun tarkastamme kokonaisuudessaan niitä ominaisuuksia, mitkä tutkimus on radiumille jo ehtinyt omistaa, ei voisi ajatella yksityiskohtaisempaa todellista vastinetta alkemistien viisauden kivelle, kuin mikä sillä radiumissa todellakin on! Mutta rientäkäämme tutustumaan tähän ihmeitä tekevään kahdennenkymmenennen vuosisadan viisauden kiveen: Mitä on radium?" . . .AAMEN! Tässä siis muurataan sellaiselle fantasiaydinuskovaisuudelle perustus jo 100v sitten, ettei voi kuin hämmästellä, onko pappina ydinyhtiön kansainvälisin rahavalloin voideltu nykyaikainen uhripappi-insinööri, vai onko itse jumaluudet määränneet ydinuskovaisuuden ihmiskunnan viimeiseksi harhaopiksi, joka tulee ihmiskunnan elämän edellytykset tuhoamaan viimeiseen mieheen. Fanaattisuus säteilyn kaikkivoipaisuususkoon on siis JO 100v pitkä, halleluja.

"Lyhyesti se on yksi niistä satakunnasta alkuaineesta, jotka meidän päiviemme kemian tutkimus tuntee, yksi niistä aineista, joiden edustajista esim. rauta, kupari, typpi ja happi ovat meille kaikille tunnettuja. Kuten muillakin alkuaineilla on radiumilla oma erikoinen valospektrinsä, jonka kautta se voidaan myöskin erottaa toisista alkuaineista. Mutta mikä sitten on radiumille ominaista, joka sille antaa niin erikoisesti huomattavan aseman toisten vanhempien veljien ja sisariensa joukosta? Ennenkaikkea se, että siitä eroaa lakkaamatta sitä YMPÄRÖIVÄÄN TILAAN omituisia vaikutuksia, nk. s ä t e i l y j ä . Tästä juuri sen nimikin radium = säde. Meille löytyy useita keinoja näiden säteilyjen huomaamiseen. Voisimmepa jo ilman muuta paljain SILMIN huomata näitä vaikutuksia, jos olisimme siinä onnellisessa asemassa, että saisimme tarkastella hiukan suurempaa radiummäärää, ja tekisimme sen pimeässä. Näkisimme silloin radiumvalmisteemme ja sen lähettämän ympäristön olevan KIRKKAASTI VALAISTUNA. Niin kirkkaasti, että voimme pilkkosen pimeässä erottaa tarkkaan tuon pienen ainemäärän ja lasiputken, jossa se sijaitsee. Vieläpä enemmänkin, voisimme sen avulla lukea jotakuinkin pientä kirjoitustakin. Radium säteilee siis VALOA! Mutta jo aivan pienilläkin määrillä radiumia voimme huomata näitä vaikutuksia, jos käytämme muutamia yksinkertaisia apuneuvoja. Tällaiset ovat esim. muutamat mineraalit ja jotkut kemialliset yhdistykset, joille on ominaista ruveta loistamaan pimeässä, kun ne joutuvat lähelle radiumvalmistetta. Esim. bariumplatinacyanuri-suolalla sivelty pahvilevy, samanlainen jota käytetään röntgensäteiden havaitsemiseen.

Kun asetamme sen lähelle radiumvalmistetta, alkaa se valaista omituisella SINERTÄVÄLLÄ VALOLLA! Ja mikä kummallisinta tuo valo EI HEIKKENE huomattavasti, vaikka asetamme levyn ja radiumvalmisteen välille esim. kirjan, lautakappalen tai yksimpä ohuen metallilevynkin. Huomaamme, että radiumista lähtevät säteilyt voivat kulkea sellaistenkin esineiden läpi, jotka eivät laske lävitsensä tavallista valoa. Varsin helposti voimme näiden eri aineiden läpi kulkevien vaikutusten ja säteilyjen olemassaolon huomata valokuvausalevyn avulla. Radiumin säteillä voimme myöskin synnyttää VALOKUVIA pimeässä ja lisäksi sellaisten esineiden LÄPI, joiden lävitse valo ei voi tunkeutua. Niin voimme niiden avulla valokuvata esim. suljetussa kukkarossa olevat rahat. Ehkäpä lukijani muistanevat jo varmemmin tutustuneensa samantapaisiin säteilyihin. Niin onkin. Luonnon I:ssä osassa tutustuimme nk. röntgensäteisiin, joilla oli juuri samanlainen ominaisuus. Radium lähettää siis lakkaamatta ympäristöönsä hyvin läpitunkevia röntgensäteitä.

Mutta vielä on meillä mainitsematta kaikkein tärkein ja samalla tarkin keino radiumsäteitten huomaamiseen. Se perustuu niiden ominaisuuteen tehdä ilma SÄHKÖJOHTAJAKSI! Ilma on yleensä hyvin huono sähkönjohtaja. Jos varaamme esim. eristetyn metallipallon sähköllä, niin se voi ilmassa säilyttää pitkät ajat sähkövarauksena. Sen sijaan, jos asetamme sen läheisyyteen radiumvalmisteen, menettää se sähköisyytensä muutamassa SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ. Parhaiten voimme tutustua tähän ominaisuuteen nk. elektroskopin eli sähkönäyttimen avulla. Se on yksinkertainen kone, jonka jokainen voi itsekin helpopsti rakentaa (leydenin pullo). Heti kun asetamme elektroskopin levyn läheisyyteen radiumvalmisteen, johtuu sähkö nopeasti YMPÄRÖIVÄÄN ILMAAN! Tämä mittauslaitos on niin herkkä, että sen avulla voipi helposti osoittaa niinkin pienen radiummäärän kuin miljoonas osa yhdestä grammasta. Säteiden lähempi tutkimus on osoittanut, että ne ovat AINETTA, osaksi hiukkasia, joiden paino on noin 4-kerta suurempi kuin vetyatomin, osaksi vieläkin paljon hienompia osasia, joita eriää suurella nopeudella säteilevästä aineesta, siis radiumista. Ainehiukkaset kulkevat nopeudella, joka lähenee valon nopeutta, siis noin 300 000km/s. Suuren nopeutensa ja pienuutensa takia on niillä kyky tunkea helposti toisten aineiden läpi. Kun radium lakkaamatta säteilee hiukkasia, olisi odotettavissa, että radiumin paino vähenee. Näin onkin laita. Sinä 10v ajan

Olli makikoho kirjoittaa

Sinä 10v ajan, minkä radium on tunnettu, ei olla voitu vaa'alla havaita huomattavaa painon vähennystä. Voidaan laskea radiumin 1 760 vuodessa menettävän säteilyn kautta puolet painostansa! Jos meillä nyt 1911 olisi 1g radiumia, niin se 3671 painaisi vaan 0,5g.

Mutta paitsi näitä säteitä, joista edellä olemme kertoneet, eroaa radiumista vielä muutakin. Voipi nim. huomata, että ILMA radiumvalmisteen LÄHEISYYDESSÄ vaikuttaa elektroskooppiin samalla tavalla kuin itse radium, senkin JÄLKEEN kun radiumsuola on viety etämmäksi. Jos esim. ilma putkesta, jossa on säilytetty radiumia, johdetaan sähköllä varatun elektroskopin sisään, menettää elektroskopi sähköisyytensä aivan lyhyessä ajassa. Tämä johtuu siitä, että radiumista erkanee kaasumaista ainetta, jolla taasen on samat ominaisuudet kuin itse radiumilla. Tätä radiumista syntyvää radioaktiivista kaasua kutsutaan RADIUMEMANATOKSI. Emanatiokaasu loistaa pimeässä kirkkaalla valolla. Tästä syystä on se saanut kemiallisena alkuaineena nimen NITON (loistava). Kerroimme, että tämä emanatio- eli nitonkaasu lähettää myöskin samanlaisia säteitä kuin radium. Herää tietysti jälleen mieleen kysymys, mitä jää jäljelle nitonin osasista tai atomeista niiden särkyessä. Tutkimus on osoittanut, että jälleen syntyy uusi radioatiivinen aine, joka tällä kertaa on kiinteä. Mutta sekään ei ole pysyvä, vaan hajoaa edelleen. Yrjö Tuomikoski". Vai näkyy säteily jo ihan paljain silmin valoina, ja mites tämä suhteutuu oivaltavuudessaan paljon kiistaa aiheuttaneisiin beettasoihtukuvauksiin? Kuten oivasti huomaamme ongelmitta säteilyn tuotokset kyettiin näkemään jo 100v sitten. Mutta suoranainen SHOKKI on huomata miten ilmakehässä säteilyn energiat siirtyy kuin TYHJÄÄ! Hämmästymme miten ilmakehään varastoituvat säteilyn ENERGIAT muuttaa sen tappavan vaarallisen energiseksi, joka mm. tappaa hengitettynä keuhkot polttaen ihmisen kuin tyhjää vaan! Tällaiset ominaisuuksien opetukset on systemaattisesti nykymaailmamme tietokannoista siis TIETEN POISTETTU IAEA/SUPO ydnhallinnon toimesta! Ei tosiaan mikään ihme, että tällaista sensuroinneista vapaata materiaalia saa etsiä sellaisesta tietokannasta, johon ydinrikollisuushallintomme pitkät lonkerotkaan ei yletä!
-------------

Lisää kirja-aiheesta.

Noin homma pelittää. Mutta hei kamaan man! Luvin samaisesta kirjasarjasta, että radium oli keksinyt Ranskan Becquerel. VASTA äsken v.1896 ja oli aiheuttanut maailmanlaajuisen KAIVUUBUUMIN! Radiumia kuulema haalittiin heti alusta asti kissojen ja koirien kanssa, yllätys yllätys JUURI USA:sta ja Saksan Alppien seutumilta, josta tuuli tuo päästöt sujuvasti myös Skandinaviaan asti! Luuletko ihan tosissasi, etei tällaiset miljardien kivitonnien yhtäkkiset megaisoksi ryöstäytyneet uraanikaivamiset vaikuta paikallisiin Alppisoliin ja mikroilmastoon? Oikeassa olet toki siinä, että levää VARMASTI kasvoi jo ihan luonnontilassa ja (miksei luonnon radonlähteissäkin) esim. Grönlannissa ja tällaisissa paikoissa. Grönlannin valtava kaasut salpaava jäämassiivi kun 100% varmasti keskittää sen alta vuotavat radonoinnit valtavaan keskittymiskonsentraatioon jäätikköjen reunaan, jossa levät sille ihan luonnonmenetelmin altistuu. Mutta olen käytännössä varma, että juuri ilmiön keskittymisKASVUT kaivuun alettua 10v aikana aiheuttivat jo silloin kansassa kauhua LISÄÄNTYNEINÄ silminnähden kaivosympäristöissä ja kauempanakin leväkasvuräjähdyksinä. Jotain kertokoon tilanteesta lisäteksti samaisesta kirjasta:

"1g radiumia valmistamiseen tarvitaan käyttää tuhansia kiloja raaka-ainetta.- Erotustyö on lisäksi siksi pitkäaikaista ja erityisesti koulutettuja voimia kysyvä, että radiumin hinta on ja tulee aina pysymään SATUMAISEN KORKEANA! (Rinnastettavisssa siis kullan kaivuuhysteriaan. Sieltä kaivetaan, mistä vaan kyetään, rikastuakseen!) 1mg radiumia maksaa 500mk, 1g vsitten 0,5 milj markkaa ja kilo kokonaista 500milj. markkaa. Näin suurta määrää, nim. kokonaista kiloa, sitä tuskin koskaan saadaan valmistettuksikaan. Nykyään löytyy sitä kaikkiaan erotettuna noin 10 grammaa hajotettuna kymmeniin laboratorioihin ympäri maailmaa. Sanoimme, että radiumia löytyy luonnossa hyvin pienissä määrin. Tärkein mineraali, josta sitä erotetaan, on eräs uraanimalmi, nimelllä, pikivälke, jota löytyy suuremmissa määrissä ainoastaan Böhmissä (Saksa DDR Wismut Ronneburgina myöhemmin tunnettu maailman suurin ydinvoimaekotuho). Täällä saadaan 5 000kg pikivälkettä kaksi grammaa radiumia vuodessa! Aivan pienissä määrin löytyy radiumia kaikkialta luonnossa. Meidän tavallinen graniittimme sisältää esim. jokaista miljoonaa kiloa kohti 2,9 mgr radiumia. Vesissä löytyy sitä myös pienissä määrin, . . . .SAMOIN ILMASSA!!!!"

*Eli kuten läpi suorastaan HUUTAA Mauno Koiviston ja Fransoi Miitterandin 1986 EU:n ultrasalaisen uraaninkaivuusopimusten kivijalka Suomen 80 000km2 uraanininkavamiseen luotiin moraalittomuuden huipun rahan kiilto silmissä jo yli 100v sitten. Mikään ei ole muuuttunut ja mitään ei ydinkiimaiset ole oppineet rikostensa vaikutuksista sortamaansa luontoon. Tossa se surutta paljastettiin jo! Uraaninkaivuun kiihtyminen aiheutti jo reilun 10v päästä globaalista JOPA radiumin ilma kontaminaation mitattavaa noususpurttia.(Ikinä en ole kuullut, mistään, että radiummalmi leviää suoraan ja noin mitattavan konkreettisesti ilmaan jäädäkseen kaivoksilta näiltä nykyuraanimainaroinnin IAEA-sensoreiltamme.) Radiumhan tosiaan kirjan tiedoin hajosi varastoituen surutta myös mm. ilmaan! Hei kamaan täähän on siis aivan H Y S T E E R I S E N hyväskäypänen obus!) Suhteuta nyt kaikkee. Pojat on tässä vaiheessa (1911) maailmalla kaivelleet 5 000kg*10g= minimissään 50 000kg uraanirikastetta, no huonommat esiintymät huomioiden 100 000- 1 000 000kg uraanirikasteita maapallomme päälle hajoamaan maailman tuuliin ja JO havaitaan levän räjähdysmäistä hälyttävää kasvulisää. Suhteutas nyt tämä genre sitten nykyiseen uraanintarpeeseen kun sotapuoli tarvii 94% uraaneista. Ns. "siviilipuolen" 6% osuuteen 450 kpl about 900MW reaktoria vaatii vuodessa 90t noin 4,5% uraanierät. Ja tätä sekoilua on harrastettuna jo 60v megamitoissa!

Olli makikoho kirjoittaa

Aurinkosuojat polvillaan II!

Kuin Saturnuksen kuitten paimentamat saturnuksen kuulut renkaat pyörittää myös Telluksemme lentoradallaan kasvavaa leegiota säteilypäästökasvujensa syntivanaansa:"T&T. Tuomas Kangasniemi, 05.10. Kosminen säteily on noussut ennätyksellisen korkeaksi. Aurinko ilman pilkkuja xuv-alueen kuvassa. Auringon hiukkastuuli on riski maanpäälliselle elämälle mutta Auringon magneettikenttä suojaa kosmisilta säteiltä. Kosminen säteily Maan magneettikentän ulkopuolella on yltänyt korkeammaksi kuin koskaan aiemmin n. 50 vuotta kestäneen havaintohistorian aikana, kertoo New Scientist. Nasan mukaan ennätys ylittyi vastikään 19 prosentilla." Pieni ilmoitus, joka kertoo maailmamme ympäriltä kuolevan niin valtavaan säteilynousuihin ilmakehässään, ettei vastaavaa olla tavattu koskaan! Sanomatta selvää, ettei esim. STUK ole korviaan lotkauttanut koko kammo-ilmiöstä. Saati, että osaisi kertoa varsinaisista syistä mitään. Asiaan pitää porautua aivan uudella volyymilla.

Oleellinen MUUTOS on tapahtunut, koska jopa auringon käyttäytymisen kerrotaan systeemissä muuttuneen rajusti. Auringon tiedämme muodostuneen liki kliinisen puhtaasta vedystä. Perusvedyssä on kaikista muista alkuaineista poiketen huikea ominaisuus. Ollen AINOA alkuaine, jossa ei ole neutroneja sisuksissaan. Siksi vety on ainoa alkuaine, joka ei kykene varastoimaan suoraan radioaktiiviSÄTEILYÄ! Vaikka aurinko saa säteilyä, se muuttaa sen vedyn ainoalla valenssielektronillaan vain 13,9eV energiseksi UV-fotonoinniksi (ja valofotoneiksi)! Mutta vetyjä on muitakin. Jos vety saa sisuksiinsa yhdenkin neutronin, se varastoi samalla huikeasti isomman 2 200 000eV sidossäteilyenergian, ja koko vetyatomin ominaisuudet muuttuvat rajusti. Deuteriumiksi muuttunut vety kykenee neutroniinsa nyt varastoimaan 511 000eV säteilyenergiat. Kun alkuperäinen vety summauttaa lisää neutroneja se muuttuu vaarallisesta säteilyvarastoitumiskyvystään tunnetuksi tritiumatomiksi. 12,3v (T½) varastoitumiskykyineen. Auringon vedyn täyttämä heliosfääri on niin laaja, että myös maapallomme liikkuu sen sisällä soikioradallaan.

Artikkeli kertoo vavahduttavana havaintona, auringossamme säännöllisenä toistuneet 11v aurinkopilkkujaksot ovat yhtäkkiä pysähtyneet rajun muutoksen seurauksena kuin seinään! Nyt aurinkopilkkujaksot on jo 2v myöhässä ja epätoivo alkaa vallata. Kysellään hädissään miksi? Puhutaan tovi puolijohteista. Puolijohde on välitilassa oleva aine, joka ei oikeasti ole ihan metalli johtaakseen sähköä. Se on "a i v a n hilkulla", muttei johda sähköä täysin puhtaina pitoisuuksina. Kun puolijohteista tehdään johtavia diodeja niihin upotetaan o l e m a t t o m a t määrät vieraitta atomialkuaineita. Näin eriste saadaan johteeksi. Auringon flarepurkaus on mitä rajuin sähkömagneettinen purkauksen hetkellinen sähköä johtava lenkki irti auringon muuten huonommin sähköä johtavassa pinnassa. Ideana samaa kuin sähkökaapelien eristeväliin heitetty sähköä johtava metallihitunen. Muuten purkautumaton sähkövaraus räiskähtää valokaarena välähtäen. Kunnes latauksien oikosuluttua sähkötehoja ei enää riitä. Tämä ilmiä auringon pinnassa on tuo nyt puuttumaan jäänyt flareoikosulkujen mangneetinen valokaaripurkaus. Se vaatii onnistuakseen ukkosen salamoinnin kaltaisen eriste välitilaansa, jossa energia varastoistaan purkautuu ainoaa käytettävää johtavaa kaasureittiään pitkin pinnasta ponnahtavaan plasmakaareensa.

Tasapaino on äärimmäisen herkkää energian kummutessa auringosta ja toisaalta sen väkivaltaisen "pakko-"purkautumisten auringonpilkkujen määrien suhteen. Niin herkkä, että aurinko tekee jatkuvaa korjaustaan pinnan purkausjohdeatomimäärien ja sisäisen kumpuavan energiavolyyminsa kanssa. Kuin vireinen huilun nuotti. Pienikin muutos ja systemi ei "värähtele" oikein! Maapallomme kuuluu oleellisesti tähän säserään soitinviritykseen. 1945 eteenpäin Telluksessamme on tapahtunut yksi ratkaiseva muutos. Se on alkanut tuotta valtavat määrät ylijäämäistä NEUTRONOINTIA!. 2009 mennessä maamme normaali säteilytaso on kohotettu ydinvoimaloitten tauottomalla karkaavien neutriinojen, neutronivoittensa, gammasäteittensä takia luionnontilastaan 10-kertaisuuksiinsa! Reaktorista vapautunut neutroni kulkee herkästi yli 1000km päähän räjähtämättä, vapautuessaan päällämme oleviin avaruuksiin. Määrät sadoista ydinvoimaloistamme ei ole pientä. Neutronit törmäävät sielä olevaan auringon jalon puhtaisiin vetyatomeihin. Muuttavat ne sumeilematta tritiumeiksi ja deuteriumeiksi. Radallaan kiitävä mapallomme jättää tähän rataansa loputtomana mattotonnistona neutronilisinsä kyllästämää vanaa surutta vuosikymmenten ajan.

Tämä pilvi joutuu massiivisen auringon vetovoimakenttään, siitä alkaa muodostua koko auringon ympäröivä valtaisa säteilevä ympäristöään paremmin sähköä johtava ioninen oikosulkurengas. Se kykenee nyt varastoimaan itseensä miljoonaluokkaa aiempaa enemmän Auringosta avaruuteen säteilyenergiaa. Kyeten muuttamaan auringon sisällä vallitsevia sähköjohtavuusvakioita tramaattisesti. Mitä enemmän se sieppaa rajuja säteilyenergioita varastoihinsa, sitä agresiivisemmin se pystyy sekundäärisenä rengasjohteena muuntamaan sähköisiä auringon flarepurkausten muutosvoimia. Säteilykasvullaan se kykenee alati kiihtyvästi iskemään raskaampien alkuaineitten kirjoa taivaankappaleittemme pinnoista. Niiden ionisaation atomikasvukierteestä tämä vyöhyke muuttuu entistä raskaamman atomisaaliinsa mukana sähköä johtavammaksi säteilyvarastoksi. Sen säteilyenergiapaineella ryyditetyt äärimmilleen viritetyt ionisaatomisaaliit päätyvät auringon vetovoimakenttiin oikosulkemaan, gammaten kiihtyvästi auringon flarepurkauskeskuspintaa nähdyin seurauksin. Luonto tieteen valossa 1909 kertoo oleellisimman, miten jopa suljetun radiumampulin pelkkä läpivienti laboratoriossa aiheuttaa hämmentävän reaktion. Sähköä johtamaton ilma muuttui säteilykasvustaan ionisoituneeksi johtavaksi. Huomattiin häkellyttävästi miten sähkövarastoidut leydenpullot tyhjenivät johdeilmaan hetkissä! Nyt tämä vastavankaltainen ilmiö Auringon vetykaasuissa aiheuttaa säteilyn kasvuillaan samankaltaisen kohtalokkaaksi elämälle muuttuvan reaktion! Auringon elintärkeä flarepurkausten varassa toimiva sähköinen magneettikenttämekanismi on ihmiskunnan säteilymateriaalipäästöin tuhoutumassa tässä ja nyt elintärkeine suojelumekanismeineen! . . Hetken hiljaisuus..

kuopassa kirjoittaa

Lainaus: Olli makikoho Nyt tämä vastavankaltainen ilmiö Auringon vetykaasuissa aiheuttaa säteilyn kasvuillaan samankaltaisen kohtalokkaaksi elämälle muuttuvan reaktion! Auringon elintärkeä flarepurkausten varassa toimiva sähköinen magneettikenttämekanismi on ihmiskunnan säteilymateriaalipäästöin tuhoutumassa tässä ja nyt elintärkeine suojelumekanismeineen!
Lisätietoja aurinkomyrskyistä, joita ihmiskunta on viime aikoina kokenut, löytyy tästä Nasan artikkelista (englanniksi).

Allekirjoitus: Kysyttävää tämän foorumin toiminnoista? Kaipaatko apua? Ei hätää. Ällös huoli. Palstan ylläpito neuvoo ja avittaa sähköpostitse. Laita viesti osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Olli makikoho kirjoittaa

Hienoa, että saadaan käsiteltävälle aiheelle lisämateriaalia kansan luettavaksi.

+20%/v II.

Auringosta tulossa hirmumyrsky I!

T.K.13-09.Vuosi 2012 on auringonpurkausten vuosi. Kun auringonpurkaukset syöksevät avaruuteen miljardien ydinpommien verran energiaa, Maa on vaaravyöhykkeessä. Vuona 1859 raivosi supermyrsky, joka olisi lamauttanut täysin nyky-yhteiskunnan tietoliikenteen, sähkönjakelun. 2012 ennustettu avaruusmyrsky voi edetä näin: Valtava plasmapilvi sinkoutuu Auringosta suoraan maata kohti. ACE-luotain varoittaa 45min etuajassa, mutta hirmumyrskystä vain 15min etuajassa. Se ei riitä vaikka hälytys lähetetään tuhansiin (ydin!) voimaloihin asialle ei ehditä tehdä juuri mitään. Suurin osa sähkönjakelusta ja tietoliikenteestä on katkennut. Aurinkomyrskyn magneettikenttä aiheuttaa suuria muutoksia Maan magneettikentässä. Synnyttäen jopa tuhansien ampeerien virtapiikejä suurjännitejohtoihin. Muuntoasemat romahtavat ja johtimet sulavat. Sähkökatkokset leviävät nopeasti sähköverkon ylikuormittuessa. Vesi-, elintarvikehuollot, polttoainejakelut, kuljetuskalustot, kotitaloudet, teollisuus, sateliittiliikennöinnit romahtavat. Hetkissä tilanne on liki kestämätön. 1989 Quebecissä aurinkomyrsky pimensi näin 90 sekunnissa miljoonien sähköhuollot.

*Niin 90 sekunnissa olisi liki 500 kpl ydinvoimaloita pitkin maailmaa seis. Tiedämme, että ilman elintärkeitä hätäjäähdytyssähköjään nämä KAIKKI sulauttavat raktoriensa 100 tonnin sisuksensa kaiken tieltään sulattaviksi velloviksi säteilylaavajärviksi.. Ööhöm taidamme kohta elää varsin mielenkintoisia aikoja! Olen aina sanonut, että ydinvoima lähtee, mutta viekö se muassaan siihen sokeasti luottavan ihmiskunnan? . Niin elämme t o s i a a n muutaman vuoden päästä enemmän kuin mielnkiintoisia aikoja! Mutta toki aina voi luottaa hullun tuuriinko? Käykää katsomassa TVO:n Olkiluotoa. Maamme sähkönhuollon keskeisin solmupiste lähettää megalomaanisia AVOlinjahirviöitään 300km päähän Helsinkiin sellaisella keskittymällään jo nyt, että asia hirvittää haavoittuvuuksissaan eduskuntaa myöten. Siinä sitä on Aurinkomyrskyille johdinpituutta ottaa kunnon potkutehoja!

* 2012 aurinkomyrskyennusteessa on mielenkintoinen piirre, nyt todetaan auringon liki kyvyttömäksi purkaa flarepurkauksinsa sisuksistaan tasaisesti kasautuvia ylijäävää fuusioenergioitaan. Ihmiskunnan säteilyhäirintä on päätymässä vuorovaikutuksessamme auringon vastaiskuun oikein spesiaaliponnella. Aurinkoa ei ole koko tutkintajaksona nähty noin pahaenteisenä kuin juuri nyt. Ihmiskunta toki selviäisi sähkökatkoksistaan vaivoin 1859 opein. Vesivoimalat, kivihiilivoimalt, biopolttimet ja vastaavat tuulivoimalat saadaan kyllä ongelmitta turvallisesti alas ilman sähköjäkin ja aikanaan toki myös ylös. SE EI ole ongelma ISOLLA. . Vaan se miten selviämme ilman teoreettistakaan mahdollisuutta jälkijäähdyttää alas rojahtaneet sadat ydinvoimalamme ilman siihen elintärkeää varasähköä! Koko IAEA:n edesvastuuttomat ydinturvahuoltoperusteet kun lepää sen varassa, miten alas rojahtaneen ydinvoimalan vuorokausien jälkilämpökuorman saa poispumpattua muualta tuoduin sähköverkoin esim. vesivoimaloilla. Mutta miten toimitaan kun OL-1, OL-2 laitokset vaatisivat Jimmy Carterlain mukaiset 2*88MW hätäsähkönsä vuorokausiluokissa. Laitoksella toki on 8* 1,8MW ala-arvoiset dieselinsä. Mutta 176MW tarve/ 14,4MW saannolla= pelleluku 8% tarpeesta! On sielä toki mitä lie Safen lipeäakkujakin muutama hyllyllinen, no salli nauraaa niiden mikrotasaon avusta tähän!) Yksi on totaalisen varmaa tuollaisessa, YDIN LÄHTEE !!!
-----------

Auringosta tulossa hirmumyrsky II

T.K.13-09.(USA:n presidentti Obamalle myönnettiin 09.10.2009 Nobelin rauhanpalkinto hänen intensiivisestä halustaan perustaa uraanista täysin vapaa Maapallo. Aie koskee sekä ase-, että siviiliydinvoimaloita. Nyt tiedostamme mistä tämä halu kumpusi tukensa antaneen Norjan Nobelkomitean lehtereille. Mutta nyt on tosiaan enää kyse siitä e h d i t ä ä n k ö romuttaa maapallomme suurin uhkaaja ennen kuin rysähtää.)Kaikkein voimakkain tunnettu avaruusmyrsky sattui 1859. Vastaava nyt lamaannuttaisi yhteuskuntamme toiminnot jopa vuosiksi. Tammikuussa 2009 Yhdysvaltojen kansallinen tiedeakatemia julkaisi raporttinsa "Sever Space Weather Evens- Understanding Societal and Economic Impact" avaruussääraporttinsa talousvaikutuksista. Ei ole sattumaa, että raportti julkaistiin hiljaisuudessa Obaman tullessa virkaan, odotellessamme 2012 auringonpilkkumaksimia. 1859 tyylinen toistuma maksaisi ensivuonaan 1-2 biljoonaa dollaria. Yhteiskunta lamaantuisi vähintään 5-10 vuodeksi!
USA menettäisi 300 muuntaja-asemaa ja sähköt 130 miljoonalta. (USA:n pitkiin sähkönsiirtoihin lisätyt ns. amorfiset erikoiskalliit muuntajat ovat yliherkkiä jo hyvinkin pienille flaremagneettimuutosten synnyttämille tasasähköisille staattisille vinokuormille. Siksi katkeilevat verkot on ydinriippuvaisen USA:n erityishuolen alla. Kaikki alkoi luonnottoman kirkkailla revontuli-ionisaatiopilvillä, joiden valossa näki lukea. Niitä pidettiin vain lähinnä kinnostavina. Ihmisillä ei ollut sähköjä, mutta lennätinasemat olivat tärkeitä kuin internet nyt ihmiskunnan elämisen edellytyksenä. Muutama päivä tästä 1 syyskuuta Britti tähtitieteilijä Richard Carrington näki Auringon pinnasta räjähtäneet 5min kestäneet valkovalojuovat kaukana Auringon pinnan yläpuolella. Vain 17 tuntia tästä maahan osui uusi, paljon ensimäistä voimakkaampi magneettinen myrsky. Revontuli-ionisaatiopilvet iskivät taivaalle kautta maailman Euroopasta, USA, Australia, Havajille näkyen. Lennätinasemia syttyi tuleen molemmin puolin Atlantia. Lennättimiä voitiin käyttää jopa ilman virtalähteitään mangneetti-indusoinnilla.

Kalliovuorella luultiin Auringon nousevan keskellä yötä ja kullankaivajat lähtivät nauttimaan aamiaisiaan. Vasta 4 syyskuuta avaruusmyrsky laantui. Carrington huomasi ennennäkemättömän rajut revontulet kautta aikain vain 17h auringonpurkauksen jälkeen. Kyseessä oli harvinainen kaksoispurkaus, Auringon irrottaessa itsestään 2 erillistä plasmapilveä koronapukaus CMEnä. Pääasiassa ionisoituneen vedyn elektronien ja protonien sisältäneet miljardien tonnien ainesmäärät. Supermyrsky voi kumota Maan säteilyvyöhykevaikutukset, jos plasmapilven magneettiviivat kulkevat vastakkain Maan kenttäviivoihin. Kietoutuen toisiinsa valtavasti energiaa vapauttaen. Pilvi oli Maahan osuessaan 1000km/s nopea ja 50milj. km leveä. Kahden vastakkaissuuntaisen kentän kohdatessa kenttien energiat muuttuu atomaaristen hiukkasten kineettisiksi liike-energioiksi synnyttäen mm. revontuli-ionisaatiota. Ilmiö oli 50 miljoonan asteen roihupurkaus. Jälkimmäinen purkaus eteni epätavallisen suurella 2 400km/sekuntivauhdilla. Myrsky tuhosi sitä paitsi joksikin aikaa Maan omat säteilyvyöhykkeet- ja otsonikerroksestamme 5%! Kun suurienergiset hiukkaset osuvat avaruusmyrskyn aikana Maan yläilmakehään, ne reagoivat ilmakehän hapen ja typen kanssa ja muodostavat nitraatteja. Osa nitraateista kerrostui Grönlannin ja Antarktiksen mannerjäähän varastoon.(Mielenkintoista miten ilmiöt kietoutuvat. Mm. minun ja Vesan jopas videoimaankiin säteilykasvun maailmaan lisäämiin typpiyhdistelannoituksista kumpuaviin ihmetystä herättäviin punaleväsateisiin asti!)

1859 oli ankarin myrsky 450 vuoteen. (Pahimmat Aurinkoflaret ko. pienemmät suorastaan p u i s t a t a v a t ! Öljykriisin enteitten rajuin ydinvoimalabuumin vuosi 1972. Itäblogin romahduksen synnyttämä rajun CCCP/SEV ydintalousrappeutumisvuosi. Tshernovaikutusten sikäläisten ydinvoimaloitten ajon "hälläväliä" kliimaksivuosi 1989! Niin kruunuksi mehiläisten säteilyionisaatikuolemien alkuvuosi 2003! Toki vain neljäsosia 1859 tasoista, mutta sitä ISOA odotellen. . ) Auringon käyttäytyminen näyttää kuitenkin olevan muuttumassa, koska 2008 ei olllut lainkaan pilkkuja 266 päivään vuodessa. Sitä rauhallisempaa vain 1913. Auringon epätavallinen käytös on jatkunut 2009, jolloin alkuvuoden 3kk oli pilkutonta 79vrk. 87% ajasta. Aurinkotuuli on heikompi aikoihin. 2008 STEREO luotain havaitsikin äkillisen purkauksen, vaikka Aurinko oli muuten rauhallinen pilkuitta. Myös 1859 supermyrsky alkoi vähäaktiivisen Auringon kautena. Yhteiskunnan, e r i t y i s e s t i ydinvoimaloissaan kiinni roikkuvan yhteiskunnan lamaannuttamiseen ei tarvitakkaan kuin YKSI supermyrsky. Hemmetin kuvottavaa, mutta ah niin enteelisen mielenkintoinen viite miten yksisilmäiseen ydinvoimaan tuijottamisesta luonto tulee rankaisemaan.
------

-Tässä siis EI ole kyse mistään aurinkoräjähtelyistä, vaan siitä, että ihmisen puuttuminen auringon mekanismeihin valtavalla luonnottomilla ydinvoimaloistaan syytämillään neutronivuollaan tekee vähän samantyyppisen ilmiön, kuin saippua tasaisella jaksotuksellaan räjähtävässä geyshirissä. Muuttaessaan sen painevärähtelyaikataulua pehmittämällä veden pintajännityksiä. Räjähdyssuihku pyrkisi "luonnollisissa" olosuhteissa toistumaan ehkä vasta 300v päästä. Nyt neutronisaastutettu Auringon pinta näyttää ihmiskunnan säteilysaastutuksin räjähtävän toimintaansa 300v etuajassaan! Siitä tässä on myös "kohtalon sormeilua", miten ydinala pääsyyllisenä kiistatta myös on Auringon iskun suorastaan kirurgisen tarkka hyökkäyskohde! Katoaa siinä sitten toki ydinalan illuusiot siitä, ettei luonto kykenisi puolustautumaan, saati rankaisemaan. Uutinen tiedelehdessä kivasti kertoo, kykenee ja KORKOJEN kanssa!
----------

IV. Boorilentoruiskutuksista.

Syksystä 2009 muodostuu huikea näytelmä siitä miten massiivisin kansainvälisin lentokoneoffensiivein maailmalla yritetään epätoivoisesti vastata ydinuhkiemme jatkuviin kasvuihin. Idea on yksinkertaisimmillaan siinä, että kun reaktoreissa neutronivuota leikataan alemmas boorilisällä sieppaamalla vesisaostuksin, niin tätä samanlaista booriliuosta ruiskutetaan valtavilla maapallon kattavilla lentoruiskutusinvaasioilla kautta mantereitten ilmakehäämme tekemään samaa. Suunnattomin resurssein lentoyhtiöt levittelevät parhaillaan alati neutronivuon päästöisempiin pinkkipunertuviin taivaisiimmme laivanlasteittain booriliuosta. Kasvaviin taivassäteilykasvuun, joka jo on tuhonnut sielä partioivia lentokoneita kymmenin, kymmenin. Eivät ne Etelä- Ameriikan ja Afrikan rannoille yms. syöksyneet etsityt ja vai

Olli makikoho kirjoittaa

(Tässä YDIN-Paavo L. saa näyttävästi ydinharhoineen jo kyytiä!))
-------
T.S. 11.10.2009 Jutta Urpiainen alkaa päästä jyvälle siitä mitä kansa vaatii. Samaa kuin Obama USA:ssa POIS YDINSEKOILUISTA!

" Vihreä vallankumous myös Suomeen. Tästä kysymys:

1/ Vihreän kasvun vallankumous edellyttää energiatehokkuutta , lisäpanostusta uusiutuviin energiamuotoihin sekä pitkäjänteistä sitoutumista päästövähennyksiin.

2/ Viherelvytys ohjaa talouden rakenteen muuttamista ympäristön ja ilmaston kannalta kestävään suuntaan luoden työpaikkoja.

3/ EU tarvitsee uuden strategian, jonka tavoitteena on unionin nostaminen vuoteen 2020 mennessä maailman kilpailukykyisimmäksi vihertaloudeksi.

Edellyttää valmiutta rakennemuutoksiin myös meillä Suomessa. Tämä taas edellyttää panostusta uusien tuotteitten kehittämiseen. Moni maa on valinut viherelvytyksen, me emme (vielä). Suurin merkitys viherelvytyksellä olisi elvytyspanoksien kansainvälisessä koordinoinnissa kohti kestävämpiä energiatuotantotapoja. Tällä olisi huomattava hyvinvointivaikutukset nyt kyseisten maiden työllisyydelle, myös pidemmällä aikavälilläkestävän kasvun aikaansaamiselle.

Kaiken kasvun on jatkossa oltava vihreää!
_________________________________

Usein vihreä kasvu yhdistetään yksinomaan uusiutuvien energialähteitten tukemiseen! On tärkeää nähdä suuri potentiaali uusien energialähteitten tukemisessa ja ympäristöteknologian kehityksessä osana välttämätöntä sopeutumista. Pitkän aikavälin (2050) tavoite uusiutuvien energialähteitten osuudeksi voisi asettua esim 80%. Toinen rajapyykki 2020 tavoitteessa 38% tavoite johon sitoudutaan! Nyt unioni tarvitsee strategian, jonka tavoitteena on EU:n nostaminen v.2020 mennessä maailman kilpailukykyisimmäksi vihertaloudeksi. Esitin tammikuussa, että uusi parlamentti, uusi komissio ja EU:n jäsenvaltiot ryhtyisivät heti EU-vaalien jälkeen valmistelemaan "vihreän talouskasvun strategiaa". Strategiassa tulisi listata keinot, joilla Eurooppa nostetaan 2010-luvulla maailman kärkeen puhtaan tegnologian aloilla. Jutta Urpiainen."

*Ei sanan sanaa kestämättömän teknologian ydinvoimarakenteluista enää! SDP on Lipposen näyttävästi poispotkittuaan tehnyt täyskäännöksen pois ydinvoimasta! Ja puolue ei selkeästikään ole tehnyt tätä täyskäännöstä pois ydinvoimasta yksin. Koska viikko 42 jää historiaan koko EU:sta tulleella uudella suunnalla poistattaa 80% mantereen CO2 päästöistäkin 100% ilman ydinvoiman lisärakenteluja ja vastaavia menneisyyden kestämättömän kehityksen harhapolkuja enää kulkematta!

Olli makikoho kirjoittaa

+20%/v III.

16.10.2009 Riista.fi foorumiLainaus: "Vir Veli" [Mutta pahaksi ongelmaksi siinä tulee juuri nuo Ollimakikohon mainitsemat boorisumutuslentolaivueet. Parhimmillaankin niiden vaikutus auringon epänormaalin hiukkaspulssin ja ydinvoimalaitosten aiheuttaman neutronivuon kammottavan, maailmanlopunkaltaisen yhteisvaikutuksen torjunnassa.
Noiden samojen boorisumutuslentolaivueiden vaikutus maapallon sisäilmakehässä on kertakaikkiaan dramaattisen turmiollinen. Boorikaasu on nimittäin yleisesti tunnettu hyvin voimakkaasti mieskuntoisuuteen vaikuttavana lääkeaineena, nimenomaan ns. jarruna, joka aiheuttaa totaalisen lerppuvaikutuksen, ei ainoastaan ihmiselle vaan myös kaikille imettäväisille eläimille.

Nyt suunnitellussa laajuudessa noiden boorisumutuslentolaivueiden vaikutus riittää hyvin aiheuttamaan kaikille maapallon sisäilmakehän vaikutusalueella oleville urospuolisille otuksille täydellisen, useita kuukausia, useita vuosia kestävän ja jopa elinikäisen fysiologisperäisen impotenssin ja muodostaa näin äärimmäisen vakavan uhkan paitsi metsämiesten, niin myöskin tärkeimpien riistaeläintemme, kuten hirven, peuran ja jäniksen, (ruuantuotantoeläimiemme yms.) lisääntymiselle ja tulevaisuudelle. Ei voida kyllin korostaa noiden Ollimakikohon esiintuomien uhkakuvien vakavuutta. Ei se meitä paljon auta vaikka meille tehtäisiin 10 uutta ydinvoimalaa ja sähköä joka paikka täyteen, mutta etuotti loppuisi kaikilta totaalisesti. Kumman valitset ?


-Niin tosiaan tuota "boorijarrua" armeijat on käyttäneet lamaannuttaakseen miesten sukupuoliviettiä. Mielenkiintoista tässä toisaalta on, haluaako kansainvälinen ydinrikoskoalitio samalla ihan t i e t e n estää kaikkein säteilykasvulle herkimpien lapsilukujen kasvatukset niiinä seuraavina vuosinamme, jotka tietävät aiheuttavan j o k a tapauksessa miljoonia ja miljoonia säteilyn runtelemia epämuodostuvia lapsia, jälkeläisiä vailla elämisen kunnollisia edellytyksiä? Kas tässä toden totta mietittävää ydinvoiman kaikkinaisesta järjettömyyksistä jälleeen lisää.
------------------
---------------------
Gammaavia seinämaaleja.

Häikäisevän yleistä, miten sisäpiireissä tiedetyt faktat, varsin epäkelvottomat toimintatapakulttuurit pyritään piilottamaan. Ei näistä uskalleta keskustella millään tasolla. Koskei toimivaa konseptia ydinsektoreissa vaan yksinkertaisesti löydy! Otetaan veret ammattiosaajalla seisauttava shokkiesimerkki jälleen kerran. Revision aikana ydinvoimalassa liikutellaan tonneittain saastaista, säteilevää ja radioaktiivisia aineita. Korroosioliemiä, raapivia ruosteista putkipinoja, tällinkejä, likaista säteilyn syömää massiivista koneenosaa kylpee toisiinsa kolhiutuen pitkin naarmuuntuvia lattioita. Seinät tahritaan, ilmassa on sakeanaan työstettyä, smirklattua, hitsattua, ties mistä meislattua säteilypölyä, kaasuja ja sakkaista öljyräpäskää. Kiireessä kun touhutaan, niin saasta imeytyy pitkin voimaloitten hehtaarihalleja, huokoisia seinäpintoja, aina kattoa myöten kerrostuen. Muistan miten löydettiin mm. puhtaaksi luullussa revisiohuoltohallien nosturien yläpalkeista senttien kerrokset sinne vuosikertyminä singonnutta tappavasti säteillyttä vinkukoneella hiottua saastaa. Eikä vähän, vaan niin paljon, että huoneen säteilyturvaluokitus meni heittämällä neutraalista tappavaksi. Mutta näitä toki ydinalassa sattuu sukkana. Revisiokiireissä ei jälkiä ehtimiseen siistitä ja kuumat kontaminaatioiden agressiiviset hiukkaset annetaan rauhassa massoina poltella itsensä kiinni voimalan pintarakenteihin. Se näkyy sitten myös jatkossa. Häthätää ns. "toimivaksi" saatettu voimala saadaan toisinaan kaikkien ihmeeksi ontuen käyntiin. Hämmästytti miten i h m e e s s ä muutamassa päivässä saastaisen mustat seinät ja lattiat sitten saadaan hohtavan puhtaiksi? Salaisuus, raju ja karu, että jopa minulla meni vuosia täsmäiskuin selvittää miten hokkuspokkus oikeasti tehdään.

Maallikko oikesti arvelisi, miten voimalaa jälkisiivottaisiin valtavilla pesukamppanjoinneilla, painepesurein, liuotinaineilla, imureilla. Kaavittaisiin seinät puhtaaksi, hiottaisiin kuntoon. Ja mitä vielä! Koskaan en nähnyt siivousporukoita! Ei jätesankoja, trukinlavallisineen täynään inhaa säteilysaastasta pussitettua vietäväksi loppusijoitustunnelointeihin. Sillä monikymmenpyöräisellä umpikumirenkaisella TVO:n oranssisella kuljetusautoerikoisuudella pitkin pihattoa valot vilkkuen. Viimein oli ihan pakko salaa partioiden ottaa selville miten homma pelaa. Käytävien hiljennyttyä revision jälkeen näin hämmästyksekseni valtavat saavilliset tavallista valkoista vesiohenteista lateksia oviuksista sisään työnnettynä kuormana. Par ukkelia sutimassa hehtaariseiniä kuin ei mitään! Mitä, mitä hittoa! Muuta kuin jututtamaan. "Mistä tässä nyt oikeasti on kyse kaverit hei kertokaas nyt?"" No tässä vähän "maalaamme yli"!. . Olin silmät pudottaa kun näin miten hämärissä käytävissä pojat veteli satojen litrojen lateksitelaeriä hurjasti säteileviin puhdistamattomiin seiniin! Piti kustanteissa säästää, myös TVO-järjenkäytössä vastattiin! Mutta jännempää seurasi.

Kun seinässä oli ollut revision ajan "viikosta jopa kuukauteen" kiinni mittarit punaisille heittävää kilotonnistoa, säteily ionisoi kokonaiset valtavat käytävämateriaalipinnat. Säteily pumppaa elektronit pois ilmastointiin staattisista sähkökenttämertaan luoden. Kun tällaiseen äärimäiseen elektroniköyhdytettyyn voimalaseinään isketään elektronikylläistä vesilateksia vapautuu hurjat kipinöinnit! (Atomiparistolla, mm. ydinmajakoissa samanoloisella mekanismilla luodaan huikea 3000V staattinen virta-volttikenttä. Joten miettikää siitä!) Itse asiassa niin rajuja sähköpurkauksia sinkoili seinäpinnoista, että telaajien on turvasyistä aivan p a k k o käyttää pitkävartisia eristäviä teloja. Ennenkaikkea kipunointimeressä vähemmän syttymättömäksi todettua vesiohennemaalia. Hyvällä tuurilla ja mukana seuraavilla "suojelusenkeleillä" saatetaan suurin osa seiniin iskostuneesta säteilysaastasta sitoutumaan pintapuolisesti tuoreeseen lateksiin. Uskomattomalta metodi näytti läheltä katseltuna, en ollut hahmottaa kuinka brutaalisti homma eteni. Poissa silmistä, poissa mielistä! Ja huomenna gammaavat koboltti-60 tykitykset seinistä katoaisivat kuin taikaiskusta uudenkarheana kiiltelevään 0,3mm maalilateksipinnan alle niine hyvineen vuosimiljoonien ikionkalointiinsa!

Shokki päällä katselinkin miten hämärissä käytävissä uuden lateksin alta sinkoilevat tuoreet säteilyjen gamma- ja röntgenenergiat näkyivät fluorisoiden läpi! Maalareilla oli toki kiire ja paniikki saada kaikki nopeasti piiloon TVO:n johdon käskyistä. Suuri huoli oli myös etteivät säteilyenergiat sytyttäisi vermeitä kipunoinneista tuleen kuivuessaan. Mutta tuo hohkarivistö seinillä pani kyllä alkajaisiksi oksennuksen löysälle. Muistellessa miten huoletonna ydintyöväki jo seuraavana päivänä nojaili näihin satojen metrien matkalla fluorisoiviin kipunoiviin seinämiin. Asteli säteilyn ryydittämiä uudismaalattuja lattioita tajuamatta sieltä tunkevien gammojen tappavuuksia 0,3mm kerroksensa alta. Seiniä tuskin ensimäiseksi tajuaa suurteurastajaksi. Ne kun oli tottutettu kohtaamaan puhtoisen valkeina.

Totta kai ydinherrat oli ajatelleet ihan kaikki. Seinämien vahvuudet olivat kymmenien maalikerrostensa takia kasvaneet senttien luokkaisiksi paksuiksi matoiksi. Joka jannun ei toki sitä annettu ymmärtää. Vaan mitä tehdä tuolle kajastavalle etovalle kuoleman valolle pitkin saastaisia seinämiä? Ydininsinööreiltä ei hetikohta keinot lopu, kun pitää piilottaa vastuuta ja kyselytulvaa. Miltei ensimäisistä revisioista asti alettiin ydinvoimalan seinämiiin singota peitevaloa. Valtavia käytäviä maalattiin pimeässä jo valmiiksi hohtavilla fluorimaalinauhoilla ja erinäisillä hämäävillä kerroksilla! Oli tullut kuulema käsky ihan ylhäältä sisäministeriöistä asti. Maalarit totteli ja seinäloisteella peittyi sitten se "toinenkin kalmompi loiste"! Näppärää kun ydinrahvaalle ei auennut se mikä häntä seurasi käytäväkilometrit toisensa perään kaiket päivät. Istahdit mille tahansa betonitasanteelle. Asetit kätesi mille tahansa ovelle. Kurkoti karannutta meisseliäsi puhtoisilta uudenkiiltäviltä lattioilta. Niin siitä sait olla varma, että vain 0,3mm päässä odotti kyltymätön kertynyt säteilytappava saasta ja kontaminaatioiden runtelema säteilyhyöky. Mutta se mitä ei tiedä, eikä näy, eikä ole lehdissä haihtuu olemasta.
-------------

Litiumista

T.M.14.2009 Lyhennelmä. Kaustisella ovat luvat ja suunnitelmat valmiina Euroopan suurinta litiumtuotantoa varten. Sen arvioidaan kattavan 5 % maailman vuotuisesta litiumtuotannosta. 30v sitten seminaarissa todettiin öljyn loppuvan 50 v kuluessa. Öljyn loppumisajankohta muuttui. Tuotantoa on tehostettu. Öljytuotannon huippua ennustetaan 2025 paikkeille. Akkulaitteissa ollaan siirtymässä litiumtalouteen. Öljyn valta-aseman väheneminen tulee aiheuttamaan suuria järistyksiä energialähteisiin maailmalla. Etelä-Amerikan maat muodostavat tule- vaisuudessa uuden ökyrikkaan alueen saman tapaan Lähi-idän öljymaiden kanssa. Litiumia on maan kuoressa keskimäärin 65g/t ja merivedessä 170mg/t. Litium rikastui kallioperän karkearaekiviin ja suolajärvien alusveteen.

*On mielenkiintoista miten T.M. "piiloteksti" pitää sisällään suoraviivaiset vihjailut toiseen tappavan vaaralliseen uraanin vastaavaan kohtaloon. Teksti kuuluu "oikoluettuna näin"= Suomessa olevien uraanivarantojen lasketaan edustavan 15% maailman jäljellä olevista uraanivaroista. Suomen uraanin kaivamisen arvellaan pidentävän EU:n uraanihuoltoa vuoteen 2025. Uraanitalouden valta-aseman romahtaminen alan siirryttyä 2008 jälkeen energianegatiiviseksi tulee aiheuttamaan suuria järisyttäviä muutoksia maailman energiatalouksissa pois kestämättömän kehityksen uraanivoimasta. Suomen uraani on jalostunut karkeaan graniittipohjakiviimme heikkoina pitoisuuksina pohjakiviin, jotka jääkausi kaapi esiin.

T.M: Chile ja Bolivian yli 8 000km2 kuivajärven alla on laskettu olevan puolet maailman tunnetuista litiumvaroista. Myös Argentiinassa on litiumvaroja.= (Suomessa uraanimalmion keskeisin kaivuualue on 8 000km2 Helsingin ympärillä.) Kuivajärven alusvesiin on saostunut monien muiden metallien lailla litiumia. Tritiumin

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkuu . . .

T.M: Chile ja Bolivian yli 8 000km2 kuivajärven alla on laskettu olevan puolet maailman tunnetuista litiumvaroista. Myös Argentiinassa on litiumvaroja.= (Suomessa uraanimalmion keskeisin kaivuualue on 8 000km2 Helsingin ympärillä.) Kuivajärven alusvesiin on saostunut monien muiden metallien lailla litiumia. Tritiumin edullisuus perustuu prosessin yksinkertaisuuteen. Pohjavesi pumpataan satojen hehtaarien haihdutusaltaisiin, joissa aurinko haihduttaa vedet. Uutetaan pois boori ja mangnesium. Jäljelle jää litiumkarbonaatti akkuteollisuuteen. Litiumia saadaan myös USA:sta, Tiibetistä, Kanadassa, Australiassa, Venäjässä Novosibirskissä 1950-luvun luontoa saastuttavaa kaivosten pasutusta. Suomen litiumista omistaa suurimman osan Nordic Mining ASA. Loput suomalaisilla. Toiminta alkaisi noin 2v viiveellä.= ( Suomen uraanikentät valtaa puolestaan ranskalainen Areva. Joka on valmis Suomen uraanikaivosraiskaamisiin vaikka heti. Uraanikaivoksenkin niin myös litiumkaivoksen käyttöikä lasketaan reiluksi 10v.) Litiumkaivoksen käyttökaivuuiäksi lasketaan 15 vuotta. Yhtiö aloittaa kaivostoiminnan Kaustisten lähellä. Ullava Länttässä 450m pitkästä esiintymästä 3 milj. tonnia malmia 0.92% pitoisuuksina. Litiumin jalostustuotanto suunnitellaan saasteettomaksi.

Litium löydettiin Ruotsin Utön saaresta 1817, mutta hyödynnettiin 1920-luvulla saksalaisveturien pyörälaakereissa. Myös hätämerkkilaitteissa, merivesireaktioissa, voiteluaineissa, lasi- ja keramiikkateollisuudessa, metallivaluissa. USA Atomienergiakomissio oli litiumin suurin ostaja 1950-60luvuilla. Sillä litium-6-isotooppia käytettiin vetypommeissa. 1960-luvun alussa suomalainen litium pantiin kauppakieltoon, koska Neuvostoliittokin oli kiinnostunut siitä vetypommikokeihinsa. USA pakotti Suomalaisilta tiukat salassapitositoumukset.= (Aivan sama salailuverkostoitumisten tilanne kuin maamme uraaniesiintymienkin osalta siis jälleen tässä myös.) Litium on myös mielialalääke. Nyt kasvaa litiumin akkuteollisuustarpeet. Litium ja vety on parhaita sähkön varastoijia. Vedyn hyöryntäminen sitoo 3-kertaa enemmän energiaa kuin tuottaa. =(Suomen uraaninkaivuuseen menee niinikää 3-kertaa enemmän fossiilidieselenergiaa, kuin saadaan ydinvoimaa.) Litiumakkuja oli 15v sitten alle 1%. Nyt jo kannettavissa 25%. 10v sitten maailman litiumista kului akkuihin ja paristoihin alle prosenttiosia. Nykyään 25-27 propsenttia. 10v kuluttua ennustetaan olevan jo 70-80%. 60milj autoa/ vuosittain joissa 2v kuluttua hybridinä joka toisessa 5-35kW litiumioniakut. Yhden kWh tarve tarvitsee 1,5kg litiumkarbonaattia. Näin tarvitaan autoon 7,5kg litiumkarbonaattia. Jopa 50kg. Tietokoneissa on vain parisen grammaa. Tämä on olenaisinta painottaa toimitusjohtaja Olle Siren. Ensi vuosikymmenenä litiumin käyttö saattaa kymmenkertaistua maailmalla hybridiautoihin. Tietokoneihin nähden autojen litiumtarve on 1000-kertainen. Kehitellään mm. litiumtitaaninaattispinnelli jarrutehojen lataustarpeisiin sekunneissa. Näin säästettäisiin hirveät energiamäärät Siren vakuuttaa.

Litiumin tavoitehinta on kWh kohden 1000e. Litiumvarantoja maailmassa on 4,1 milj t. Maksimissaan 11milj. tonnia. Ilman kierrätystä japanilaisten ja korealaisarvioiden mukaan nykyvauhdilla maailman litiumvarannot tullaan käyttämään loppuun v.2025 mennessä! Samaan aikaan öljyhuipun kanssa. Nyt jo kehitellään epätoivoisesti Aasiassa ja Uusiseelantilaistutkijoiden kanssa vihoviimeistä keinoa litiumin merivesistä rikastamiseksi. Energiapulan viimeisessä vaiheessa sitä tirautetaan vaikka märästä rätistä näemä. =(Uraani loppuu nykynäkymin Suomen kaivosten ehtyessä myös energianegatiivisena kaivamisenaan reilussa 10v! Kuten litiumiakin, niin järkyttävän energianegatiivista uraanin kaivuuta merivesistä maailmalla on myös koemielessä jo kokeiltu mm. japanissa. On suorastaan maailmanpetosluokkaa valehdella ydinhallintomme nyklytapaan, että siinä kun liki käyttämättä olleet valtaisat litiumvarannot kulutetaan 10v sisällä uraania riittäisi vuosisadoiksi! Litiumin kierrätys onnistuu kyllä. Mutta uraanivarojemme kertakäyttöisyys ja jalostamisasteen 0,25% kokonaissaannot kuluttavat jo nyt energianegatiivisia varantojamme sellaisella nopeudella, ettei muuta metallivarantomme tuhlata noin tyhmästi

Olli makikoho kirjoittaa

Kuntalisäkooste. 8,7 R. + G.

21.10.2009. Jotain paniikinomaista on täällä länsirannikolla mm. neteissä ilmassa. Hämillään ollut miliisi kertoi YLE radiohaastateltavana hämmästyneensä miksi juuri Suomen nettiliikenteeseen erikoistuneisiin poliisipäällystöihin otettiin USA:sta asti yhteyttä. Kutsu tuli osallistua Seattleen koottuun erityiskokoukseen. Tämän selkeää hämmästystä aiheuttaneen pikahälytyksen keskeisenä aiheena oli se materiaali ydinalasta, joka liikkui Suomen neteissä ja tietoliikenteessä vailla poliisikontrollointia. Jota ydinturvalaki IAEA:n mielestä pitävät välttämättömänä. Suurelle yleisölle ei pitkässäkään juoksussa oikein aukaistu mitä materiaalia oli liikkunut. Poliisihaastateltavat eivät niin ikään innostuneet kertomaan miksi Länsi-suomen keskeisen tietolähteistön nettejä hälyn seurauksena jumitettiin paniikissa viikkoluokan putkeen.

Sattuneesti osaan valaista tapahtuman kulkuja. Kyseessä oli pelkistettynä ydinalan tarkkaa tarkemmin 60v ajan salaaman keskeisimpien tietojensa vuotaminen julkisuuskeskusteluun. Suomen ensimmäiseen ydinräjähdyksen jälkeiseen ydinalan kirjaan oli jäänyt tietoon kattavista sensuroinneista huolimatta koko ydinalan kyseenalaistavaa materiaalia. Sain tämän kirjamateriaalin nettipostauksena. Rajua sanomaa siinä tosiaan oli, jotta maamme IAEA-ydinturvaviranomaiset sen panttasivat koko viikoksi. Lukekaa kirjakooste:

Hylleraas "Atomit" 1951:
http://kuvaton.com/k/JXn.jpg


Sanoma on pelkistettynä uskomaton. Yli 60 vuotta ydinalan kaikki oppikirjat ja korkeakoulutukset ovat väittäneet, ydinvoimalan fissiohalkeamista kohden vapautuu 2,5kpl neutronia. Viimein meillä on selkeä ja ennenkaikkea korkea-arvoinen tiedejulkaisu allekirjoitettuna totuutena tämä. Enemmän kuin 13< neutronia vuodatetaan surutta ydinvoimaloistamme luontoon, kaikkialle. Mittareissa suoraan näkymättömät neutronit edustavat n. 1000MW reaktorista vapautuvan äärimäisen tuhoisan säteilyvuotoenergian 1000MW! Asiaa on luotu piilottamaan valtaisat IAEA:n tyyppiset ylikansalliset valtiokontrollimonopolit, STUK, NSA ja vastaavat ns. "ydinturvavastuun organisaatiomonopolit". Kyseessä on mitä tarkimmin t i e t o i n e n tarkoitus piilottaa kiistaton totuus, miten vain 10-20cm paksujen peltireaktorien sisällä ei pysy kuin 10–20% niistä neutronimääristään, joita virallinen ydinpropagointi väittää säilöneensä 99,99 % tarkasti! Hurjaa hurjemmaksi ja hätäilyn paikaksi asian teki juuri tapa millä saimme tietoa megasensuroinnin ohi julkisuuteen. Kansainvälinen huipputasoinen kirjajulkaisu. Asia on totaalinen katastrofi liki joka tasollaan. Viranomaistemme vilpillisyys aiheessa on alleviivatun kiistaton. Tuho joka on maapallollemme vuotaneen säteilyn kertymistä muodostunut on suistamassa maailmamme elinkelvottomaksi planeetaksi! Meillä on vihollinen keskuudessamme. Korruptiokuningas kansainvälinen ydinpoliisihallinto, joka ajaa kansaansa kuoleman ansaansa saadakseen itselleen valtaa, rahaa ja ekokatastrofin jollaista historia ei tunne.

Olli makikoho kirjoittaa

Kuntalisäkooste. 8,7 R. + G.

21.10.2009. Jotain paniikinomaista on täällä länsirannikolla mm. neteissä ilmassa. Hämillään ollut miliisi kertoi YLE radiohaastateltavana hämmästyneensä miksi juuri Suomen nettiliikenteeseen erikoistuneisiin poliisipäällystöihin otettiin USA:sta asti yhteyttä. Kutsu tuli osallistua Seattleen koottuun erityiskokoukseen. Tämän selkeää hämmästystä aiheuttaneen pikahälytyksen keskeisenä aiheena oli se materiaali ydinalasta, joka liikkui Suomen neteissä ja tietoliikenteessä vailla poliisikontrollointia. Jota ydinturvalaki IAEA:n mielestä pitävät välttämättömänä. Suurelle yleisölle ei pitkässäkään juoksussa oikein aukaistu mitä materiaalia oli liikkunut. Poliisihaastateltavat eivät niin ikään innostuneet kertomaan miksi Länsi-suomen keskeisen tietolähteistön nettejä hälyn seurauksena jumitettiin paniikissa viikkoluokan putkeen.

Sattuneesti osaan valaista tapahtuman kulkuja. Kyseessä oli pelkistettynä ydinalan tarkkaa tarkemmin 60v ajan salaaman keskeisimpien tietojensa vuotaminen julkisuuskeskusteluun. Suomen ensimmäiseen ydinräjähdyksen jälkeiseen ydinalan kirjaan oli jäänyt tietoon kattavista sensuroinneista huolimatta koko ydinalan kyseenalaistavaa materiaalia. Sain tämän kirjamateriaalin nettipostauksena. Rajua sanomaa siinä tosiaan oli, jotta maamme IAEA-ydinturvaviranomaiset sen panttasivat koko viikoksi. Lukekaa kirjakooste:

Hylleraas "Atomit" 1951:
http://kuvaton.com/k/JXn.jpg


Sanoma on pelkistettynä uskomaton. Yli 60 vuotta ydinalan kaikki oppikirjat ja korkeakoulutukset ovat väittäneet, ydinvoimalan fissiohalkeamista kohden vapautuu 2,5kpl neutronia. Viimein meillä on selkeä ja ennenkaikkea korkea-arvoinen tiedejulkaisu allekirjoitettuna totuutena tämä. Enemmän kuin 13< neutronia vuodatetaan surutta ydinvoimaloistamme luontoon, kaikkialle. Mittareissa suoraan näkymättömät neutronit edustavat n. 1000MW reaktorista vapautuvan äärimäisen tuhoisan säteilyvuotoenergian 1000MW! Asiaa on luotu piilottamaan valtaisat IAEA:n tyyppiset ylikansalliset valtiokontrollimonopolit, STUK, NSA ja vastaavat ns. "ydinturvavastuun organisaatiomonopolit". Kyseessä on mitä tarkimmin t i e t o i n e n tarkoitus piilottaa kiistaton totuus, miten vain 10-20cm paksujen peltireaktorien sisällä ei pysy kuin 10–20% niistä neutronimääristään, joita virallinen ydinpropagointi väittää säilöneensä 99,99 % tarkasti! Hurjaa hurjemmaksi ja hätäilyn paikaksi asian teki juuri tapa millä saimme tietoa megasensuroinnin ohi julkisuuteen. Kansainvälinen huipputasoinen kirjajulkaisu. Asia on totaalinen katastrofi liki joka tasollaan. Viranomaistemme vilpillisyys aiheessa on alleviivatun kiistaton. Tuho joka on maapallollemme vuotaneen säteilyn kertymistä muodostunut on suistamassa maailmamme elinkelvottomaksi planeetaksi! Meillä on vihollinen keskuudessamme. Korruptiokuningas kansainvälinen ydinpoliisihallinto, joka ajaa kansaansa kuoleman ansaansa saadakseen itselleen valtaa, rahaa ja ekokatastrofin jollaista historia ei tunne.
---------------

8,7 Rihteriä.

YLE Aamuradio 28.10.2009:" Suomen viranomaiset joutuvat simuloimaan maamme olosuhteita siitä, mitä maanjäristys aiheuttaisi yhteiskunnallemme. Maanjäristyksen rajaksi on määritelty uskomattoman raju 8.7 Rihterin suuruinen isku. Nyt pyritään selvittämään, miten vakavaa tuhoa noin massiivinen maanjäristys maamme infrassa aiheuttaisi." Hämmästyttää tässä on kaikki. Vuosikymmenet maamme keskeiset mm. ydinturvaamme liittyvät ratkaisut ovat levänneet harhassa, ettei Suomesssa maa järise! Mistä yhtäkkiä noin rajut turvanormiemme ylitykset? Olen systemaattisesti viestittänyt Tem:lle ja monilla ydinvastuuviranoimaisillimme sitä, mitä Ruotsin päägeologi mm. Nils Mörner on aiheesta maitamme varoittanut. Samoin mm. Venäjässä on todettu maamme halkovan Olkiluodon maanpäällisen syvimmän Litoraanisen tektonisauman liikkuneen tuon yli 8 Rihterin siirrosiskuin Laatokalta mitaten.

Aivan varmaa, lähivuona suoritettujen lukuisten ydinalan johtajien TVO/Posivan ja viimeiseksi vain parisen viikkoa sitten suoritetut STUK-pääpomojen poispotkinnat toimii kiihdyttäjinä taustalla. Ydinalan vastuulliset ovat täyttä hasardiaan harrastaneet vuosikymmenet aiemmin. Nyt viimein näihin esiin ottamiini kylmiin faktoihin on pakkoraossa alettu kiinnittämään huomiota. Olemme, ja kuten Mörner sen esitti tulemme olemaan erään maailman vaarallisimmin maanjäristyksiä syytävän tektonisen alueen päällä. Kuin kello latautuu maan alla tulevat ja lukuisasti myös MITATUT yli 8 Rihterin iskut Suomeen ja Ruotsiin. Tämän liikkeellä olevan Litoraanisauman päällä meillä on keskeisin ydinvoimalareservit ja ydinjäteonkaloinnit. Reilu parisen vuotta sitten Japanissa tuhoutui 7kpl reaktoria maanjäristyksessä kerrasta. Totuus maamme ydinvoimaloille on alkanut, myös esiinottamani 8 Rihterein aueta kauhistuttavana uhkana ydinalalle.
---------

Gammaruokaa by TVO.

Hämmästyttävää millaisiin toimiin ydininsinööristömme on ryhtynyt peitelläkseen totuuksia ydinvoimansa myrkkyjen leviämisistä keskuuteemme. TVO on systemaattisesti neljättäkymmenettä vuottaan tehnyt hiki hatussa töitä, jotta maamme ruokahuoltoon saataisiin levittämään laajalle tieten säteilyn pilaamia ruokiaan. Jo 1970-luvun starteissaan TVO/IVO kylvivät ruokapöytiimme asti säteilyvesissään tieten myrkyttämiä kirjolohiaan. Kun asiasta nousi meteli, tämä IVO:n hanke loppui. Mutta TVO ei pahuuksiaan lopettanut. TVO ajatti autonkuormittain Helsingin ravintoloihin yms. säteilyaltaissaan myrkyttämiään mm. täplärapuja. Määrät olivat huimaavia! Vuosikaudet TVO oli maamme suurin rapujen salamyyjä mm. Helsingiin. No sitten säteilykertymät kasvoivat TVO:n alati lisäsaastuvissa säteilyaltaissa niin suuriksi, että miljoonaluokkaiset emorapumäärät kuolivat myrkytyksiin liki yhdessä yösssä!

Asiasta ei taaskaan kerrottu rivilläkään julkisuuteen, vaikka kyseessä oli miljoonavahinko TVO:n alueella säteilypäästöjensä takia. No seuraavaksi TVO päätti syöttää säteilysaastaansa sellaisten tuotantotapojen avulla, ettei säteilyn kantajat kuolisi näin helpolla. Hommattiin maissia, viinirypäleitä, kalloja. Niin ja siikoja, sampia. Ja toki elvytettiin rapukantaakin mitään oppimatta uhalla. Vielä Suomalaiset opetettaisiin hyväksymään säteilyisssä kasvatetut ettonet vaikka väkisin. Varsin suurieleisesti TVO alkoi mainostella säteily elintarviketuotoksiaan lehdistöissään. Myrkkyelintarvikkeita piti saada maamme kattavaan levitykseen, ettei ydinvoimaloitten läheisyys paistaisi säteilysairastumisten tilastoissa punaisina. Samaa kaavaa noudatettiin mm. tuhoamalla systemaattisesti Rauman sairaalakeskuksen terveyshuollot. Jottei mm. leukemian keskittyminen näkyisi tilastoinneissa. Miten etenee tämä TVO:n sponsoroima gammaruokaan myrkyttäminen?

TVO Uutiset lokakuu 2009:"Astacus-laitoksen lämpimissä Olkiluodon kasvatusaltaitten lämmössä kalat kasvaa koko komeuteensa vajaassa vuodessa. Siikaa 2003 eteenpäin. sampea Siperiasta 2006. Myös täplärapukokeilut jatkuu. (Mutta), -Täplärapuja käytetään ainoastaan yhtiön tarpeisiin, kuten muitakin täällä kasvatettuja tuotteita! Vuona 2002 aloitettu viinirypäleiden koekasvatusta jatketaan niinikää Olkiluodon kasvimaalla."

Mitä taustalla tapahtui, että maassamme vuosikaudet suurimpina kunnostautuneet eri elintarviketuotantoketjut ovat nyt kuin seinään saaneet uudet käskyt lopettaa myynnit ulos? Niin IAEA ydinturvalaki määrää selkein sanoin, ettei ydinenergiaa saa missään nimessä käyttää mihinkään muuhun kuin sähkön tuotantoon! Jatkettu ydinturvan rikollisuus tuli toimestani liian julkiseksi. Säteilyn aktivoiman lämpölauhteen käyttö talouksien kaukolämpöön, kalojen kasvatuksiin, rapuihin, viinirypäleisiin. Niin jopa kallan kaltaisten valkokukkien tuotantoon on tullut kansainvälinen IAEA ydinturvamääräys, joka kieltää jyrkimmän päälle hankkeet kaikki tyyni! Niin ydinyhtiö TVO on tarkoin pitänyt ikävät aiheen käänteet poissa päivälehdistämme. Nyt saavat ydinherramme kehitellä toistaan oksettavimpia tapojaan myrkyttää Suomea tuotosmuodoillaan, nyt on tullut ilmituloista mutkia matkaansa.

Olli makikoho kirjoittaa

SPALLAATIOREAKTIOTOTUUS UUSIKSI osa II.

+Kuvakoosteet.

Suoraan mm. senaikuisista Time julkaisuista poimittua materiaalia. Kyseessä näyttää olevan tarkoin kansinvälisin salassapitosopimuksin luotu ydinterron rikospiilotusennätys! Sanomatta selvää, tällaisen dokumentaation edessä pitää alkaa j o k a sivistysvaltiossamme kansainvälisesti hallinnoidun ydinrikollisuuden laajat tuomarointitutkinnat!

Time 1945.

Heitit taas tapasi mukaan 4.11.2009 Vesa N. hyvä sellaisen pommin ydinlöydöksistä. Että meikäläiseltä meni pitkä rupeama hahmottaa mitä ainutlaatuinen materiaaliehdotuksesi piti kokonaisuudessaan sisällä. Enemmän kuin hatunnosto tärkeää tärkeämmästä pohjatyöstäsi taas. Uskomattoman upeaa, kykenemme näin loisteliaaseen tuotokseen saumattomalla yhteistyöllämme. Murskaamaan 70v ydinhallinnon maailmaan syöttämien ydinprofessorit hämänneet IAEA:n ydinalan korkeakoulutuksiin ajamat systemaattiset harhat. Kuvan sanoma ei heti tahtonut edes aueta. Mutta painotit hämmästyneesi, ettei klassisia 3 nopean neutronin osuutta oltu edes piirretty, koska niistä siihen ei ilman hidastin moderointiaineita edes ole! Niin tästä alkoi vyyhti kiivaassa aivotyössä aukeamaan. Eikö ole totaalisen uskomatonta, tasan kaikissa ydinvoima-alan 2,5kpl/fissio neutronin pallopiirileikeissä korostamalla korostetaan, miten reaktorin veden vetyatomien nimenomaan p i t ä ä hidastaa jokaisen alkujaan aivan liian nopean 200MeV alkuräjähdyksestä lähteneen ensiöneutronin lentoa U-235 fissioonsa. Sitten ei muka k u k a a n maailman ydinprofessoreista ole tajunnut, ei 90 % U-235 uraanin räjäytyspalloissa ole tilaa moderaattoriaineille! Silti yhden yksi ei ole petosta havainnut tätä ennen, ollen enemmän kuin uskomatonta!

Liitän mukaan 1945-46 julkaistun uniikkikuvaan tarkimmin ymppäämäni laskentamallinnukset miten ennen USA/IAEA- sensurointipäätöksiä spontaanisti Lontoossa on paneuduttu. Selkeydeksi sekä Hylleraasin 13kpl neutroninäkymät.
http://kuvaton.com/k/JL4.jpg


Että klassisen Pekka Jauhon neutronisuhdekaavion tuloksena saamani 23kpl piirretyt kokonaisneutronoinnin nuolet.
http://kuvaton.com/k/JrH.jpg


Kyllä kumpainenkin istuu valovuosia 2,5kpl harhoja paremmin! Naurettavan murskaavinta tässä jutussa on, ettei 3 nopean neutronin kaavaharhautus edes toimi ydinpommiräjähdyksessä!! Kyllä täytyy sanoa, jos eivät maailman kymmenet ydinalan Nobelistit ole edes tuon tason megamokaa huomanneet, niin kyllä maailman ydinvoiman osaamistasot ovat todella, heikkoa. Niin tai ydinalan valtiomonopolit IAEA:n toimesta, sisäministeriöjoukoin on niin tarkoin kyennyt juonimaan tätä systemaattisesti ydinsopimuksin kontrolloitua kansainvälistä valheverkostoaan!
------------

Kuntalisäkooste.

21.10.2009. Jotain paniikinomaista on täällä länsirannikolla mm. neteissä ilmassa. Hämillään ollut miliisi kertoi YLE radiohaastateltavana hämmästyneensä miksi juuri Suomen nettiliikenteeseen erikoistuneisiin poliisipäällystöihin otettiin USA:sta asti yhteyttä. Kutsu tuli osallistua Seattleen koottuun erityiskokoukseen. Tämän selkeää hämmästystä aiheuttaneen pikahälytyksen keskeisenä aiheena oli se materiaali ydinalasta, joka liikkui Suomen neteissä ja tietoliikenteessä vailla poliisikontrollointia. Jota ydinturvalaki IAEA:n mielestä pitävät välttämättömänä. Suurelle yleisölle ei pitkässäkään juoksussa oikein aukaistu mitä materiaalia oli liikkunut. Poliisihaastateltavat eivät niin ikään innostuneet kertomaan miksi Länsi-suomen keskeisen tietolähteistön nettejä hälyn seurauksena jumitettiin paniikissa viikkoluokan putkeen.

Sattuneesti osaan valaista tapahtuman kulkuja. Kyseessä oli pelkistettynä ydinalan tarkkaa tarkemmin 60v ajan salaaman keskeisimpien tietojensa vuotaminen julkisuuskeskusteluun. Suomen ensimmäiseen ydinräjähdyksen jälkeiseen ydinalan kirjaan oli jäänyt tietoon kattavista sensuroinneista huolimatta koko ydinalan kyseenalaistavaa materiaalia. Sain tämän
kirjamateriaalin nettipostauksena. Rajua sanomaa siinä tosiaan oli, jotta maamme IAEA-ydinturvaviranomaiset sen panttasivat koko viikoksi. Lukekaa kirjakooste:

Hylleraas "Atomit" 1951:
http://kuvaton.com/k/JZv.jpg


Sanoma on pelkistettynä uskomaton. Yli 60 vuotta ydinalan kaikki oppikirjat ja korkeakoulutukset ovat väittäneet, ydinvoimalan fissiohalkeamista kohden vapautuu 2,5kpl neutronia. Viimein meillä on selkeä ja ennenkaikkea korkea-arvoinen tiedejulkaisu allekirjoitettuna totuutena tämä. Enemmän kuin 13< neutronia vuodatetaan surutta ydinvoimaloistamme luontoon, kaikkialle.
Mittareissa suoraan näkymättömät neutronit edustavat n. 1000MW reaktorista vapautuvan äärimäisen tuhoisan säteilyvuotoenergian 1000MW! Asiaa on luotu piilottamaan valtaisat IAEA:n tyyppiset ylikansalliset valtiokontrollimonopolit, STUK, NSA ja vastaavat ns. "ydinturvavastuun organisaatiomonopolit". Kyseessä on mitä tarkimmin t i e t o i n e n tarkoitus piilottaa kiistaton totuus, miten vain 10-20cm paksujen peltireaktorien sisällä ei pysy kuin 10-20% niistä neutronimääristään, joita virallinen ydinpropagointi väittää säilöneensä 99,99 % tarkasti! Hurjaa hurjemmaksi ja hätäilyn paikaksi asian teki juuri tapa millä saimme tietoa megasensuroinnin ohi julkisuuteen. Kansainvälinen huipputasoinen kirjajulkaisu. Asia on totaalinen katastrofi liki joka tasollaan. Viranomaistemme vilpillisyys aiheessa on alleviivatun kiistaton. Tuho joka on maapallollemme vuotaneen säteilyn kertymistä muodostunut on suistamassa maailmamme elinkelvottomaksi planeetaksi! Meillä on vihollinen keskuudessamme. Korruptiokuningas kansainvälinen ydinpoliisihallinto, joka ajaa kansaansa kuoleman ansaansa saadakseen itselleen valtaa, rahaa ja ekokatastrofin jollaista historia ei tunne.

Olli makikoho kirjoittaa

By Styrge ja Arto tektoniikasta.

http://www.youtube.com/watch?v=H56_rtQezrM

Osaa Styrge toki yksinkin näitä heittää. Ydinaihekirja.

http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1005307
--------------
By TVO säteilykalaa+!

-Järkyttävä löydöskuva siitä , että TVO:n beettasoihtupäästöt ajautuvat erityisesti näin alkutalven merituulilla etelään, eli Pyhärantaan!
http://kuvaton.com/k/H2e.jpg
[/img]http://kuvaton.com/k/H2e.jpg[/img]

Venäjän ydinvoimasta.

14.11.2009 YLE TV:" Venäjä korvaa Sosnoviborin n. 25v käytössä olleet neljä yli-ikäisen vanhaa reaktoriaan 2kpl uusia. Syyksi ilmoitettiin venäläisen ydinturvalain. Sen mukaan vaaralliseksi koettu suora merivesijäähdytys on maan lain mukaaan ehdottomasti kiellettyy. Kyseessä on IAEA:n ydinturvalakiin liittyvä ydinturvavaade, ettei yli +30C lauhdevesiä sallita vaarallisena maailmalla ikinä. Sosnoviborissa onkin havaittu uhkaavan vaaralliseksi tilanne, joka on tuttu kaikissa maamme ydinvoimaloissamme. Niin Loviisassa, kuin TVO:lla. Voimaloitten elintärkeät vesijäähdytyskanavistot tukkeutuvat vaeltajasimpukoitten, kaspian runkopolyyppien ja vastaavien valekirjosimpukkainvaasioitten ja kaspianmaneettien takia. Suomi taistelee toki näitten hengenvaarallisten ydinvoimalatappajatulokkaitten kanssa Venäjän lailla mm. laittoman hillittömillä avomerikloorimyrkytyksillään." TVO:n lauhdevedet pidetään kuukausimääriä hengenvaarallisesti kymmenasteluokkia yli IAEA:n lain salliman +30C maksimikaton. Suomessa ollaan täysin syyntakeettomia tällaisten lakirikollisuuksien kohdalla, jotka valtiomonopoliset ydinyhtiömme tekee.

Suomi ylittää surutta myös 25v ydinvoimalaiät rikollisesti. Ei piittaa pätkääkään hengenvaarallisista lauhdelämmöistään yms. Venäjä vaihtaa reaktoriensa uraanilataukset vuosittain lain mukaan. Suomi ylipolttaa jopa 5v putkeen plutoniumeiksi ydinpolttoaineensa. Siksi Suomen ydinvoimalat syytää jätevesiään ja poistokaasujaan jopa 1000-kertaisesti saastuttavammilla ydinvoimaloillaan kuin Venäjä säteilysaastojaan. On uskomatonta, että parjattu Venäjä muuttaa kuuliaisesti miljardi-investoinneillaan ydinvoimalansa IAEA-lain vaatimiin jäähdytystornillisiin lauhteisiin. Mutta mitä tekeekään Suomi? Revittää ydinvoimaansa rikollisilla kymmenien prosenttien ylitehoillaan. Vaientaa jopa USA:ta myöten ydinvoimaloita pysäyttäneitten tulokasmerilajien kritiikinkin keskustelun poliisiväkivalloin. IAEA on JO määritellyt Itämeren ydinvoimaloille hengenvaaralliseksi ja rakennuskiellon alueeksi. Venäjä toki lakia noudattaa. Mutta Suomi, niin Suomi ei anna järjenvalon näkyä! Barparia on Suomen ydinalan tapa toimia. On suorastaan uskomatonta millä röyhkeydellä maamme ydinmonopolit toimivat ihan omissa rikollistasoissaan terrorisoiden systemaattisesti kansainvälisiä kaikkia mahdollisia ydinturvalakeja.

Hiiltä kallioon. TABU rikki!

T.M.18.2009:" Hiilen poistaminen voimaloiden pakokaasusta ja pumppaaminen varastoon CCS= Carbon Capture and Storage, on nopeasti noussut voimalateknologian kuumaksi puheenaiheeksi. Näin jopa hiilen poltto voidaan saada hiilineutraaliksi kasvihuoneilmiöön! CO2 suunnitellaan säilöttävän vanhoihin öljykenttiin. Norjalainen Statoil Hydro on jo 1996 lähtien pumpannut Sleipner-tuotantoalukselta 11 milj.tonnia hiilidioksidia merenpohjaan. Käyttäen varastonaan kilometrin syvää Pohjanmeressä olevaa Utsira-kerrostumaa. Entistä öljylähdettä. Periaate toimii, koska kaasutkin on pysyneet vuosimiljoonat. Toinen vaihtoehto olisi sitoa hiili kemiallisesti kallioperään. Hiilidioksidi reagoi esim. metallioksideihin karbonaattimineralisoituen. Esim. mangnesiitti MgCO3, kalsiumkarbonaatti CaCo3 ja diolomiitti, jossa on sekä magnesiumia että kalsiumia. Islannissa on meneillään 4 yliopiston ja Orkuveite Reykjavikur-energiayhtiön CarbFix-hanke aiheesta. Tarkoitus on Reykjavikin Hellisheidin maalämpövoimalan hiilidioksidipäästövesien pumppaus 800m syvyyteen rikkonaiseen basalttiin, jossa se mineralisoituu itsekseen karbonaateiksi. 'Kestäen sielä vapautumatta vuosimiljoonia. Pumppaus alkaa ensi keväänä.
-------------

Ydinaavikoitumista -32%.

Muutama vuosi sitten maailmanlaajuinen ydinrikiolliskoalitio laittoi liikkeelle väitteen siitä, miten kasvihuoneilmiön kasvavat lämmöt lisäisivät haihduntakasvullaan sadantaa. Ensialkuun vedäteltiin jopa +40% kasvuodotusvalheilla. Kun Euroopassa on JO mitattu sadannan katoavan -40% löytyy nykyisestä valheitten verkostostamme, mm. tällaista:
http://kuvaton.com/k/HLG.jpg

2009 Ydinalan syytämät valtaisat neutroniset beettasoihtuamiset ja vastaavat säteilykasvut olivat suistamassa koko maapallomme tilanteen ennenkokemattomiin katastrofeihinsa. Mykistävää sadannan kolmasosakatodokumenttia aiheesta tässä.
http://kuvaton.com/k/HLk.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

421.03.12.2009!

03.12.2009

YLE aamu-uutiset ilmoitti lakonisesti:"Eurajoen TV lähetinyksikkö rikki. Digia ilmoitti laitteistojensa rikkoutumisisten tapahtuneen 03.12 illalla kello 21.00." Siltapaa! Olen pitänyt päiväkirjaa, jotta tulee tarkoin kirjattua historiaan miten ydinalan tri-ydin-Mengelet TVO/posiva/STUK:lla toteuttavat miljoonien ihmisten henkeä vaativat ydinsäteilyllään tieten tappamiskokeet. Aito Mengele joutuikin vastuuseen ihmiskokeistaan. Jää nähtäväksi miten tullaan suhtautumaan ydinrikollistemme tällaisiin ihmismiljoonakokeiluihin. Joka tapauksessa tässä on kyse IAEA:n hallinnoimana maailmanlaajuinen ja globaalisti valtioväkivaltakoneistojen suojaviittojen alla etenevä ennennäkemättömän tuhoisa, koko Maapallomme laajuinen säteilyllä tappamisen perinne. Muutama päivä on TVO:n yli lennelty järeillä lentokoneilla päivästä toiseen boori, barium, alumiinimyrkytysruiskutuksin. ESA ja EU olivat antaneet yleishälytyksen, miten Suomen seisovan pikkupakkasen ilmakehän invbersiokerroksiin alkoi kasaantua beettasoihtuamisen synnyttämiä kohtalokkaan vaarallisia säteilyionisaatioarvoja. Näillä IAEA/NATO systeemien lennoilla on koetettu epätoivoisesti estää jo tutuksi tulleita mm. juuri noita Turun Kuusiston TV linkkiräjähdysten paloja ydinvoimaloiden syytämiä ionisaatiopilviräjähdyksiä. Olen jo jonkinaikaa odotellut miten luonto palkitsee tämän paniikisen ja jo ideanakin tuhoon tuomitun sotilaspelleilyn ratkaisun. Tuskin kukaan yllättyy kuullessaan, että vuodentakainen tammikuun 18 päivä surutta uusiutui, omalla vääjäämättömyydellään.

Prof. Gunther Reich on mitannut ydinvoimaloitten kyenneen nostamaan säteilypäästöillään ilmakehämme globaalitasolla 1000-100 000 kertaistuneisiin säteilyionisoitumisiin beettasoihtupäästöillään, krypton-85, neutronvoillaan, Malenka-murimallien varastoitumillaan ja toki deuterium/ tritiumpäästöillään. Tämä Eurajoen jo useasti TVO:n säteilyionisaatiopäästöistä räjähtelevä YLE TV-masto sijaitsee n. kolmattakymmenettä km ydinvoimalasta. Suoraan Tampereelle menevissä perusvirtauksissa ja Tampereekorkeudella yli 100m merenpinnasta olevan TVO:n ydinvoimalamaston päästöjen tielä. Klassinen kuvio. Saksasta tulleessa materiaalissa STUK vedätti kansaa, että "vain" 5km ydinvoimalan ympärillä ionisoisi pahemmin. Tämä ei toki pidä lainkaan paikkansa, kuten näimme. Kylmä totuus on se, että esim. tammikuussa -09 räjähtänyt puolestaan Kuusiston YLE TV masto oli yli 100km päässä! Myös lentokoneruiskutukset vaikka olivat kestäneet ennakoioden TVO:lla jo päiviä eivät mahtaneet tilanteen ryöstäytymiselle yhtään mitään! Myös etäisyyden turvailluusiot rapisivat kauniisti. Ydinterrorilla ydinvoimalasta ei ole turvaetäisyyksiä. Kuulustelin pari päivää sitten, miten Radio Novan väki hämmästeli kautta maamme räjähdysmäisesti lisääntynyttä "sähköallergisuutta". Toimittajaa myöten olivat huomanneet miten sähkölaitteitten ympäillä sormenpäät nykyään kihelmöi tuskaa tuottaen. Silmiä kmirvelee ja vetistelee pitkin Suomea niin totaalisti, että TV:ssä pian myydyin lääke on Wisine "kuivasilmäisyyslääkitykset". Tässä ei tietenkään ole muusta kyse kuin globaalin ilmakehämme kiihtyvä yli 10-kertaistuneesta säteilyionisaatiotasoista ydinvoimalapäästöistä. Aina kun menet sähkölaitteen ääreen saat logisesti sähköiskuja. Ja juuri lähimpänä oleviin sormenpäihin. Voi vaan kauhistella, kauanko ihmiskunta kestää pahenevaa ja peiteltyä tulevaa ydinkatastrofiaan. Kohti punasateitten kausia ja noin . . !

Koska nämä molemmat ilmiöt ovat juuri tänään niin kuuma aihe, että joutuvat ydinpoliisien ja sotilaallisen painostuksen ja peittelyn piiriin, julkaisen tähänkin molempien koostesaittieni aloitusosoiteet. (jossei suostu toimimaan lataa osoitteisto googlesivun vasempaan yläriviin tarvittaessa.)

Varsinaiseen shokeeravaan luolakuvaosastoon!
http://www.viheraho.info/index.php?topic=4864.msg4 0805#msg40805

Myös Styrgevideot toki mukisasti mukaan:
Ilkka Remes ja Isku Ytimeen:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1005706

Hotmateriaaliin tästä.
Viheraho.info
http://www.viheraho.info/index.php?topic=4952.0

Olli makikoho kirjoittaa

PLINK.

Niin vinhasti tuntuu maailmalla etenevän nämä satojen km suuruiset alati tuhoisammiksi kiertyvät ydinvoimaloitten beettasoihtuionisaatioiden kertymistä räjähtelevät taivaankantemme räiskyntätiedot, etten tahdo perässä pysyä. Eli tässä jälleen uudelleenpäivättyä materiaalia. Osin vanhaa dokumentaatiota, mutta paljon utta myös. Tilannetiedotusten tempo alkaa olla sitä luokkaa, ettei päivitykset perässä pysy. Muta yksi on kristalisaatiossa. NSA/ESA/IAEA/SUPO alkaa olemaan totaalisen hukassa yrittäessään piilottaa 269km kokoisia ja 88km korkeuden PINKKI-taivaanpalon taustafaktoja! Kyseinen maailmanpallomme alkulämmittelynäyttö kun alkaa ylittää rapeimmankin ydinuskovaisen sietokyvyt JO. Ja jatkoja, oi ja VOI, jatkoja, niitä tulee koska itse ydinsaastasyydön ongelmia, katoamattomine ydinsäteilyenergioineen EI kyetä ratkomaan millään tasoillan.
-------------

Pinkki II.

03.12.2009

YLE aamu-uutiset ilmoitti lakonisesti:"Eurajoen TV lähetinyksikkö rikki. Digia ilmoitti laitteistojensa rikkoutumisisten tapahtuneen 03.12 illalla kello 21.00." Siltapaa! Olen pitänyt päiväkirjaa, jotta tulee tarkoin kirjattua historiaan miten ydinalan tri-ydin-Mengelet TVO/posiva/STUK:lla toteuttavat miljoonien ihmisten henkeä vaativat ydinsäteilyllään tieten tappamiskokeet. Aito Mengele joutuikin vastuuseen ihmiskokeistaan. Jää nähtäväksi miten tullaan suhtautumaan ydinrikollistemme tällaisiin ihmismiljoonakokeiluihin. Joka tapauksessa tässä on kyse IAEA:n hallinnoimana maailmanlaajuinen ja globaalisti valtioväkivaltakoneistojen suojaviittojen alla etenevä ennennäkemättömän tuhoisa, koko Maapallomme laajuinen säteilyllä tappamisen perinne. Muutama päivä on TVO:n yli lennelty järeillä lentokoneilla päivästä toiseen boori, barium, alumiinimyrkytysruiskutuksin. ESA ja EU olivat antaneet yleishälytyksen, miten Suomen seisovan pikkupakkasen ilmakehän inversiokerroksiin alkoi kasaantua beettasoihtuamisen synnyttämiä kohtalokkaan vaarallisia säteilyionisaatioarvoja. Näillä IAEA/NATO systeemien lennoilla on koetettu epätoivoisesti estää jo tutuksi tulleita mm. juuri noita Turun Kuusiston TV linkkiräjähdysten paloja ydinvoimaloiden syytämiä ionisaatiopilviräjähdyksiä. Olen jo jonkinaikaa odotellut miten luonto palkitsee tämän paniikisen ja jo ideanakin tuhoon tuomitun sotilaspelleilyn ratkaisun. Tuskin kukaan yllättyy kuullessaan, että vuodentakainen tammikuun 18 päivä surutta uusiutui, omalla vääjäämättömyydellään.

Prof. Gunther Reich on mitannut ydinvoimaloitten kyenneen nostamaan säteilypäästöillään ilmakehämme globaalitasolla 1000-100 000 kertaistuneisiin säteilyionisoitumisiin beettasoihtupäästöillään, krypton-85, neutronvoillaan, malenka-kuorimallien varastoitumillaan ja toki deuterium/ tritiumpäästöillään. Tämä Eurajoen jo useasti TVO:n säteilyionisaatiopäästöistä räjähtelevä YLE TV-masto sijaitsee n. kolmattakymmenettä km ydinvoimalasta. Suoraan Tampereelle menevissä perusvirtauksissa ja Tampereen korkeudella yli 100m merenpinnasta olevan TVO:n ydinvoimalamaston päästöjen tielä. Klassinen kuvio. Saksasta tulleessa materiaalissa STUK vedätti kansaa, että "vain" 5km ydinvoimalan ympärillä ionisoisi pahemmin. Tämä ei toki pidä lainkaan paikkansa, kuten näimme. Kylmä totuus on se, että esim. tammikuussa 17.2009 räjähtänyt Kuusiston YLE TV masto oli puolestaan yli 100km päässä! Myös lentokoneruiskutukset vaikka olivat kestäneet ennakoiden TVO:lla jo päiviä eivät mahtaneet tilanteen ryöstäytymiselle yhtään mitään! Myös etäisyyden turvailluusiot rapisivat kauniisti. Ydinterrorilla ydinvoimalasta ei ole turvaetäisyyksiä. Kuulustelin pari päivää sitten, miten Radio Novan väki hämmästeli kautta maamme räjähdysmäisesti lisääntynyttä "sähköallergisuutta". Toimittajia myöten olivat huomanneet miten sähkölaitteitten ympäillä sormenpäät nykyään kihelmöi tuskaa tuottaen. Silmiä kirvelee ja vetistelee pitkin Suomea niin totaalisti, jotta TV:ssä pian myydyin lääke on Wisine "kuivasilmäisyyslääkitykset". Tässä ei tietenkään ole muusta kyse kuin globaalin ilmakehämme kiihtyvä yli 10-kertaistuneesta säteilyionisaatiotasoista ydinvoimalapäästöistä. Aina kun menet sähkölaitteen ääreen saat logisesti sähköiskuja. Ja juuri lähimpänä oleviin sormenpäihin. Voi vapaasti kauhistella, kauanko ihmiskunta kestää pahenevaa ja peiteltyä tulevaa ydinkatastrofiaan. Kohti punasateitten kausia ja noin . . !
------------

10.12.2009 Huomenta,J

Mulla on tuo Tähdet ja avaruus lehti nyt. Se on tuollainen rengasmainen kuvio korkealla yläilmakehässä Turun edessä Itämeren yllä.

*NiinPÄ! Tuskin enää kohdallasi yllätyit, että osasin tuonkin ionisaatiorenkaan kytkeytymisen Forsmark/Turkuun näkemättä pilkulleen paikkaansa kartoittaa.) Se ON sitä intuitiota. Hemmettivie, että tatshi skulaa.

Kuvat on mustavalkoisia, ja sitten retusoitu versio värjätty liilalla.

*BULSEYE, defenlysti!

Monen sivun juttu. Yksi kuva on "yhdysvalloissa kuvatusta punaisesta keijusalamasta", joka on aivan punainen.

*HemmETTIVIE, osu ja upposi taas!

Aivan vatteja tuntuvat kirjoittajat olevan, sanovat että ilmiöt johtuvat ilmakehän yläkerroksiin kertyvistä sähkövarauksista. Ionosfäärin olemassaoloa ei mainita. Otan kopioita vaikka. Tuossa on tekstiä aika paljon.

*Niin siis kerääntyy ja kerääntyy, mutta MISTÄ?!. . Nokun sanoisivat tönkkösuolaisesti, että maailmankallon YDINVOIMALOISTAMME PURKAUTUVISTA BETTASOIHTUIONISAATIOISTA!!

PS. Pistän liitetiedostoa vertailtavaksi retushoimineni kuvakoosteineen Pohjolan kartalle, jotka tein talteen ENNEN kun edes oli hajuja siitä missä tarkemmin mennään koemielessä ja yhdistelemällä aiempia kytkeytymiskaavoja ilmiön taustoista. No en edelleen tätäkään kirjoittaessani ole nähnyt ainoaakaan värikuvaasi, mutta. . . No joo tänään sitten oli jo "disinfona" mm. Iltalehdessä SUPO pannut tulemaan "realityä ydinvoimaloitten beettasoihtunäyttöjen vastapainoksi". Norjassa oli nähty sinipunainen ja ties miten mielenkintoisesti taivaalla spiraalissa räiskähtelevä "kuvavideoinnin teos". Muuta TUO puolestaan ei ollut kuin Venäjän rakettikokeen epäonnistuminen! Mutta katos ihmisten mielien hämäämiseksi HETI surutta lehtiin vastapainoksi ionisaatioleiskuun! On ne ydinherrat paniikissa nykyään.

*Voimme vielä miettiä. Miksi Turussa oli valmiiksi taivaalle osoittamassa, juuri oikeaan korkeuteensa, oikeaan kohtaan suunnattu kamera sieppaamassa kerralla sekunnin murto-osissa sattuvaa ionisaatiopurkausta? Ai niin koska vuosi aiemmin mm. oli samaisen Turun päältä mitattu TVO:n valtaisia säteilyionisaatiopurkauksia, jotka räjäyttivät Kuusiston YLE TV maston. Myös päivän selvää, tiedeyhteisölle oli tullut kansainvälisiltä sateliittitarkkailun asemilta ESA:lta ja NASA:lta ennakoiva ilmoitus siitä, miten seudun säteilyioniosaatiotasot olivat kohonneet kohtalokkaisiin arvoihin. Ei seudulla olisi muusta syystä myöskään jo päiviä etukäteen lennellyt lukuisia beettasoihtuionisaatiota purkamaan komennettuja lentokonearmadoja. Kaikesta huomaamme niinikää, että maamme tiedeyhteisö tietää ydinvoiman lukuisista tuhovaikutuksista enemmän, kun poliisivoimat antaa julkaista. Kuvaavaa on, että jopa URSA lehtijulkaisuista oli pakotettu poistamaan esiinottamani beettasoihdun pinkkivärit valokuvista. On myös 100% varmaa, kaiken takana on kansainväliset tietokontrolien sotilasoffensiivit!
----------

Viikko 49-50

Viikko 49.2009 jää historiaan näköjään muustakin, kuin jatkuvasti kohonneiden ydinvoimaloitten beettasoihtujen ja neutronivoidensa epätoivoisista poistoyritysten lentokoneruiskutuksin. Eurajoen TV-mastonko räjähdys ilmaionisaatiokasvusta vai mikä lienee aktivoinut myös maailman taivaankannen ilmiöitä kuvanneet "virallisemmat" Ursan lehdistöt? Tähdet ja avaruus 07.12.2009 No:8:" Peräti 269km halkaisijaltaan oleva ionisaatiorengas räjähti palamaan 88km korkeudellaan. Ilmiö on niin historiallisen uusi ja ennenkokematon, että sen kuvasi Timo Kantola ja tutkija Antti Mäkelä ensimmäisen kerran maailmassa Itämeremme yltä." Kuvassa olevaa hapen ionisaatiosta kertovaa pinkki, jossei peräti magendainen perusväri ei valokuvaan asti oltu sensorien läpi päästetty. Koska ydinala on nykyään paljastuksistani enemmän kuin hysteerisen varovainen. Kiinnitti HETI huomiota miksi kuvan aidot pinkkivärit oli poistettu, vaikkei nykyään mustavalkokuvia julkaista käytännössä enää koskaan. Siksi kuvani on maailman ensi-ilta jossa MYÖS värit on kohdallaan. Vaikka Ursassa SUPO/NSA sensurointi mustavalkoisena ohitettiin. Tarkempia värejä kun ON myös julkaistu kuvissa, joita ei haluttu julkaista Suomessa.
http://kuvaton.com/k/ifv.jpg


Aihe on selkeästi kansainvälisessä sensuroinnissa. On ydinalamme reaalille tuhoisaa, jos kansa alkaa tajuta millaisia megatuhoja ydinvoimalat JO NYT kykenee maapalloparallemme tekemään. Mutta kun pää alkaa olemaan auki näin ennennäkemättömiin megatuhoihin, niin maamme tiedepiiritkin alkavat hermoilla tulevia ydinaavikoituvan taivaankantemme kohtalokkaampia "punasadekausia" ja typpipalojen vääjäämättömiä lähestymisiä odotellessaan. Pelissä on toki koko elämä Maapallossamme, ei yhtään pienempi asia! Voi hämmästellä, miten jopa ydinhysteriassaan turta Ursa alkaa julkaista näin häkellyttävää tietoa jatkuvasti pahenevista taivaankantemme säteilytuhoutimisista. Vai eikö enää 269km kokoiset päämme päällä leiskuen säteilyionisaatiokasvuistaan tuhoutuvat tapahtumat mahdu ydinalan syytämiin ruskeisiin kirjekuoriinsa? No ainakaan maamme muita ydinvoideltuja ei tuollaiset tiedot hetkauta pätkän vertaa. 18 liittopomoa eilen 08.12 esitti, että tehdään vaan, tappavaa ydinvoimaa silmät väärällään. Yhtään piittaamatta, vaikka taivaat palaa päällämme. Neron Rooman palossa tekemät klassiset runonlausunnat lyyrallaan on tässä kesyä retoriikkaa. Maamme liitttopomoille on yhdentekevää, kun ydinalaltaan saa seuraavana päivänä pyytämänsä palkankorotukset ydinlobbauksistaan. Ehkä luonto ITSE alkaa olemaan täynnä tätä piittaamattomuutta, kun oirehtii jo historiallisissa mitoissa? Kuten jopa Ursa uskalsi artikkelissaan kerrata. Pistin tuon pilven malliksi Itämeren päälle. Jotta huomaisitte miten nähty historiallinen ionisaatiopilven

Olli makikoho kirjoittaa

ULTRAtektoniikkaa II!

*(Tämä materiaalini Litoraanitektoniikkakuvineen oli NIIN rajua kamaa, että olen jo saanut SUPO:lta uhkailuja suoraan kotiin pitkin 16.12 päivää lähetellessäni. Kännykkääni on samainen SUPO vasta soitellut häirintäpiipailujaan yms., etten SAISI tällaisia postata. JOPA fooumeissa ovat poliisipenteleet realiaikaisesti soitelleet suuta, ettei näitä kuvia saisi kuulema postata sitten MILLÄÄN. Nettiäni pätkitään tunnista toiseen kymmenet kerrat ja pätkintähäirintä aloitettiinkin HETI ja viipymättä kun aloitin laajemman leviikkilähettelyni. Arvaa vaan tottelenko.) . . Onhan hei h u r j a n tehokkaart nää otokset sitten!)

05.12.2009. No toki löydöksestämme sain aikaiseksi vallan huikaisevaa kuvasarjaa myös. Itse asiassa niin peilihäikäisevää, että maamme ydinturvamiliisit tekivät menneen viikon läpeensä urakalla töitä tukkiakseen kuvatarjontani asentamiset kaikille kuvantamispalvelimillemme. Mutta kuten aina loputon sinnikkyys palkitaan, totuus voittaa ja päivästä päivään kestäneet päin SUPO-sensuuriseinämää puurtamiseni lävisti.
http://kuvaton.com/k/ii6.jpg

Näette jotain ennenkokemattoman huikaisevaa kuvasarjaa Olkiluodon Litoraanisauman SUPERtulivuoren kyvyistä ettei se enää edes järistä vaan ampuu toistuvasti maankuortaan sellaisiin megalomaanisiin korkeuksiinsa, ettei vastaavaa ole aiemmin todisteeksi löydetty! Tässä kuvaa kertakallionousemasta joka on kaksi kertaa Kaolakin vastaava:
This is foto from Litoraani tektons. "Kuvaton" packed.
1r.
http://www.kuvaton.com/k/iji.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijg.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijX.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ij1.jpg


http://www.kuvaton.com/k/ij3.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijn.jpg

(*
2r.
http://www.kuvaton.com/k/ij0.jpg


http://www.kuvaton.com/k/ijx.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijv.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijC.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijo.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijm.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ij9.jpg
3r.
http://www.kuvaton.com/k/ijV.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijM.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijd.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijw.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ij4.jpg

(*
4r.
http://www.kuvaton.com/k/ijF.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijP.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijr.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijq.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijb.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ijE.jpg
5r.
http://www.kuvaton.com/k/iBB.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBT.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBp.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBh.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBI.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBk.jpg
--------
http://www.kuvaton.com/k/iB3.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBb.jpg
6r.
http://www.kuvaton.com/k/iBE.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBe.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBc.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBK.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iB7.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBR.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iBN.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iB5.jpg
7r.
http://www.kuvaton.com/k/i8a.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8Y.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8y.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8Q.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8l.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8J.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i81.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8f.jpg
8r.
http://www.kuvaton.com/k/i8U.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8V.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8Z.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8F.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8P.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8r.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8e.jpg
http://www.kuvaton.com/k/i8c.jpg
9r.
http://www.kuvaton.com/k/iTA.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTB.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTT.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTI.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTS.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTf.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTz.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTV.jpg
10r.
http://www.kuvaton.com/k/iTb.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iTR.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ipY.jpg
http://www.kuvaton.com/k/ipy.jpg
http://www.kuvaton.com/k/iI9.jpg
_______________________!

Olli makikoho kirjoittaa

[/b] [b][color=red]VAROITUKSEN SANAA!
_________________
____________[/color]


*Seuraava materiaalin avaukseni on yksinkertaisesti HÄIKÄISEVÄ! Kuten olettaa saattaa kyse on vanhimmista mahdollisista lähteistä maailmalla saatua ULTRAsalaustiedettä. Vuosikymmeniä ENNEN varsinaista atomiakaa!! Taustat avautuvat maailmansotien välisiin saksalaisiin maailman rehellisimmin ja vähiten sensuroidun materialiston Eurooppalaiseen sellaiseen läpikäymisiin. Juttu on suorstaan SHOKKI jopa kaltaiselleni vuosikymmnet ammattitasoillaan aihetta läpi käyneelle. Vaikka nyt on joulu tiukuillaan, en silti voi olla hämmästelemättä miten valtaisan VALTAISAN tutkimattomuuden, ison tietopimitysvaltameren näen avautuvan eteeni. En edes y r i t ä käsitellä löydösmateriaalia kerraltaan. Keskitän sen nyt tähän maailman ensi-iltana sitten yli 80v systemaattisten pimitysvuosikymmentensä. Materiaalia tulee jatkuvasti lisää, mutta jo nyt olen aivan "ällikällä". No päättäköön kukin kohdallaan kiinnostaako maailman merkittävimpien ydinsisäsiittopiirien salailusysteemien paloittelut. Vahvana allekirjoittajan lisäyksenä. Kyseessä on tietääkseni maailman AINOASTA JÄLJELLÄ OLEVSTA KIRJAMEGAHARVINAISUUDESTA POIMITUT AMMATTIKIRJOITTAJAN UNIIKIT!
---------------------

[color=green]1927 K. Fajans Luonto ja me 6 Radioaktiivisuus.[/color]

Hallussani on varsin laaja ja kattava ydinaiheinen kirjasto. Mikä niistä on kaikkein harvinaisin ja vaikeimmin saavutettava nykyään? On kirjastossani myös sellaisia kirjaharvinaisuuksia, joita ei saa kirjastoista. Ei edes antikvariaateista, on toki! Suorastaan myyttiseksi tämän tässä esittelemäni kirjan tekee se, että se on julkaistu vuosikymmeniä ENNEN kuin koko ydinfysiikkaa edes tunnettiin. On minulla toki tätäkin vanhempia ydinaiheesta kirjoittavia uniikkeja kirjoja. Mutta tämä kyseinen Otavan julkaisema teos on Suomen ensimmäisimpiä pelkästään ydinalaan liittyvä kirja. Kyseinen on, mikä parasta Saksalaisten ydinspesialistien tietokirjastoa, jota jopa Alamosin ydinfyysikot visusti tietoinaan käyttivät! Puhtaasti siis ennenkaikkea USA:n ydinsensorien ulkopuolella olevan erityisen harvinaisen ydinfysiikan sensuroimattomuuden helmi. Se se toki on.

Kirja on tylyn karu läpyskä, pelkin sinivalkomustin pahvikansin. Liki lattean pokkarin oloinen. Sivujakin vain mitätön 180. Olin kirjan saatuani lähinnä, niin "pettynyt". Ei voi paljon noilla ensieväillä odottaa sensaatiomaista löydettävää. Ensimäinen ihmetykseni oli havaita kirjan käsiini saatuani se myös niin huonosti laman kourissa tehdyn, että kansi irtosi kättelyssä käsiin. "Hemmetin huonoa pilipalipokkaria ja maksoikin mokoma". Näillä alettiin tutustumaan toisiimme. Kun avasin kannet huomasin, ettei opuksen huonosti kasattuja sivutaitoksia oltu edes vaivauduttu aukaisemaan. Vanhoissa kirjoissa tätä vikaa toisinaan on. . .Mutta eikö TOSIAAN tätä opustani ollut maassmme k u k a a n edes aukaissut? Uteliaisuuteni heräsi, m i k s i jo maailmansotien välissä kirjan sisältö oli koettu niin vaaralliseksi, jotta käsissäni lienee ollut hajapainoksen epäonnistuneen jämäkirjanen. Oli pelastettu ehkä yhtiön roskiksista? Olisiko sisällössä sitten jotain sellaista, joka olisi saanut tuhotuomion joutuessaan silloisten valtioin turvamiliisien käsiin, mielenkiintoni alkoi herätä.

Aloin ymmärtää niteitten erityispiirteeksi juuri sen, miten Oppenhaimerit ja Fermit, jopa Enstein kolusivat keskeisimmät tietonsa ennen II-maailmansotaa juuri tästä uniikista. Alamosissa kirja olisi ollut kunniapaikallaan. Sitten enteelliseltä sivulta, kuinkas muutenkaan 111 löysin Suomen ensimmäisen "kalutronkuvan". Tai paremminkin sen esiasteen. J. J Thomsonin laitteen, jolla kyettiin erottelemaan ensimäisen kerran kemiallisesti samanlaiset isotoopit toisistaan. Myös maailman ensimäiset valokuvat siitä millaisen spektrivalokuvan nämä ilmakehän kevyiden jalokaasujen separoinnit valokuvaan teki. Tämän edelleenkin erittäin salatun ja vaikean erotteluprosessin avainsanalla on ydinalalla mystinen salattu nimi. Edes minä en ydinalan huippuosaajana ollut perehtynyt näin kirjallisena tähän mystifoituun maailmaan. Kyseessä oli se ensi kertaa ydinkirjallisuudessa todistettavasti dokumentoitu säteilylaji, jota ei edelleenkään nyky-ydinvoimaloitten dosimetria tunne. Ei opeteta niitten olemassaoloa, saati että tälle erityissäteilyn lajille olisi STUK:n kaltainen ydinturvanormitus luonut edes turvallisuusrajaansa. Tässä se nyt oli ja kirjallisena edessäni ensimäisen kerran. Senkun vaan alaisin kopioimaan kyltymättömien IAEA:n poliisien kauhuksi. Olkaatten hyvät. Nyt alan puhumaan "kanavasäteistä"!
------------

[color=green]Kanavasädemysteerit II.[/color]

"S.21. Kuten Becquerel osoitti, lähettävät uraanivalmisteet läpitunkevia säteitä, jotka mustaavat valokuvauslevyn, saattavat fluorisoivat aineet loistamaan ja tekevät ilman sähköä johtavaksi, eli kuten sanotaan ionisoivat ilman. Tämän ionisoivan vaikutuksen voimakkuus ja sitten myöskin radioaktiivisen säteilyn voimakkuus voidaan mitata määräämällä varautuneen elektroskoopin tai elektrometrin purkunopeus. Nyt näytti Mary Curie-Sklodowska tämän menetelmän avulla, että uraanisuolojen radioaktiivinen vaikutus on suhteellinen niiden uraanipitoisuuteen, joten siis radioaktiivisuus on ominaista uraani alkuaineille ja tämän atomiominaisuus joka on riippumaton uraaniatomin kemiallisista sitoutumisista. Tämä tieto kantoi pian runsaasti hedelmää."

* Sopii kysyä millaista hedelmää, kun näitä kirjoituksien viisauksista on kulunut aikaa yli 80v. 1950-luvulla USA ja IAEA päättivät kylmän rauhallisesti poistattaa kaikista ydinoppimateriaaleista keskeiset tiedot siitä miten radioaktiivisuus tarttuu, varastoituu ja muuttaa ilmakehäämme radioaktiiviseksi tappavaksi myrkyksi. Nykyisien ydinvoimaloitten mikään dosimetria ei enää edes mittaa tuota mainittua säteilymyrkyttymisnormaalia! Jopa Röntgenyksikkökin hävitettiin ydinvoimalatietoisuuksista, koska se piti sisällään tiedon ilman säteilyn ionisaatiosta. Vesa mittaa Loviisan 2*37 400kg uraanipolttoaineitten tuossa kerrottuja uraanille ominaisia säteilyn ionisaatioenergian muutoksia. Videoi tieteellisesti tapauksen ja kertaa seikkaperäisesti miten "ionicatcheri" noudattaa Curien selkeän perusydinfysiikan lakeja näyttäessään miten ilmakehään ydinvoimalasta johtuvat halkeavat uraanien säteilyenergian kertymät ilmaolemusta muuttaa.

Kun videoinnista tehdään kyselyjä maamme julkisuuden korkeakoulurehtoreilta ja vastaavilta STUK viranomaisilta niin mitä tästä aiheesta heidän häilyvät, ostetut ja valheelliset arvionsa on:" Valhetta, ei säteily vaikuta noin! Ei millään NYKYISIN mittalaitein. Poikien väitteet ilmakehän kyvyistä sitouttaa säteilyn energiaa tai ionisoida sitä muka myrkylliseksi on silkkaa huiausta! Väitteet beettasoihtuionisaatioista ja ydinvoimalan savupiippujen ionisaatioon kappuraksi lennosta palaviksi linnuiksi on silkkaa räikeää ROSKAA! Tuollaiselle videoiduille mambojambolle ME ydinalan syvästi kouluttautuneet eliitit voimme vain halveksien nauraa! Ottakaa oppia viisaimmistanne, säteily ei tietenkään muuta ilmaa millään lailla!" Niin, minulta usein kysellään, miksi ihmeessä tutkiskelen ydinfysiikankirjoja jotka on tehty ennen 1953 Oppenhaimeroikeudenkäyntejä, tai vähintään ennen 1979 koulukirjauudistuksia. Niin kuten tästäkin esimerkistä näimme. Minulla EI ole mitään syytä tutkailla kvanttiydinfysiikkaa kirjoista jotka siihen EIVÄT edelläkerrotusta vanhemmista poiketen kykene!
-------------

[color=blue]Kanavasädemysteeri III.[/color]

S.25 "E. Rutherford ja F. Soddy esittivät v.1902 sen tavattoman rohkean mielipiteen, että radioaktiivisten ilmiöitten olemus on alkuaineitten muuttuminen. Jos pieneen putkeen suljetaan tietty määrä radiumemanaatiota(radonia), niin voidaan sen hajaantumista seurata joko mittaamalla siitä lähtevä läpitunkeva säteily, tarkastamalla sen tilavuutta tai spektroskoopin avulla osoittaa enemanaation määränvähenevän kuukaudessa. Emanaatio siis häviää. Sen sijaan voidaan spektroskopialla todeta putkessa muodostuneen alkuaineheliumia. Alkuaine muuttuu toiseksi ollen jyrkässä ristiriidassa aikaisemmin mainitun alkuaineiden katoamattomuuden lain kanssa. (Radonin säteilypysyvyydeksi tajuttiin jo yli 80v sitten nimenomaan kuukausi. Eikä kuten nykyään STUK valehtelee tuskin kymmenesosan vajaa 3 vrk. Jälleen selkeä voitto myös tässä vanhoille sensuroimattomille tietolähteille.)

S.30"Erotetaan kolme eri radioaktiivisten aineiden säteilyä, nimittäin alfa, beetta ja gamma-säteet. Gamma ja röntgen säteetkin on näistä aaltoliikesäteilyä. Rinnastettavissa valonsäteitten kanssa. Alfa ja beetta on hyvin nopeita liikkuvia sähköllä varautuneita osasia. Beetta on 100 000- 300 000km/s ollen katodisäde elektronien tavoin negatiivisen sähkön atomeja, (elektroneja). S.38 Radiumemanaation (radonin) hajoaminen heliumiksi ei ole ainoa tulos sen muuttumisesta. Lisäksi emanaatiopuken seinämillä samoin kuin jokaisella emanaatiokehään joutuneelle esineellä, esim. platinalangalla, jää näkymätön KIINTEÄ radioaktiivinen jäte! Ns. aktiivinen kerrostuma. Tarkka analyysi toi ilmi, että tässä kerrostumassa täytyi olettaa olevan ainakin kolmea radioalkuainetta."

Hetkinen, hetkinen pelkkä esim. radonkaasun hetkellinen ohikulku kaasumaisena säteilijänä patinoi pinnalle säteilevän kiintoaineen pinnan! Niin hurjia juttuja, ei ole mikään ihme, ettei tällaisia totuuksia radioaktivisoituneitten uraanikaasujen piirteistä kuule nykyisin hiiskumisia missään maamme ydintehtaissa. Joissa kiintouraanit muuttuu ensin kaasuiksi. Siirtyy kuplien ja tuulettuen esteittä ympäristöönsä. Ja pian taas muodostavat tauotta vaarallista säteilevää kiintoainepatinaa, kuin tyhjää vaan!
------------

[color=blue]Kanavasädemysteeri IV.[/color]

Sivu 111 jätetään nyt alkualustuksena väliin."Kuvan 5 esim. esittää filmilevyä, jonka Thomson sai tutkiessaan ilmakehässä olevien keveitten jalokaasujen isotooppisia seoksia. Isotoopeilla on nyt todettu erisuuret massat m, niin, että niiden vaikutuksesta täytyy levylle muodostua eri paraabeleja, joten, paitsi niitten toteamista, myöskin niitten erottaminen toisistaan on mahdoll

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkoa . . . .

[color=blue]Kanavasädemysteeri IV.[/color]

Sivu 111 jätetään nyt alkualustuksena väliin."Kuvan 5 esim. esittää filmilevyä, jonka Thomson sai tutkiessaan ilmakehässä olevien keveitten jalokaasujen isotooppisia seoksia. Isotoopeilla on nyt todettu erisuuret massat m, niin, että niiden vaikutuksesta täytyy levylle muodostua eri paraabeleja, joten, paitsi niitten toteamista, myöskin niitten erottaminen toisistaan on mahdollista. Thomson havaitsi normaali atomipainoltaan 20 neonin vastaavan parabelin vieressä on toinen heikompi jälki, joka muodostuu toisen kaasun 22 arvoisesta neonista, metaneonia. F. W. Aston koetti myös toisia kemiallisia, jaotushaihdutuksia onnistumatta. Isotoopit eroitti VAIN kanavasädeanalyysi. Hän kykeni erottamaan mm. kloorista samalla tavoin kaksi eri isotooppialkuaineseosta. Samoin esim. toriumlyijy= 208 ja uraanilyijy= 206. Joiden edelleenmuuttuminen tapahtuu niin hitaasti, ettei sitä voida mitata nykyopein, (STUK/ nykyilluusiot ns. "stabiileista isotoopeista", joita EI siis OLE!). Koska alkuaineita on eri painoisina pitää alkuaineen määrittelijäksi ottaa järjestysluku, jota voidaan sanoa myös perusluvuksi, (protonien määrä.)

*Sensaatiomaista on myös löydökset ilmakehästä. Esim jalokaasuissa todettiin jo alkuvuosista moninkertaisitunutta PYSYVÄÄ säteilykertymien aiheuttamaa ionisoitumista +++<. . . Tämä materiaali oli alkusysäys löytää atomien säteilyvarastoitumien mekanismeja, lisäyskerrointaulukoita ja Nobelin antaneet mm. Malenkan-kuorimalliteorian jatkumot neutronspinhyrrävarastoitumisista. Jännittävien löydösten kokoamiani jatkumoita aina vuosisadan vaihteesta 1908:
TLD-dosimetrian kivijalasta leydenpulloineen:
http://kuvaton.com/k/iEb.jpg


Luonto ja me 6 kuvatarjontaa kanavasäteitten salatuista mittaamattomista maailmoista os. I:
http://kuvaton.com/k/iE6.jpg


Luonto ja me 6 OTAVA os. II:
http://kuvaton.com/k/iER.jpg


Kuten huomaamme säteilyn ionisoidessa atomien valenssielektroneja alkavat "syvemmät" K, L, M- kuorikerroksien elektronit säteilykertymistään tuottamaan myös tappavaa röntgensäteilyvarastoitumistaan. Kuvaavaa, ettei tästäkään säteilyn varastoitumien energioiden tasoista olla nykyalan kirjoissa kerrottu. Mutta historiallinen kirja kyllä:
http://kuvaton.com/k/iE5.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

TABUja rikki hihnassa II.

Turun sanoma varottaa taivaamme säteilykasvuista ensimmäisen kerran maailmassan 29.12-09!

Mielenkiintoista miten MEIDÄN aikaansamamme kansalaisten aktivisuus hahmottaa PINKKItaivaankansien säteilykertymien vaarat aletaan ottaa myös ydinhallinnossamme näinkin tosissaan. On todella, todella huikeaa huomata, että paniikki alkaa saada näin näyttävää julkisuutta aiheestamme, joka on maailmanlaajuinen TABU. Pinkkivalhe alkaa siis aiheuttaa niin laajaa kyselyä, että TVO/Posiva/SUPO joutuu valjastamaan kätyrilehdistönsä tällaisiin julkaisuihin, kansan hermostuessa hetki hetkeltä. et arvaa kuinka lämmitti, kun tänäänkin näin kirjoituksia siitä, että kansan keskuudessa esiinottamiani ydintotuuksia alkavat kaivella nimen perään pitkin foorumikeskusteluja!
http://kuvaton.com/k/gBG.jpg

----------------

Atomin spinhyrrävarastoenergiaa ja TABU paukkuen rikki!

Kuten muistamme olen tuonut suuren kansan tietoisuuteen eri mekanismeja siitä miten säteilyttämällä fotonisäteilyenergialla alkuaineatomeja syntyy energiakapselointi. Niihin saadaan varastoitumaan säteilyn energioita eri tavoin, sekä elektronirakenteisiin, että atomin ydinten neutroneihin. Elektronikuorten virittyvät elektronit kykenevät varastoimaan säteilyä elektronivoltin osista 100 000<eV tasoilleen elektroniratojen virittyviin eri pyöriviin kuorikerroksiinsa ajetuin elektronein. Niiden akselisuuntia peilikuviksi vaihtamalla myös. Atomin ytimissä samaiset mekanismit tunnetaan parhaiten Malenkan-kuorimalliteorian mukaisena "spinhyrrävarastoitumisena". Pekka Jauho laskee yksittäisen säteilystä spinnaamaan kiihdytetyn neutronin näin varastoivan 511 000eV huikean ison energian. Näin ilmakehässä säteilytetty, ionisaatiotilassaan oleva yksittäinen radonatomi voi säilöä 21 000 000eV energiat sisälleen. Kun palamisen energiavarasto on muutamia eV huomaamme kapasiteetin olevan kymmenmiljoonakertaluokissa verrattuna parhaimpiin kemiallisiin akkuihin!

Muistamme miten lapsuuden jojo, tai vieterivetoinen auto kykeni varastoimaan samaan tapaansa toimivaan spinhyrräänsä liike-energioita ja purkamaan niitä halutessa. Nyt tämän mahdollisuuden on viimein havainneet myös akkuja suunnittelevat tiedemiehet. Tässä on vaan yksi oleellinen mutta. STUK ja koko IAEA:n ydinhallinto ei KOSKAAN julkisesti ole myöntänyt atomin kykyä varastoida sisuksiinsa spinhyrräenergiaa lainkaan! No viimein on tämäKIN TABU tajuttu murentaa. Lukelaa ja hämmästykää miten tiedepiirit murskaavat oppeja, joita mm. STUK/TVO/SUPO ovat vuosikymmenet valheillaan vaalineet! Ydinalan vedätyksissä on myös esitetty, ettei varastoitumisen ajat ole kuin millisekunneissa. Nyt artikkelissa varastoajat luetaan vuosiluokkiinsa. Näin murenee heittämällä myös tämä kestämätön valhe. Atomien sisäinen säteilyenergia kestää vuosikaudet,ongelmitta, kuten säteilyenergian varastoitumista voimme myös lukea:
http://kuvaton.com/k/gBu.jpg

-------------

Loistelamppuvalo LED:llä

Pitkään on odotettu sellaista LED-valoa, joka olisi varteenotettava yleisvalaisin. Huolemme ovat nyt ohi myös "virallisesti". Myös T.M-lehti on viimein paljastamassa tämän myyttisen valolaitteen olevan totisinta totta:
http://kuvaton.com/k/gB2.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

Kalat säteilysuojiin!

31.12.-09. Aamun YLE-radio ilmoittaa miten jatkossa kaikki kalojen kasvatus halutaan saattaa katoksien alle. Välittömästi alkaa myös vaatimukset siitä, miten kasvatuksessa käytettävät vedet on saatettava "irti" normaalista vesikierrosta. Miksi ihmeessä sitten kala-altaat halutaan peittää? Koko tausta aukeaa, kun tietää miten TVO/Posivan ympäristössä jo 1990-luvulla havaittiin uskomattoman rajuja taustasäteilytasojen kasvuja. Maamme tarkimmin salattu SYKEsarja B7-93 raportoi esim. luontaisten tritiumtaustojen kohonneen yli 250 kertaiseksi. Ja tulokset alkoivat näkyä HETI! TVO oli vuosikaudet toimittanut maamme merkittävimpänä elintarvikeseutuna mm. lohikalapoikasia ja rapuja elintarvikemarkkinoillemme Helsinkiin asti. Muutaman vuoden ydinvoimaloitten alkaessa saastuttaa seutukuntiaan pakotettiin ajamaan alas hengenvaaralliseksi asiakkailleen koituvat lohenpoikasten kasvattamohankkeet. Altaitten säteilykertymät uhkasivat kansanterveyttämme kiihtyvästi. Muutaman vuoden TVO sinnitteli myöhemmin toimittamalla miljoonapäisistä rapumääristään rapuja pk-seuduille. Mutta sitten tritiumtasosäteilyt tappoivat myös nämä miljoona rapua käytännössä yhdessä kauhistuttavassa yössä. Viranomaiset eivät mitenkään kontroloineet elintarvikeketjun säteilysaastumisia ja onnettomuus pääsi tapahtumaan. Tässä vaiheessa TVO siirsikin säteilyn runtelemaa elintarviketuotantoaan jääräpäisesti katoksien alle. Muuten tämä kuolemaa konkreettisesti halveksiva säteilyelintarviketoiminta sai jatkua kuin sikojen mellastus pelloilla. TVO mainosteli suurielesesti lehdissä laajentavansa uhmakkaasti aina maisseihin, viinirypäleisiin ja vastaaviin asti.

Vaikkei viranomaisemme edelleen panneet tähän ydinyhtiön tietoiseen kansanmyrkyttämiseen säteilypäästöillään estotikkua ristiin, päätin minä toimia. Tein ilmoituksia tästä salatusta ydinrikollisuuksien kirjoista, saaden viranomaisemme viimein varpailleen. Ensimäiset muutoksen tuulet koettiin, kun perustelematta syitä päätettiin kieltää mystisesti mm. avomeriin suunnitellut kassikasvattamot TVO:n monin tavoin myrkyttämissä vesissä. 2009 näyttää olevan lisääntyneitten silmänaukaisujaksojen vuosi. ESA ilmoitti maailman ensi-illassa löytäneensä TVO:n ydinvoimalapäästöjen synnyttämät huikeat 20 000km2 kokoiset myrkkysinilevälautat. Käytännössä kaikki kalat kuolivat Selkämerestä samalla väliltä Turku-Olkiluoto-Pori. Niinikää TVO joutui nöyrrytetysti myöntymään viranomaisten kieltäessä totaalisti KAIKKI yhtiön elintarvikkeitten ulosmyynnit kohonneen säteilymyrkytysvaaran takia. Usein luullaan, että etäisyys ydinvoimalasta auttaisi. Näin EI ole, koska säteily kulkeutuu esteittä tuhansia kilometrejä. Siksi tämä nyt annettu pakote viedä kalat suljettuun vesikiertoonsa kattojen alle tähtää säteilykertymien kasautumisen elintarvikkeisiin kautta maamme. Mitään ns. "turvaetäisyysilluusiota" ei edes haikailla. Kaiken kruunuksi uutisoitiin, että säteilytaustamme kymmenkertaistuminen iskee maaiolmalla lohikalat sukupuuton partaalle. Ruotsin ydinvoimalapäästöjen laukaisema lohipoikastauti M74 tunnetaan säteilysairaustautina. Lohikalat on kansainvälisissä tutkimuksissa todettu kalakannoista kaikkein herkimpinä merkkereiksi säteilyyn. kuolevana lajina.

Olli makikoho kirjoittaa

01.01.-10

Joulukuu 2009 osoittautui kylmimmiksi kuukausiksi pitkiin aikoihin koko kuukauden ollessa -15C pinnoilla, alkoi tämäkin pakkasjakso tutulla kuviollaan. Toki kasvihuomneilmiön ydinalan harhat saamme kättelyssä unohtaa myös, vaikka lehdistö kovasti koetti vedättää lämmön "mystisiä" nousukäyriään TV:ssään esittäen, kansan nauraessa avoimen peittelemättömää valhetta. Ekana pakkaspäivänä Ruotsin ei yksi, vaan peräti kaksi ydinvoimalaa laji- tyypillisesti ryski alas. Sen seurauksena ydinaavikoitumisessaan kituvan Pohjolan vesivoimalat oli vaikeutensa huipulla vesipulasta. Mutta kun sähkön hinta pörssissä 100-kertaistui heti. Kuten tällaisissa aina lehdistö vaikeni kuin muuri. Ydinvoimaloiden kasvavat ongelmat kiteytyvät hurjiin näkymiin, koska mm. ainoan booritehtaan alasajo pakottaa maailman kaikki ydinvoimalat ajattamaan kuin autoa ilman jarrunesteitä! Maailman käsiin räjähtävät ilmakehämme ydinvoimaloitten beettaionisaatiopäästökasvujen torjuntaruiskutuksiin oli surutta pantu viimeiset elintärkeät boorivarannot ja tulosta alkoi näkyä h e t i ! Kuulustelessamme presidentti Tarja Halosen 01.01-10 uudenvuodenpuhettaan, hän korosti alkumetreillä jo miten ihmiskunnan elinehto on satsata ei ydinvoimaiseen, eli uudisenergiseen energianhioltoon. Korostaakseen huoltaan Halonen ilmoitti miten maailmalla 2010 on jouduttu kasvavien ydinongelmien noidankehässä kutsumaan kokoon maailman ENSIMMÄINEN "ydinturvakokous"!. .

Niin hurja, salattu tieto oli, ettei lehdistö uskalla kommentoida miksi maailman siviiliydinvoimateollisuus on näin suunnattomissa "turvavaikeuksissaan", että tähän ollaan pakotettu menemään? Toki uraanin kaivuun tiedettiin 2008 eteenpäin olevan energianegatiivista, mutta asioiden takia ei kokouksia haluttu. Tanskassa ydinalan piti vain kuitata maailmansopimus rakentaa tuhatmäärin lisäydinvoimaloitaan. Muttei onnistunut. Ongelmaa ydintaloudessa oli kasautunut pienessä ajassa paljon enemmän kuin aavistettiinkaan. Tämä Halosen ilmoittama kokous saa rinnalleen toki MYÖS sotaydinalan aseidenriisuntakokouksia, joista presidentti myös mainitsi. Ydinterrorismi on niinikää uhka ihmiskunnalle, kuten viimeiset 60v jo. 1962 maailma oli säteilyionisaation kaksinkertaistumisensa tehnyt ilmakehäydinasekokeillaan ja silloin maailmanlaajuisesti kiellettiin räjäyttelyt. Nyt säteilytaustamme on jo yli 10-kertaistuneet. Lehdistön totaalinen vaikeneminen Halosen ilmoituksesta kertoo suoraan ydinalan nykyongelmien olevan ennenkokemattoman RAJUJA! Ajoittuminen kuukausien Suomeen asti ulottuneitten boori- ruiskutustulosten jälkeen ja mm. Ruotsin booripuutosongelmallisiin ydinajoihinsa kertoo valtavista lisäongelmista ydinalallamme 2010 tultaessa. Mielenkiintoista uskaltaako läpi korruptoitu, satapäisten ydinmiliisien vartioima lehdistömme kertoilla mitään mitä Halonen tarkemmin peräänkuulutti muuttuneen globaaleissa ydintalouksissa entistä tuhoisammaksi.

Olli makikoho kirjoittaa

WSOY Luonto tieteen valossa 1908-1911.

Olen jo pitkään tiedostanut, mitä vanhempi kirja, sitä sykähdyttävämpää ja aidompaa alan pääkehittäjänerojen kertomaa asiaa! Ymmärtääkseni k a i k k e i n vanhin tiedetietosanakirja Suomessa täytti jo muinaismuistolain 100v elinrajansa. Puhutaan Luonto tieteen valossa I-IV, WSOY:n julkaisusta ajalta, jolloin Suomi vasta unelmoi irtautuvansa joskus Venäjästä ja tsaarin vallasta 1908, mutta kirjoja, kirjoja osattiin itsenäistyvän kansan oppitarpeiksi tehdä jo. Minua näissä erityisesti ihastuttaa silloisessa suurvallan alistamisen pakkovallan vastaisessa kapinahengessä hankittu konstailematon ja sensuroimaton tietomateriaali. Josta nyky-ydindiktatuurissamme voimme vain kaihoten unelmoida. Onneksemme näitä opuksia on sentään yhä saatavissa maamme ja maailman ydinsensorien suunnattomaksi harmiksi. Koska näin tilanne on, niin ilman muuta yhä heikommin ydintotuuksia saava pimeimmissä varjoissaan rämpivä EU-Suomemme on tiedonjanoonsa kostuketta saatava!

Luontevaa on tässä esittää Rudolf Röntgenin aloittama maailman ylittämättömän tasokkkaista teknisistä keksinnöistään kertovin koostein. Rudolf Röntgen on heti alkuun syytä mainostaa ihmisenä, joka antoi pyyteettä keksintönsä maailmaan käyttöön osoittaen ennenkokemattoman jaloja piirteitä. Aikansa edustajana hän edustaakin Euroopan vapaimpia tietovaihtojen aikoja, jolloin nykyinen USA, Venäjän kylmän kilpavarustelun ydinsensuroinnin haamuja ei vielä ollut. Nykyään kaikki mahdollinen ja mahdoton halutaan mäskätä tuhoista piittaamatta silkaksi valtoväkivaltakoneistojen rahasyydöksi. Haluan heti alkuun korostaa, että tämä vapaa tiedonkulku maista topisiin räjähti taivaan tuuliin, kun USA räjäytti japanilaiset ydinhirviöillään lasten varjoiksi katuun. Kylmä sota poiki IAEA:n kaltaiset systemaattiset kvanttiydinfysiikan valtiovalehtelukoneistot ja 50v ajan kestänyt Euroopan dominoima tietoyhteisö kahlittiin Oppenhaimeroikeudenkännein USA:ssa -53.

Röntgentekniikan alustusmateriaalia kuvineen:
http://kuvaton.com/k/gIB.jpg


Täsmäkuvaa samaiseen Crookesin putken rubiinikoekuvauksiin värein:
http://kuvaton.com/k/gI8.jpg


Halusin myös itse demonstroida, miten pitkälle kykenisin asian faktoja tuomaan itse esille laboraatioillani:
http://kuvaton.com/k/gIy.jpg


PS. Kun lähetin ensimmäiset kuvat näistä tyhjiöputkikokeistani SUPO panikoitui niistä silminnähden ja sulki nettiliikenteeni kuin seinään. Olin siis MYÖS heidän mielestään iskenyt asian synkimpään, salatuimpaan ytimeen ja ydinhallinto huomasi tämän. Täytyy siis tutkia tätä tekniikkaa ilman muuta lisää!
--------------

Osa I Vesa.Sunday, January 03, 2010 11:21 PM Subject: jännittävät ionikokeet


Ahaa, hiukkasten kiihdyttely on ollut tapetilla nyt kun irrottauduin
hetkeksi ydinasioista "lomalle". Ionisaatiotahan ne katodisäteetkin
ovat että sikäli vain eri nimi tutulle ilmiölle, josta tässä on vähän muitakin yritetty valistaa...

*Wikibedia".Historiasta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Neon_sign
Valomainosvalot kehiteltiin Geisslerin putkista (kutsutaan myös Crookes putki), joka on lasinen putki. . . Ristiriitaista tarinaa neonvaloista. Vuoden 1893 World's Fair, Maailman Columbian Exposition Chicagossa, Illinoisissa, Nikola Tesla: n merkkivalomainokset. Oletettavasti, merkin luoja Perley G. Nutting käytti sanaa "Neon" oli osoitettu Louisiana Purchase Expositioon 1904, mutta tämä väite ei ole kiistämätön. Neonvaloissa mainitaan myös Georges Claude , toinen jo julkisen näyttö valomainos oli kaksi 38-jalka (12 m) pitkä putket joulukuussa 1910 Paris Expossa. Ensimmäinen kaupallinen merkki myi Jacques Fonseque, Claude: n kumppanille, vuonna 1912 Pariisin parturiin.

Vaikka termiä "Neon" käytetään tarkoittamaan yleisnimenä alalla, tämä on harhaanjohtava, inerttiin neon-kaasua, joka palaa punertavan oranssi, on vain yksi. Kahdenlaisia putken kaasuja käytetään pääasiassa kaupallisissa sovelluksissa, eikä itse asiassa Neon kaasua käytetään tuottamaan vain noin kolmannes värejä. Eniten värien tuotetaan täyttämällä toiseen inertti kaasu, argonin (syaninsinistä), joka itse tuottaa hyvin vähän valoa. Mikä tekee näistä putkista työn, on pieni pisara elohopeaa (Hg), joka on lisätty putkeen heti puhdistuksen/ilmanpoiston jälkeen. Putki ionisoituu sähköistettynä, puhdasta tyhjiötä hajottamaan tulee pieni tippa elohopeaa, muuttaen atmosfäärin haihduttamalla elohopean höyryä, joka täyttää putken ja tuottaa voimakasta UV-valoa. Ultraviolettivalolla näin tuotettuna energisoi eri fosfori-pinnoitteet, joilla pinnoitetaan putken sisus joissa eksoottinen harvinaisten maametallien fosvorijauhe on suunniteltu tuottamaan eri värisävyä. Vaikka tämän luokan neon putki ole varsinainen Neon, ne edelleen kuvaten "Neonina." Tässä mielessä ei ole juurikaan eroa fyysisen ionisaatioputken ja kevyiden tuotantoprosessin tavallisen loisteputken ja neon-putkiin, paitsi katodien halkaisija putkien taivutus, ja kaasun sisustuaan valittu aine.

Putken ionisaatio on suurimmillaan keskiputkessa, ja ionit ovat uudelleenpyydettyjä ja neutraloiduttuaan osin seiniämiin. Syy neon putken vanhenemishajoamiseen on vähittäinen (kanavasäteilyjen ionisaatioatomien) imeytyminen. Neon kaasun suurjännite-ioni-istutusiskuenergioista osaksi lasiseinämiin ja putkipintoihin, joka kuluttaa kaasua, ja lopulta aiheuttaa putken vastuksen nousuan tasolle, jossa se ei enää tuota valoa nimellisjännitteestä, mutta tämä voi kestää 7-10 vuotta.

Katodit ovat tehdasvalmisteinen ontto metallinen kuori, pienellä aukkolla (joskus keraaminen donut aukko), joka sisältää sisäpinnallaan BaCO2, yhdessä muiden maa-alkali oksideja elektroni-ionisaatiotuottoon. Bariumoksidin on huoneenlämmössä tehtävä ionisaatiotyötä 100 kertaa enemmän. Tällä vältetään tarve käyttää kuumaa lanka-katodia, kuten käytetään tavanomaisten Eurooppalaisissa loistelampuissa. Tällainen kylmäkatodi on erittäin pitkäikäinen. Tarvittava paine riippuu käytetystä kaasusta ja putken halkaisijasta, jossa optimaalinen arvot vaihtelevat 6 torr (pitkän 20 mm putki täytetään argon / Mercury) 27 torr (lyhyen Halkaisijaltaan 8 mm putki täytetään puhtaalla neonilla ). Neon tai argonin ovat yleisimmin käytetyistä kaasuista, krypton, xenon, ja heliumin käyttävät taiteilijoiden erityisiin tarkoituksiin, mutta ei käytetä yksin normaaleissa merkeissä. Neon palaa kirkkaan punaisena tai punertava oranssina. Kun argon tai argon-helium on käytetty, lisätään pieni pisara elohopeaa. Argonin itsessään on hyvin hämärä vaalea laventeli kun pala, mutta pisaralla elohopeatäytettä säteilee ultraviolettivaloa sähköenergialla ionisoituna. UV-päästöjensä ansiosta valmis Argon / elohopeaa putket hehkuvat erilaisia kirkkaita värejä, kun putki on päällystetty sisustuksistaan ultravioletti-herkkien fosvorointien jälkeen. Pelkkällä elohopealla täytettyä kirkkaasta (kvartsi)lasia käytetään desinfiointiin UV-bakteerilamppuna voimakas ionisaatiovalo ei ole turvallista. Koska ionisaatio on hengenvaarallista!
---------------

Osa II.

*Mikä sitten tekee putkesta varsinaisen röntgenlähteen? Ollessani mm. NEO:n valotöissä perehdyin näihin eroihin toki tarkoin. Heti kätelyssä on korostettava, että tassäKIN aiheen varsinaiset syyt ja seuraukset on Suomen ydinhallinnon tarkoin salaamia ja TABUja, kuten olemme AINA huomanneet käyneen!
STUK on vaatinut suomalaisiin NEO:n valoihin 6 000V jännitemuuntajat ja nimenomaan VAIHTOjännitesyötöt. Syinä ovat mittaustulokset, että vasta noin 10 000V ylittävillä syöttöjännitteillä kiihdytetyt elektronit alkavat "suuremmin" virittämään putken atomimateriaaleja K,L,M-kuorikerrosionisaation aiheuttamaan röntgenöintiin.

-Käyttämällä 10kV ylittävää DC-tasavirtaa aletaan pääsemään rajuuntuvasti ionisoiville röntgenvalofotonointitasoille. Sen näkee, kun valo anodissa alkaa muuttumaan ennen siihen osumistaan "mustan näkymättömäksi".
-Perusloistevaloissamme röntgenöintiä estetään vaihtosähköllä, vain 240V käyttöjännitteillä ja ionisaatiovaloa kahlitaan myös tekemällä loisteainepintaa, joka muuntaa säteilyfotonointienergiaa näkyvälle valolle. Kokeissani kuitenkin totesin, että röntgensäteilyä tulee jo niin paljon, että tämäkin välitila loistaa muun putken lailla. Niinikää myös käytetty tavallinen lasi estää ionisaatiofotonien läpäisykykyä kvartsilasia enemmän.

-Monia on kovasti kiinnostanut, EU:n nykyinen yhtäkkinen into poistaa KAIKKI keskeiset kaasupurkausputkemme, jopa hehkulamput pois markkinoilta. Syykin on selvää, monessakin järkyttävässä mielessään. Kuten muistamme meneillään on suunnaton huoli siitä miten alati kasvavat ydinvoimaloitten säteilyionisaatiopäästöt alkavat kalvaten tuhota maailmaamme. Ydinvastuuviranomaiset koittavat nyt kasvavassa paniikissaan löytää ihmisten ympäriltä poistoon kaikki mahdolliset ja mahdottomat piensäteilylähteet saadakseen edes jotain säteilyionisaatiolähteitä pois aikaa pelatakseen. Mutta edellen tarkoin varoten tunnustamatta sitä keskeisintä ydinvoimalapäästöjen säteilyperäistä kasvua. Pöyristyrtävää!

Kännykän säteilystä aletaan nyttemmin siirtyä ionisaatiolamppuihin. Arkiset elohopeahöyrylamput, loistelamputkin pian on tuomittu pannaan, koska sieltä muodostuu UV-valosta röntgenionisaatioon asti. Tilalle säteilemättömiä LED-valoja tuottaen. Ja kun tällaisten lähteitten purkausputkien määrä lähiympäristömme ionisoijina on suuri, on ydinalan hätä päällä. Itse olen jo pitemmän aikaa huomanut, miten "itsekseen", ilman sähköä ydinvoimaloitten syytämissä ulkoa tulevissa säteilyionisaatiokasvuissa loistavat loistelamput aiheuttavat kasvavaa hämmästystä väestön keskuudessa. Näistä "hälytysherätysvaloista" on IAEAhalunut päästä eroon, ennenkuin niihin aletaan kiinnittää laajasti huomiota! TV:n kuvaputkilamppuja on maailmassa ol

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008