Viihdefoorumi: Sekalaista hömppää: *Vesi on kaiki 2.

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkuu . . . TV:n kuvaputkilamppuja on maailmassa ollut miljoonin tuottamassa niinikää röntgensäteilyionisaatiotaustaa. Oli pakko kehittää vähemmän ionisoivaa tekniikkaa LCD-valoineen kaikkineen.

Harva tietää, että myös arkinen hehkulamppu tuottaa ionisoivaa säteilykirjoa UV-valosta röntgeniin! Itse asiassa +3000C lämmössään ionisoituneena oleva wolframi tuottaa UV/röntgenionisaatiota merkittävästi. Ja koska lamppu on lisäksi tyhjiössä sen muodostama säteilyionisaatio on niin rajua, että sillä voidaan polttaa mm. mustavalolampun sysimustaan woodmetallin pintaan näyttävää ionisaatiovalaistusta, valottaa UV-valokuvialakkaa yms. Itse asiassa röntgenputken röntgenvaloa tuottava wolframkohtio hehkuu hehkulampun samantyyppisenä hehkumetallina. Esim. Auringon n.6000C lämpimässä pinnassa arkinen rauta on ionisoituneessa tilassaan menettänyt 26 pintaelektronistaan jatkuvasti yli 13kpl. Tässä tilassaan se muuttaa saamaansa säteilyn energiaa jäljellä olevilla elektroneillaan surutta mm. röntgenenergiaksi!
--------------
Osa III.

Katodissa tapahtuu näköjään myös näissä jännissä suurjännitekokeissa.
Alue ilman valoa siinä bakteerilampussa oli kihelmöivä kuva!

*Eikös vain ollutkin!

Kumpi siinä tarkemmin ottaen ionisoi niin paljon, ettei valoa enää atomi voi lähettää (tämä siis on käsittääkseni mustan kohdan mekanismi); katodilta lähtevät elektronit vai sille sinkoutuvat ionit? Ilmeisesti siis ilmaa pois pumppaamalla kaasu harvenee niin, että hiukkaset pääsevät kiihtymään röntgenenergioihin.

*Kuten muistamme riittävän nopeat elektroninit beettasäteilymittari jo suoraan ilmoittaa olevan ionisoivaa beettasäteilyä. Toisaalta kanavasäteilyä muodostuu, kun aine ionisoituu säteilyksi siis , jota mittarimme EI kykene nykydosimetriassa mittaamaan lainkaan. Kun tällainen ionisoitu alkuaine(kaasu) saa pinnalleen "energiafotonointia" se muuttaa sen surutta röntgensäteilyksi, jo lennosta. Sitten kaiken tämän päälle valonnopeudella anodin ainespintaan iskeytyvät elektronit ampuvat raskasmetallisesta cesiumoksidipintaisesta wolframlangasta virittyvin elektronein yhä lisäionisaatiollaan pois. Ja nämä jääneet cesium-, ja wolfranatomit ovat siten jo kuin varsinaisen röntgenputken atomit. Vain sisemmät K, L, M-kuorikerrokset erityisesti paljastuttuaan röntgenöimään pystyy.

pahaenteinen tuo ympäröivän lasin kellervä valo.

*Se muakin mm. säväytti! Siitä kanssa mystistä valoa, etä sen "valokuvautuminen" korostui vasta kameralla.

Sillä sävylläkö lasi fluoresoi vai tapahtuuko jotain muuta?

*Tuo "tupakinkeltainen", tai "omenankarvaus", on JUURI se väri, joka näkyy säteilylle altistetuissa TVO:n laseissani ihan arkisessa päivänvalossa myös. "Fluorisaatio" ilmiöissä on silmäpelillä häilyvän vaikeasti määriteltävää sinällään.

UV-tuoton takia kuvasit lasin läpi?

*Niin siis tuo loistelamppu toimii about 0,1A ja 240v jännitteellä täysillä. Mutta jo 100h toimittuaan sen pintalasiin alkaa säteilyeroosiot tuottaa metallikuorta lasia ja kaasua beettasäteilyueroosiollaan tuhottuaan. Siitä tuo "metallikuori" on villi, että tuhoaa lampun tosiaan noin pian. Tuo käyttämäni lamppuni on siis noin "laimistunut". Lisäksi käyttämäni muutamien milliamppeerien virta rajoittaa tappotehoja alkutilastaan murto-osiinsa. Mutta kuten huomaamme ei nääkään riittäneet poistamaan kaikkea röntgentuhoionisaatiokykyään.

Pikkupolttimossa oli aito purppuran betasoihdun väri!

*Tässäkin jotain häikivää! Koska vain "vanhoissa ja käytetyissä auton polttimoissa sain toimimaan noin selkeästi. Samoin vain vanhemmissa radioputkissa tapasin vastaavaa. Nykyisissä hehkulampuissa on siis erilaiset täyttökaasut ja paineet korkeammat, happivapaammat. Ilmeisesti tässäkin on herätty säteilyn takia maailmalla kaikessa salailuissaan myös.

Ilmeisesti se ei ole kovin hyvä tyhjiö kun kerran loistaa.

*Itse asiassa vanhempiin hehkulamppuihin alkaa ilman hapet tunkeutumaan aikanaan lasien läpi. Tuo happilisä luo tuon pinkki-ionisaatiosta tutun punakarmiinin niihin.Tämä on vahvin veikkaukseni. mutta h y v ä sellainen. Koska tosiaan suoraa ja rehellistä vastausta emme saa, emme ainakaan IAEA/STUK/SUPO-peeloilta. On vaan pakko demota ja tutkailla itse.

Kiintoisaa, miten halogeeni tai jalokaasupolttimo käyttäytyvät suurjännitteessä.

*Näissä on paljon tutkimattomia. Klimlampuissa, loistelamppujen sytyttimissä ja noissa aidoissa NEO-valojen katodeissa on radioaktiivisia aineita. Muistan hyvin miten esim. NEO-valoja ei edes käytettynä saanut viedä kotiin tarkempaan tutkimukseen. Toki STUK ei halunut paljastaa käskyihinsä syitä, mutta elektrodien säteilyaineet, säteilyn kapseloitumiset putkien ainespintoihin jälkisäteillen. Niin ja se totuus, että ylivanhat NEO-putket tuottaa enetistä rajummin röntgeniä kertoo kyllä mistä on kyse. Hämmästyttävintä näissä kaikissa ns. "turvamääräyksissään" oli juuri se, että STUK tarkkaa tarkemmin näitä opettaessaan salasi MIKÄ oli se keskeinen vaara näissä tuotteissa. Nyt alkaa ukset aueta ja STUK/IAEA:n salatut ydinkarmeudet aukeaa kuin mätä säilyketölkki jo pienimmästä kosketuksesta. Kuten jälleen huomaat on ne "salaisimmat" tiedot kaikkein mielenkiintoisimpia ja tie selvyyteen. Seuraavaksi keskityn muuten miten arkinen elohopeahöyrylamppu tuottaa röntgensäteilyä. Kokeitteni jo alkumetreillä ne vasta "ärtsyjä jokakodin röntgensäteilykoneita" on. Onneksi STUK on aina tiennyt valehdella, ettei säteily ole heistä vaarallista. Niin uskallan "rauhallisin mielin" kertoilla kaikkien kokeiltaviksi.

PS.Huomasin erään toisenkin mielenkintoisen yksityiskohdan. Historiallisissa käyttämissäni kirjoissa siis + ja - on kirjoitettu "peilikuvikseen". Tämä hämää osin. Nykyisin siis röntgenlähdettä pääosin tuottavan (+) kaasukohtion tunnemme ANODINA. Diodin ja radioputkien kuvassa se merkitään suorana levynä.
-----------

Osa IV

http://kuvaton.com/k/gwG.jpg


07.01.2010. En vielä tarkkaan tiedä, mistä on kyse, mutta nyt olen SELKEÄSTI osunut tuolla viimeisellä IV kuvastollani niin arkaan paikkaan, että SUPO on estänyt sen kuvan siirron niin tarkoin, ettei IKINÄ!
__________________________________________________ ______

En ole koko iltana saanut 5h yrittämällä sitä edes VELIPOJALLE! Tällaista tilannetta en tiedä tapahtuneen KOSKAAN ENNEN! Joten taltioikaa kuva nyt, enemmän kuin HEMMETIN TARKKAAN! Lähetin kuvan teille ensimmäisinä. SUPO on nyt sen sanoman tarkemmin tutkittuaan päättänyt niin VAARALLISEKSI, etten ole saanut sitä koko illan aikana kenellekkään muulle. Ja teillekin se on ilmeisesti päässyt läpi "automaattisensorin" enempi vahingossa." Ennenkun sen sisällön "laatu kontroliskannauksessa selkisi".

(Joten HEMMETIN jännäksi nää menee, kun syventyy oikein VOIMALLA! Näppituntumana epäilen sen vaarallisuuden olevan juuri DEMOAMISESSA ja tieteellisessä valokuvatussa toistamismahdollisuuksissaan. Niin ja on minulla noi materiaalit, esineet syvällisempään jatkotutkintaan toki tallessa. Säteilyeroosion mekanismia muuten ihan OIKEASTI tuodaan kahdella konepistoolimiehellä suoraan USA:sta TVO:lle ja ehdottomin kopiokielloin, joten tuumatkaas tovi missä materiaalissani mennään.)
__________________________________________________

Olli makikoho kirjoittaa

*Eilen 18.01 YLE MOT kertoi näyttävästi miten ydinvoimalapäästöt alkoivat näkyä massiivisina ihmisiin ja eläimiin kohdistuvina keuhkovaurioina. Pohjanmaan 300 000ha säteilyionisaation aiheuttamat metsätuhot toki lisävauhdittajina. Tiedämmekin, että ydinvoimaloista ilmakehäämme alati kiihtyvästi singotut ionisaatiotuottomeret ruhjovat elävää kudosta valtavana yleiustuhona. Ilmaionisaatiot ovat happiradikalisaatiota,kanavasäteilyjä jota ei EDES mitata missään nykyisin! Tätä invaaasiota vastaan antioksidantit ovat eräs keino yrittää pysyä hengissä. A-vitamiini tulee hetimmiten mieleen. Onko täällä esittää luontaistuotteita, joilla säteilykuolemaamme voitaisiin edes "hitusen" hidastaa? Koska maamme ydinturvavirannomaisia aihe ei MOT-ohjelmankaan mukaan pitäjiämme, viranomaisia kiinnosta pätkän vertaa!
--------------

Paula Lehtomäki rules!

Öö. . .toi ei ruleskaan, kun ei suostunut kauppaamaan maahamme TVO/GTK/STUK himoitsemaa seinähulluhanketta, 80 000km2 kokoista uraanikaivoshanketta. Mahtavaa!!
--------

YDINputkilinjat Helsinkiin!!!!!!

Aivan LOISTAVAA materiaalia. Kunhan tajuaa energiamekanismien karun faktan. Yksinkertaisen mykistävää kamaa näköjään neteistäkin löytää, kun liikkuu silmät auki. Kaikki tässä on lisäksi kotidemottavissa myös!
http://kuvaton.com/k/Xhx.jpg

--------

18.01.2009 BEETTAsoihdusta.

Loviisassa kävi G. Edvards luennoimassa ja kuvasin tilaisuuden tietenkin. Hän on matikan ja fysiikan professori, että myös kysyttävää riitti. Harmi vain, että kysyjiä oli niin paljon, ettei kunnolla päässyt salattujen ilmiöiden ääreen. Mutta hän toki tunsi tritiumpäästöjen kasvamisen, radiohiilen kumuloitumisen ym. Hykerryttävää, kun joku muu, minulle tuntematon henkilö kysyi onko betasoihtu totta! Hän ei valohehkuväitteitä ollut vielä kuullut, mutta beta-aktiiviset päästöt olivat hänelle selviö; reagoimattomien, yksiatomisten jalokaasujen muodossa. Ne eivät sitoudu mihinkään suodattimiin ja mahtuvat tihkumaan metallinkin läpi! Samasta syystä tietenkin ilmastointipiipun pitää olla korkea, ettei työntekijöille kerry liikaa annosta päästöistä! Teen hänen vierailustaan videon varmaan seuraavaksi.

*Näkyy se säteilyionisaatiot, gammat ja kanavasäteilykumulaatiot seuralaisineen näköjään viitseliäälle myös SUORAAN! Katso Styrgen video jota SUPO alkaa välittömästi tapansa mukaan sensuroimaan pois tiedostoistamme:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1006266

PS-kommentointi.
TV Arto19.01. klo
13:02

Vastaa

Minulta on nyttemmin pitkin maakuntia alettu kysellä miksi ja mitä VARTEN tällaiset "Matti lehtimäet," eläkeläiset Uudestakaupungista ovat niin tuohduksissaan kirjoitusfaktoistani, että alentuvat VÄÄRENTÄMÄÄN nimimerkkiäni ydinflkobbariuksineen! Tehden koko IAEA-ydinlobbausalan pelleksi?!) ))

. . .Niin mitä tähän osaavana sanoisi? Katsokaa mitä kirjoitin ENNEN kun tämän orgian poliisiosaston johtajisto sai ansiosistaan monoskelia persuuksilleen vuodenvaihteen jälkeen, kun EI kyennyt panemaan YDIN-lobbareina kampoihin kanssani!

-Jos kiinnitätte huomiota tuohon miten demosin ihan KOTI-konsteilla demottavaa materiaalia ULTRAsalatuista säteilyeroosion mekanismeista, ja beettasoihtuamaan ja röntgenöimään pistetyistä mm. "Crookersin" purkausvalotiedostoistani siinnyttä silmitöntä SUPO-sekoilutusta kautta Suomen nettifoorumien. Huomaatte mistä on kyse defenlysti! Aivan selvää, aiheeni on ollut IAEA/TVO/KA 4, NSA:lle aivan yli ymmärryksen käyvää. Ammatti-demoamista siitä, miten ydinvoimaloistaan sinkoavat säteilyenergiat tappaa miljoonia ja miljoonia ja miljoonia ja mil. . !. .

Olli makikoho kirjoittaa

Plasmakaasukokeiluja

Haluni tutkia säteilyn aiheuttamaa säteilyeroosiomekanismeja, johdatti minua tutkimaan tunnettua ilmaionisaation perusmekanismeja. Mielenkiintoista tässä oli heti alkuun havaita miten sähkön ionisoimassa ilmassa muodostuu ihan KONKREETTISTA säteilyenergisointia. STUK ei koskaan tällaista faktaa halua myöntää, mutta juuri näin se on. Vanhakantainen fysiikan kirjallisuus suorastaan säihkytti esiin jo vuosikymmenet yleisestä tietoisuudestamme pois olleet säteilyn kirjot. Kuka olisikaan oskonut, että syöttämällä arkiseen elohopeahöyrylamppuun tasasähköä saadaan aikaan peräti kolmen säteilykirjon tuotoksia. Kun katodista ionisoituu elektronit jäljelle jäävät atomit tunnetaan "kanavasäteilynä". Puolestaan nuo irronneet elektronit säteilymittari mittaa nopeudesta riippuen surutta "beettasäteilyksi"! Järkyttävä havainto, jos on tähän asti luottanut STUK:n viljelemiin harhoihin. Kun nämä elektronit kohtaavat anodimetallit, syntyy "röntgensäteilyä"! Miten ihmeessä tällainen perustrio on sitten kyetty pitämään niin tarkoin salassa. Onhan ympärillämme noita purkausputkisäteilyn lähteitä pilvin pimein?

Ostin 4mm paksuisen NEO-valon. Aloin opiskelemaan voiko lampun säteilyeroosio olla totta. Ja ennenkaikkea voiko sen säteilyn energian t u h o t simuloida? Valmistaja lupasi lampulleen 15 000h polttoiän, joten kokeilusta luulisi tulevan pitkän ja rankka urakka. Niin siinä tapauksessa, ettei säteilyä lamppu tuottaisi, kuten STUK väittää. Aloin polttaa lamppua oman 180-800v vaihtovirtalähteensä avulla puoliaaltotasasuuntaamalla diodilla. Näin sain lampun päistä anodin ja katodin. Jolloin nuo kolme eri säteilymuotoa ryhmittyisivät tuottamaan tuhoaan, mikäli siis säteilyenergiaa tulisi. Lampun ahtaus teki, ettei anodin ja katodin värieroja juurikaan nähnyt. Mutta jo vartin parin päästä alökoi lampun keskiosa jäämään mustemmaksi. Ionisoituvan NEO-kaasun määrä alkoi hälyttää. Vaikka NEO:n kaasu on jalokaasuna reagoimaton lasiputkeen, niin jotain muuttui vinhaa vauhtia. Putken tyhjiöissä lentoon kiihdytetyt elektronit poistuivat putkesta NEO-kaasusta kohtalokkain seurauksin. Muodostui ydinvoimaloiden säteilypaineesta tuttu tilanne, jossa myriaadit elektroninsa kadottavat alkuaineet menettivät kemiansa jäädessään pitkäikäiseen ionisaatioonsa. Eikä tässä kaikki. Jalokaasun menettäessä uloimmat valenssielektroninsa se muuttuu fyysisesti myös niin pienmeksi, että sinkoutuu kanavasäteilynä ongelmitta läpi lasirakenteitten. Sieltä se hamuaa epätoivoisesti puuttuvia elektronejaan positiivisena ionina palaamatta lampun sisuskaasuksi. Kaasu siis TUHOUTUU pysyvästi säteilyn energian eroosoimana. Järkyttävä fakta!

NEO-valon sain uudelleen palamaan kytkemällä 10 000V tasasähkökenttään. Mutta jotain oli pysyvästi pielessä. Putki "rapisi ja ritisi" palaessaan. Tätä se EI ollut ennen tehnyt. Vasta jälkeenpäin kun putki veteli viimeisiään syy ritinään selvisi. Kun yksittäiset alati harvenevat NEO-atomit ionisoituu, syntyy kaksi ammusta. Joista sähkökenttä ampuu elektronin ilman kaasuvastusta hurjalla voimalla anodimetallin sisuksiin röntgentuotoin. Jäljelle jäänyt kanavasäteilyn positiivinen atomi-ioni puolestaan läjähtää negatiiviseen katodiin säteilyn rekylienergiallaan. Aivan loppusuoralla näitä yksittäisiä konkreettisesti halki räjähteleviä NEO-atomeja rakeisti silminnähden sielä täällä putken sisuksissa. Napsahtava räsäys, valonleiskahduspiste ja knapsahdus pintoihin, siinä se ON!

Geigerputkessa JUURI lasketaan näitä yksittäisen atomiräsähtelyjen valonvälähtelyjä säteilyenergian merkkinä! Näin konkreettista tämä oli. Tosiaan tähän tilaansa putki meni reilun tunnin poltollaan! Aivan uskomatonta miten paljon nopeammin irralleen päästetyt säteilyn energiat silpivat putken jok IKISEN neonkaasuparan raajarikoksi ja pois kammiostaan. 15 000kertainen tuho on tapahtunut tosiasia! Säteilyn rikki ionisoima atomi ei palaudukkaan, kuten STUK valehtelee, vaan kerran tuhoonsa ionisoitunut materiaali ei enää kykene uusimaan valenssisidoksiaan. Jokainen tämän tietää vaikka ruosteesta. Ruosteen pilaama arkirauta ei kiinteydy. Näin sen tekee myös säteily todistetusti.
--------------

Kanavasäteilystä I

Harvemmin kiintopintaa katsellessa tulee mieleen, miten eteen avautuvaa pintaa voisi oikeammin verrata avaruuden aurinkoihin ja planeettoihin, jossa vallitsevaa aineetonta tyhjyyttä anesplaneettojen ja aurinkojen välissä mitataan valotunneista valovuosiin. Aineen läpitunkemattomuus tulee atomien ulkokuoren elektronien negatiivisten sähkökenttien keskinäisistä vuorovaikutuksistaan ja vastaavien hylkimisreaktioista. Siksi kiintoatomit eivät esim. limity, vaan tuntuvat estopinnalta. Mutta entä jos sähkökenttä häiriintyy, uppoaako käänteisen varauksen atomi tilaan kuin tähdenlennot avaruuksiimme? Kas siinä kysymys, joka on saanut Suomen virannomaisemme nyttemmin hyppimään paniikissa seinille. Sanana "ioni" voisi suomentaa vaikka termillä "vapaasti liikkuva aineatomi". Niin . .näistä kysymyksistä aloin kiinnostumaan erityisesti, huomatessani millainen massapanikoituminen valtasi maamme tiedotuskanavat, kun aloin tutkimaan menneisyyden aarrettani: "Luonto tieteen valossa 6. WSOY:n K.Fajans Radioaktiivisuus v.1927". Sieltä hämmentää totaalisesti maailman tiedostoista kadonnut aikanaan kovasti tutkittuna löytynyt "kanavasäteily". Aihe on monimutkainen ja vaikeasti heti edes tajuttavaksi.

Totuuden lähteille rämpimiseen ilman mitään virallisen kirjallisuutemme ennakkotietoja taustoituksineen ei hahmotu kuin kuukausien innovoivalla ajatusprosessoinneilla. Ehken vieläkään ole ilmiön kauheuksia osanut hahmottaa kuin pintakiillon raapaisuillani. Mutta kymmenien ja kymmenien täysin aiheettomien, järjettömien poliisisensorien tsunamien ja bannien megalomaanisuudesta päätellen olen päässyt "liian" lähelle. Otin valokuvia uudenkarheista elohopeahöyrylamppun sisuksista ja kanavasäteilyjen, beettasäteilyelektronipommitusten ja röntgensäteilykirjojensa käsissä valkeaksi haamuksi kuihtuneen sammuneen lampunraadon. Katsoin näitä valoa vasten ja jo silmä kertoi, miten loiskuvat elohopealiemet loistivat poissaolollaan loppuunajetussa polttimoissa. Kysyin itseltäni miten edes TEORIASSA täystyhjiön painetta vastaan on massiivinen määrä elohopeaista kiintometallia hävinyt ja ennenkaikkea m i n n e!? Aiheeseen aloin pureutumaan tuttuun tyyliin keskittymällä ennen 1953 julkaistuihin aarrekirjastooni. Demoamisiin, tottakai konkretia ennen muuta! Niin ja kuten yleensä sain sitten sen kaikkein keskeisimmän kipinän löydösmereen hyvältä ystävältä Vesalta tulleesta pienestä kipinästä. "LÄPI seinän!"Niin tosiaan, jossei aine ole sisällä se on arvaten sielä jossain, eli u l k o n a !)
----------------

Kanavasäteilystä II

Kanavasäteily on yksinkertaistettuna alkuaineatomi. Jonka fyysisen ulkomitan määrittää normaalisti ulommat valenssielektroniradat kuten myös sähkökenttänsä elektronikylläisyyden kemiallinen sähköneutraliuden haku. Tällainen atomipolo menettää säteilyenergiaa sitoessaan kyvyn pitää elektroneistaan kiinni. Atomi suistuu lennokkaaseen tilaan jossa sillä ei ole normaalia kahlitsevaa kemiaansa. Samalla sen fyysinen koko suorastaan romahtaa. Näin siitä tulle hyperaktiivinen vapaaksi itsensä reuhtonut energiaohjus. Tehtävänään liikkua määrätietoisesti metsästäen raastaakseen joltain uhriltaan elektroneja pulaansa. Avaruustermein kuoleman valoenergiasoihtuaan kantava kammottu komeetta avaruuksiimme. Palatakseni elohopealamppukokeitteni säteilyeroosion tutkimuksien taustoihin. Miten oli mahdollista, saada massiiviset määrät elohopeaa katoamaan läpi millien kiintolasien säteilypaineisena kanavasäteilynä. Varsinkin kun samaiseen fyysiseen O-valenssikuorisiin alkuaineisiin kuuluu sellaiset kiintoainesymboolit kuin erikoiskovaterien wolfram, pysyvyyssymbolimme platinametallit ja kulta. Tai säteilyn torjunnan symboli lyijy. Niin tai maailman raskain tunnettu pelätty säteilykaasu radon? Unohtamatta toki esim. säteilykuljettajia cesiumia, tappajasäteilijää poloniumia yms..

Huomatkaa nyt, nämä raskasmetallit tunkevat kanavasäteilynä LÄPI kiintoainesymbolisen paksun keraamiLASIN! Terminä tätä voi kutsua "kanavasäteilydiffuusioksi". Ilmiöksi jossa elektroninsa säteilypaineen puhalluksissa menettäneet raskasmetallit käyttäytyvät kuin nestehappo. Imeytyvät edessään olevaan kiintoaineeseen rikkorailoin porautuessaan imien edestään elektroneja + sähkökenttäänsä. Puskevat lisävauhtia ionisoimalla säteilyenergiapotkuja. Imeyttäen peräänsä jääviin "atomipölytunneliinsa" liikevauhdittavia elektroneja. Toimintatapa on kuin hyttysen joustavan pistoterän sinkkimetallinen "ultraäänivärähdinpora" ihmislihaan. Kuin maan läpi pinnalle roudalla porautuva massiivinen irtokivi. Kuin metrien jäävallin läpi ylöspäin kevätjäissä porautuvan ilmakuplan kyky iskeytyä ylösnosteellaan. Jäässä joka kestää vaikka tankin! Ehkä venäläinen salainen ydinlatauksen kärkikartionsa värähtelyllään yli äänennopeudella veden sisällä porhaltava meriohjus on sopivin vertaus! Kuvaamaan reaktion säteilyenergioiden agressiivisuutta.. . No salatuimpia maailmassa, eli "kanavasäteilyä näin symbolisoimme"!

Mieltä kääntävää, miten maailman lehdistön kohisevat valtavalla mediapaineella, että elohopeahöyrylamppujen romut pitää koota tarkoin ongelmajätekeräilypisteisiin. Jotta niiden ns. "sisältämät tappavat elohopeat" tulevat tarkoin pois vaarantamasta ihmisiä. Hetkinen, hetkinen. . ? Mitä ihmeen elohopeahöyryjä, kun katsoo loppuun käytettyjä elohopeahöyrylamppuja ja loistelamppuja jotka ovat sammuneet JUURI elohopean häviämisiin ja höyrytettyään katodinsa raskasmetalliset cesiumit yms., niin minne tosiaan? Minne katoaa mainosvalojen katodien radioaktiiviset sisusmetallit, minne katoaa TV-kuvaputkien katodimetalloinnit? Missä luuraavat ympärillämme aikansa pörräävät klimlamppujen, loistelamppujen radioaktiiviset sinne ionisoimaan pannut raskasmetalliaineet. Kuten lamput, hehkulampun wolframilankaa, halogeenien kloorimyrkkysyytöjään myöten sammuu niiden totaaliseen PUUTOKSEEN?! Nyt penkeistä kiinni. Aihe jonka takia SUPO sensuroi juttujani vihan kiivaudella: Nuo kaikki tuottavat säteilyn energiasta raskasmetallimyrkkyistä kanavasäteilyenergiaansa. Pumppaavat surutta paksujen suojaseinämiensä läpi sisu

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkuu . .
loistelamppujen radioaktiiviset sinne ionisoimaan pannut raskasmetalliaineet. Kuten lamput, hehkulampun wolframilankaa, halogeenien kloorimyrkkysyytöjään myöten sammuu niiden totaaliseen PUUTOKSEEN?! Nyt penkeistä kiinni. Aihe jonka takia SUPO sensuroi juttujani vihan kiivaudella: Nuo kaikki tuottavat säteilyn energiasta raskasmetallimyrkkyistä kanavasäteilyenergiaansa. Pumppaavat surutta paksujen suojaseinämiensä läpi sisussalaissuksien myrkkymeret kotiimme, konttoreihimme, pihoihimme ja biodiversiteetteihimme merittäin näitä mittaamatta tieten jätettyjä kanavasäteilyn kalmoja kauhuksemme! Huhuh ja nyt otetaan happea ja kysytään MIKSI virannomaistahomme ovat systemaattisesti vuosikymmenet salanneet tällaista hirveyttä ympäristöissämme?
-------------

Kanavasäteily III

Oliko tieto miten arkiset kotikoneemme uuttavat ympäristöömme tappavaa raskasmetallista säteilyenergiaansa oleellinen shokki? No ehkä jo seKIN on shokki, koska viranomaisemme tiedon henkeen ja vereen haluaa salvota pois kansan tietoisuudesta. Mutta ei tässäkään vielä kaikki, ei toki, kuten lukijani tietää. Olin aikoinani TVO:n piirissä ihmettelemässä miten 1000MW luokan perusreaktorista pitäisi matemaattisella laskulla poistua uraaneista kiloluokkia. Mutta VAAKA näytti vuosikadot "sataluokkaisiksi! Aikoinaan kalkyloin ko. kadonneesta massasta olevan 10% luokkaa kymmenen kertaa ilmoitettua suuremmat neutronien mittaamatta jääneet "spallaatioreaktioneutronien vuot". Mutta jo niitä laskiessa jäin ihmettelemään miten katoaa loput radioaktiiviset uraanitonnistokirjot?

Joku ei selvästi edelleen täsmänyt kertomaan kaikkea kadon syytä. No alkaa kertomaan. Tismalleen sama kanavasäteilyn diffuusiomekanismi, joka tyhjentää lasiampullin elohopeahöyrylampusta säteilyenergioillaan toimii TIETYSTI suurten säteilygammaamisten mittakaavoissa. Reaktorin 10-20cm rautapeltisuojus ei säteilypaineeseensa suhteutettuna ole elohopeahöyrylampun elohopeapoistumaestäjää kummoisempi. Säteily ionisoi reaktorin uraaniseossisuksien plutoniumit ja monet muut. Esim. 250miljardia kertaa dekkarimurhamyrkkyä syanidia tappavampi Pu-210 on kanadalaisprohessorin mukaan tässäkin reaktorijätteen matkaassa läpi heiveröisen reaktorien kosmeettisen ns. "suojakupollien"! Etova mielikuva siitä, miten käyvän reaktorin/ Posivaonkalojen sisussyövereistä porhaltaa satojen kilotonnien vuosiainessiirtymät surutta läpi, ulos ulkomailmaamme kanavasäteilyionisaationa on HOT! Viimein alamme tajuta miksi virannomaisillemme tällaisen säteilyeroosioaiheen käsittelyt on systemaattisesti vaikenemiseemme ostetun myrskyn alkulähde. IAEA takaa kaikkensa estääkseen ihmisiä tajuamasta millaisen massatuho- mekanismien ääressä olemme parhaillaan järkkymässä maailmanhistorialliseen ydinalan HÄTÄKRIISIkojoukseensa 2010!
----------

400kV linjoista.

50Hz/400kV linjataajuus kulkee piuhassaan liki valonnopeudellaan masiivisessa avolinjassaan suurena elektronien parvena. Tämä sähkösykäyskenttä menee siniaaltona ja vetää perässään mm. MANGNEETTIKENTTÄÄNSÄ. Kuten vaikka generaattorissa. Puolestaan tähän mangneettikentän sitomaan sähköaaltorintamaan sitten reagoivat ionisoituneet ydinvoimalaitoksen tuottamat kanavasäteilyionit yms. Näiden raskaampien atomien liikenopeus on osia elektroneista. Mutta rintaman muodostuminen on realiteetti. Linjasta irtoavat jatkuvat ionisaatiopilvet ovat suurjännitelinjoissa jatkuvaa plasmakaasuhallintaa. Jos käyt katsomassa tuollaisten linjojen erityispiirteitä, linjaerottimia, öljykylpykytkimiä yms. huomaat niissä mm. valtavia metriluokan halkaisijaisia metallirenkaita tätä johtopinnan "koronapurkauspinnan" hallintasysteemejä varten. Ala on jopa minulle vähemmän tuttua. Mutta esim. Olkiluodon linjojen lähdöissä hämmästelin noita renkaita! Oli se muuten hurja tilanne. Vain 500m avolinjat kytkinlaitokselle auki OL-1 laitoksesta. Menimme korinostimella laittamaan työmaadoitukset niihin. Valehtelematta METRISET valokaaret iski bakeliittisauvan maadoituskaapeleihimme linjoilta ihan vaan ajankuluksi ionisoituneesta pinnasta!

Nyt tiedän, että pitkälti beettasoihtuamisista oli kyse, vielä silloin en. Mukana ollut linjasähkömies muuten kertoi, jos tuollainen valokaari lentää maadoituksemme ulkopuolelle kuolisimme HETI! Itse asiassa jos tuo plasmakaari osuisi naapurivaiheeseen asti räjähtäisi yltämme koko linja nostokorimme päällä tulimereksi. Joten hei ei ne "linjojen päiden koronapurkausrenkaat koristeina olleet. "Korostetaan vielä. Peruskipinöinnit ei ole pelkkä kipinä. Ei esim. pitkin linjaa liikkuvissa koronaionisaatiopurkauksissakaan. Ovat todellisuudessa megahertsien taajuksin toimiva RADIOLÄHETTIMISTÖ. Sen lähetesingnaalienergiafotonit etenee ilmakehässä kaapeleitta satoja kilometrejä valon nopeudellaan! Niin pistän tulemaan tällaisen mystisen TIG valokaarisytytinkoneen kuvan niin tajuat aihetta taas "hiukan enemmän". Tuolla laitteella hitsikoneen n.20v tasasähkö hyppää heittämällä tuumaluokkaa. Ai mistäkö tiedän? No kopsasin tuon minua aikoinaan suuresti hämmästyttäneen vempulan TVO:n TIG-koneesta. Se on yhä toimivana kotokäytössä TIG-hitsissäni.
http://kuvaton.com/k/XFr.jpg

Mielenkintoinen lisähuomio. Suurjännitteisessä jo 110kV linjoissa käytetty esim. epoksimuovijatkon teko on taidetta. Jos tuollaiseen oikein tehtyyn valumuovijatkoon jää eristehartsiin sisään vaikka millinen arkinen ilmakupla tapahtuu mystisiä. Kuplan ilma eristää jopa ympäristön muovia kyllä paremmin. Mutta! Kuplan
ilma ionisoituu. Muodostuu kondensaattoripinnat. Kondensaattori alkaa tilassaan värähdellä L/C resonaattorina megahertsitaajuuksinsa. Tämä taajuus alkaa ionisoida ympäristöään. Pian koko suurjännitekaapeli räjähtää valomerenä! Ja tiedätkö miksi, koska myös liika eriste on näissä systeemeissä liikaa. Juu alan kommervenkit ei tosiaan hetikohta aukea!) V- sähkössä ollessani sähkömiehillemme kävi muuten noin Repolassa. Koko tehdas pimentyi ja nousi hemmetinmoinen haloo tuollaisesta mystisestä kuplasta silloin. Suurjännitekaapelien päätteitten teko on erikoistaidetta, jos mikä. Ala jossa ei yllätys, yllätys sähkö enää ole sitä mitä tunnemme. Vaan kuten sanoin plasmakaasufysiikkaa! Kuten aina syitä miksi näin on ei tutusti koskaan kerrottu. Mutta näissä suurjännitteisissä maakaapeleissa myös on ties millaisia koronapurkauspintoja ja tuplahalopurkausjohteitten kiiltäviksi tasattuja koronapurkaupintoja joiden toimintaa perussähkömiehille ei suin surmin haluttu kertoa. Vain erikoiskoulutetut sitä vaivoin hallitsi periaatteessa.

Kuvaa kertaukseksi sitä miten ydinvoimaloista ionisaatioatomit saadaan alkulähtöönsä liikkumaan:
http://kuvaton.com/k/X79.jpg


Siitä kakkososa, eli "tekninen fyysinen faradey-tyyppinen toteutuskuva":
http://kuvaton.com/k/X7o.jpg


Teknistä dataa siitä, miten TVO pumppaa kanavasäteilynsä satojen km päähän "putkivirtakiskoillaan" ampuen. Aivan huikeaa täsmämateriaalia aiheesta:
http://kuvaton.com/k/1YQ.jpg


PS. Tuo mukanani ollut sähkölinjamies erehtyi seisomaan päämuuntajan päällä olevalla huoltotasanteella. Siinä paikassa, jonne ydinvoimalan putkilinjat sinkoaa kanavasäteilyt. Kaveri putosi sekunnissa voimattomana polvilleen säteilyenergiakentästä. Tasapainoelin lamaantui sekunneissa. Meinasi KUOLLA siihen halvaantuneena voimattomana paikkaansa. Sanoi ajatelleensa, että henki menee. Onneksi mukana ollut sähkömies sai viime tipassa nykäistyä pois säteilyinfernosta ja kaveri jäi henkiin säteilystä jota silloin ei kukaan TVO:lla tunnistanut julkisesti.
-------------

LED-kanavahyppyreitä

Valtatie 8 varrella on tällainen mystinen teräksinen LED-seinämä. Sen jo tiedetään mm. peittävän kiusallisen pinkkipunaisen väriloimotuksen TVO:n ydinvoimaloista häiritsevin sinivihrein valoin. Jotteivat paikan läpi ajavat tuhannet ja tuhannet autoilijat näkisi karmeaa totuutta. Muttei tämä yllättäen ollut kuin "osa totuutta"!

http://kuvaton.com/k/1yN.jpg


Miksi tuo E8 teräspylväikkö on niin tiiviisti rakennettu ja massiivisen korkea? Ei perusautoilija seinän yli näkisi vaikka se olisi puolta matalampi? Syy alkaa lisää selvitä. Ydinvoimaloitten paikasta reippaasti yli 10km päähän rakennettu 400 000V kanavasäteilykanavasäteilyn kuljetusputki pyyhkäisee tien yli. Näin jokainen alta kulkeva autoilija saa STUK-mittaamatonta ronskin annoksen ydinsäteilyn energiakvantteina ja uraaniperustaista kanavasäteilyionisaatiohiukkasiskua kehoonsa! Siksi STUK on vaatinut asennetavaksi kuvan mukaisen "kanavasäteilyhyppyrin", etteivät miljoonat uhrit kerryttäisi syöpäsäteilytilastojamme pilviin! Aivan simppeli jatkoselitys siis. Tilanne koettiin SUPO:n virastoitten hämyisissä ryyppysalongeissa myös tappavaksi esim. ns. "Hankkilan kylän kalliolla", jossa ydinvoimalasta tuleva linja ylittää kohtalokkaalla kanavasäteilyllään mäessä Olkiluodon päätien. Myös siinä kohtaa kaivettiin kasvaneiden säteilytuhojen takia tie "ns. piilommas" syvään kalliokanavaansa. Samaa mekanismia esiintyy siis käytännössä kautta maamme. Vielä satojen km päässä ydinvoimalan suurlinjoille AMPUMAT massiiviset kanavasäteilyioniset uraaniammukset koetaan kohtalokkaan vaarallisiksi, että teitä upotetaan kuluista piittaamatta turvaan kallioon ja tunneleihin. Ydinvoimaa pelkäävät helsinginherrat haluavat siis tieten turvaan ITSENSÄ teillämme ydinrikostuotoksistaan tappavaa ja tarkoin mittaamatta jäävää YDIN-kanavasäteilyään pakoon. Oksettavaa ja kätevää. Näin viranomaisemme ydinrikoksensa 100% varmasti t i e t ä ä !

Olli makikoho kirjoittaa

Kanavasädetonnistoista.

Viikko 4, 2010 jää mieleen jaksona, jolloin sain peittelemättömät uhkaukset eestiläisiltä, (Viro on virolaisille ja Eesti venäläisille. Siksi ko. on "Kose:sta, luopiovenäläinen Virosta). Kyseessä oleva NATO päällikkö kenraalit johtaa kuulema Suomen nettikontroliosastoaan mm. Tampereen ilmavoimien alueilta. Ilmoittaen suorasukaisesti, että materiaalini, joissa keskustelen "kanavasäteilypäästöistä ydinvoimaloistamme sähkölinjoilla Helsinkiinpäin" ovat oikeuttaneet minut koko HEIDÄN organisaationsa, kuten hän alleviivasi, "ykköshyökkäyskohteeksi!" En yhtään epäile NATO-kenraalin laeistamme piittaamattomia valtuuksia Anne hölmlundin ostamana syöttiläänä. Kyseinen kalunaherra kun "malliksi" ajoi minulle raivoten alas ison määrän Suomen keskeisimpiä keskustelufoorumeita alta kenenkään estämättä hetkessä. Kuulema ko. "maahamme miehittämään" tulleet NATO-miliisit kauppaavat sivubisneksinä mm. raskasmetallimyrkkyjään mm. Tampereen seuduilla minkään uskaltamatta puuttua! NATO-joukkioiden röyhkeys näissä "ydinalan ostamissa hankkeissaan" perustuu, faktaan ettei Suomen lait ydintyyliin heille paina pätkän vertaa!

100g, vai satoja kiloja?
1000MW perusydinvoimalan vuotuinen 100 000kg polttoainemassansa kadon lasketaan liikuvan "virallisessa" STUK mallinnuksessa, TVO:n "Ympäristövastuuraportoinneissaan n.100g- alta kilon. Kun taas K. Fajans Luonto ja me 6 mukaisessa OTAVA julkaisussa kanavasäteilynä kerrotaan kadoksi 250-400kg luokat! Tämä poistuu suoraan reaktorista tonnistoina, jonka esim. TVO mittauttaa 500kpl polttoainenipustaan vuosittain. Toki asian tarkoin salaten! Koska massakatoerot ovat noin valtavia kysytään minulta kiukulla KYKENENKÖ osoittamaan muita ydinfysiikan julkaisuja, joissa tätä murskaavaa eroani voitaisiin konkretisoida? Vaikka IAEA on tehnyt k a i k k e n s a peitellääkseen aiheen tiedostoja, osaava lisämateriaalia löytää. Ja tasapuolisuuden nimessä kilpailevalta yhtiöltä, WSOY:

Luonto tieteen valossa IV v.1911 siv. 373:"Voidaan kuitenkin laskea, että radium noin 1760 vuodessa menettää säteilyn kautta puolet painostansa. Jos meillä nyt 1911 olisi 1 gr radiumia, niin se v.3671 painaisi vain 0,5gr. Mutta paitsi näitä säteitä, joista olemme kertoneet, eroaa radiumista vielä muutakin."(Kanavasäteilyä!) Radium on ideaali aine ottaa vertailuksi, kun se ON säteilyn hajottamaa varsinaista uraanisarjajohdannaista. Voimme laskea malliksi miten käyttäytyivät jo vuosikymmeniä ennen ensimäistäkään reaktoripolttoaan läydetyt luonnontilaiset vuosimiljoonat stabiloituneet uraanijätemalmiotonnistot. 1000MW reaktorissa on 100 tonnia uraania. Kun se aktovoidaan fissioimaan muodostuvat säteilykasvut ja säteilyvuotomäärät nousevat rajusti yli ko. radiumin tasojen. Alkuun reaktorista poistettu uraanijäte otetaan laskennan perustaksi, voimme saada jo varsin rinnastettavia tuloksia mikä on totuus kanavasäteilyn ionisoinnin reaktoreista ulos diffuusoituvan kilomäärien kohdalla!

WSOY-julkaisun mukaan 100t radiumista katoaisi 1760v. aikana puolet 50 000kg. Tämä jaettuna vuotta kohden antaa varsin sykähdyttävät poistumat /1760v= 28,4kg/vuosi! Lukusuhteena suorastaan uskomaton! Kauas taakse jäivät STUK:n ns. "virallisvalheet" muutamista sadoista grammoista. TVO:n samanhenkiset ns. "yhteiskuntavastuuraporttipäästöjen" muutamat ruokalusikalliset megabesquerrelleineen yms. Itse asiassa kalkyloimamme 28 kg/v on liki tarkoin Fermin ja Hylleraasin 1945-1953 mukaiset, laskettuina reaktoreista poistuvien neutronien massoina. Kun fissiota kohden karkaavaksi neutronivuoksi lasketaan n. 20kpl/fissioräjähdys/ uraani U-235 atomi. Mutta ei tässä kaikki. Kun puhutaan nimenomaan KÄYVÄN reaktorin kanavasäteilyn määristä 1000MW reaktorin polttoainekatojen kerrottiin olevan 250-350kg/v. Koska reaktori käyvänä tuottaa (kanava)säteilytehoja aivan eri tasoissaan, kuin pysäytettynä, pitää meidän lisätä aiempaan radiumkaavaamme varovaisesti arvioiden vähintään nollat perään, 300kg!. Kas nyt olemme liki pilkulleen niissä satojen kilojen vuosipainopoistumissa, joista kanavasäteilyfaktat kuuluisaksi jo tulivat. Niin kuuluisiksi, että tiedon julkaisijatahoa alettiin peittelemättä pitämään Suomen ykköshyökkäyskohteina ydinalan ostamissa miliisi-invaasioissa! Miksi Posiva-Onkaloinnistaan poistuvasta kanavasäteilevästä ydinjätteestä jo 4000 vuoden aikana ei puhuta? Vaan pokkana 100 000< vuoden ikikapselointiharhoista yms.! Tuskin meidän enää tarvitsee tähän tarkentaa miksi STUK/IAEA naurettavat satagrammaluokkaiset massakadot/v eivät elä uskottavuudessaan. Mutta K.Fajansin Radioaktiivisuus-kirjan kanavasäteilyt tulivat varmennettua entistä teräksisemmin kaavoin.

Täsmämateriaalia itse putkilinjan rakenteista TVO:lla:
http://kuvaton.com/k/1VR.jpg


Säteilyionisaatiot ydinvoimaloista tietenkin näkyvät oikeilla välineillä satojen km päähän!:
http://kuvaton.com/k/1wu.jpg


Kaasudiffuusiosta:
http://kuvaton.com/k/1qX.jpg


Hei - Hej!
Äänestäkää alla olevalla sivulla YDINVOIMA HISTORIAAN!
Rösta på linken nedan KÄRNKRAFTEN TILL HISTORIEN!
http://www.ydinvoima.fi/
Lähettäkää linkki eteenpäin - skicka linken vidare!

Olli makikoho kirjoittaa

Mielenkiintoista demomateriaalia elektroniputkista.

Osa 1 perehdyttää itse terminologiaan ja tekniikkaan:
http://kuvaton.com/k/fvG.jpg

(Toimii näillä koodein paremmin keskustelufoorumeissa kuvat avaen)

Osa II tuo jo sitten syvällisempään todistamiseen mitä ennenkirjoittamatonta ohi sensorien aiheesta löytyy:
http://kuvaton.com/k/fv8.jpg


Osa III luo syväluotaavaa ennen julkaisematonta dokumentoitua faktaa "pantteritäpläporan" säteilyeroosion supersalaisuuksien energiamekanismeista läpi aineen, kuin aineen. Tuosta vaan vaikka reaktoripönttö vuotavaksi seulaksi! On sisäministeriöiden ohi, erikoisoikeus päästä edes LUKEMAAN näitä!
(10.02.2010 Koetin lähettää tätä viimeisintä kuvaani 2vrk putkeen. Mutten päässyt ohi kuviani tutkivien NATO-erikoisnettiturvajoukkujen kerran kertaa. Olen siis k i i s t a t t a osunut, miten sanoisin "ydinhärkiä arkaan!" Aija palvelin esim. ilmoitti kuvastani seuraavana päivänä, että lähettämäni materiaali on "LAITONTA"! Huhheijaa, mutta 2vrk loputtomalla tappelemisella ydinsensorien oli pakko taipua viimein. Johtuneeko sitten Talvivaaran uraanisekotehtailujen pysäyttelijätahon selkeistä viesteistä Suomen ydinmiliiseillemme?)

http://kuvaton.com/k/fx8.jpg

--------------------

Uraaninkaivuista.

*Viikolla 06.2010 Suomessa tiedotettiin ydinalan toimesta SUUREEN ÄÄNEEN miten Suomen omalla uraaninkaivuulla hoideltaisiin vuosisadat omat ydinvoimalamme tuotannot uraanimalmin Talvivaaran sivukivestä. Heti alkumetreistä hämmästytti, miksei uutisoinnissa kerrottu homman taloudellisista mielekkyyksiä, saati esim. uraanipitoisuuksia lainkaan. On todella uskomatonta millaisiin systemaattisiin vedätyksiin nykyinen Suomen tiedotuskanavat on ydinlobbarien kasvavassa epätoivossaan tuottamasta rahastuksesta valmis maineensa lokaamaan. No lukekaa alta GTk-julkaisuista miksei edes malmiprosenteista saanut uutisoida:[/b][/color]

IUREP-konsultit arvioivat, että Talvivaaran metallirikkaista mustaliuskeista voisi olla saatavissa jonkin verran uraania muiden metallien sivutuotteena. Arvio perustui silloisiin GTK:n kairauksiin, joissa muutamasta profiilista oli käytettävissä tietoja uraanipitoisuuksista (0,001–0 ,004 % U), jotka sinällään ovat mustaliuskeille tavanomaisia. Merkittävämpi sivutuoteuraanin potentiaali on Soklin karbonatiitissa, josta osa sisältää uraanivaltaista pyroklooria (0,01 % U; 2 500 tU). Suomesta kansainvälisiin tilastoihin raportoidut vähät uraanivarannot ovat kuuluneet tuotantokustannuksiltaan kalleimpaan luokkaan, ja vuosien myötä ne ovat vähentyneet 4 400 tonnista 1 500 tonniin U (in situ). Nykyiset raportoidut varannot sisältävät Palmotun ja Pahtavuoman esiintymät, ja jos niissäkin otetaan huomioon rikastushävikki,
Suomen varannot ovat [color=red]1 125 tU. (Talvivaara valehteli VUOSITUOTOKSEEN Suomen tarpeiksi 350t/v ;D [/color] Vähennyksen selittävät suojelualueet (Koli & Kesänkitunturi), kaivoksen sulkeminen (Vihanti) ja huono rikastettavuus & matala pitoisuus (Nuott?ärvi). Todellisuudessa Suomessa ei ole yhtään uraaniesiintymää, joka olisi kaupallisesti hyödynnettävissä: kaikki tunnetut esiintymät ovat liian pieniä ja niiden uraanipitoisuudet ovat liian matalia.

Yhteenveto Suomen tunnetuista uraanivarannoista on alla olevassa taulukossa. Yksikään näistä mineralisaatioista ei ole taloudellisesti hyödynnettävissä, kaikki ovat liian pieniä ja uraanipitoisuudet liian alhaisia. Taulukon tonnimäärät ovat geologisia in situ-arvioita, eikä niihin siten ole laskettu mukaan kaivostoiminnan saantiprosenttia, joka vielä pienentää varantoarviota.

Esiintymä Kunta Tyyppi Keskipitoisuus % U
Tonnia U
Palmottu Nummi-Pusula Migmatiitti 0,10 1000
Kesänki Kolari Kvartsiitti 0,06 950
Pahtavuoma Kittilä Juoni 0,19 500
Ruunaniemi ym.
Eno, Lieksa Kvartsiitti 0,08 – 0,14 250
Nuottijärvi Paltamo Fosforiitti 0,04 1000
Lampinsaari Vihanti Fosforiitti 0,03 700
Sokli Savukoski Karbonatiitti 0,01 2500

Uraanin tuotannosta maailmalla
Tällä hetkellä maailman suurimmat uraanintuottajat ovat Kanada ja Australia, joiden tuotanto kattoi vuonna 2005 n. 51 % koko maailman tuotannosta. Muita merkittäviä tuottajia ovat Kazakstan, Venäjä, Namibia ja Niger. Suurimmat kaivokset ovat McArthur River Kanadassa, jonka tuotanto 2005 oli 7200 t U (17,3 % maailman tuotannosta), Ranger Australiassa 5006 t U (12,0 %) ja Olympic Dam samoin Australiassa 3688 t U (8,9 %)

*Missä on loput maailmankaan tuottajat? Näköjään vähiin on käyneet, ennenkuin loppuvat nämäkin vähät käsiin!

http://www.gtk.fi/luonnonvarat/malmit/uraani/uraan ivarat.html

Olli makikoho kirjoittaa

T&T.YdinvoimaMikko Piiroinen, 17.2.2010, 12:56
Australialta edelleen ei ydinvoimalle

"Australia jatkaa edelleen ydinvoiman vastaista politiikkaa, kertoo uutistoimisto Bloomberg. Australian pääministeri Kevin Rudd kertoi maansa kannasta. Australiassa ei ole ainuttakaan ydinreaktoria. Australia aikoo ydinvoiman sijaan panostaa hiilidioksidin talteenottoon. Ruddin mukaan hiilivoiman merkitys Australian energian tuotannossa tulee säilymään merkittävänä vuoteen 2050 saakka. Australia on maailman kolmanneksi suurin uraanin tuottaja Kanadan ja Kazakstanin jälkeen. Maailman ydinvoimajärjestön WNA:n mukaan Australian uraanivarannot ovat maailman suurimmat, kattaen 23 prosenttia tunnetuista varannoista. Uraanikaivoksia maassa on kuitenkin vain kolme."

-Australia tajuaa , että jo uraanin kaivaminen on tappamassa koko mantereen päästöineen. Mm. Kakadun luonnonsuojelualue on kuolemassa käsiin uraanimyrkyttymisiin (YLE teema, Meren salaisuudet, kertoi ja näytti tästä maailman vaarallisemmasta kaivoshankkeesta päräyttävää tuhokuvaa!). Lisäksi Australia ei halua hävittää viimeisiä vesiään ydinvoiman jäähdytystapoin 1 500L/s totaalivesikatoa/1000MW reaktori edustaa miljoonan ihmishengen elinvesituhoa ydinvoimin. Eikä MIKÄÄN JÄRKEVÄ maa näköjään lähde ydinsekoiluissa noihin mukaan.

On erittäin mielenkintoista, että Australian jäljellä olevat uraanimalmiot ovat reippaasti ALLE 0,4%. totaalinen uraanimalmipitoisuuden energianegatiivisuusrajan! Romahtaminen tämän MIT määrittelemän 0,4% alle tapahtui 2008 mennessä. Aiemmin 4% pitoisuukssista pudotus 0,4% yli puolitti hetkessä Australian uraanituottokyvyt. Aivan uskomatonta, SILTI Australian uraanijäämät ovat NELJÄNNES maailman uraaninyansseista!! Kuten kuvaan sopii mitään tietoja energiataseista ja riittävyyksistä ei saa enää julkaista. Mutta jokainen tajuaa, jos ei maailman uraanista vastaava edes ITSE luota varantojensa järkevään käyttöön, niin ei TAATUSTI mikään muukaan valtio!
---------------------------

O3+ ilmastokatastrofeista.

T.S.16.02.2010 (lyhennelmä) Otsonikerros yhä pulassa!

"Kaikki maailman valtiot ovat mukana 1979 solmitussa Montrealin sopimuksessa, joka on ainoa ympäristö- ja ilmastoalan sopimus, jonka kaikki maailman itsenäiset maat ovat vahvistaneet eli ratfioineet. Otsonikerrosta tuhoavien kemikaalien yhteinen niinkutsuttu OPD eli otsonia tuhoava potentiaali on vähentynyt maahamme tuoduista kemikaaleissa nopeasti. Vielä vuonna 1990 tuontikemikaalien ODP-luku oli yhteensä 2 600 tonnia, mutta 2000-luvun alussa luku oli pudonnut 20 tonniin. Tänään vaarallisten kemikaalien tuonti on loppunut käytännöllisesti katsoen kokonaan.. .Mutta ongelma jatkuu!

Ilmakehän otsoni on keskittynyt stratosfääriin 10-50 km korkeuteen. Yläilmakehän otsoni suojaa kaikkea elämää auringon UV-säteilyltä. Teollisuuskemikaalien (kloori, bromi, ?freon luettelosta kadonnut?) jatkuva rikastuminen stratosfääriin on kuitenkin heikentänyt otsonikerrosta jo ympärivuotisesti. Pahimpien kemikaalien kiellot ovat vain HIDASTANEET TUHON ETENEMISTÄ! Uusia uhkia on tullut tilalle! Nykyarvioin otsonikerros voi toipua luonnontilaansa aikaisintaan 2050-luvuilla! Montrealin sopimuksessa kiellettiin vaarallisempien kloori- ja bromipitoisten kemikaalien valmistus ja käyttö teollisuusmaissa ja muualla. Sopimus on vahvistettu jo viidesti! Tilalle on kehitetty niin sanottuja osittain halogenisoituja jo alailmakehässä hajoavia vaihtoehtoja. Otsonikato on vakava uhka kaikelle elolliselle, erityisesti planktoneille, kaloille, sammakkoeläimille. Eteläisen jäämeren fotosynteesi on laskenut -25%. UV on pahimmillaan jopa 5-kertaistunut."

Artikkeli tähdentää, että ilmaan joutuneet kemikaalit kestävät 30-150 vuotta. Kemikaaleja ei ole ilmakehäämme syydetty n. 30-vuoteen ja mitä kerrotaan. Ongelma kasvaa yhä ja syksystä toiseen Antarktiksella tehdään alati rajumpia otsionikatoennätyksiä. Todellisuudessa kadon olisi jo ajankin takia pitänyt vähintään puoliintua. On päivän selvää, että aiheen systemaattinen piilottaminen kertoo, ettei MIKÄÄN ongelmassa ole hallussa. Maailman otsonikatoa tekee nyt jokin sellainen alati KASVAVA päästö, josta eivät tiedeyhteisöt haluaisi missään nimessä kertoa kansalle. Tiedämme, että samana aikana maailman globaali säteilytaustamme on suorrastaan r ä j ä h t ä m ä s s ä käsiimme! Mm. viime syksynä ilmoitettiin globaalin taustasäteilyn ESA-sateliittitiedoin olevan peräti +20%/vuoisi nousuvauhdissa! WHO kertoo lähivuosina säteilysyöpiemme kaksinkertaistuvan. ilman, että kukaan uskaltaa kertoa miksi? Tämä Turun sanoma osui silmääni, koska tästä otsonikatokatastrofista on ollut TABU kertoa mitään vuosikymmeniin.

Suomenkin taivaita on nyt (-93%) mehiläiskatojen, metsän 300 000ha/v säteilysairastumiskuolemien ja 20 000km^2 kokoisten TVO/Selkämeren ydinlauhdetuhon sinilevälauttojen, Selkämern kalojen -85% kadon Turku-Pori väliltä, ja ennekaikkea Suomen ensimäisen (-09) kuvatun 260km kokoisen beettasoihtupinkkirenkaan kuvauksen jälkeen panikoiduttu. Olemme seuranneet miten epätoivon kasvu ajatti (syksystä -09) ilmatilaamme boori-, barium-, alumiinisuihkutuslentueet. Asia on ollut täysin systemaattisesti salattu ilman selityksiä. Säteilyn kasvun tiedetään oleva ydinvoimalapäästöjen välitön seuraamus, koska ydinasekokeita ei enää tehdä. Nyt maailma on syöksymässä ydinvoimaloillaan sellaisin katastrofikierteisiinsä, ettei olla koettu ikinä! On a i n a äärimmäisen hälyttävää jos ongelma on jo niin raju, ettei sen etenemistä, olemassaoloa uutisoida. Ei edes epätoivoisia poistoruiskutuksia suoraan kohdealueelle stratosfäärin yli 10km lentokonekorkeuksiin jätä mitään epäselvyyksiä!

Olli makikoho kirjoittaa

254.02.2010. On varmaan eräs synkin juhlapäivä maailman ydinalalle. Kuulimme vain päivän aiemmin miten PVO T.Rajala Suomen EHDOTTOMASTI suurin ydinjohtaja "mystisen nopeaan hyllytettiin" loputtomista ydinalan mm. OL-3 mokaamisistaan. Vain päivä tästä ja saimme kuulla myös Arevan pääjohtajan saaneen niinikää tuta monoa, ydinalaan rakentavia , myös johtajia tippuu hauskana nauhana. Uutinen oli niin suuri järkytys ysinalallemme tutusti, ettei edes teksti-TV uskalla nyt kirjoittaa mitään.

Arevan ja Italian mafiosojen yhteishankkeet dumbata EU:n monopoliydinfirman uraanijätteet Italian rannikolla 31 laivallaan. Ja esim. Somalian rannikolle kaadetut EU:n ydinjätteitten lonkerot olivat JO löytäneet kaksikin ponnekaasta lonkeroa Suomeen. Mukana myös mm. ydinlobbariteleoperaattoreita yms. mielipideterrorin välineistöjä. On päivän selvää, että erottamisten kyytipoikana paljastuksia kaikki on! Täytyy vaan hämmästellä miten NOPEASTI Suomessa sekoilevat mafiosojen kaveruuksistaan kärähdelleet eri tahot Areva /TVO:ta myöten myös alkoivat toimia kansainvälisissä paineissaan. Seuraamme jännittyneenä mitä tämä loputon mm. OL-3 ydinalan mätäpaiseilui seuraavaksi tuottaa.

TVO Hiroshima kuukaudessa suomalaisten tuhoksi.

TVO:lta 600kg kanavasäteilyjä ja 60kg neutronivuota vuosittain.

TVO on tehnyt IAEA, tyyliin tietoisesti vaikeaksi laskea "grammalleen" sitä määrää, mitä ydinvoimalansa syytävät vuosittain Uraani/plutoniumionista kanavasäteilyjä ja neutronivoitaan mittaamatta reaktoreistaan ulos. Meriin, beettasoihduin savupiipustaan, sähkölinjoilleen ja suoraan läpi ohuitten suojaseinämiensä. Virallinen energiapäästö ja TVO:n myös itse julkisuuteen raportoimat vuosikevenemät on todettu systemaattisesti salatuiksi kilon luokan silkaksi valheeksi. Siksi on aika saada asiaa oikeaan tutkintaan ja suuruusluokkaansa. Erityisesti TVO:n omat tiedostot ja niissä "Yhteiskuntavastuuraportit" ovat mielenkiintoista todistusainetta. Niissä puhutaan suoraan paljonko vuosittain reaktoreihin pannaan polttoainetta ja paljonko poistuu jäämäpolttoainetta. Ongelmaa lisää se, että polttoainetankojen toimittajien sarjoissa on eri peruskokoluokkapari. Mutta ongelma osaavalle tämä EI toki ole. On vaan seurattava kertymiä pidemmältä jaksoltaan. Siksi hankin pidemmän liki 10v jakso-otannan:

2002 in 44,8t out 45,9t ero+ 1,1t
2003 in 44,3t out 45,3t ero+ 1t
2004 in 44,9t out 44,3t ero- 0,6t/klassinen 300kg laitosta kohden.
2005 in 40,2t out 38,9t ero- 1,3t
2006 in 39,1t out 37,8t ero- 1,3t
2007 in 41,6t out 39,9t ero- 1,7t
2008 in 40,8t out 38,6t ero- 2,2t
_________________________________

Keskiarvo 350kg/laitos 700kg yht. Laskelma lisäksi tukee pilkulleen mittanormaalitietoani, miten TVO:n polttoainetankojen painot kevenivät systemaattisesti vuosikymmenluokissa yli 300kg/laitos. Tästä vuodosta energiapoistuma on kilon luokassa/ laitos. Mielenkiintoa lisää miten alati suuremmalla poltollaan ja säteilysaastuvammasta reaktorista säteilyeroosiomäärät kasvavat, kun reaktoripönttöön, suojin porautuu kasvavasti säteilyeroosioreikäisyyksiä. TVO konkreettisesti r ä j ä y t t ä ä Olkiluodossa Hiroshima-luokan ydinpommin surutta ja ohi mittaamatta, läpi korruptoituneen Suomen/IAEA ydinmittauslaitteistojen vuodesta toiseen!

TVO Yhhteiskuntavastuuraportti:
http://www.rauma.chamber.fi/suhone/tvo2.phtml
-----------------------

Gettererenkaita elohopeahöyryputkissa.

Keskisuomalaisen foorumilla muistutettiin, miten näitä kanavasäteilyjä ohjaavia getter renkaita näkee muissa tyhjiölampuissa kuin elektroniputkissa myös. Tässä huikean mielenkiintoinen kuva hiukan vanhemmasta mm. elohopeahöyrylampusta. Ylhäällä olevaan gettererrenkaaseen ohjaa kanavasäteilyä ja elektroniylijäämää varsin samantyyppiset peltikiskot kuin elektroniputkessa. Kantaanpäin on tehty ohjaava mielenkiintoinen "neliöpeltiläppä" joka peittää ohutta noin millin halkaisijaista ontelokapilaariputkea syvälle kantaan. Osaava näkee, juu kyllä, kyllä tosiaan säteilyeroosoivat beetaelektronit, kanavasäteilyt, röntgenöinnit TIETEN ajetaan purkausputkissa pois säteilyeroosoimasta. Niin ikään esim. nykyaikaisien loistelamppujen hehkukatodin kesiumkanavasäteilyjä poistetaan, yllätys yllätys soikealla hunturenkaalla. Myös siinä säteilyeroosioiden iskusuunnat näkyvästä lasipinnasta ohjataan kohti kannan juurta "koronarenkaalla" loissäköpuhalluksin!

Yläpuolinen peltinen taivutettu getttererengas.

http://kuvaton.com/k/3Mn.jpg


Alapuolinen lasionteloon neliöläpällä kanavasäteet kantaan pumppaava ratkaisu:

http://kuvaton.com/k/3MD.jpg

---------------

YLE Prisma 22.2.2010

YLE on alkanut ottaa esille myös ydinalan moraaliin liittyvää laajempaakin materiaalia. Oli suorastaan j ä r k y t t ä v ä ä seurata kansainvälisesti tunnettua koetta. Siinä kadulta suoraan otettuja henkilöitä käsketään antaa kasvavia sähköiskuja toiselle tuntemattomalle ihmispololle. Kokeessa sähköiskujen kasvaessa suljetusta naapurihuoneesta kuulusteltiin tuskaisia kiljahteluja. Mutta professori oli auktoriteettina käskemässä koehenkilöjä jatkamaan murhaavaan 450v sähköiskuihin asti. Kokeen tarkoituksena oli todentaa miten halukkaasti moraalin alkeetkin unohtaen ihmiset olivat valmiit menemään. Jopa m u r h a a m a a n tuntemattoman ihmisen tuosta vaan kun "käskettiin". Oli suorastaan uskomatonta seurata miten 9 ihmistä 12 oli valmis surutta murhaamaan "poliisina toimivan auktoriteetin käskystä"! Ydinvoimassa on kyse hyvin samasta. 75 % ihmisistä ON valmis murhaamaan säteilyllä miljoonia olevia ja tulevia sukupolvia VAIN KOSKA SEINÄHULLUT Suomessa HALUAA SAADA SILLÄ RAHAA!

Olli makikoho kirjoittaa

Y-.ALA alasajossa.

Katsokaa muuten ydinalan OMAA KUVAA katastrofistaan:
http://kuvaton.com/k/nsF.gif

----------------

Natriumlamppu+ valkohattupari.

Kaksoiskoronarenkaat eivät ole superjäreään kanavasäteilyeroosioon näköjään yhtään liikaa.

http://kuvaton.com/k/DTR.jpg


Seuraava osio kertoo entistä rajuimmista säteilyeroosion muodoista elektroniputkissa. Teemalla valkohattupari.

http://kuvaton.com/k/nFB.jpg

-------------------------------

E. Gordon, kanadalaisprofessorin luento ydinjätemalmeista yms.

A-tuubi aukesi jälleen ja tässä Gordonin luennon suomeksi tulkatun version loput osat:

Olen saanut osan 2/5 myös ulos:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1006474
3/5
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1006883
4/5
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1006884
5/5
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1006885

Olli makikoho kirjoittaa

Kanavasäteilyjen tutkimuksista+ YDIN hukkalämmöstä.

TV-tekniikkaa Tammi 1. Bariumgetterirenkaista TV-kuvaputkissa.
http://kuvaton.com/k/D6s.jpg


Ideana koostaa tähän mielenkiintoisia löydöskuvia siitä miten tarkoin salattu säteilyeroosion hallintaa on eri teknisissä laitteissa jouduttu käytännön pakosta ottamaan huomioon vuosikymmenet. Samaan aikaan kun IAEA on systemaattisesti tehnyt kaikkensa estääkseen kakkia jopa alan spesialisteja saamasta tietoa koulutuksineen.

Triopok 020 elektroniputkesta. Yksinkertaisin TV-kuvaputki ja sen mielenkiintoisista sisällöistä.
http://kuvaton.com/k/Dkh.jpg


Leyekuvio elektroniputken hatussa. Koronarenkaan eli gettererrenkaan kokonainen sähköstä taipuva varjo ja venttiilipiikin varjomuodot piirrettyinä:
http://kuvaton.com/k/Df5.jpg

---
12.03.2010 Elektroniputkien tutkimisessa kiinnittyi huomi yläkupollin mystisiin poispyyhkiytyneisiin pisarakuvioihin. Kyseessä on säteilyeroosiomaailman "elektronitornadot". Myös elektronioputken OL-3 tuhkaluukkuja:
http://kuvaton.com/k/Dz3.jpg


Kanavasäteily-yritystä ja OL-3 sulauraanituhkaluukuja. Mukana myös mm. TV-kuvaputken ioniloukkuperiaate.

(13.03.2010. Olen nyt koko iltapäivän koettanut saada tuota sullekin lähettämääni kuvaa läpi useastakin eri kuvapalvelimesta. Kuvaton, Termiitti, Aija. . . Mutta yllätys yllätys KAIKKI systemaattisesti samalla perustyylillään alhaalla! Etusivu-foorumissa ongelmaani vastaili Ville ja oli kuulema NSA-sensoripalvelin likimain hänen naapurissa Dallasissa! Leukaili, että pian nähdään kaatuuko koko USA:n palvelin jutuistani.)
http://kuvaton.com/k/D6D.jpg

------------

Ydinhukkalämpöä vastaan.

T&T.Katja Repo, 10:37 Yhdysvaltain vesiensuojeluremontti tulossa kalliiksi ydinyhtiöille.

New Yorkin päättäjät ovat tehneet suunnitelman vedenalaisen elämän suojelemiseksi. Tämä tietäisi voimayhtiöille miljardien dollareiden kustannuksia, Reuters kertoo. Osavaltion päättäjien toiveissa on, että laitokset kierrättäisivät ja uudelleen käyttäisivät vettä suljetussa viilentämisjärjestelmässä. Tällä hetkellä käytäntönä on laskea lämmennyt vesi takaisin jokiin. Uutena vaatimuksena onkin, että generaattoreiden yhteyteen rakennetaan jäähdytystornit. Tästä saisi poiketa vain, jos pystyy todistamaan että sellaisen rakentaminen on mahdotonta kyseiselle alueelle.

Päätöstä ajavien mukaan suljettu jäähdytysjärjestelmä vähentäisi veteen kohdistuvia vaikutuksia jopa 90 prosenttia. Uudistus on vasta suunnitteluvaiheessa, mutta vaikuttaisi toteutuessaan kuuteen New Yorkin osavaltion ydinvoimalaan, jotka hyödyntävät vettä viilentämiseen. Esimerkiksi Entergyn voimala ammentaa vettä Hudsonjoesta noin 70 kilometrin päässä New Yorkin kaupungista. Entergy on esittänyt, että se rakentaisi jäähdytystornien sijasta vedenalaiset suodattimet. Entergy vetoaa siihen, että tornien rakentaminen on hidasta ja kallista puuhaa. Yrityksen laskelmien mukaan tornit saataisiin käyttöön vasta vuonna 2029 ja niiden kustannukset nousisivat miljardeihin dollareihin.

*Loistavaa! Maailmalla onkin viimein alettu tajuta, niitä mekanismeja miten nimenomaan ydinvoimaloiutten mielettömän isot lämpösaastekuormat ovat suoraan syyllisiä maailman lämpöhaittakeskittymiin. Viime kesänä -09 Suomen Selkämeressä mitattiin ydinlauhteen aiheuttamana kiistattomana syyllisenä mm. 20 000km2 kokoinen sinilevälautta. Samoin meren kalasto on kuolemasa samasta syystä. Vaeltajasimpukat yms tulokasmaneetit tuhoavat meriä ydinlauhdelämmön siivittämänä. Nyt kuuluukin kummia ja (lyhennelmää) L.S.15.03-10:

TVO:n hukkalämpöenergiamäärät on jo nyt niin suuria kuin Suomen koko sähkötuotanto. Hukkalämpövero ei saa ymmärrystä ydinvoimayhtiöiltä. Lakikaloite toisi esim. TVO:n kolmelle laitokselle satojen miljoonien vuosilaskun. Fennovoiman mukaan Suomenkin ydinvoimaloihin saatettaisiin rakentaa jäähdytystornit! Jami Jokinen. Mereen päästettävän hukkalämmön verotus ei herätä lämpimiä tunteita ydinvoimayhtiöissä. Kansanedustaja Sanna Perkiön (kok.) valiokuntakäsittelyssä oleva lakialoite saa ydinyhtiöt varpailleen. Ympäristövero on yleisestiottaen järkevää asettaa, sanoo Fennovoiman ydintekniikkajohtaja Juhani Hyvärinen. Lämpöpäästöt todella suuria. Suomessa johdetaan vesistöihin vuiosittain arviolta 60-70 terawattituntia lämpöenergiaa, Perkiö perustelee aloitteestaan. Suomen koko sähkötuotannosta, josta 2/3 osaaydinvoimaloista. Kun OL-3 käynnistyy noustaan tästä hukkalämmössä noin kolmanneksen. Kansanedustaja sanoo, että ensisijainen syy aloitteeseen on vähentää vesistöjen ympäristöhaittoja.Olli-Pekka Luhta TVO pitää haittakytkentöjä vääränä. Perkiön mukaan hukkalämpövero kannustaisi ydinyhtiöitä kehittymään energiatehokkaammiksi. Fennovoimasta tulevat jäähdytystornit ilmalauhduttimineen laskisivat entisestään ydinvoimalahyötysuhteita. (Vähintään -5%)

Vero olisi myös vaihtoehto windfall-verolle. Koska ydinala kiertää CO2 verot. Tämä ei luonnollisestikaan ihastuta ydinyhtiöitä. Niitä kismittää myös se, että aloite jättäisi veron ydinyhtiöille eikä hiilivoimaloille, eikä teollisuuden hukkalämmöille. Perkiö perustelee rajausta sillä, että hiiliovoimalat ja raskas teollisuus kuuluvat jo päästökaupan piiriin. Loviisa 16 terawattia. Olkiluoto nyt 27TWh OL-3, 23TWh. Muista teollisuuspäästöistä 20-30TWh. Yhteensä 90-100TWh. Kun sähkönä Suomessa 75TWh. Ydinvoimaloille 350milj/v (päästöoikeudet 10euroa).Suunitellut ydinvoimalat kukin kuormittaisivat merta 26-36TWh:lla. Kaikista kolmesta 1,2miljardia. Perkiön lakialoite lähti vuosi sitten ja huhtikuussa valtionvarainvaliokunta päätti lähettää aloitteen verojastolle. Lähde: Lakialoite 19/2009 vp, Eduskunta, Tilastokeskus. Fortumille lakialoite tekisi niinikkää Helsingin ydinkaukolämpöhankkeen kertaheitolla houkuttelevammaksi. Fortum saisi vuodessa 220milj. veroedun ohittaakseen TVO:n paljon epätaloudellisemman huonomman vaihtoehdon.

Olli makikoho kirjoittaa

Suurtehoputkia ja pinta-aaltosuppiloita

Etsittäessä kaikken järeimpiä kanavasäteilylähteitten demoamisia koti-olosuhteissa, kääntyy huomio luontevasti kaikkein suuritehoisimpiin elektroniputkiin. Onneksi niitä myös on yhä saatavilla! Kokosin tähän mielenkiintoisen trion. Ja sanoma, niin tosiaan näiden laitteitten sanoma on todella vakuuttavan häikivää.

http://kuvaton.com/k/0J7.jpg


Getteri ei aina ole klassinen monorengasmalli. Erityisesti kun 60-luvuille tultaessa ydinkokeet ja ydinvoimalapäästöt olivat alati lisänneet taustasäteilyjen ja kanavasäteilyionien määriä räjähdysmäisesti oli epätoivoisesti keksittävä tehokkaampia tapoja estää elektroniputkien tuhoutumisia:

http://kuvaton.com/k/03f.jpg

------------

Ydinkuolema kok

21.03.2010. Kataisen väki piti kokomuksen meriseminaareja. Mielenkiintoista kokouksessa oli, että maassamme AINOA sallittu elinkeino on kuulema oleminen maailman ydinvaltioiden ydinjätteitten kaatopaikkana. Mikään muu elinkeino ei nyt maassamme saa olla sallittuna kuin loputon uudensukupolven plutoniumvoimaloitten rakentelut. Maailmalla jo purettujen satojen ydinvoimaloitten käyttöikä on korkeintaan 30v. Ja mitä kertookaan ydinvoimayhtiöt näistä L.S.20.03-10 Sivu2: "Energiayhtiöt maksavat ydinvoimaloitaan pitkään. Teollisuuden voima kertoo verkkosivuillaan, että lainat ja muut rahoituskulut olisi maksettu 30 vuodessa"!

Ja huomatkaa,TVO:n väite perustuu ydinvoimaloitten reippaaseen 4 miljardin/kpl hintaharhaan! Kun esim. OL-3 laitoksen hinnaksi samainen lehti ilmoittin esim. 28.02-10 jo 5,5 miljardia. Kanada tyrmäsi kaksi uutta ydinvoimalahankettaan, kun laitoksista vaadittiin Arevalta jo 7,5miljardia kappaleelta! Ja esim. USA:ssa ydinvoimalakohtainen pelkkä ydinvastuuvakutus on jo 10miljardia/laitos. Siksi maassa vaaditaan jo kannattamattomalle ydinvoimalle massiivista takuuhinta-avustusohjelmaa. Ydinvoimaloitten kustannukset ovat lähivuosina hurjassa kertautuvassa kustannuskasvussaan. OL-3 hankkeen kustannus rakennusvuosinaan on jo moninkertaistunut. Otetaan esimerkki. Suomeen ollaan väkivalloin ruhjomassa 3<kpl ydinvoimaloita. Suomen valtiota vaaditaan sitomaan vähintään 40 miljardin rahat kiinni, jotka eivät tuota pennin hyrrää seuraavaan 30 vuoteen. Laitokset tulevat lisäksi tuottamaan säätökyvytöntä ylijäämäsähköä, jota jo alkujaan suunnitellaan myytävän Eurooppaaan 1000km pitkällä merisähkösiirtokaapeleilla. Senkin ydinyhtiöt toki verovaromme vaativat. Hintaa minimissään 10 miljardia. Mikä valtio kestää yli 50miljardin velkavankeusseuraamukset seuraavat 30v putkeen?

Bulgaria on entinen SEV-valtio, joka sitoutti maansa talouteen 4 ydinvoimalan hankkeillaan. Kun rakennusvaihe oli liki valmiina tuli EU:lta käsky pysäyttää miljardihankkeet, ja koko valtiontalous romahti ydinvoimin. Ingalinan Balttian ydinvoimaloilla, DDR:n ydinvoimaloilla oli kaikilla hyvin samat kohtalot mennä konkkurssirajoille menneisyyden ydinvoimalahankkeillaan. Ukrainassa niinikää 4 ydinvoimalaa tuhoutui ja talous meni ydinvoimin täystuhoon. Olisiko vastaavia lännestä? Toki. Italia teki 6 ydinvoimalaa. Mutta paikallisen mafian alkaessa kaapata ydinvoimalahenkilökuntajohtajia lunnasvaatein, ryöstellen uraanilasteja yms. ajatettiin kaikki kuusi ydinvoimalaa paineesta kestoseisokkiin. Nyt on päätetty purkaa nuo kaikki ydinvoimalat miljarditappioilla. Espanjassa puolestaan ETA suisti useampia ydinvoimalaitoksia samoilla metodeilla täysseisokkiin. ja Espanja päätti tilanteen takia purkaa kaiki 8 ydinvoimalaansa rakentamalla valtaisan korvaavan tuuli- ja aurinkovoimalakorvaajansa tilalle. Espanjassa homma meni niiin paljon parempaan, että EU päätti esimerkkiä seuraten toteuttaa kiivaasti 100 000MW tuulivoimalahankkeet korvatakseen ydinvoimalat laajasti koko EU:ssa. Juuri siksi Suomeltakin vaaditaan +38% EI ydinvoimaista uudisenergiaosuutta. Jatkossa +58% ja vielä +20%, jolloin Suomella on EU:n +78% EI ydinvoimainen uudisenergiavaade noin vuoteen 2050 mennessä. Kalli kesk. kysyi Eduskunnassa Kataiselta, "miten ydinvoimalat sopii tuohon, onko Suomi täyttämässä EU:n vaateet?" Katainen levitti käsiään ja sanoi:"ettei TIEDÄ mitään kleinoa miten tämän EU:n pakon voisimme kiertää?"

Japanissa ydinvoimaloita on puolestaan rakennettu surutta TVO tyyliin epävakaalle maaperälle. Muutama vuosi sitten maanjäristys iski ja muutamassa sekunnissa seuranneessa tilanteessa tuhoutui uskomattomat 7 ydinvoimalaa kerralla. Iskussa tuhoutui mm. maailman suurin toimiva ydinvoimala. Toki aiheesta ei tiediteta maailmalle, koska paljastaa millaisia valtiotalouksia kaatavaa riskiä ydinhankkeet aina on. Isku oli jopa superrikkaalle Japanille niin raju, että koko maan sekä sähköhuolto, että talous sai niin rajun iskun, ettei talous ole siitä ikinä selvinnyt.

*Tyhmät asiaa totaalisesti tuntemattomammat ydin-poliisit eivät toki tajua mitä tarkoittaa kun säteilyeroosiot virittävät pahimmillaan jopa yksittäiseen esim. cesiumatomiin 16 400 000eV Malenkan kuorimallin mukaisen säteilyvarastoitumapommin. Kemiallinen ainesidos jossain TNT räjähdyspilvessä on atomisidosta kohden 3eV, niin ei TOSIAAN ole mikään ihme, että kosmisella liki valon nopeudella aineen pintaan ja metallointeihin iskeytyvät elektronit, tai kanavasäteilyionit eivät pelkästään sulata vaan plasmisesti höyrystävät kohteeseensa paljain silmin näkyviä reikiä. Juu kuulitte tosiaan aivan oikein paljain silmin näkyviä reikiä! No katsokaa huikea maailman ensi-iltavideo maamme salatuimmista säteilyeroosioiden ja läpidiffuusoitumisen aiheista kuvattuna.
-------------

Videot elektronisäteilyeroosioista.

Aah, nyt voit katsoa, että pätkät todellakin ovat ennakkohehkutuksen arvoiset!

A-tuubissa:
http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1007314
Ja englanniksi:
http://www.youtube.com/watch?v=jbZRcLxFqiE

Englanti-versio on vähän pitempi ja siellä on yksi kuva lisää. Jouduin myös jättämään pois kohdan "kiihdytetyt ionit ovat kanavasäteilyä". Muuten nuo ovat identtisiä.

Olli makikoho kirjoittaa

ISOT kuvat).Kanavasäteilyeroosiota kuvin, joita et ole ikinä nähnyt!

Tasasähkökenttien pommittama ionisoitu argon kuljetti JIM Rankimmat urakat 02.04.2010 12g/ 3h alumiinia 50m2 avaruusteleskooppiin kanavasäteilyioneina. Plasmakaasu tekee samaa myös muille metalleille, kuten TIG-suulakekuva:
http://kuvaton.com/k/try.jpg


Kanavasäteily on siis fyysistä metalli-ionisaatiota. Sen voi halutessaan myös kuvata. Tässä mm. rikotun DY88 diodiputken sisuskuvioinnit. Jopa iskukraateri näkyy pelliin porautuneena oikealla:
http://kuvaton.com/k/trO.jpg


Kun kanavasäteilyionit pumppautuvat lähteestään valtavalla energialla antaa jopa lasi periksi kohokuplien:
http://kuvaton.com/k/trW.jpg


Toisaalta jos ei lasi taivu säteilyn tieltä se suorastaan räjähtää huikeana kraaterina kanavasäteilylle:
http://kuvaton.com/k/tru.jpg


Siirtyvät metallitonnistot on TVO:lla ydinreaktoreistaan tonneja vuodessa. Elektroniputkessakin metallikasautumat on suoraan osaavalle näkyviä. Radioputkissa onkin alla OL-3 aavistus tyyppinen säteilyionisikakaukalo täyttymässä:
http://kuvaton.com/k/trS.jpg


Ehkä kaikkein järkyttävin löytö on lopussa. Ennen tusinaluokkaiset elektroniputket kestivät kymmenissä tuhansissa tunneissa. Nykyään elektroniputkien ikä on taustasäteilykasvustamme romahtanut osiinsa aiemmasta! Nyt on ollut pakko jopa kullata putkikantoja, jotta kestäisivät edes muutamia tuhansia käyttötunteja. Tämä järkyttävä ydinvoimaloitten sähkökenttiin asti runnoma säteilyionisaatiokasvun voimme suoraan nähdä miten käsittämättömän reikäisiksi modernit elektroniputkien kuvut hetkessä tulee. Ero vanhoihin putkiin on kertakaikkiaan musertava!:
http://kuvaton.com/k/tri.jpg

Sama lasi, kuin tahkojuustona täynään reikiä myös pintaan asti:
http://kuvaton.com/k/tr1.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

Kuumotuksia.

Aatteles muuten näitä laajemmin. Eli mitä ilmeisemmin esim. kvanttimoottoreille, Teslan kokeilulaitteet, kylmäfuusiotutkijoille yms., ehkä monelle muulle, joille on tullut huikea ahaa-elämys ja ovat oivaltaneet uuden tavan tehdä energiaa. NATO/NSA/IAEA kaltaiset organisaatiot vaan on luotu systemaattisesti lopettamaan moiset toiminnat ydinalan käskeminä? Meikäkään nyt ei varsinainen pessimisti ole. Mutta ihan siis oikeesti näitten viimeisimpienkin kokemusten perusteella maailmalla lienee kymmenittäin valmiita HYVIÄ ja toimivia energiamuotoja keksittynä. Mutta kun eivät vaan sovi ydinherrojen pirtaan, niin muuta kuin "suomiekoenergiatyyliin" murskaksi vaan kaikki koneet ja kokeilut hengiltä, ihan vielä "konkreettisin toiminsa!" Oli vaikka nyt toi Puolan kaasulöytökin kaiken kertovaa. Eli Puola osoitti, että Itämeren pohjan kaasuvarannoilla pyöritettäisiin KOKO Euroopan energiahuoltoja ongelmattomalla ja puhtaalla kaasuporaussysteemeillä vuosisadat. Vastaus ennakkoluulottomaan uudistetulle negia-aikeeseen tuli heti ja kylmästi ydinalan ylijohtajiston kansainvälisenä iskulekana. Tapettiin TIETEN koko Puolan kaasuhankkeen startannut presitentin johtajisto!

Luvin muuten pari päivää sitten, että noita Puolan johtajia kuljettaneita koneita oli alkujaan kaksi. Toista EI otettu vaan . . "tässä tapauksessa (sabotoituna), sattuneesti käyttöön"! Ja mikä kauhistuttavinta kuulla. T.S. julkaisi pienen ilmoituksen 15.04.2010:"Puolan johtajia lennättämään palkattu lentopäällystö TIESI jo hyvissä ajoin ENNEN laskeutumistaan yrittäessään, että lasku päättyy katastrofiin! Heitä ei myös esim. väitetysti Puolan presidenttiseurue pakottanut laskeutumaan tuolle kentälle." Kuten nykyään tapana on ei minkäänlaisia selityksiä, ei kertomuksia ko lehtikirjoiituksissa, miksi tiesivät? Eittämättä siis toinen kone poistettiin tarkoituksella, että kaikki perheineen kuolee perään kyselemättä kerralla. Kun tämä yksi kone oli sitten ilmassa havaittiin "jotain peruuttamatonta" . Esim. pommi laskutelineissä? Joka takasi, ettei pelastuttaisi. Olisivat laskeutuneet esim. matalaan veteen. Tai hypänneet laskuvarjoilla tai muuta? Mutta ei mitään. Lisäksi tätä uutista ei muualta kuullut. Puolan johto halusi ydinvapaampaa kaasuenergiaa ja sai maksaa hankkeistaan hengellään!
--------
13.04.2010

*STUK on vuosikymmenet tarkoin pitänyt huolta siitä, ettei muutaman watin sähkömangneettinen lähetin, esim. kännykkää ole ikinä virallisesti ilmoitettu olevan vaarallinen säteilijä. Toistettuna systemaattisesti vuodesta toiseen. Korostamalla todistetaan, ettei sykkivä pelkkä sähkökenttä ole vaarallinen. Tämä on tullut faktattua selväksi maamme tutkijoilta. Mutta kun ostin parisen viikoa sitten käsiini Wellemannin mikroskooppikameran, en olisi i k i n ä uskonut miten nopeasti kuvaamani maailmanlaajuisesti sensaatiomaisen harvinaiset ja tiukkaa tiukemmin vuosikymmenet salatut ydinfysiikan reaalidokumentaationi kanavasäteilyeroosioista vaikuttaa. Niin tosiaan intoni ostaa tuo mikroskooppi kumpusi siitä miten neteissä sensuroivat kansainväliset viranomaistahot vaativat konkreettista valokuvaa tukemaan tiedekirjoista poimimaani "kanavasäteilymekanismia". Eivät varsinkaan he, mutten edes minä olisi iknä uskonut miten kauaskantoinen ja maailman tiedepiirejä sävähdyttävä juuri tuo ostokseni oli! Siitäkin huolimatta että jo ensimmäiset netteihin tuodut kuvat poikivat lukuisia suoraan minun ja laitteeseeni kohdistuneita NATO-tasoisia täsmäsabotaasi-iskuja. Miten laajasti kuvani sitten vaikutti maailmanlaajuisesti oli yllätys mm. nopeudessaan ja laajudestaan jopa minulle.

YLE Radio aamulähetys 13.04.2010:" Säteilyturvakeskus on todennut, että purkauslampuista on nyttemmin mitattu niin vaarallisia ja kauas ympäristöönsä vaikuttavia säteilymääriä. Että on annettu yleinen varoitus siitä, ettei purkauslamppujen lähellä ole turvallista!" Kuten aina näissä nyky-ydinsensorien riivaamissa säteilyturvauutisissa ei nytkään kerrottu asiasta kuin minimaalisen vähän. Tarkoin löydöstaustoista ja säteilyjen luonteista vaieten. Joka tapauksessa uutisointi EI missään tapauksessa koskenut esim. kännykkäsäteilyn tyyppisten vaarojen tunnistamista, koska kännykän sykkivä sähkökenttä ei uutisiin päässyt. No mitä uutta oli tapahtunut viimeisen 2 viikon aikana? Tämä on enemmän kuin tärkeää, koska niinä liki 100v aikan, kuin purkausputkia käytössämme on ollut ei vuosikymmenien intensiivisenkään tutkimuksen aikana tuhannet tiedemiestyöryhmät ja alan huippuprofessorit ole löytäneet purkauslampuistamme mitään säteilyvaaraa! Mutta, tosiaan NYT kun olin pumpannut parisen viikkoa maailmansensaatiomaisia kuviani siitä miten lukuisille purkausputkille voidaan kuvata ja dokumentoida, jyrähti.

Niin tosiaan 1966 WSOY Radiotekniikan käsikirjaa lainatakseni:" TV-kuvaputkiin alkoi syntyä odottamatta mustia kuvaputken polttopisteitä rikkoen laitteet kuukausissa. Lähemmin tutkittaessa löydettiin syöpymäkohdista mm. luontoon aiemmin kuulumattomia keinotekoisia yliraskaita uraani, plutonium, kaliformiumisotooppeja yms. massoiltaan jopa 250-arvoisia ylisuuria isotoopimolekyylejä. Ongelmaan koetettiin puuttua mm. rakentamalla purkauslamppuihin erilaisia "säteilyioniloukkuja!" Aika hurjaa! Julkaisin näitä Euroopan ensimmäisten ydinvoimaloitten starttien aiheuttamien käyttäjäpään kiistattomia kanavasäteilyn katastrofitiedostoja. Ydinsähkölinjojen koronakuljetinmekanismeista sähkön loppukuluttajien koteihin ja suoria kuvadokumentteja säteilyerroosiokraatereista kodin purkausputkiemme pinnalla kertovia dokumenttejani vasta parisen viikoa sitten! Ja jo NYT STUK/IAEA on löydöksistä täyspaniikissa, maailman ensi-illassaan varoittamassa, että nimenomaan ydinsähkön ryydittämistä kotiemme purkausputkista karkaa jotain sensaatiomaisen tappavaa ydinvoimalaterveisiä ja erinäisiä koskaan ennen julkisuuteen ilmoittamattomia, kuten edelläkin painotettiin "säteilytappajatuotoksia!" Voin aivan esteittä sanoa, tuskin koskaan maailman historiassa sensaatiomaiset ja nähdyn luotettavat ja kiistattomat säteilyvaaralöydökset ovat saaneet aina ja tunnetusti moraalitttomat säteilyvaarakoneistot antamaan punaisen kaikkia käyttäjiä kattavat varotushälytykset nopeammin! Miettikää pieteetillä, mistä oikein on kyse?
-----------
Adheesio MAAILMANENSI-ilta!

Kanavasäteilyadheesio on mekanismi, jossa säteilyionisaatiossa esim. metalli muuttuu ultraradikaaliksi aineeksi. Joka kaivautuu vaivatta vaikka lasin läpi kuin mato puuhun. Aineella ei STUK:n tietojen mukaan missään NIMESSÄ voi olla tällaisia "supersyövytysominaisuuksia". Mutta kuten olemme jo jatkuvasti huomanneet teoreettiset IAEA-valheet ja käytännön materiaali eivät juuri kauempana toisistaan voisi olla. Katsokaa sensaatiomaista materiaalia ja kiistatonta dokumentaatiokuvamateriaaliani siitä miten paksuun elektroniputkikupujen lasimassaan beettaelektronit, röntgenenergiat ja ++..ionisoituneet kanavasäteilyionien tunnelit säteilyeroosoituvat. TODELLISUUS oikeassa elämässään on kalmaisan karua:

http://kuvaton.com/k/vYd.jpg

-----------------

Pinta-aaltolähetinlinjat II.

Minusta olisi ensi-arvoista, että sinäkin tutustuisit teknisesti ja hiukan kuivahkaan syvällisesti koko tähän ydinvoimaloitten PINTA-AALTO/Kanavasäteilysiirtotekniikasta kertovaan materiaalilöydökseeni. Varsin tarkoituksella tarkoin julkisuudelta piilossa pidettyyn jenkkien jo 1950-luvuilta kehittämään ydinsähkölinjojen perusajatusmaailmaan. Tähän koostin erityisviitekartan siitä josta voit esimerkiksi hahmottaa, ettei liki valonnopeiden elektronipilvien perään imeytetty kanavasäteilytonnisto matemaattisenakaan mallinnuksena näy tarvitsevan kuin METRI- luokkaiset kanavasäteilylinjaputket. Ongelmia pojilla on asiassa ollut selkeästi vuosikymmenet. Mutta nyt ainakin Areva väittää kehittäneensä ydinmassamurhaajasysteemit, jotka takaa säteilyionipurskeitten hallinnat satojen km päähän.

Tutustu yllättävänkin monimutkaiseen aiheeseen rauhassa ja kommentoi, jos löytyy uusia oivallusaiheita. Oli jopa mulle ylläri miten matemaattisesti monimutkainen ratkaisu on lo0puttomine koronarenkaineen yms. kaikkineen kyseessä. Mutta ainakin nykytiedoillani näyttää siltä, että Arevan ultrasalatut mm.- kytkimiin ja erottimiin asennettujen "mangneettipyörteytinlaatikkojen" tarkoin salattu kyky pitää röntgensäteilykertymät vakiokontrolissa= ajattaa OHI eteenpäin näyttää olevan keskeistä volyymin nostoon. Myös tärkeää oli asentaa 20 000V matalasähkölinjoille yhtäkkiä niistä 100% pinta-aaltojohtimiksi muuntaneet sinällään aiemmissa opeissa täysin turhat massiiviset muovieristykset alumiinioksidipintojensa vahvistuseristeiksi.

http://kuvaton.com/k/vyf.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

Y-taustapiilotettua.

Postimerkin kokoinen ilmoitus U.R.21.04.2010: "Olkiluoto-3 myöhästyy lisää. Olkiluoto-3 valmistuminen saattaa viivästyä jopa vuoteen 2014, (+2v= 5VUOTTA!) Kirjoittaa Helsingin Sanomat. Lehti on pyytänyt eri asiantuntijoilta arvioita voimalan valmistumisesta. Arviossa suhtaudutaan epäilevästi Arevan valmistumisensa v.2012 ilmoituksiin. Aikataulua epäilee myös TVO:n projektijohtaja Jouni Silvennoinen". . Mielenkiintoista miten juuri tällaiset karmivan kohtalokkaat miljardien ja miljardien lisätappiorealiteettien ydinalan uutiset jemmattiin tarkoin pois suitsutetun ydinvoimapäätöksien varjoon. YLE toimittaja Harakka ilmoitti n. 2v sitten, että Suomen TVO:lle tullaan määräämään kansainvälinen ranskalaisomistus, kun mm. OL-3 ongelmiin etsitään epätoivoratkaisu. Harakka erotettiin sanomisistaan heti! Peter Lund esiinnosti julkisuuteen YLE:ssä ettei Suomi kykene millään ydinvoiman lisärakentelullaan takaamaan EU:n uudisenergiansa edessä olevaa kasvua edes +38%. Saati 2050 odottavaa +78% osuutta. Eikä maassamme tavoitetta edes yritetä toteuttaa. Jo NYT on uutisoinissa alettu avoimesti esittää mitä ydinherrat juonittelee:

Eilen 21.04 jukaistiin päätös siitä, että vastoin kaikkia nykyisiä ydinturvalakejamme maamme aukaisi Fennovoiman ulkomaalaisen ydinjätteen tuontioikeudet rajoittamattomana EU:sta! Julkisuuteen kokonaisefektiä ei toki suoraan päästetä. Vielä pari päivää sitten jopa TVO kieltäytyi ottamasta Fennovoiman ydinjätteitä. Nyt aihe on kuin pois taiottu ja ydinjätteelle TVO/Posivaa myöten on niin rajoittamaton tuontioikeus EU:sta ettei aihesta viitsitä enää sovittuna edes keskustella. Kun ulkomaalaiselle Fennovoimalle annettiin vapaat kädet, niin sama koskee Arevalle dumbbautuvaa TVO:ta myös. Samalla katoaa taiottuna Suomen uudisenergiaosuutemme tiukat rajaprosentit. Maamme KOKO ydinhuolto lahjoitetaan kansainvälisen plutoniumjalostuksen vapaapudotustoimintaan. Mukana katoavat kaikki hiertävät OL-3 konkkurssipesämaksut ja muut NATO-plutoniumjalostuksen ja uraaninkaivuitten tuhansien kpl tulevien uraanikaivosten kohtalot Askolan isotooppijalostamoon asti kerralla. Myös esim ydinenergian jo alkujaan epäilty n.100% ulkomaalaisuusaste häviää taikomalla. Öö. . kätevää.

Kansalainen Noroviita taattua A-tube videokoostetta

Aiheena on tällä kertaa tarkkojen suurennuskuvien 50-200 kertaisista zoomauksista koottu videokooste. HYVIN kuvaavaa, että kansainvälisesti ohjatut NATO sensorit poistivat tämän heti nähtyään systemaattisesti liian vaarallisena faktana viikoiksi. Kukin kohdallaan voi miettiä miksei ydinala halua nähdä AITOA koostetta siitä miten tramaattista säteilyeroosiot lähikatsottuna demottuna on.

http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-1007798

Olli makikoho kirjoittaa

Säteilyeroosiotutkimuksia.

19'' kuvaputki Sony 27kV.

Vaan malttakaas vielä tovi. . .!Tein jotain jälleen kerran ihan USKOMATONTA. No hei, eli haalin tuollaisen Sony 27 000V 19 tuuman väripäätteen. Sen panssarilasin paksuus edessä tuumaluokassa ja putkessa sivuillaan on 10mm. Laskeskelin, että pitäisi kyetä L E I K K A A M A A N tuon ympäri, eli lkalkylois urakkameri, 120cm2 kokoinen leikkuuutehtävä 22mm minidril lasilaikalla!! Eihän tuollainen ole edes teoriassa mahdollista! Ja no hei eihän sen "pitäisikään" olla mahdollista! Sinne jää purkausputken säteilyeroosiolöydökset ja muut ankarasti tutkintakielletyt ydinturvallisuuden vaalimat salaisuudet pysyvästi piiloon. Eli kuten jo arvaat JUURI sellainen haaste, jota 60v aikana ei KUKAAN maailmassamme julkisesti ole edes tosissaan koettanut rikkoa. Muuta siis kuin 20W tusinamintrilli käsiin. Upotin koko kuvaputken suurimpaan löytämääni vesipurkkiin. (Kokeilin sekunnin kuivalaikkausta myös ja UNOHDA! Ei mitään mahdollisuuksia noin). Eli putki toki kastuu, mutta samalla työlle saa edes kosmeettisen inhimmilliset toimintaedellytykset. Irtohiukkaset ilmaan ja muut konetyöstökohteitten sulamisvaarat sadasti paremmin haltuun. No eipä mennä ihan heti asiaan vaan odotellaan mitä jatkot tuo tullessaan. Niin eihän mulle NATO-kalunaherrat anatanut sitä mikroskooppiani suin surmin takaisin käsiin, mutta ei se toki ole mikään todellinen este, kun on mistä vääntää maailmansensaatioitaan.)
--------
Jyhkeää dataa alkaa kokoontumaan Sony 19'' PC-näyttöprojektini helminä. Ihan siitä riippumatta miten paljon miliisit ydinrahoitettuna koettaa haittata harrastustani selvittää ydinkuoleman mekanismeja. Ikäänkuin kaiken IAEA-ydinrikollisuuden kunniaksi julkaistaan maailman ensi-illassa huikaisevaa kuvaa säteilyeroosiomekanismeista, joita löytyy tässä 27 000V kiihdytysjännitteen tietokoneväripäätteestä. Huomatkaa erityisesti shokeeravat "ydinsähkön tuottona" jo 1960-luvulla muodostuneet "plutoniumläikät" keskellä kuvaa! Oikealla niinikää suuri yksittäinen säteilyeroosioläikkä, ilmeisesti ulkopuolisen mangneettihäirinnän tuotoksena. Näin tapahtuu siis YHÄ kasvavasti. Oivaltakaa miten metalliset maskilangat on useasta kohtaa säteilyueroosio jopa katkonut, erityisesti röntgenöivästä keskustastaan.
http://kuvaton.com/k/CMZ.jpg


Koko lasikuvaputki on vuorattu peltirakenteilla myös sisäsuppilolla. Huomaa miten tämä sekundäärisen beetta-, röntgensäteilyn suojapelti on suorastaan "valuttanut" iskeymäeroosionsa takia alaspäin kanavasäteilyionien ++..eroosoituneita hiukkasiaan.
http://kuvaton.com/k/CMr.jpg


Kuvaputken kaulaa suojaa kaksinkertainen grafiittikerros, kuten 1940-luvun reaktoreissa. Tässä kuvassa huomaa miten säteilyenergiat uurtavat omia etenemisreitityksiään myös siihen. Putken keskellä on elektronitykkiaukko, jonka päällä oli massiivinen "getteripelti" kiinni elektrodinastassa.
http://kuvaton.com/k/CME.jpg


Tässä kuvassa on koko näyttöputken sydän, 3-reikäinen GBR-väritykki. Sen rinnalla putkesta poistamani getterirengas, jota ei oltukaan elektroniputkityyliin "ammuttu polttaen kalvoksi". Huomatkaa miten getteristä on syöpynyt yli puolet mangnesiummetalleistaan armottomassa kanavasäteilypommituksissa.
http://kuvaton.com/k/CMK.jpg


Tramaattinen vaihe oli myös nostaa itse 25mm panssarilasitetun maskin paksun alumiinikalvon kanavasäteilyltä suojaama alumiinifolion säteilyeroosoitunut pinta läpivalaisuun. Tätä paksua alumiinikalvoa on epätoivoisesti alettu käyttämään kanavasäteilyeroosiota vastaan. Mutta kuten kuvat osoittaa, elektroniputkista tuttu "saniaiskuviot" ovat haperruttaneet kauttaaltaan koko maskin. Ensin kuva putken sisältä:
http://kuvaton.com/k/CMN.jpg


Jotta tulisi selkeästi dokumentoitua, miten konkreettisesti säteilypolttama on "lävistänyt fosvoria suojaavan metallipinnan", niin samainen ulkoa, eli sieltäpuolelta käyttäjät tätä röntgen-, kanavasäteily-, beettasäteilytykin tappavat säteilyt silmilleen saa. Nähkää nyt ensimmäisen kerran maailmassa, ohi NSA-TABU:jen millaisin säteilykuvioin meitä pommitetaan:
http://kuvaton.com/k/Cdy.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

*Vai ei Helsingin, Tampereen ja Turun tusinamiliisit tajua mitä merkitsee tulla säteilytetyksi ihmiskuntana pelkiksi tuhkiksi? Ehkä teidän sitten pitää hakea selvitystä tyhmyyteenne ihan Tanskasta. Sielä kun kansa tajusi "ei LAINKAAN hyvä YDIN-tuhkaamana!" Ja lähti mellakoiden kaduilleen mätkimään poliiseilleen päähän, ettei halua kuuullakkaan ydinmassamurhaajakoneista Tanskassa.

Nytkin taas Suomi silkkaa supertyhmyyttään on kantamassa miljardin toisensa perään AINOANA tyhmänä Pohjoismaista EU:n persläpeen. Ehkä tästä näemmekin sen miksei maamme edes ansaitse olemassaoloa muiden valovuosia sivistyneempien Pohjoismaisten valtioiden rinnalla. Ehkä tosiaan olisikin aika karata meidän 2/3 osaa ydinvastaisesta maamme enemmistöstä Häslingin seinätyhmiä ydintusinamilitäärejämme mätkimään tajuamaan, ettemme halkuakkaan tulla Euroopan ydinsaastakaatopaikaksi, vaikka sillä POLIISIT verirahoijaan politikkojen lailla rikollisina ydinalalleen tienaa.

Y-steriliiys tullut tappaakseen!

L.S. 08.05.2010:"Lapsettomuus yleistyy hurjaa vauhtia. Graviditas- klinikan lapsettomuuslääkäri Eero Varila arvioi, että jopa joka neljäs pareista kärsii lapsettomuusongelmista, (25%). Vielä kymmenen vuotta sitten arvio oli joka kuudes (16,7%). Kaksi Rauman seudulla asuvaa naista kertoo, miltä tyhjä syli tuntuu: "Se on kuin kuolema kerran kuussa. Välillä olen ajatellut, että olisi helpompaa kuolla, kun raskaustesti näyttää hoitojen jälkeen negatiivista, Anne kuvailee."" Luvut ovat musertaviaa tajuta. Ihmiskunta on tässä ja nyt siirtymässä ydinvoimallaan tilanteeseen, jossa globaali taustasäteilyn päästökasvut ujuttaa miljardien ihmisten maailmamme sukupuuttoon steriloivaan tilaan, josta ei enää ole toivoakaan sukumme jatkaa.

Varmaan huomasit, että meikä aikasten "äreesti" reagoi tuohon tietoon, että ihmiskunnan steriliys kasvaa joka vuosi +1%. Niin siis jos nyt oletetaan yksinkertaistaen, että ihmisen jatkoikä luokkaa 100v ja joka tuleva vuosi steriliys kasvaa +1% niin tuohan tarkoittaisi faktaksi muutettuna sitä, että KAIKKI NYKYÄÄN SYNTYVÄT lapsesta asti taustasäteilykasvatetut ikäluokat on karkeasti laskien 100% STERILEJÄ nykyisten 450kpl siviiliydinreaktoripäästöjen voimin! Eli vielä yksinkertaistetumpana, jo NYT elävä sukupolvi on menehtymään tuomittu maailman viimeisin ihmissukupolvi IKINÄ! Musta niin käsittämätön faktatietio, että taidanpa kipaista oksentamassa. Kun tajuaa, että tämä kaikki eikun vaan pahenee jatkoon. Koskee toki MYÖS kaikkia ympärillämme olevia eläimpopulaatioita, kaloja, kasveja! Ja ennenkaikkea tämä merkitsee myös sitä, että nykyinen ydinrikollishallinto tekee kaiken tämän tieten ja t a r k o i n tahtoen! Sitten tulee kanssa mieleen, eläinsukupolvet on luokkaa 10v ja ruokakasvisukupolvet alle, niin mistä nykäistään ruuuat ja muut steriilisiemenin? Eikun hei tämä ydinhomma on JO mennyt niin yli siedon äyräitten, ettei minkäänlaista rajaa! Siksi siis poliisit ei näistä haluaisi sanaakaan kansalle päästää!

Muistutukseksi siitä miten alati kasvavat ydinvoimaloitten beettasoihtuernergiavirrat tuhoavat konkreettisesti maailmaa ympäriltään. Joku 100km ns. turvaraja on siis nykysäteilytasoilla tunkkainen menneisyyden harha. Säteilyn energian kylvyt vaeltaa l a i m i s t u m a t t a matkallaan jopa tuhansia km ei ole minkäänlaatuista estettä! Juuri tällainen kuva pystyy tämänkin järkyttävän faktan todentamaan. Edes valtaisat suojatut TV-lähettimet eivät ole ydinsaastalta turvassa:
http://kuvaton.com/k/UZL.jpg¨

Olli makikoho kirjoittaa

Magnetroni, elektroniputkieroosioita.

Salatuimpia kuvia säteilyvaaran maailmoistamme!
Joiden takia ydinhallintovirannomaisemme sumeilematta kaukotuhosi ja varasti satojen arvoisia laitteistojani! Mutta tässä sensaatiodokumentteja vaan SILTI ON!
___________________________________________

Aiheeseen liittyvää materiaalia. Pari analyyttistä kuvaa ennen kuin magnetronin sahasin auki:
http://kuvaton.com/k/zsY.jpg

http://kuvaton.com/k/zsy.jpg


ja tältä laite näyttää poikki sahattuna kuparisisuksineen.
http://kuvaton.com/k/zsl.jpg


Pari hienomekanista ydinkuvaa kestomagneettiparin sisältämistä anodiresonaattorin täyskuparilamelleista ja iskostuneesta kilowattiluokan säteilyeroosiomustumistaan.
http://kuvaton.com/k/zsA.jpg

http://kuvaton.com/k/zsj.jpg


Säteilysinertävästi hehkuva "kohtalokkain" kylmäkatodi!
http://kuvaton.com/k/zsB.jpg


Poraudumme lähikuvissa kylmäkatodin säteilyeroosiomaailmaan tarmolla. Huomaa jo alusta, miten kohtion juureen on säteilyerosoitunut mm. sinitähtikuvio.
http://kuvaton.com/k/zs8.jpg

Pari kuvaa siitä miten beetta-, röntgen-, mikroaalto- yms. säteilytuhoutumat pahimmillaan höyrystää metalliatomien kanavasäteilyn infernossa katodin kuin karppuisaksi helvetin esikartannoksi. Todellisia shokkikuvia, miten esim. kupari,(sinistymät ja kupariruskeataskut), höyrystyy metallien pinnoille sekaviksi kuonakasoiksi.
http://kuvaton.com/k/zsT.jpg
http://kuvaton.com/k/zsI.jpg

Kauhistu, järein vieteriteräs sulaa kuin jää plasmakaasuikseen kuin tyhjää vaan SÄTEILYEROOSIOIDEN tykityksissä.
http://kuvaton.com/k/zsG.jpg

Katodin teräsmetallireunaan palanutta kuparikarstaa. Laadukkaita ionipommituskraaterointeja katodieristereunasta.
http://kuvaton.com/k/zsS.jpg
http://kuvaton.com/k/zsJ.jpg

Kylmäkatodi ja huomaa erityisesti vieterin eroosion lasku hatun suojaanpäin. Kaksi täsmäkuvaa katodihatusta.
http://kuvaton.com/k/zsH.jpg
http://kuvaton.com/k/zsi.jpg
http://kuvaton.com/k/zsg.jpg

4 Shokkikuvaa säteilyeroosiokuonista jonka kierrätysmetallien läpi perheen vetesi ydinalaterveisinä virtaa!
http://kuvaton.com/k/zs3.jpg
http://kuvaton.com/k/zs0.jpg
http://kuvaton.com/k/zst.jpg
http://kuvaton.com/k/zsC.jpg
---------------

Sent: Friday, May 21, 2010 3:12 AM Subject: Kylmäkatodi.(Mikroaaltouunissa.)

> Ahaa, kylmäkatodin kaasu saa ionisoitua! Sen ionit lentävät sitten
> katodiin ja näin auttavat elektroniemissiossa. Netistä löytyi vain, että
> siellä on jotkut terävät kärjet, jossa tapahtuu alkuionisaatio, mistä prosessi lähtee käyntiin.

*Tärkeä huomio! Eli juuri s i k s i kuvaamani magnetronin katodi on osin kyhätty kidekuutiorakenteista, jotta saataisiin kärkikoronaa liikkeelle helpommin purkautumaan magnetronipuitken kaasuionisaatioksi.

Wikipediassakin (englanninkielinen) mainittiin
> vain, että joissain on ollut myös beetasäteilijää aloittajana.
> (Mainittiin kerran lyhyesti; kun taas muut kylmäkatodityypit toistettiin 2-3 kertaa laveasti selitellen.)

*Beetasäteilijää noin vaan miljoonien kierrätyskuparivesijohtoihin tonneittain. Ei toden totta ihme miksi aihe on totaalinen tabu!

> No, löysin myös Googlen tekoälyä varten skannatun kirjan menneiltä
> vuosikymmeniltä. Siellä sitten todettiin, että yleistähän se on laittaa
> kylmäkatodiin säteilijää! Alphaa, röntgeniä, gammaa... muut säteilylajit
> olikin mainittu, paitsi wikipedian pakkoraossa myöntämä beta! Tahallaan
> siis on tieto jätetty mahdollisimman vajaaksi, kuten aiemminkin on tullut huomattua.
>
> Radium-226 on ollut se yleisin aine niin kylmäkatodeissa kuin
> valaisumaaleissakin. 50-luvulla tungettu vähän joka paikkaan. Veikkaan,
> että nykymagnetronit on toteutettu jollain noilla vaihtoehtoisilla
> metodeilla, vaikka säteilevä katodi on tietenkin muilta
> ominaisuuksiltaan houkuttelevan ylivertainen. Onhan ne niin tarkkaan
> kartoitettu nykyään senkin takia, että porho voi saada omaan haarukkaan aktiiviaineita.

*On se toki selvää, ettei ydinturvapoliisistot yms. sallisi kierrätysradiumeja itselleen, toki kaikille muille sitäkin enemmän! Olen kuullut, että säteilytuhojen räjähtäessä käsiin 60-70-luvuilla on kylmäkatodilaitteisiin alettu laittaa mm. radioaktiivisia haihtuvia kaasuja. Näin laitteen sisuksen säteilyn puoliintumisarvot lyhenemään vuosimiljoonistaan hiukan ja mikä maukkainta saadaan rikkinäisen laitteen säteilyt KAIKKI esteittä romuttamoistaan kiertämään ympäristöömme hallitsemattomina laajasti leviävinä kaasuina. Eikös kätevää päättäjiltämme? Huomasit varmaan, miten kuvissani vilahteli kylmäkatodin seoksesta sekä kuparisulfaatin-, koboltin sinistä, että myös höyrystynyttä ionisoitunutta kuparinruskeametalloitumaa myös.

> Minulla kyllä on romuvarastoissani jo valmiina magnetroni, että eikun mittaamaan!

*Tuo tieto ON mulle TÄRKEÄ! Että osaa edes osin asennoitua siihen mitä nimenomaan NYKYAIKAISESSA magnetronissa tuppaavat käyttämään. Kas kun radium 226 testipöydällään EI oikein iske! Ongelmaa lisää vielä se, että mikroaaltouuni tuli vasta 70-luvulla kunnolla markkinoille ja siksi aiheesta ei saa mistään sensuroimatonta vanhempaa kirjatietoa. Oli erittäin tärkeää, että sain faktaa myös vapaammista ulkomaalaistiedostoista maailmalta. Odotan lisäksi jännittyneenä Rad mittaustuloksiasi.

> Hienoja, suorastaan alienmaisia kuvia! Lasi ei näytä lasilta ollenkaan!

*No sitähän minäkin! Erityisen mielenkiintoista kerroskuvantamista esittää mahdollisuudet valotta alta ja päältä ja eri painoarvoisa myös ristiin. Saa päräyttäviä ja vinkeitä kuvasetlerssejä toden totta ällistyttäviä erikoisanalyysejä. Ja kuten olemme tottuneet. Maailman ensi-iltamateriaaleja, kuinkas muutenkaan aiheesta, jota kukaan muu ei ole kyennyt vuosisataan missään maailmalla ottamaan!

> Hyvään laatuun kamera pystyy, vaikka halpaa hintaa selittää nämä, ettei
> suurennos varmaan ole oikeasti neljääsataa, vaan samaa luokkaa kuin
> Vellemannissa. Ei mitään standardilähtötasoa ehkä ole, mistä
> suurennoksen kertautuisen pitäisi alkaa. Voi jopa olla, että 400x
> saavutetaan kun laitetaan digitaalizoomia lisäksi, eli suurennetaan kuvaa, mutta se on aina huono!

*Jotain tuon tapaista kelailin myös. Veikkaan, toi myyty halvempi 200-kertaa suurentava sitten jäänee tosiaan 100 kertasuurentavaksi. Ilmeisesti miten kunnon suurennoksessa valo prismoittuu eri värien suttuisiksi sateenkaaritaitoksiksi on osasyy siihen miksei 200-suurennosta rajumpaan "oikeasti" mennä. Tarkoitan, ei kai se paksumpi linssikuperuuslisä niin maltaita sinällään maksaisi?

> Vaikka on se 2 Mb, niin ei kuvan pikselimäärä autuaaksi tee, optiikka merkitsee enemmän.
------------

Tiukkapipofoorumille kyytiä

*21.05-10. Aikasten paha. Kirjoitin johonkin hemmetin armeijan ylläpitämään "Survivalistifoorumiin". No joku ammuksia, kaasunaamareita ja pyssyjä pullollaan oleva sotafanatikkofoorumi joka tapauksessa. Koko foorumi oli miinoitettu tarkoin suojaan ulkopuolisilta niin, etten mm. saanut sinne ainoaakaan kuvaton kuvaani. Vaan aina tuli joku hemmetin "Url 5 kuvan antokielto". No olen lukuisat kerrat aiemmin turhautuneena epäonnistunut lähettäessäni tuollalailla suojattuun foorumeihin kuviani, vaan nyt ONNISTUIN! Eli pätkin jok ikisen osoitteen koodeksin näin: "h t t p / / k u v a t o n . c o m / k / z r t k . j p e g " No sensurointii noin hupaisin tuloksin petti! Pian sain kuvia läpi kokonaisen liudan ja pistin menemään samantein koko magnetronijuttuni kuvagallerioineen päivineen! No seurailin tovin ja nyt sitten moderaattori, joka muuten yllätys, yllätys sotahulluna tituleeraa itseään mm. konekivääriluodin kuvillaan kommentoi näin:
--------------

sportster2 Moderaattori Liittynyt: 28 Lok 2009
Viestejä: 600 : Items
Lähetetty: Per Tou 21, 2010 1:15 pm Viestin aihe:
-------------------------------------------------- ------------------------------
Lukitsin tämän ketjun väliaikaisesti jahka selviää mistä on kyse.
_________________ 7.62x39=297.18
-----------
*Nauroin kippurassa! Olivat huomanneet, miten olin kyennyt murtamaan heidän asentamansa kuva-ansat tavalla, joka pani armeijankin nettipoliisiosastot ällistelemään. Eikä muuten pelkästään siksi! Vaan koska väkisin esiin runnomani aihe niinmuodoin mursi yli 60v sotasalaisuus ja säteilyomertat ni

Olli makikoho kirjoittaa

SENSAATIO 2, 3-TV kuvaputkieroosiota.

Tässä alkaa olemaan ihan täpinöissään jo! Oikeasti katso nyt näitä huikaisevan kertovia kuvia Sony 19 tuuman TV kuvaputken kaulasta. Et arvaa kuinka ihmeissäni näistä löydöksistäni oikeasti olin. Seurailin 3-väritykin
2mm paksun laatulasin läpi ampumiaan säteilyeroosiokuvia. Ja mitä löysin! Ihmettelin miksi i h m e e s s ä kaulan puolivälissä tapasin outoja, ympyröityjä matalia syöpymälammikon rengaskuvioita? Ensin peruskuva miten
elektronitykki on suhteutettuna putken suojaamattomassa lasiosassa ja vasta tykin suusta alkaa vasemmalla näkyvä grafiittipinnoitussuoja:
http://kuvaton.com/k/sIE.jpg


No näin homma meni jatkossa mikroskooppikuvin:
A/ Heti elektronitykin juuren lasista löysin, niin kuka yllättyi vain pieniä tiheitä elektronien lävistysreikiä.
http://kuvaton.com/k/sI6.jpg


B/ Kuvaa ihmettelin melkoisesti. Sitten muistin, rajusti kiihdytetyt elektronit sinkotaan puolivälissään tykissä näkemäämme spiraalikierteilleen! Kuviossa nopeampi elektroni kuljettaa lisää energiaa ja monttu on edellistä
selkeästi rajumpaa työstöpyörintää. Tässä tekee osansa lisätyönä tuttavamme röntgensäteilyt.
http://kuvaton.com/k/sIK.jpg


C/Suuosassa elektronitykki sinkoo näkyviin pahimmat ++..ionisoidut raskasmetalliset-, uraaniplasma kanavasäteilyt.
http://kuvaton.com/k/sIN.jpg


Huimaa, huimaa kolme teorian mukaista ennustettavissa olevaa säteilyeroosiotyypin demoa! Saimme taas kohahduttavaa lisänäyttöä säteilyeroosioiden perusmekanismeista. Maailman salatuinta IAEA tietoa, toki. Mutta murrettavissa, kun osaa ja tietää mitä on tekemässä. Tutkimuksen eufotiatilaa tuntuu piisaavan. Nyt kykenen jo s u o r a a n jopa
määrittelemään mikä sätyeilyeroosion lajeista minkäkin säteilyeroosiokuvioinnin on tuottanut.
--------------

Kapillaari avainasemassa?

Noissa sanikkaiskuvioissa oli yksi keskeinen ratkaisematon ongelmanasettelu. Pyöreässä elektroniputkipreparaatissa onnistuu kuvantaminen kyllä ulkoa, mutta mikroskoopin sovittaminen kaarevaan sisäosaan hyvin on enemmän kuin haasteellista. Olin koettanut selvittää jo jonkin aikaa sitä konkreettista mekanismia mistä sanikkaisen vaatimat metallikanavasäteilyn ionit iskivät lasin SISÄÄN. Olen kyllä kuvannut miten rajuin räjähdysmäisin kraatterein kanavasäteilyt, röntgenöinnit ja beetaelektronit iskevät lasikantensa alta ulostulokraatterin, mutta entä sisääniskeymät? Jostain syystä en ollut nähnyt selkeitä "tuosta sisään" kraattereita? Outoa, perin outoa, tai sitten en ole päässyt siltaosin selvyyteen mitä pitäisi etsiä. Ei muuta kuin likimain mahdottomia elektroniputken väärään suuntaansa kaarevia paloja tutkimaan mikroskoopilla, mutta hemmetin vaikeaa kohdistettavaa, koska kuva jää AINA liian kauas ahtaan mikroskoopin suusta.

Tässä nyt kuitenkin pari parasta kuvaani. Onnistuu se vaivoin erittäin kapeasta preparaatista. Vastavaloon saadun saakin kohtalaisen tarkan otannan. Katso kuvaa tarkemmin ja huomaa erityisesti miten kuulun EL 34M sanikkaiskuvan alta EI löydy selkeää kaivattua kraatteri-iskemää sitten kirveelläkään! Ihan oudon tuntuista kaikkineen. Sitten kuva alkoi elää ja konkretisoitua. Lähtökohdaksi on asetelmassa otettava nuo laajat ehyet metallinastan miten sanoisin kokomustat keskellä edessämme olevat hiertymäjäljet. On tajuttava, että ++..ionisoitunut rautaplasma käyttäytyy pitkälti kuin synkin happoneste. Niin tosiaan kuin neste. Ensin kaasu "nesteytyy" lasin ja hiertäjämetallin ahtaan kapillaariväliin painepuserrukseen nesteytyen. Polttaa siihen kattavan mustana näyttäytyvän jäljen ikään kuin sula rauta jäähän. Putken sisäkuvaa:
http://kuvaton.com/k/s2M.jpg

http://kuvaton.com/k/s2t.jpg


http://kuvaton.com/k/s2F.jpg


Kuva, joka on otettu ulkoa, mutta korostaa yhtä kaikki, ettei kuvion keskustasta tosiaan löydy kraatterikeskittymää:
http://kuvaton.com/k/s24.jpg


"Happoneste keskittymästään" sitten aineskertymä hakeutuu kohden rautanastasähkökenttien kärkiefektin suurempaa jännitekohtaa. Sieltä neste alkaa kuin "elektrolyyttisesti" porautumaan erittäin ohuena kanavointina kohtisuoraan läpi lasin. Pian reiän isontuessa kärkiefekti kadottaa voimaansa ja kanavasäteilyionit hajautuvat viuhkamaisena sanikkaiskuviointeina laajasti. Lasista syöpyy ensisijaisesti ei piioksidi, vaan heikommin kestävät alkalioksidiosat. Näitä helpommin irtoavia miinuselektroneja ++..ionisoituneet kanavasäteilykaasuplasmat etsiessään hajautuvat laajalle fraktaalinsa kuvion. Elektroniputken kuoren sisäpinasta katoaa elektroneja kanavasäteilyvirtaan koko alaltaan. Toisaalta putkessa myös ulkopinnan elektroneja tuhoaa elektronilaitteen tuottama mikroilmastonsa säteilyeroosoima happiradikalisaatiokaasut. Siksi sanikkaiskuviot keskittyvät väliin jäävään elektronikylläisimpään natriumlasien syövyttämisiin. Korostan, malli on toistaiseksi ainoa mekanismi lasiin tunkeutumiseen jonka olen löytynyt. Voi olla, että lävistyksen ilmiö keskittyy yleisemminkin paikkaan jossa on jonkinlainen lasia heikentävä kapilaarinen kasautumiskeskus, metallihitunen tai raerajarikkoutuman alku, mutta pää jatkotutkimuksiin on iloisesti saatu auki.
------------

PS.Jotain paksempaa leijailee ilmassa tänään 2010.05.31. Sain heti aamutuimaan sekä yksityishenkilöiltä, että foorumeilta. esim Keskisuomalainen foorumeilta huolestuneempaa kansalaisviestiään siitä, miten SUPO oli s y s t e m a a t t i s e s t i alkanut hetikohta näitten viimeisimpien mm. EL 34M elektroniputken säteilyeroosiokuvatiedostojen perään häiritsemään tutkimaan tulleita henkilöitä. Esimerkin rajuudesta kertoo jo se miten juttujani imuroimaan tulleitten keskustietokoneita on alettu mystisesti "kaukokaataa". Keroilivat olleen kovin on samanlaista toimintaa myös heillä, kun mitä omalta kokemukseltani aiemmin kertailin. Mielenkliintoista ja mielenkiintoisemmaksi näyttää homma yhä vaan menevän ydinsalaisuuksien peittely-yrityksissään.
-----------

EL 34 s i s ä pinnan kuvia!

On tämä k e r t a k a i k k i a a n JÄNNÄÄ! No nyt pääsin viimein tutkimaan tätä EL34 putken tarkoin aiemmin varjeltua sisäpintaa. Kun opin tekemään riittävän suorapintaista ja lähestyttäviä preparaattisoiroja lasista. Huisaa, siis mitä tästä sanoisi. Lasin pinta suorastaan häikäisi kraaterittomuudellaan kiiltävyydellään ja aiheita kuvata oli harvassa kun Kalaharin hiekkadyyneillä! Ero oli vallan valtava vertailussa ulkopinnnoilta havaittuihin loputtomiin kraateripoistojonoihin, mutta. . .!
http://kuvaton.com/k/sn7.jpg

http://kuvaton.com/k/snR.jpg


http://kuvaton.com/k/sDa.jpg


Ensimmäiset piensanikkaisjuurakot.
http://kuvaton.com/k/sDY.jpg


Lisää vähäilmeistä metalliraapaisujälkiä kanavasäteilyn metalli-ioneista juuriin.
http://kuvaton.com/k/sDy.jpg


Sitten ne mitä löytyi olivat sanoinkuvaamattoman outoja ja mielikuvituksellisiakin. No joo suurin osa oli suorastaan ankstista tasamaata satunnaisine raapaisupintoineen. Mutta sitten löytyi jo pieni mielenkiintoinen "sininen" nymffi.
http://kuvaton.com/k/sDl.jpg


http://kuvaton.com/k/sDA.jpg


Seuraavaksi kiehtova "sanikkaistaimi" selkeine puhkaisunsa syntykraaterireikineen!
http://kuvaton.com/k/sDO.jpg


http://kuvaton.com/k/sDj.jpg


Viimein minusta suorastaan mykistävä, kohahduttava. Erityisesti häkellyttävä miten tuollaisen säteilyeroosio kykenee tekemään. Tarkoitan vähän samanlaista matalareunaista pyöreäpiirteistä, joita TV-kuvaputken pinnasta löysin. Juu lasin läpi tunkenneet elektronit siinä on pyörineet muutamaa massiivista kanavasäteilykraateria piirittäen. Olkaatten hyvä kaksi ammuttua klassista "tohvelieläinsyöpymäkraateria"!
http://kuvaton.com/k/sD8.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

Ruiskujumbon tuho osa ll.

Eilen 7.6.2010 lähetin viestin miten Suomessa 2-viikkoa boori, barium, alumiiniruiskutuksissaan ollut NATO:n erikoisjumbojetti nilkutti Olkiluodon yli poispäin länteen korjattavaksi. Mm. sen oudoista suurista meluista yms. tavoistaan kallistellen tyhjentää myrkkyruiskutustankkinsa ensin oikea ja sitten vasen TVO:n päälle oivalsin mistä on kyse. Oli tapahtunut NATO ruiskukalustoissa jotain poikkeuksellisen pahoja. Lennosto oli tuhonnut koneensa moottorit jatkuvissa lennoissaan Olkiluodon säteilyeroosion tuhoamissa ilmanaloissa alta aikayksikön. Kone lensi jatkoista päätellen USA:han asti täysremontointiin. Seuraavana päivänä sitten MTV 3 Texti-TV:

"USA Loukkasi Suomen ilmatilaa. Yhdysvaltalaisen koneen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa Ahvenanmaan alueella,(Olkiluodon viereltä). Epäilty loukkaus tapahtui tänään aamupäivällä klo 11. Puolustusministeriön viestintäjohtajan Jyrki Iivosen mukaan sotilas- tai valtion kone. Tapahtuman arvellaan aiheutuneen reittiohjeista, joita kone on saanut ilmailuvirnanomaisilta. Rajavartiolaitos on aloittanut tapahtuman tutkinnan." USA oli heti jo seuraavana päivän hädässään pyytänyt koneensa hakemaan ilmanäytteitä TVO:n ydinvoimaloiden syytämistä huippuvaaralliseksi osoittautuneista säteilyeroosioplasmoista miksi koneensa oli vaurioitunut. Tästä oli kyse. Onneksi otin tilanteesta koko ajan kuvia. Ensin näytettä eilen poikkeuksellisen meluisana Olkiluodon yli klo 14:15 kiemurrelleesta myrkkylastitankkinsa sinne tyhjentäneestä tuhoutuneesta NATO jumbojetistä.
http://kuvaton.com/k/oQP.jpg


Seuraavana päivänä tilanteen koko karmeus alkoi selkiytyä. Koska raskas myrkytyskalusto oli poistunut, komennettiin Tampereen pienemmät vara-Hornetit apuun. Kuvitelkaa edes y h t ä ainoaa päivää ei Olkiluodon päälle kasautuvat hälyttävän korkeat ionisaatiokasvun pilvet voinut odottaa. NASA oli yli yön mitannut hurjistuneena kohoavia punaisia ylitysionisaatiohälytyksiään. Mikä kuvaavinta TVO:lla VAIN toinen voimala on edes käynnissä. Illalla 07.06 katselin miten koko seutukunnan taivas alkoi jo uhkaavasti pinkkipunastua. Eikä havaintoni ollut lainkaan väärä. ESA oli antanut jo aamusta Tampereen lennostolle hätähälytyksen. Säteilyionisaatio oli kasvanut vaarallisen korkeaksi. Koneet eivät joutaneet odottaa edes normaaliin tapaansa ilman tyyntymisiä, ei edes pilvien häviämisiä. Alueelle oli kerta kaikkiaan pakko saada neutronisieppausruiskutuksia, tai tuli kauheita. Koska raskas ruiskutuksen kalusto oli tohjona palvelevia kevyitä lentokoneita lensi kaksittain aamusta iltaan tuuliseen taivaankanteen ristiin rastiin. Ja tällaista dokumentaatiota sain. Huomaa miten ruiskutusvanasta irtoilee valtavia kanttarellimaisia pölyhuiskuja tuulen repimänä sinne tänne:
http://kuvaton.com/k/oQr.jpg

http://kuvaton.com/k/oQq.jpg

-------------

Loppuiltaa . . III

Miksi sitten nimenomaan Ruotsin ja Suomen kiehutusvesireaktorit ovat näin erityisen tuhoisia beetasoihtuionisaatioita syytäviä kuoleman loukkuja? Ruotsin ydinvoimalat ovat jo vuosikaudet olleet jopa 60 % alitehoajoissaan, koska niiden vaarallisuuteen puututtiin JO IAEA toimesta vuosia sitten. Lisäksi yhä IAEA tekee siellä täystuhonsa tarkastuksia. On luonnollista, että myös niiden Olkiluodon sisarlaitoksien yliaggressiiviset neutronivuopäästöt, muut beetasoihtuamisten ja ilmaionisaatiovuotojen jatkuvasti jyrkästi kasvavat tritiumien, deuteriumien vuodot saavat kasvavaa huolestumista osakseen. Ei pelkästään koska kyseiset voimalat ovat tuhonneet jo mm. koko Selkämeren. Virkistetään muistia vielä miten tämän logaritmisen vuotokasvunsa tuhon kirjoitti ydinala maamme salatuimmassa Turun yliopiston SYKEsarja B7 tulosteessaan:
http://kuvaton.com/k/oly.png


Kornia kuvaliitettä miltä TVO:n päällä oleva taivas näytti 08.06.2010 illalla klo 23. Kaikki kuvassani näkemäsi pilvet on 6h viimeisen myrkytyksen päättymisestä yhä liikkumatonta keinotekoista kuolonhuurua lentokoneista! Koko päivän putkeen Tampereen lennosto oli myrkytellyt surutta pitkin Eurajoen seutukuntia sellaisella kiihkolla, jota en ole k o s k a a n ennen edes täällä nähnyt. Jotain todella, todella pahaa on kiihtyvästi tapahtumassa kun jopa USA:n lennoston sotakoneitten oli pakko tulla mittaamaan Olkilutoseuduille miksi TVO:n päällä oleva taivas uhkaa vääjäämättä kasvaa ylikriittiseen säteilyn kertymän fissiopalamistensa ryydittämään massaan! Tätä on enää vaikea edes luonnehtia. Mllainen moraalittomuutensa huipun ihminen voi olla tällaisen tuhonristin pinkkitaivaan alaisuudessa tuppisuuna? Mikseivät ydinalastamme vastaavat valtiorikolisemme tee sitä mitä Ruotsissa. Vaadi TVO:lta edes minimiä, tehonsa rajuja alassajoja? Yhdestä kuitenkin olen tällaisen kauhukuvan edessä varma. Tämä ei ENÄÄ pysähdy tähän, vaan jotakin alkaa tapahtua puoleen tai toiseen tai maa nimeltä Suomi katoaa lähivuosina tieten ydinvoimin tekemän rikostaivaan alta. Jos USA:n ilmaloukkauksien kaltaiset jotain kertoo menee kohta mukana massoittain myös muuta maailmaa.
http://kuvaton.com/k/ol7.jpg

Olli makikoho kirjoittaa

Mystinen lentoruiskutuskatkos.

Uutisvuoto toinen toisensa perään seuraa nyt kiihkeänä vuona ydinvoimaloitten ympäristötapahtumia. Olkiluodossa 2010 viikkona 24 TVO sai kaikkien aikojen pisimmän revisionsa loppuun ja reaktoreihinsa 2* 25MW laittoman korkealle kivunneine plutoniumpolttolisillään tehonnoston. Koko revision ajan olivat raskaat lennoston boori, barium, alumiiniliuosruiskutukset silpunneet niin Olkiluodon kuin Loviisan taivaankansiin verivanojaan. Kuten jo netteihin vuotaneista hälyttävästi kohonneista taustasäteilyn sateen alas myrkkyinä tuomista 0,11 nousu 0,19 ySv kasvuräjähdyksistä huomaamme kaikki ei mennyt ydinherroilla todellakaan putkeen! Enkä tarkoita pelkästään sitä, että ylenmääräisistä boorin liikaruiskutuksista taustasäteilymme mitattiin liki kaksinkertaistuvan, vaan ennen kaikkea miten SUPO:n kauhuksi vuoti julki! Viikolla ilmoitettiin mm. vuoden kestävästä maamme ydinpoliisioffensiivistaan, jolla estetään mm. kansankokouksissa poliisiväkivaltakoneiston erikoistehosteiskuilla ihmisiä puhumasta jatkon kansankokouksissa ydinkriittisistä asioista julkisesti. Suorastaan hupaisaa asiassa on taas se, että yli vuoden intensiiviset ydinvoimaloitten päällä ilmavoimien ja NATO-erikoiskonein suoritettujen ruiskutusten tutkinta siirrettiin Loviisan "yliläikynnöistään" ns. "poliisitutkintaan". Mitenkä suomalaisten poliisien oletetaan tutkivan omiaan IAEA:n kokoamia kansainvälisiä NATO myrkytyslennoston joukkoja? Antamalla ehkä nenänakkeja ja kahvituksin neuvovan, pojat pikkaisen enemmän salausta ruiskutuslentojen tonnistoihinne ja kansanmassasäteilytyksiinne, pliiiS? Yksi välitön vaikutus kaikella toki oli. Viikko 24 piirtyy muistikuvaan harvinaisuutena, jolloin vuoden tauoton ydinvoimaloitten massiivinen kansan boori, barium, alumiiniruiskutusten lentoylläkkö on ollut ongelmakatastrofeistaan pysäyksissä jo uskomattoman vajaan viikon! Tällaista tilannetta jolloin katastrofaalisen korkeat neutronivuokertymien ja beettasoihtuamisten pilvet saavat lennoston mätkimättä leijailla ydinvoimaloista odottaviin kaupunkeihimme Helsinkiin, Tampereelle yms. en ole vuoteen nähnyt!

PS.Huomaa miten kaukana annettu ydinvoiman lehdistöönsä kiilotettu kilpikuva ja totuus toisistaan on. Kävin aamulla 17.06.2010 katsomassa tilannetta Olkiluodon päältä. Jatkuva tauoton lentokoneinferno täytti tajunnan jo rappusilta. Syheröiset lentokoneruiskutusarmadojen tuotokset iskivät tajuntaan. Näppäsin kameraotannalla pilviverhorhon takaa miten jo pienikin pilvirakonen esitti verrekseltään kolmen vanan tanssin siksakkiaan. NASA, ESA sateliittien punapillipiiparointi oli ajattanut Tampereen lennoston mäiskimään säteilymyrkkyruiskutuksiaan vasten entistä tarmokkaammpien TVO:n säteilysyyttöisten plutoniumpolttoyksiköiksi muuttuvien laitosten säteilyinfernoa. Kaikki siis "ns.kunnossa"! Passaa TV-uutisoinnissa kertoilla miten "poliisi tutkii säteilykasvuja".. . .!
http://kuvaton.com/k/o6X.jpg

--------------

Merimetsoista

Mielenkintoinen uutinen Turun Sanomissa 12.06.2010 "Autioituneet merimetsokoloniat ihmetyttävät tutkijoita. Kuluva vuosi on paljastanut ennätysmäärän mystisesti tyhjentyneitä merimetsokolonioita Suomen aluevesillä. Suomen ympäristökeskuksen (Syke) arvion mukaan kolonioita on autioitunut kymmenen Saaristomerellä ja Suomenlahdella. Suurempi määrä kuin koskaan aiemmin merimetsojen 15v historiassa. Suurin 300 pesää läytyi Saaristomereltä, kertoo tutkija Pekka Rusanen Syke. Syytä ei tunneta". Autioituvat sadat merimetsopesät ovat, kuka edes yllättyi yhtäkkiä Saaristomeren ja Selkämeren arkea. Olen kovasti miettinyt millä keinoilla TVO sai kuulemani mukaan "ns. puhdistettua" kaspian runkopolyypit, valekirjosimpukat, vaeltajasimpukat ja maneetti-invaasionsa. Koska sen enempää Loviisa, kuin Venäjäkään kovalla kloorimyrkyillään EI onnisunut! Eli TVO kyllä käytti peitetarinanaan massiivista kloorimyrkytystä, mutta v a r m a s t i lisätehosteena jotain muuta myös! Mikä siis voisi olla kultaa estoitta syövää klooritappajaa pahempi? Tritium de fakto tuli mieleeni hetimmiten. Mutta aineen pitänee olla jotain tätäkin myrkyllisempää terävämmin täteilytuottavaa ja tritiumin 12,3v T½ aikaa lyhyemmän rajummin säteilevää elimistöön bioaktiivisemmin porautuvaa supermyrkkyä? Jodi I-131 puoliintumisajallaan 8,02vrk! Olen vakuutettu siitä, että TVO on syytänyt nimenomaan tuota kanavameriinsä tappaakseen tulokaslajit! . . . Ilmeisesti jatkuvat boori, barium, alumiiniruiskutukset Olkiluotoon on keskitetty menneeseen lähivuoteen prässätäkseen merestä kumpuavaa säteilyjodikaasua takaisin meriin. Siksi purkukanavassa kalastaminen yhtäkkiä kiellettiin kansalaisilat vähin äänin! Siksi Olkiluodon mm. hylkeet pakenee kaukaisiin merenlahtiin, jopa Sorkkaan asti aistiessaan kuoleman vaaran. Kaikki täsmää oksettavan hyvin. Siksi mm. USA on ollut erityisen kiinnostunut mitatakseen mm Saaristomeren päällä olevaa säteilyjen, radiojodin kerrytyksiä. Jotta uskaltautuisi ko. samantyyppiseen merimassamurhan hasardiin ydinvoimalansa eläinvaasioita vastaan. Siksi merimetsot kuolee juuri nyt suurina joukkoina. Kaikki täsmää ja TVO jos kuka NIMENOMAAN toimii juuri noin massamurhanhimoisesti! Niin juu Arandankin tutkimukset Saaristomerellä ja Selkämerellä keskeytettiin hallituksen toimin juuri tähän n.3v jaksoonsa. Kaikki täsmää käsittämättömän hyvin.
--------

Päivitys III.

Haluan aiheen arkaluontoisuudesta huolimatta tähdentää. Tämä boori, barium, alumiini säteilyruiskutusvanajuttu EI edes ole alkujaan huomaamani. Kyseessä EI ole hetkessä poistuva arkinen tiivistysvana. Vaan noita vanoja voi roikkua taivaankansissa mutta VAIN ydinvoimaloitten lähi/säteilypäästöalueillaan helpostikin luokkia 6h- puolipäivää. Aiheesta kannattaa katsoa mm. hakusanoilla. Googlen "Yotube, Chemtrails". Vallan huikeita zoomattuja videokoosteita poikaitten käyttämästä taktiikasta ja megalaitteistoista. Minusta tämän miten sanoisin "iskevin hohdokkuus" tulee näistä:

A/ Keskittyvät alati ja vain ydinvoima/la/ toimialueille!
B/ Kuka t a h a n s a näkee niitä häiritsevästi kontrolerrifriikien sensuroimatta pelkästään katsomalla taivaalleen.
C/Kaikille vaikka juttu suorastaan räjähtää esiin näyttävästi, niin tiedotus paniikkikasvussaan mykistyy kauhusta!

*Juu, eikäkun päivän edetessä entistä rajumpaa ja raskaampaa lentokalustomellakkaa. Tästä kuvastani laskee repeilleen 4 risteävää vanaa. Ja huomaa, että ruiskutetaan aiemmasta tyylistä t ä y s i n poiketen pilvitaivaalle ja tuuleen. Hätä ei näy lukevan lakia. TVO:n 50MW lisätehorevitetyt ydinvoimalat puskevat säteilyinfernoa ennenkokemattomalla määräkasvullaan pakottaen kokopäiväruiskutuksiin. Huomaa, että vanat vedetään systemaattisesti aiemmasta poiketen entistä korkeammalle pilvien PÄÄLLE!
Kahden vanan superjumbo palasi 17.06.2010.
http://kuvaton.com/k/o6C.jpg


Kun mikään kohtuus ei resurssihärskiyksissä rajaa taivaansilvonnan määristä:
http://kuvaton.com/k/o6Z.jpg

17.06.2010 kello 13:15
http://kuvaton.com/k/o6L.jpg


Lehdistö, TV vaikenee= vaiennetaan aiheesta kuin muuri. Pitää toisaalta yleisön myös olla sokeita, jos tällaiset jäävät viikosta toiseen huomaamatta!

Olli makikoho kirjoittaa

25mm vuodessa

Eilen 30.6.2010 valtiovalta antoi julkisen virallisen uhkaukaasin maamme tiedepiireille olla tutkimatta lainkaan ydinkriittisiä uusimpia materiaaleja. Myrskyn silmästä nostettiin esiin erityisesti VTT:n J. Ihonen, jolle oli materiaalejani sensaatiomaisista säteilyeroosiolöydöksistäni reaktioineen ajautunut. Tapaus hakee historiallista vertaistaan ohi synkimpienkin keskiaikojen inkvisition toimien. Koko Eurooppa on ydinvoimasitoumuksineen suistumassa tilaan, jollaista ei ole nähty. Kuvitelkaa mielissänne m i t ä materiaaleja on kyetty toimittamaan maamme ydinkriittisille piireille sellaista, että 500v toimineet maailman korkeakoulut, yliopistot, professuurit e i v ä t s a a t u t k i a !? Kun venäläisvalmisteinen ydinsukellusvene Kursk hukkui= hukutettiin reilu 10v sitten miehistöineen, kerrottiin sukellusveneen ulkokuoren olevan käsittämättömän paksua 25cm umpimetallista titaania. Satoja metrejä pitkässä laitteessa jalon erikoismetallin kertakäyttö edustaa jotain käsittämättömän suuria haaskuumääriä. USA on tehnyt yli 500 tämän tapaista ydinsukellusvenettä erikoismetallikuorin. Kaikki maan tekemät ydinsukellusveneetkin on jo alusta asti suunniteltu kertakäyttöladattaviksi. Uraania reaktorista ei poisteta koskaan, eikä myösk lisätä hengenvaarallisena operaationa, kuinkas muuten. Reaktorin annetaan palaa kymmenisen vuotta kertakäyttöisenä koko ajan, jopa satamassa ollessaan reaktoripotkuri käy.

Laitteet on nopeasti loppu, siksi USA pyysi juuri äsken mm. lupaa upottaa näitä sukellusveneitään 100kpl merien syvänteisiin. Kuvitelkaa jo tuhottavien erikoismetallien määrättömyyttä ydinteollisuuden loputtomana haaskuuna. Aivan yksinkertaisen järkyttävää. Miksi ihmeessä vanhoja ydinsukellusveneitä ei romuteta uusien raaka-aineiksi kierrättäen? Joku voisi sanoa, että sukellusveneet ovat toki sotariskikoneita. Mutta entä ns. siviilien ydinvoimalareaktorit, onhan näiden reaktoripannun 25cm rautakuorensa ympärillä 2m paksut lisäbetonisuojauksensa? Niin betonin valmistuessa siitä poistuu huokostuen valtavat määrät kaasuhiilidioksideja yms. vesiä myös. Aine on silkka v i t s i ydintorjunnan kannalta! Itse asiassa sitä voitaisiin pitää reaktorin ympärille asenneltuna betoniputkena, joka ei edes yritä estää yläpuolen ja alapuolen säteilyä. Voidaan sanoa, tuo pesusienimäinen läpi hengittävä betoninen 2m suoja on ydinreaktorin seinämistä kanavasäteilystä tihkumaan alkaneen vetisen vellin ja kanavasäteilyionikaasujen "Libero vaippa!" Itse asiassa vain estämässä ydinvoimalahenkilökuntaa näkemästä miten reaktorin peltireaktori alkaa "itkemään kuolettavaa plutoniumia" tuskin 10v käytyään!

Ai niin selitys on edessämme. Juuri se m i k s e i kuvaamiani kanavasäteilyn muodostamien puunjuurimaisten sanikkaiskuvioiden porautumista 25-35mm vuosivauhdilla läpi minkä t a h a n s a suojaseinämien saa maailmassa lainkaan tutkia! Alamme oivaltamaan yhtä sun toista mielenkiintoista: Niin USA kuin Venäjä tekevät ydinsukellusveneensä, tarkoin tietäen, että reaktorit muodostavat sanikkaiset säteilyeroosionsa. Koko aluksen 25cm paksu erikoisjalometallikuori puhkeaa käyttönsä suunnitteluikänsä aikana v ä ä j ä ä m ä t t ä ! Tonneittain näkemällä tappavaa plutoniumista/ uraanista kiintokanavasäteilymetallia porautuu yltympäriinsä kaikkialle. On täysin mahdotonta ja hengenvaarallista ruveta jälleenkäsittelemään säteilyeroosiossa vääjäämättä tuhoutuvia ydinsukellusveneitä enää! Ydinaseitten taistelukärjet ovat keveytensä puolesta tätäkin ohuemmin kapseloituja. Taistelukärkien materiaalit vaativat uudelleenpakkaamisia ja puhdistuksia jatkuvana kiertonaan luokkaa jopa vain 5 vuosittain. Siviiliydinreaktorien seinämäpaksuus, kas kummaa on ydinsukellusveneistä tuttua 250mm. Eikä sitäkään kyetä korjaamaan, kierrättämään, ei edes uusimaan. Olkiluodossa vaihdettiin juuri kolmannet totaalisesti säteilyeroosiosta läpi reikäiseksiksi, plutoniumsanikkaissaastan täyttämäksi vuosikymmenessä vampuiksi eroosoituneet turbiiniosansa. Minua on aina hämmästyttänyt TVO:n suorittama "paineistuskoe". Ideana on pistää korkea ilmapaine reaktorirakennusten säteilysuojakuoren sisään. Odotetaan pysyykö paineet sisällä mitaten ilmapoistumaa. Mikä on mekanismi, joka saisi paksut liikkumattomat betonien sisään upotetut metallipellitykset vuotamaan kuin seulat? Ai niin!. . .Hallitsemattomat sanikkaissäteilyn eroosioreikiintymiset!
-----------

25mm vuodessa II

Niin tosiaan kuvaamani maailman paniikkiin iskeneet sanikkaiskuviot kertovat! Kun radioaktiivisessa säteilyssä kanavasäteilyatomeina kaikkialle tunkeutuva mm. pelätty magnetoituva energioissa värähtelevä rauta/ koboltti/ nikkeli -atomitonnisto iskee minkä tahansa ydinlaitteen suojakuoreen alkaa vääjäämätön puhkaistun pinnan elinikäajan kellottaminen. Metodi on uskomattoman selkeä. Laskin elektroniputkien demomaisesta etenemisnopeuden vähintään 25mm/v jopa 35mm/v on mahdollista. Valtioväkivaltakoneiston vastareaktiot alleviivaavat tulokseni uskomattoman oikeaksi ja kattavaksi. Meillä on käytettävissämme selkeä väline, joka alleviivaa samalla kaikkien säteilylaitteitten käsittämättömän tarkoin ennakoitavan ja myös todetun elinikämaksimin. ASEA kertoi ydinvoimalansa rakennetun laskennallisen maksimi-iän. Koska voimalaitosten kanavasäteilyjen ja neutronivuon säteilyeroosiossaan tappavan säteileviksi muuttuneita keskeisimpiä suojalaitteita ei ikinä vaihdeta. Elinikäkatto oli ja on yhä 25-30v. Se, miten nyt puhutaan samojen Suomalaisvoimaloiden eliniäksi 60v ei lainkaan muuta karua faktaa. Säteilyeroosion laboraation kokeet kiellettiin kautta linjan, koska ydinala tietää tarkoin reaktoriensa suojakuorien vuotavan plutoniumiset ja uraaniset pölynsä porautuneihin sanikkaiskuvioreikiinsä tappavan tuhoisasti. Mutta koska ydinvoimaloitten näitä piirteitä ei anneta lainkaan tutkia ajetaan kokonaisia valtioita ja maanosia nyt t i e t e n miljoonien ihmisuhriensa säteilykierteisiin.

Ilmamme täyttää nyt tauottomat Tshernobylin hidastetumpaa vuotokatastrofia epätoivoisesti lentoruiskutuksin "ns. hallitsemaan" komennetut koloniat. Ydinhallintomme päättäjät tarkoin t i e t ä v ä t katsovansa käsiinsä kuolevia "hidastettuja" 400 loppuun ajettuja plutoniummyrkyttäjiään kiihtyvästi säteilyeroosiorei'istään vuotavaa ihmiskunnan itsemurhasäteilykalustoja. Mutta koska taloudelliset menetykset katastrofin paljastuessa kansoille olisivat taloussysteemejä murhaavia annetaan vain voitelurahoja ja tuomittaville kansanmiljoonille lisääntyvää poliisien ja sotilasväkivaltakoneistojen ruoskaa vaieta kauhusta. Mihin tämä kaikki sitten vääjäämättä johtaa? No ainakin on tullut selväksi, nyt ydinvoiman eteen ollaan valmiita päättäjiemme taholta uhraamaan käytännössä rajoittamattomat resurssit. Esimerkiksi k o k o Suomi on luvattu ydinjätekaatopaikoiksi kansainväliselle ydinteollisuudelle. Peli on niin raakaa, että 5 milj. kansan uhraamineen ydinalalle koetaan silkaksi itsestään selväksi läpihuutojutuksi. Oksettaa ja pyörryttää tajuta samalla kertaa kaikki tämä EU/ USA/ Venäjä, G 20 maitten salaisilla kokouksilla toimintamalliksi päätetty. Murhaaminen myy ja kun se tässä vääristyy maailman ainoan elävän planeetan kustomoiduksi vääjäämättömään täystuhoonsa ajatuksien tarkaksi mallinnukseksi, sitä kiihottavampaa ydinrikoillisillemme. Joku voisi tietysti kysyä tähän, mikseivät ydinherrat pelkää omaa tuhoaan? Kysynkin m i l ä välineillä? Millä tiedoilla? Millä tutkimusmateriaaleilla? Koska ydinmafiaan on vaan uskottava sokeasti!
-------------

Y-Stalinin vainovuodet Suomessa

Heinäkuun 2 päivänä 2010 saimme kuulla VTT:n ydinkriittisestä kommentistaan valtion varoituksen saanut Jari Ihonen on systemaattisesti poistettu mm. "Ydinreaktioita palstoiltaan". Ydinvaltiorikolliset ovat aloittaneet systemaattiset päiden leikkaamiset maassamme k a i k i l t a ydinalan ammattilaisojaajistoilta. Itsee isä aurinkoinenkaan ei voisi olla ylpeämpi oppivaltionsa oppipoliiseistaan. Ydinrikollisuuden pahuus on valtansa kukkuloilla voimantuntonsa sokaisema.
Tiedepiireille ydinkuria!
-------------

Taidepiireille ydinkuria

YLE teksti TV 30.06.2010 "Tutkijoiden suut halutaan suppuun. Tutkijoilta vaaditaan yhä useammin salassapito- ja kilpailukieltosopimuksia, jotta tutkimustietoja EI vuotaisi julkisuuteen. Sopimuksia tehdään yhä useammin myös yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Tutkijoiden asemaa hankaloittaa epäselvyys siitä, missä kulkee julkisen ja salaisen tiedon raja. Tekniikan Akatemisten Liitto vaatiikin tutkijoilta nykyistä selvempiä työsopimuksia ja pelisääntöjä." VTT:n mm. ydinkritiikkiä antanut Jari Ihosen nimi mainittiin radion uutisoinnissa, koska hänellekin oli annettu VTT:stä virallinen varoitus ydinkritikistään tiedotusvälineille. Jälleen kerran huomaa millaiseen aivan avoimeen paniikkiin ydinhalintomme on mennyt. Esim. kuultuaan miten olen saanut demottua ultrasalaisia säteilyeroosion mekanismeja kuvannettua. Päivän selvää jo uutisoinnin ajoituksista, tällaiseen sensaatiomaiseen tutkimusmateriaaliin nyttemmin tutustumaan päässeet kansainvälisetkin tiedepiirit olivat tämän varoituksensa ajoituksen takana. Sisäministeriö tietää miten julkisuuteen tuotuina nämä loistavan hyvin myös laboratorioissa demottavissa olevat tiedostoni miten kiintoeroosiorauta uppoaa säteilyenergialla kylmään lasiin ovat herättäneet tuskaisaa huomiota. Ja paniikin kasvu poikii näin hulppeaa hätää!

Piti oikein katsoa tuon VTT:n virallisen varoituksen saaneen Jari Ihosen tiedostojani. Kuten olettaa saattaa olin lähettänyt kaverille sensaatiomaiset säteilyeroosiotiedostoni 14.06-10! Vain parisen viikoa sitten. SUPO oli selkeästi pelästynyt miten maailman salatuimpia säteilyeroosiomateriaaleja alkoi löytyä sellaisille henkilöille, jotka alkaisivat näitä myös tosissaan tutkia. On täysin selvää, millaisia reaktioita nämä ovat saaneet maamme ydinturvavirannomaisissa. Jo yksittäisten tutkijoiden suita hädissään on alettu tukkia, kun todistusmateriaalit kentältä alkavat mm. osaltani ylittää sietorajoja oikein urakalla. Ajatelkaa ja kaikki tämä jotta EI kansaamme kohdistuvia ydinmegariskejä alettaisi kriittisesti selvittää!

Olli makikoho kirjoittaa

Chemtrail, chemtrail.

20.7.2010. Taivaan on tutusti täyttänyt aivan tauoton chemtrailauksen meininki. Juu se sama vitivalkoinen 4 moottorien laajarunkokone kone ajaa jatkuvalla syötöllä edestakaisin läpi länsirannikon alueiden. Mutta nyt sain taas muutaman uuden lisähahmotuksen. Kone siis syöttää kemikaaliaan 4 kpl moottorinsa vanoina, mutta nyt vanoista selkeästi huomaa miten kaksi vanaa on vain samaiselle kemikaalille. On selkeästi havaittavissa miten kaksi sisäkkäisempää kemikaalivanaa on eri kemikaalista kuin ulkoiset vanat. Sisemmät putoavat paljon nopeammin ja kiehkuroituvat sumuksi jäävien reunaparien selkeästi yläviuhkaantuvia alempaan kerrokseen. Tämä kertoo siitä, miten epätoivovimmalla yhä vaan etsitään edes hiukan paremmin toimivia kemikaaaleja! Kuvittele vähintään 7 vuotta on taivaan kansien ydinvoimalapäästöjen säteilyvoita koetettu hillitä ilman merkittävää onnistumista. Täytyy lentäjien pinnan käydä epätoivosta punaisena jo!

No toinen yhtä hälyttäväksi osoittautuva merkkeri miten lentojen toistumat näyttäytymiset ovat jopa 3h välein! Siksi tämä Pietarista toimiva kone ei juuri enää ehdi kuin ajattaa rantaviivaa pitkin: Pietari- Loviisa- Helsinki- Turku- Olkiluoto- Oulu - ja samaa kiivaasti takaisin. Taas meni megakalliiksi käyvä mitä arvelisin 100 000kg lasti ydinboorimyrkkyä kansamme tuhoksi. Kolmas merkkieri oli, miten sanottiin juuri maailman ilmaston lämmittäneen meret ennätyskuumiksi +16,2C. Siis huom. jos kyseessä olisi vaikka ilmaston viilennyslennot aerosolein ja meret lämpiää v u o d e s s a asteen, niin silkkaa fiaskoa! 7v ruiskutukset osoittautuisi myös noin silkaksi miljardeja maksaneeksi kansainväliseksi pelleilyksi! Sitten taas jos laskemme ruiskutusten oikein koettavan laskea säteilytasoja maailman ilmakehästä, niin megafiasko! 7-10v ruiskutuksien alun kerran kuukaudessa suoritetusta ylilennosta ydinvoimalaitosalueen päällä ollaan nyttemmin jo kerran 3h sisällä MEGA KATASTROFI! Ei tarvitse paljon oivaltaakseen, homma kusee reisilleen. Maailman kasvavaa ydinsäteilypäästöään pilkotteleville valtioviranomaisilla on JO tiedossa homman päätymiset totaaliseen miljardien kansantuhoon!. ..
-----------

90 astetta!

21.07.2010. Chemtrail ralli saa alati oudompaa kiihkoa. Olkiluodossa nähdään uusi vitivalkoinen, tunnukseton laajarunkoruiskutuskone 4-moottorillaan jopa 2h välein. Kaikesta maallikko huomaa millaiseen paniikkiin maamme ydinturvaviranomaiset on menneen kesän kuluessa päänsä pistäneet. Lopullinen läpimädäntyneen kansiainvälisen ydinrikollisuuden illuusiokuplat eivät kestävällä pohjalla enää kauoja ole. Minulta muuten kysyttiin miksi niin harvoissa kuvissani chemtrailkoneen vanat ovat tehneet mutkan? Tämä oli toki odotettavissa, koska vain salaisissa sotilastehtävissään sisäministeriön alaisuudessa rehvasteleva kone sellaisia mutkia lentokieltoalueen ydinvoimalaitosten välittömässä läheisyydessä edes tekisi, ei siviilikoneet.

Liitän tähän erittäin mielenkiintoisen kuvan, jonka otin klo 13:15. Kuvaajan selän takaa kone tulee Tampereelta. Ruiskuttaa suoraan Olkiluodon päälle, kuten kemikalivanoissa säteilyeroosiota alas ruiskuttaessa tehdään. Mutta nyt jännää. . .Kone teki täyden 90-asteen käännöksen oikealle, suoraan Ouluun päin. Tästä sensaatiomaisesta tilanneanalyysistäni teki suorastaan filmaattisen, kun jälleen kerran samainen kone palasi Oulusta vain tunnin päästä, ylittii TAAS Olkiluodon. Mikä kuvaavinta satatonniset boori, barium, alumiinikemikaalinsa TVO-säteilysaastaan loppuun ruiskuttaen kääntyi Olkiluodosta suoraan Helsinkiin päin! Niin tai siis Pietariin jälleentankattavaksi. Kuten näistä ydinrikollisista alamme oppia.
http://kuvaton.com/k/VG9.jpg

-----------

Venäjä ruokaboikotti.

2010 Koko heinäkuun loppua on leimannut Venäjään tuotavien elintarvikkeiden boikotoinnit ja halu kiristää nimenomaan Suomesta tuotavan elintarvikkeitten toksigologisia ja radiologisia mittauksia. Asia on maamme lehdistössä otettu vastaan hämmästyksellä. Miksi i h m e e s s ä karkeasta myrkkykulttuuristaan tunnettu Venäjä yhtäkkiä vaatii korjaamaan maamme nykymyrkkytasoja ja säteilystä piittaamaton vaatii maaltamme jotain ennekokemattoman rajua ruokamme myrkky ja säteilyseulontoja? Mikä tilanteessamme yhtäkkiä alkaa muuttua? Oikeasti Venäjän toimenpiteissä ei ole mitään outoa! Edellyttäen tietoa tietysti kuinka härskiksi maamme ydinturvavirnanomaiset ovat asiat täällä päästäneet. Niin tasolle, joka s y y s t ä kauhistuttaa jopa naapurimaitamme boikottiin asti. Chemtrailaamisessa ilmaruiskuin nyt maassamme käytetyt boorit ja bariumit ovat tietysti pelättyjä myrkkykemikaaleja. Varsinkin kun niitä levitetään kuukaudesta toiseen miljardein litroin. Kun taas näitten ja alumiinijohdannaisten mukaana ydinvoimaloitten salatuista säteilykertymistä ruokapöytiin kulkeutuvat tuhoisat kanavasäteilyt, neutronivuot ja muut mittaamatta jätetyt neutriinot, isomeerivireet, Malenkan-kuorimallikertymät lisäyskerrointaulukkoineen ovat varta vasten massamurhaavaa ylläkerrottua radiologiaa.

Sain sattumalta selville, miten jo toukokuun alussa oli Venäjä hiljaisuudessa tehnyt ennakoivia tehotarkastuksia maamme elintarviketehtaissa. Oulusta alaspäin Pohjanmaalta, Nurmoa, Forssaa ja muuta asetettiin boikottiin. 14 ruokateollisuusaluettamme haluttiin asettaa Venäjän tuontikieltoon. Kun taas helsinkiläisherrojen oma alueensa mm. Vantaata jostain syystä ei. Peräti 9 ruokakatuotantopaikkaa läpäisivät venäläisseulonnan. Helsingin-sanomassa oli ollut tarkentava kartta, joka oli paljastava ja karuudessaan selkeä. KAIKKI ne paikkakunnat, jossa venäläisten nelimoottorinen laajarunkokone parhaillaan suorittaa Suomeen palkattuna kevään alusta lähtien tehostettuja boori, barium ja alumiinisäteilyn allasruiskutuksia on johdonmukaisesti asetettu tuontikieltolistoille! Palat loksahtavat täysin loogiseen järjestykseen. Suomen Tarja Halosen, Medejavejin kanssa sovitut Sisäministeriölle alistetut "chemtrailruiskutusten" varsinaiset säteilykaatopaikkakunniat määrättiin, sai Venäjä aitiopaikan ja ruiskuttajana tietää tarkoin mitä maahan TVO:n ja Loviisan ydinvoimalapäästöistä alas kemikaaleilla pelloille mätkittävät myrkkytonnistot maamme elintarvikeketjuissa aiheuttavat! Suomessa asia on ydinrikostyyliin TABU. Mutta koska Venäjä EI ymmärrettävästi halua tapattaa kansaansa myrkkysäteilysaastoin, on selvää, boikotti pysyy!

Olli makikoho kirjoittaa

(Niin t y k k i ä , että nimienteenä. "Tästä LÄHTEE!!"

T&T. 06.08.2010.Aurinkoenergia Kaisa Simola, 8:35 Tutkijat: Aurinkoenergia jo halvempaa kuin ydinenergia

Aurinkoenergia on nyt halvempaa kuin ydinenergia – ainakin Pohjois-Carolinassa. Asiasta kirjoittaa tunnettu Energy Collective -blogi, joka siteeraa kirjoituksessaan yhdysvaltalaisen Duke -yliopiston tutkijoiden julkaisua. Tutkijat ovat tarkastelleet aurinko- ja ydinenergian hinnankehitystä Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Aurinkokennojen valmistuskustannukset ovat laskeneet vuosi vuodelta. Pudotus on ollut seurausta tekniikan ja valmistusmekanismien kehittymisestä sekä kasvaneesta kysynnästä. Samanaikaisesti uusien ydinvoimaloiden rakennuskustannukset ovat paisuneet.

Tämän seurauksena aurinkoenergian hinta Pohjois-Carolinassa on tutkijoiden mukaan pudonnut ydinenergian hinnan alapuolelle. "Aurinkokennoilla tuotettu sähkö tulee nyt edullisemmaksi kuin suunnitelluissa ydinvoimaloissa tuotettava sähkö", kertovat tutkimuksen tehneet John Blackburn ja Sam Cunningham. Julkaisun mukaan aurinkoenergian ja ydinenergian hintakäyrien risteyskohta oli 16 senttiä kilowattitunnilta. Pohjois-Carolinassa aurinkoenergian hinta laski sen alle ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Artikkelin mukaan osavaltiosta löytyy aurinkoenergian tuottajia, jotka pyytävät energiasta vain 14 senttiä kilowattitunnilta. Hinnan uskotaan laskevan edelleen. Mikäli tutkimuksen tiedot pitävät paikkansa, on Energy Collectiven mukaan kyseessä historiallinen käännekohta. Tutkijat tekivät tutkimuksensa Pohjois-Carolinassa. Monien muiden, auringosta vuosittain enemmän nauttivien osavaltioiden ja alueiden kohdalla ero aurinkoenergian hyväksi saattaisi olla suurempi.

*On huomioitava, miten "virallisesti" ydinsähkön hinnaksi Suomessa luokkaa 5,5snt/kWh ja esim. tuulisähkön oikea hinta liikkuu 4snt/kWh. Näin ydinsähkön kansainvälinen hinta on triplasti enemmän kuin Suomessa valehdeltu hintansa. Tuulisähkö puolestaan neljäsosa kansainvälisestä ydinsähkön hinnasta! Lisäksi aurinkosähköä on tähän asti erheellisesti pidetty maailman kalleimpana sähkönä. Nyt v i r a l l i s e s t i k i n ydinsähkö hypähti näyttävästi maailman ylivoimaisesti KALEIMMAKSI sähköntuottotavaksi.


535. Van Allen SENSAAIO, Suomi 33.

Suomi 33 Planeettamme ilmiöt, "Maan näkymätön kilpi". 8.8.2010. Ohjelmakooste. Joka järkyttävyydessään kosketti JOPA kaltaistani kvanttiydinfysiikan asiantuntijaa. Aiheillaan, joka käytännön tasollaan t o i s t i niitä ydinsäteilyn kauhuskenaarioita, joita heille mm. olin laajasti lähetellyt. Erityisesti ohjelmassa minua shokeerasi ennen kaikkea se suorasukaisuus, jolla filmi maassamme ensi kerran toisti sisäministeriömme mitä tarkimmin aiemmin salaamia säteilykertymäfaktojani. Suomi 33 tunnetaan USA:n ylläpitämänä suorana tietovuotajana, joka tottelee nimenomaan USA:n hallinnon antamia tietokäskyjä suoraan. Tosiaan kooste siitä, mistä puhuttiin.

Noin vuosi sitten Brasilian rannikolla tapahtui raju ranskalaisen lentokoneen räjähtämiskatastrofi. Jo silloin kerroin avoimesti, lentokone oli lentänyt suunnattomaan säteilykertymien anomaliaan yläilmakehässämme ja palo silminnäkijäin lausunnon mukaan pinkkinä beetasoihtupallona. Vielä niin selkeällä metodilla, ettei asiaa uskallettu tuoda lainkaan julkisuuteen. Viime syksynä 20009 TVO/ Forsmarkin päällä paloi 269km halkaisijasinen "keijusalamointien" pinkkipalo 88km korkeuksiinsa asti yms.. Kirjoittelin aiheesta karmaisevaa analyysia. USA:han juttuni ovat näköjään kulkeutuneet. Mitä kuulimme aiheesta viimein palautteena:" Alue jossa lentokone räjähti tunnetaan kvanttiydinfyysikkojen ammattikielissä nykyään "Etelä-Atlantin säteilyanomaliana"! . Alueella on todettu suunnaton 7 miljoonaan km2 kokoinen poikkeava magneettianomalia. Toimien kuten termospullo. Magneettikenttänsä suorastaan i m u r o i sisäänsä valtavat määrät säteilyvarastoitumia suoraan maan päältä ja avaruuksista. Anomalia turpoaa jatkuvasti, koollaan peittää JO liki koko Etelä- Amerikan. Vaikuttaa sieltä Afrikan rannikolta Etelä- Euroopan, erityisesti Ranskan aggressiiviseen sataluokkaiseen ydinvoimaloitten säteilypäästökeskuksiin asti. (Chemtreilaamislennot keskitetään ko. imurointia "tukkimaan" Irlannin ja Portugalin välin Biskajanlahdelle.)

Anomalia kokoaa varastoi magneettikenttäänsä säteilyenergiamuotoja joissa ionisaatioplasmat poukkoilevat seinästä seinään kykenemättä katoamaan säteilyenergian pysymislakien mukaan suljetusta yläilmakehätilastaan minnekään. Nyt tila on säteilyenergialtaan jo niin säteilykertymien runtelema, että sinne eksynyt mm. avaruusalus miehistöineen kuolisi! Ohjelma kertaili, anomalian tuhansien km korkeudelta ylittävät säteilyä kestäviksi rakennetut j o p a satelliitit säteily räjäyttää palasiksi hetkessä. Satelliittisuojakseen nyttemmin alueen ylittävissä satelliitit siis pakosta sammutetaan ylilennossaan. Avaruudessa olleille mm. 39 astronauteille on jo kehittynyt säteilysairauden asteena mm. kaihi. Ohjelma toi esiin hurjia kauhunäkymiä siitä m i k s i USA:n nykyinen presidentti Obama haluaa paniikissa poistaa ydinasevoimat koko maailmasta 10v sisällä.
--------

Suomi 33 SENSAATIO II.

Anomalia, kooltaan jo (7milj. km2) Etelä-Atlantin yllä kasvaa jatkuvasti saamastaan säteilykertymälisistään maan päällä olevasta ydinvoimaloitten päästöistä. Kuin säteilyionien varastoituman kerrytystä myös avaruussäteilyistä, Auringosta jne. Tämä kerran vuotamaan alkanut maaäidin avohaava kasvaa esteittä säteilymätäänsä ja kuolettavaa visvaansa! Ohjelmassa oltiin tietoisia siitä, miten ongelma ei jatkoon voi kun pahentua! Alati kertyvät Maan magneettikentän anomaliamuutokset yms. koituu ihmiskunnan kohtalokkaimmaksi elämän pullonkaulaksi. USA:n tutkijat olettavat säteilykerrytysten pahenevan useita vuosituhansia tästä eteenpäin. Kunnes kerran 200 000v jaksona etenevä prosessi päättyy kokonaan mm. magneettikenttämme napaisuuksien vaihtumiseen. Maapallossa magneettikenttien muutosprosessista on itse elämä selvinnyt toki tuhansia kertoja. Mutta NYT radioaktiivisine ydinvoimaloineen, säteilyionisaatiopäästöineen, ydinpommeineen ihmiskunta kohottaessaan säteilyionisaatiotaustamme 10-kertaistuksiinsa ei yksinkertaisesti jätä m i t ä ä n pelivaraa saati esitärkeitä säteilyresurssitoleransseja!

Varsin varovaisesti ohjelma porautui muutokseen, joka kaatuu sukupolvemme käsiin. Kasvava säteilyn "van Allenin termospullo" turpoessaan alati kuorii näyttävässä demonstraatiossaan Tellustamme suojaavaa magneettikenttäistä säteilyn eston kilpeämme kuin sipulia kuori kerrallaan. Ihmisiä kehotettiin katsomaan, kuten olen l u k u i s a s t i kehottanut aikalaistodistajiani katsomaan hetki hetkeltä punapinkinionisoituvaa taivaankanttamme. Pian säteilyinferno tulee sytyttämään taivaankanteemme säteilysodan etenemisen merkiksi revontulia läpi koko maapalloomme! Näyttävässä demoissa näytettiin miten aina päiväntasaajaan asti tulevat revontulipommitukset arkisiksi. Tilanne vain pahenee. Pian menetämme KOKO magneettisuojakerroksemme ja säteily alkaa säteilyeroosioiden tuhopommittomaan esteittä koko maankamaraamme! Ohjelma EI antanut paljonkaan toivoa sille, etteikö meille käy kuten Marssille, josta ko. säteilyerosointi tuhosi sekä elämän, meret, että säteilyssä rikki paloissa räjähtäneen ilmakehän! Ohjelma suorasukaisuuksineen kylmäsi JOPA minua, joka olen toki ASEA/ TVO-säteilyfaktoineni näitä vuosia teille osoittanut!

Säteilyionisointi tulee tuhoamaan maailman KAIKKI ydinvoimaan liittyvät tekniikat systemaattisesti. . Kuten "Jumalan ruoskana" olettaa sopii. Koetan demota teille jatkoa. Eräs ohjelman esiinnostama lähtökohta oli lentoliikenteen täystuhoutuminen satelliitteineen. Menetämme mm. kuten Pohjois-Amerikassa JO kävi myös ydinvoimaloita varten rakennetut ylisuuret hallintaan, satojen km ydinvoimaloitten syöttösähkölinjojen hallinnat lopullisesti päälle tunkevissa s-energiakentissä. Tämä on vasta alkua. Säteilysekundääriskertymän energiat alkavat nostaa mm. säiliöissään odottavien ydinaseitten plutoniumisia ja uraanisia kärkiä hengenvaarallisen ylikriittisiin tiloihinsa. Erityisesti ydinsukellusveneitten suunnattomat mannertenvälisten ohjusten, reaktoriensa spontaanit räjähtelyt ovat megakatastrofeja. Ilman elintärkeitä alasajonsa apusähköjä rikkijyskivät siviiliydinvoimalat kokevat totaalituhoja, reaktorien sulamisia ja parhaissakin tapauksissa PYSYVÄN alasajopakon. Pian alkavat reaktorien spontaanit tehonryöstäytymiset, ydinjätevarastot kiinailmiöivät ja sulavat hallitsemattomasti maailmalla. Muodostuu suunnattomia kanavasäteilyn, neutronivoiden, Malenkan, termivirittyneitten säteilykaasukertymien vuotamiset kautta satojen ydinvoimakeskittymien. Ihmiskunta tulee taistelemaan olemassaolostaan konkreettisesti ydinvoimansa tulevalla raunioilla. Pelimerkit hengissä selviämiseemme ovat luvattoman heikot. Itse asiassa Maapallon säteilysteriloituminen elämän täyskatoon on liki väistämätöntä. ON vielä hetki aikaa ajattaa ydinalamme alas tulevan tieltä. Mutta Suomen esimerkeillä t o k i menetämme pelin!

Olli makikoho kirjoittaa

Jatkoa aiheen kulmilta

-Aamulehti. 08.2010. Yleisöltä tulee kiivasta kyselyjä siitä mistä ovat peräisin ne suuret vitivalkoisiksi häivevärjätyt ilmatilaamme systemaattisen päivittäin loukkaavat kemikaaliruiskutuslentokoneet? Tiedossa on myös, että
ovat venäläisiä lentokoneita, joista on valkoisella ylimaalattu niin konetunnukset kuin mm. venäjän liput! SAINT armeijan kenraalistolta tulee hämmästynyt tunnustus siitä, että Suomessa tosiaan tuollaisia suurkoneita on myrkkyjään levittämässä, mutta EDES Suomen armeijalle EI ole uskallettu kertoa mistä on kyse?! Koko operaatio on salattuna pelkästään ydinturvasta vastaavan sisäministeriön erikoisosastolle.

- TVO aloitti taas kerran epätoivoisen suunnattomat Selkämeren salaiset myrkytykset. Katainen otti projektin alusta kaikki Itämeren tutkimusrahat pois, etteivät tutkijat pääse mittaamaan ydinyhtiöitten tuhovaikutuksia! 38 000 kuutiometriä 50 % pitoisuuden natriumhypokloriittimyrkkyä TVO surutta syytää meriämme tuhoamaan ja Loviisa toisen mokoman myös. Syyksi TVO ilmoittaa hengenvaarallisen isoksi kasvaneitten kaspian runkopolyyppikasvustojen epätoivoiset poistoyritykset. Ydinyhtiö laskee, miten jatkuvasti immuunimmaksi tuleville polyyppikannoilla menee aikaa täyttää Sosnoviborin tyyliin elintärkeät varmistamattomat ydinlauhdevesikanavat enää luokkaa 2 vuotta! Ongelmaan ei maailmalta tunneta
toimivaa ratkaisua mistään!

- Länsi-Suomi 14.8.2010. (Maailman ensi-iltatunnustus): Lämmin kesä laskee Olkiluodon sähköntuotantoa. Teho on edelleen jokusen prosentin (2 %) keskimääräistä alempi. Pörssihinnalla laskettuna vaikutustappiot on JO
miljoonaluokkaa. Syy on liian lämmin lauhdevesi joka ylittää ydinturvalain katon +30 astetta jo NYT likemmä +10C. - Kyllä sen vaikutus on meillä näkynyt tehon laskuna, kertoo OL3 käyttöpäällikkö ja heinäkuussa ydinvoimalan vastuullisen johtajan sijaisena toiminut Kari Kukkonen." Jo OL-1 ja OL-2 laitokset lämmittävät merivettä lisää +14C ja +25C
peruslämpöinen kesäimuvesi ylittääkin JO kesäkuukausia IAEA:n ydinturvalain +30C katon +9 astetta rikollisenvaarallisiin tasoihinsa. OL-3 startti tuo lisälämpöä tähän taas TUPLAT, OL-4 triplat. . ! Ydinyhtiö TVO alkaa olla näissäkin korruptiosalatuissa ydinrikoksissaan todella vaikeuksissa!

- TVO:lla on suunnattomasti myös muuta ongelmaa. MOLEMMAT laitokset ovat muutaman prosentin likalämpöajonsa lisäksi joutuneet alentamaan tehojaan uskomattoman historiallisesti ruotsin 60 % tehoajotyyliin! Olkiluodon voimaloitten tehokattona pidetään nyt 80 %. Ydinyhtiö rajaa tehoaan -20 % liikalämpöveden päälle koska kävi kuten mm. YVA-raportoinneissani varoitettiin. Yli 25v ikään ehtineet reaktoripönttörakenteet ovat kanavasäteilystä niin superloonin huokoiset, että kanavasäteilyvuodot tekevät laitoksien ajot hengenvaarallisiksi. TVO vaikenee tarkoin näistäKIN megaongelmistaan. Kun kevään jälkeen koeajettiin uusia ylitehoisia turbiineja huomattiin rakenteitten vuotavan säteilykertymäenergioita, neutronivoita, malenkaa, termivireitä niin suunnattomasti ympäristöön, että tehoa oli pakko rajoittaa. Asia on pidetty sisäministeriön toimesta TABU:na lehdistöstä, mutta NYT ydinyhtiön salaisuuksista on päästy selvyyksiin. Ongelma kasvaa vailla ratkaisua, koska yli-ikäosissaan on korjaamiseen tappavankorkeat säteilykertymät. TVO ilmoittikin Jo viime vuona kadottavansa vuotoihin 2 200kg/v raakaa plutoniumkanavasäteilytonnistoa reaktoristaan. Kuinkahan isoksi se nyt on kasvanut jää arvattavaksi?

- PS. Olkiluodon loputtomista ongelmista pois potkituista johtajistoista ei kuulu mitään. Niin hävisivät TVO Mokat, Simolat, Landmanit, Posivan Äikäät, Fortumin Liliukset, Fagernääsit, Eurajoen johtajat Niinimäet kun muutkin. Keväällä mm. TVO:n pois potkittu tiedotuspäällikkö Anneli Nikulan p i t i esiintyä Rauman tilaisuudessa yleisölleen. Aiheesta L.S. julkaisi jopa feikkikuvan, jossa mm. Oras Tynkkysen kanssa tilaisuudessa olisi A. Nikula muka esiintynyt! Sain selville, miten Nikulaa EI PÄÄSTETTY mm. SUPO:n paineista lainkaan tilaisuuteen! Joten lujille on alkanut ydinherrojen
valheitten täyttämät pestit mennä. Ihmekös kun vuosia sitten YVA- ydinkokouksissa esiin ottamani varoitukset alkavat nyttemmin k a i k k i systemaattisesti osoittautua kylmäksi faktaksi! Siitäkin huolimatta että erotetut kymmenet ydinjohtajat pyhästi vannoivat, etteivät osoittamani olisi totta! Itse fysiikka on totuuksieni alleviivaajana tässä ja nyt. Jaa niin katsokaa vielä sivuava video:
http://www.youtube.com/watch?v=B9la7fLBErw
Uudelleenpäivitystä 20.08. . .

Chemtrailauksessa jatkuvat säteilyionisaation kasvut ovat aiheuttamassa kiihdytettyä lisäpainetta. Ydinhallinnon toimenkuva sisäministeriölleen pitää tapahtumat suurelta yleisöltä yhä tarkoin kiinni. Olen jonkin aikaa miettinyt suurtako laajarunkokoneitten kalustoa Olkiluodon tauoton boorisäteilymyrkytys työllistää. Keväästä alkaneet ruiskutukset kun ovat
tuoneet näkyviin vain yhden vitivalkean venäläisen 4-moottorikoneen kerrallaan. Mutta muutospaineet ajoivat näkyviin ensimäisen kerran 12km korkeudesta silmiini KAKSI laajarunkiokonetta myrkyttämässä rinnakkain.
Suuntanaan Oulu- Olkiluoto- Turku. Kuvan laatu on heikko ilman zoomia, mutta kaksoisvanat vasemmalta pohjoisesta oikealle etelään horisontin suuntaan:
http://kuvaton.com/k/w3O.jpg

---------
http://www.youtube.com/watch?v=7k4d26Lqang&feature =channel#]Taistelu
betasoihdusta[/url]

Olli makikoho kirjoittaa

Ruiskutuskatkos viikko 34.

Puolestaan ME uudenliiton miehet selvittelimme mystistä 34 viikon chemtrailauslentojen katkosten asiaa tässä:
Sisäministeriössä oltiin huolestuneita. Lähinnä miten TVO:n alueelle tuotavat rajavartioston uudet korkealla lentävät optisen vakoilun ilman ohjaajia lentävät pienlennokkikoneitten saamat kuvat maaston henkilöliikenteestä saarella olisivat epäteräviä jatkuvasta chemtrailaamissavuista. Olkiluodon kulun poikki bloggaavia mielenosoittajia tarkkailevia virannomaistahoja kiusasi myös säteilyionisaatiopilvien kyvyt häiritä tehokkaasti myös alueen saumatonta tutkavalvontaa. Eikä myös kansainvälisten tarkkailusatelliittien toimia haluttu kyseenalaistaa Olkiluodossa. Koska SUPO/ilmavoimat/ rajavartiosto/ karhuryhmät halusi varmistaa erikoistarkkailun päätettiin ilmoittaa venäjästä ostettaville valkeille chemtrailauskoneille tämä yli viikon kestänyt ruiskutuskieltojakso alkaneen 23–24.08.2010.

Minulla oli toki ennakkoaavistus jo alkujaan siitä, mistä tässä on koko ajan olut kyse. Eli juu kyllä tosiaan yli 34 viikon oli ilmatila vapaana kemikaalitappajien jatkuvista chemtrailaamisista. Nyt mennään päivää 31.8.2010 ja kuten tietolähteeni osasi kertoa tuttu tauoton myrkkylennosto oli jo aamutuimaan levittänyt triplavanojaan yli Olkiluodon säteilysyytöisen ydinvoimaloiden.

Mitä sitten tarkkailtiin?
Heti tuoreeltaan:

http://www.youtube.com/watch?v=e0JjIHBxmjs

- Maaseudun tulevaisuus 30.08.2010. Meduusahavaintoja kaivataan. Suomen ympäristökeskuksen merikeskus alkaa kerätä yleisön havaintoja meduusojen massaesiintymisistä Itämeressä ja rannikoilla. Havainnoista voi ilmoittaa Itämeriportaalin verkkosivuilla. Loppukesällä ja syksyllä Itämeressä voi olla korvameduusoja niin paljon, että ne sotkevat kalaverkkoja ja tukkivat (ydin) voimaloiden vedenottoputkia. Lisätietoa w.w.w.itameriportaali.fi

- 30.08.2010. "YLE Alueuutiset. Porin kuulut naturan osin suojaamat Yyterin mäntymetsät ovat tuhoutumassa totaalisesti. Uutisointi antoi tälle valtavalle tuhathehtaariluokkaisille alueille elinaikaa korkeintaan 2 vuotta. Uutisoinnissa kerrotaan, miten metsikköä syövät madot eivät ole aiemmin tunnettuja mäntypistiäisiä, vaan metsät hävittää totaalisti uusien hyönteisten invaasiot." Tämä ja aiheesta vaikeneminen julkisuuteen on mielenkiintoista, koska keväällä tuhoutumisen kierre aiheutti hehtaarien tammimetsäkadon Turun Ruissalossa. Merituuli on siitä mielenkintoinen ilmiö, että kuljettaa TVO:n ydinvoimalan säteilypäästöjä yhä kauemmaksi. Keeväät myrkytetään Turkuun, syysmerituulen suunta on vuoroin Vaasaan. Nyt ilmojen kylmetessä ilmaa lämpimämpi meri imuroi ydinvoimalan massiivisia säteilykertymiä yhä etäämmälle pohjoiseen Ouluun päin. On tietysti selvää millä mekanismillaan TVO:n ydinvoimaloiden säteilyn ionisaatioima ilma tuhoaa puiden immuuniteetit ja kuihduttaa niiden tuholaissuojautumiskeinot totalitäärisesti. Näin muutetaan säteilyn turmelemat metsät voimattomiksi tuhoeläinten noutopöydiksi. Suomen metsätuhot ylittävät selkeästi viimevuoden suunnattomat alat leviten kauemmas syyllisestä.

Olli makikoho kirjoittaa

KUORImallikooste.

Osa I Perusvarastoista.

Miten sitten kvanttiydinfysiikassa voidaan perusperiaatteeltaan määritellä niitä atomin rikkomisiin liittyviä sidosenergian määriä ja säteilyn viivästyneissä puruissa vapautuvia kvantittuvia energiapakettejaan? Periaatteessa homma on varsin yksinkertaista legopalikka koontaa. Jos ymmärtää idean sokkelin. Lähtökohdaksi otamme sen perustiedon, miten atomissa olevan y h d e n neutronin räjähtäminen atomisisuksestaan ulos ja neutronin silpoutuminen n. vartin viiveellä ulkopuolella atomin perusosikseen elektroniksi, protoniksi ja sidosenergiakvantikseen tuottaa 1 miljoonan elektronivoltin säteilyfotonipaketin, (gammakvantin). Eli myös muut atomin elektroni, protoniparit ajattelemme vain atomiytimeen pelkistetysti neutronina. Lisäksi lähdemme laskemaan säteilyn kerryttämistä arki-ilman jalokaasusarjan kryptonin pohjalta. Viemme kryptonin sieppaamaan ydinsisuksiinsa reaktorin syytämiä neutroneita. Mitä tapahtuu kryptonin taltioitua 200kpl neutroneita ydinmassaansa, Einsteinin energian ikuisen pysyvyyslain mukaan (e= m* c^2)? Miten ko. säteilyn varastoituman energian voimme konkretisoida?

Meillä on nyt käsissämme massaltaan 235 arvoinen säteilyn kyllästämä alkujaan arkinen argonatomi. Joka ei säteilyn energiavarastoitumissaan tosiaan e n ä ä ole argon vaan jotain vallan muuta! Itse asiassa olemme muuttaneet sen massan moninkertaiseksi pelkästään sitouttamalla siihen ulkopuolelta kasattua perussäteilyn energiaa. Näin saatu uraani, uraani U-235 muuttunut atomiydin on tilassaan kuin piripintaan, halkeamispisteeseen virittäytynyt "energiakaasupallo", johon ei enää mahdu tipan tippaa l i s ä ä painetta= energiaa. Mitä sitten tapahtuu, jos yritämme tunkea tähän edes hiukan lisää säteilyn energiaa? Se tietysti räjähtää alkutekijöikseen. Erittäin loogista. No paljonko Einsteinin säteilyenergian pysyvyyskäyrät kertovat meidän saavan tämän säteilyilmapallon silpomisräjähdysten energiana ulos? Kvanttimaailmassa EI häviöitä tunneta, joten laskenta on suunnattoman helppoa. Panimme systeemiin sisään 200kpl energiateholtaan 1 000 000eV (elektronivoltin) neutronipaketteja ja ulos saamme saman 200 MeV! Näin helppoa tajuta. Atomimme fissiossaan täysi silpoutuen tuottaa yksittäisen alkujaan argonin vapauttamisessa "ylijäämän kertymäsäteilyltään" ulos saman 200 000 000eV säteilypoistuman. Erittäin ymmärretävää. Itse asiassa niin helppoa tajuttavaa, että voimme laskea lisääkin.
-------------------
5-Kertaa laskettua enemmän!

Alkuaineet uusissa kuorimallimittauksissa varastoivat jopa 5-kertaa enemmän säteilyvarastoja kuin vanhat kuorimallilaskentaperusteet ennakoivat. Ei näinollen todella mikään ihme, että USA:n vanhoilla arvoilla laskemat 77kpl eli kaikki ydinjätevarastonsa suistuivat vuosituhannen vaihteeseen tultaessa sponttaaniin fissioonsa:
http://kuvaton.com/k/PPI.jpg

--------


MM/ lisäyskerrointaulukko 2010 päiväys.

Tässä nähdään tuttu ja tunnettu maailman ehdottomasti tasokkain taulukko kvanttiydinmaailmalta v.2010 päivitystiedostoin. Kertoen tutkijoilleen miten valtavat energiamäärät perusalkuaineet kykenevät säteilystä sisälleen varastoimaan ja millaisilla viiveillä, kuljettamaan ja viimein purkamaan ikisäteilynsä. Kertoen mm. mille säteilylajeille kukin alkuainepoistuma eniten painottuu. Taulukko pohjautuu laajennettuun maailmankuuluun Nobelpalkittuun ultrasalattuun Malenkan-, Ajzenbergin-, Lauritsenin -kuorimalliteorioiden haltuuni saamiini tiedostomateriaaliarkistoihin. Lukuisiin yksilöimättömämpiin tutkintaraportteihin, Maol tauloukkoon ja monin muihin tiedostoihin maailmalta. Sain aiempaan tosiaan kaivattuun ansiokkaaseen taulukkooni uudet päivitykset ja tässä laajan mullistavan kartoitustyön tulos. Erityisesti haluan lukijoille tähdentää tarkentumien painottuneen raskaimpien lyijystä ylöspäin olevien alkuaineiden osalta. Jossa nykypäivitysten tiedoin oli ennakoitavissa uudelleentäsmentymisiä salattujen kuorimallien tiedostojen saadessa viimein käsittelyynsä uusia tuntemattomampia raskaampia alkuaineita.

Alkuaine Z Massa Säteilyn energia Puoliintumisaika T½ Hajoaminen
Neutroni n 1MeV 16,83min b-
Vety 1 H-1 0
deuterium H-2 1MeV
tritium H-3 0,01859MeV 12,3v (a) b-
Helium 2 He-2 2,96MeV 808ms b-
Litium 3 Li-8 5,2MeV 8,44ms b-
Li-9 178ms b-
Berylium 4 Be-7 3,77MeV 53,3vrk (d) EC
Be-10 1,6*10^6 b-
Be-11 13,8s b-
Boori 5 B-8 11,613MeV 770ms b+
B-12 20,2ms b-
Hiili 6 C-11 10,264MeV 20,38min b+
C-14 5 730v b-
C-15 2,45s b-
Typpi 7 N-13 4,98MeV 9,96min b+
N-17 4,17s b-
Happi 8 O-15 3,116MeV 2,03min b+
O-19 29,5s b-
Fluori 9 F-17 5,79MeV 64,7s b+
F-18 1,87h b+
F-20 11s b-
Neon 10 Ne-19 6,19MeV 17,22s b+
Ne-23 37,2s b-

Ne-24 3,38min b-
-------------------------------------------------- ----------------
Natrium 11 Na-21 6,76MeV 22,5s b+
Na-22 2,6v b+
Na-24 14,96h b-
Mangnes. 12 Mg-23 7,33MeV 11,35s b+
Mg-27 9,46min b-
Alumiini 13 Al-25 7,9Mev 7,17s b+
Al-26 6,35s b+
Al-28 2,25min b-
Al-29 6,5min b-
Pii 14 Si-27 8,47MeV 4,14s b+
Si-31 2,62h b-
Si-32 101v b-
Fosvori 15 P-29 9,05MeV 4,1s b+
P-30 2,5min b+
P-32 14,3vrk b-
Rikki 16 S-31 9,62MeV 2,55s b+
S-35 87,2vrk b-
Kloori 17 Cl-33 10,19MeV 2,51s b+
Cl-36 3,0*10^5v b-
Cl-40 1,35min b-
Argon 18 Ar-35 10,76MeV 1,77s b+
Ar-37 35vrk EC
Ar-39 269v b-
Ar-41 1,83h b-
-------------------------------------------------- ---------------
Kalium 19 K-37 10,83MeV 1,23s b+
K-40 1,28*10^9v b-,EC
K-42 12,36h b-
Kalsium 20 Ca-39 10,91MeV 860ms b+
Ca-41 1,03*10^5v EC
Ca-45 163d b-
Ca-47 4,54vrk b-
Skandium 21 Sc-40 10,98MeV 182ms b+
Sc-41 596ms b+
Sc-43 3,89h b+
Sc-46 83,8d b-
Titaani 22 Ti-45 11,06MeV 3,08h b+
Ti-51 5,8min b-
Vanadiini 23 V-49 11,13MeV 331vrk EC
V-52 3,76min b-
Kromi 24 Cr-51 11,2Mev 27,7vrk EC
Cr-55 3,5min b-
Mangaani 25 Mn-53 11,27MeV 3,7*10^6v EC
Mn-54 312,2vrk EC
Mn-56 2,58h b-
Rauta 26 Fe-55 11,37MeV 2,7v EC
Fe-59 44,5vrk b-
Koboltti 27 Co-57 11,43MeV 271,3vrk EC
Co-58 70,91vrk EC
Co-60 5,272v b-
Co-61 1,65h b-
Nikkeli 28 Ni-59 11,51MeV 7,5*10^4v EC,b-
Ni-63 100v b-
Ni-66

Olli makikoho kirjoittaa

BUM, ChemisyntiVideo 2.

JIM Historia Atomipommin salat 07.10.2010."Irakissa pommitettiin täysvoimainen ydinvoimala montuksi systemaattisilla lentopomituksilla. Osirakiin valmistunut ydinvoimala räjäytettiin israelin 900kg ilmapommitusiskuin 1981.(Ydinaseita siis ON joilla USA:n Irakin iskua alkujaan perusteltiinkin. Vaikka EU vedätti uutisointiinsa, ettei ydinasetuotantoa Irakissa ollut!) Pakistanilainen Alamosin vakoileva veteraani Aga Khaan oli toimittanut tarvittavan tietotaidon." Hän toimitti ydinvoimalaitoksien ja siviiliydinvoimalaitoksista tehtäviä ydinpomminteko-ohjeita mm. Syyriaan, Libyaan, Iraniin ja Pohjois- Koreaan. Myös näistä ydinvoimaloista teki USA lopun mm. salatuin ilmaiskuin Libyaan, Iraniin ja Syyriaan. Pohjois-Korea on myös katkolla. Jostain syystä vaan lukuisista räjäytetyistä ydinvoimaloista puhuminen on realismina totaalinen TABU.
--------------
*Chemtrailaaminen maailmalla on saamassa niin paljon julkisuutta rinnakkaisilmiöineen, että oli aika niputtaa aiheeseen liittyviä ultrasalattuja taustoja kokonaisuuksiksi. Jotta ihmiset tajuavat mistä on kyse:
http://kuvaton.com/k/bAo.jpg


Tosiaan, Styrge meni heti uudestaan jäihin, vaikka sen avautumisesta ehdin jo tiedottaa. Et saanut sitä postia? Nyt syy on eri; tuli laatikko täyteen, mutta kyse ei ole pelkästään omasta mokasta; en nimittäin pääse tyhjentämään sitä ylläpitosivuni kautta, mikä on aiemmin onnistunut!

Tässä uusi tykkivideo:
http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

On kemikaalivana-aiheinen, mutta TYKKI! Eli eiköhän ydinmiehetkin pelolla katso salaisten operaatioiden paljastumisia...

*Lienee kuule varsinainen täsmäohjus! Koetin uittaa sitä mm. Suomen blogilistan ykköseksi PÄIVÄSSÄ nousseeseen Riitta Söyringin US-blogeihin. Sain koettaa KYMMENEN KERTAA ja siltikin liki kirjain kerrallaan! Että noin rohkea kooste sulta tällä kertaa? Kehuttiin muuten meillä kotona hetimmiten. . Öö. .että meinaan osaat! Oikeesti kokosi kivasti jännitettä. Täytyy sanoa, että äijä ähkyyn meni!) Upeita kaivattuja sisäkuvia, suutinkuvia chemtrail ruiskujumboista.

*Mutta varsin nauruun repesin kun perusjumbon pohjatroppu aukaistiin!. . Siis. . .ihan hullun hommaa koko chemtrailaus! Sait kyllä pelittämään vaikka puolessavälissä ajattelin jo jännitteen katkeavan, mutta eikö mitä. Niin juu loistavavuudessaan oivaltavaa myös PIIRTÄÄ nuo kymmenet vanat ns. "virallisen" reittipiirroksen viereen! Oikeesti tajusi kyllä m i k s i SUPO peloissaan saartoi sinut yhteyksistäni juttusi tehtyäsi. Ne kuule tietää POLIISIpelkureina, että meikä näinollen pistää videosi "kiertoon".!))

Olli makikoho kirjoittaa

10 000, H20- N2 O2.

Meitä kiinnostaa seuraavaksi se säteilyn energiamäärä jota säteilyn ionisoima perusilma kykenee kuljettamaan. Tässä en laske lainkaan atomin ytimien malenkan- kuorimallitehoja, vaan ainoastaan uloimman valenssielektronin aiheuttamaa ionisaatiota. Suolaisen veden ionitasot määräsi natriumin Na 5eV ja kloori-ionien Cl 13eV keskiarvotaso (9eV). Kun taas ilmassa typen (78 %) N 14,4eV ja hapen ionien O 13,3eV lähtöarvot. Ilma on näin 1,5 kertaa aggressiivisempaa. Seuraavaksi pitää määritellä kuinka suuri osa voi olla kauan ionisoitua esim. luonnonolosuhteessaan. Merien vedestä vain 3,5 % on ionisoituneena. Välimeren n. 8 % ionisoitumisaste on taso jossa syvä perusmerivesi on kyllästynyt ioneista ja muodostaa jo kiintosuolaa liiastaan. Mutta esimerkiksi Kuolleessameressä, jossa vesi on runsaan säteilyfotonisoinnin alaisuudessa sen vesi pysyy 25 % ionisointiasteessa suolastaan. Merkittäväksi kasvuksi liki 10-kertaisuuteen verrattuna perusmeriveteen.

Nyt voimme laskea paljonko täysionisoituneeseen meriveteen muodostuu säteilyfotonin taltion ionisaatiosta energian varastoitumaa /m3. Osmoottinen vesivoimala Norjassa kykenee tuottamaan 3,5 % meriveden ja 1000L/s jokisuistoon pysyvän 981kW energiantuotannon. Jos siirrämme tämän laitoksen Kuolleeseen mereen saadaan: 25 %/ 3,5 % * 981kW= 7 007kW. Norjalaisessa voimalassa membraanikalvo nostaa 100m vettä vaikka se optimillaan on 200m. Joten teho kaksinkertaistetaan tästä ja saadaan jo 14MW ionisaation vesienergiat 1m3/s virtaavasta joesta Kuolleeseen mereen.
Vesikaava jota käytän h(m)* virtaama(m3/s)* gravitaatiovakio (g) 9,81= tulos kW.

Nyt meidän pitää muuttaa vedestä saamamme vakio suoraan ydinvoimalaitoksien ilmaionisaation säteilykertymän energiaansa 1 m3/s. Ilma on massaltaan tuhannessosa veden painosta: Veden 1000kg/m3/ ilman 1,225kg/m3= 816 kertainen painoero. 14 000kW/ 816= 17,2kW/ m3/s ilmavirtaama. Ilma on kuitenkin kuten muistamme typpikaasuna 1,5 kertaa aggressiivisempaa ionisoituna, joten kerrotaan luku 1,5 kertaa= 25,8kW.

Posivan Onkalon ilmareiän halkaisija kasvatettiin alkunsa halkaisijan 0,6m.stä ylöspäin 6m. Ja Ydinvoimalan ilmavurtaaman maksimin 15m/ s voidaan ottaa myös Posivan maailman suurimman beetasoihtunsa tuotoksi. Tässä lähdetään liikkeelle siitä, että koko beetasoihtutunneli hyödynnetään maksimiinsa ja imuilmat tulee toisesta luolansa tunnelin ristivedosta. Posivan Onkalosta tulisi näin laskien 420m3/ s ilmavirtaus beetasoihtuunsa. Kerrotaan se aiemmalla ilmaionisaation energiatulolla 25,8kW= 10 936kW beetasoihtuamisen energia!! Luku on suorastaan m y k i s t ä v ä, olen sanaton!

Ja sanattomammaksi mennään kun jatketaan. Posiva ilmoittaa, että sen upottamien tuhansien 5cm paksujen kaasutiiviitten kuparipullojensa laskennallinen j ä l k i s ä t e i l y t e h o 40v kestäneessä vesihauteessa olonsa jälkeen tuottaa y l i 10 000kW tauottoman säteilytuoton pelättyyn Posivan Onkalon.(IAEA:n kansainvälinen ydinturvalaki vaatisikin Arevan tiedoin ydinjätteille 100v vesijäähdytystä, mutte Suomi himoaa rikkoa maailman lakeja tässäkin!) Tuossa juuri malliksi siis laskimme, että Posiva surutta T U U L E T T A A maailman suurimmalla beetasoihdullaan kaiken tämän näkemällä tappavan radioaktiivisen säteilykertymän ulos siirtäen sen systemaattisesti hengitysilmaamme säteilyionisaationa. Ei mikään sattuma, miksi laskentakaavani ja Posiva päätyy pilkulleen samaan 11MW tulokseen.

Olli makikoho kirjoittaa

LIHA!

IONIsoiminen näköjään onnistuu käytännössä millä tahansa aineella. Mutta seuraavassa kokeessa piti vatsan kunto olla kohdallaan. Ehkä termi "Hauskaa YDIN- IONIsaatioJoulua by TVO/STUK/Posiva!" Olisi kuvaavinta. No yhtä kaikki välillä kuvasin, ja välillä buklailtiin. Tai no katsokaa itse. . . Mietin pitkään miten mahdollisimman aidosti valottaisin kuviin sitä mekanismia mitä SÄTEILY IONIsaatioeroosio elävän ihmisen elimistössä kuvattuna sitten tekee? Juu siis happiradikalisaatiota ja muuta sellaista, josta tulee hetimmiten mieleen kuukausien mädättämisprosessit ja kaikki sellainen etova. Ei vaineskaan! Niin uskomattomalta kun saattaa kuulostaa kuvien välit lasketaan muutamissa tunneissa. Eli "ihmislihasimulaatio by jouluinen kinkun palas." Jotta tajuaisitte m i t ä TVO/ Posivat on miljoonille tekemässä. Tässä demon mukainen ehta ja ennen kaikkea tuore "liha":
http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/color]
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7in.jpg[/img]

Seuraava kuva. . Öö. . Siis nyt on alkukuvasta kulunut muutama tunti ja IONIsaation on annettu vaikuttaa konkreettisella tuhovoimallaan potraan potkaan. Muistamme miten ionisaation perusväriskaalaus on ollut koboltin sininen, syvä violetti ja lasittuva ruskea. Käytännössä kaikissa IONIsaatiodokumenteissani toistuva perusväristyskaalaus. No, hei katsokaa itse! Huomatkaa eri paloissa selkeästi erottuvat uniikit värimuutosvyöhykkeet. Jotka kertovat ionisaatiotuhon määreet. Lihassa on erikoisesti mainittava mm. raudan klassinen kulkeutumiskaavio IONIsaatienegian paineen vaikutuksesta. Jopa minulle oli silti yllätys, miten väriskaalauksesta paistoi silmävalkuaishermoon syvään violettiin asti:
http://kuvaton.com/k/7is.jpg
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7is.jpg[/img]

Jos v i e l ä pysyi mahassanne, niin hyvä. Nimittäin seuraavassa e n ä ä tuskin:
http://kuvaton.com/k/7im.jpg
[img width=750 height=562]http://kuvaton.com/k/7im.jpg[/img]
--
PS. Näitä SÄTEILYIONISAATION kokeitani tehdessäni eletään 7.12.2010. Sain postipakettina aamulla kauan odottamani No3 mikroskooppini. Ydinturvaosastoilla kun on barbaarinen "tapa" räjäytellä laitteistojani ja sekoilla EU:n sananvapauslaeista pätkääkään piittaamatta miten huvittaa. Perusrutiinillaan tämä SUPO- kuona tunkeutuu yksityisiin tietokoneisiin, tiedostoihin. Silpoivat miten huvittavat kahden yksityisenkin välistä nettiliikennepostia miten lystäävät. Itsenäisyyspäivän liikenteissäni oli postejani mm. pätkitty ja nimenomaan muuteltu määrätietoisesti sekoittaen apinan raivolla. Sama peeloilu jatkui toki hetimiten kun sain uuden mikroskooppini käyttöasetteluun. Tietokoneeni kaukokaadettiin ja sisään tunkeuduttiin mitä ihmeellisimmin seurauksin. SUPO oli selkeästi enemmän kuin tuohtunut mm. kirjoitusmateriaalien arkistoinnin osaavuuteni laajuuksista. Arkistointini sekoiteltiin ja muokattiin täysin. Kyse EI toki ole klassisesta virushalvaannuttamisesta. Vaan "sofistikoidummin" arkistoistani on s e l k e ä s t i noukittu mulle malliksi millaisia kirjoituksia NSA ja USA eivät missään nimessä halua jäljiltäni lukea! Juu tieto on otettuna vastaan. Enkä yhtään epäilekään, ettei modeemieni kautta tällainen sekoilu CIA-miehiltä onnistu. Kiitän ja kuittaan, l u p a a n pyhästi jatkaa vähintään samoilla taituruustasoillani. Joka näköjään kiinnostaa kansainvälistä IAEA- ydinrikollisosastoja myöten.)
--------------------

Palautetta "LIHA" PV-foorumi 09.12.2010.

HUHHUH! Täytyy sanoa mailisnuutinen että nyt kyllä todistit (ainakin minulle) melkein kaiken puhumasi todeksi. Ei helkkari, minkä näköstä...

En kyllä tosin usko, että vaikka kuinka moni ajattelisi samalla tavalla kuin sinä, että jotakin saataisiin tehtyä. On se kumma kun tälläinen pieni maanpläntti altistetaan uusien ydinvoimaloiden testaamiseen yms. pelleilyyn
---------

07.12.2010 maahamme SUPO ruhjoi lain, jolla se nyt EU:n sananvapauksia
systemaattisesti rikkoen rikollisesti sensuroiden m y ö s yksityisiä
nettiposteja! Siksi lisäsin seuraaavaa materiaalia. Jota lisäilen
tarveharkinnan mukaan myös jatkoon.

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet .keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .

Lisättynä parin pykälärivin yli hypäten mm. SUPO-sensuroinnin takia
07.12.2010

sfnet.keskustelu.energia
2-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-51, 100-110, 111-120, 121-130, 131-140,
141-151

------------

KURKKU

HYVÄ ON! Kasvissyöjät tietysti tunki iholle, sukseen "kinkkukuva IONIsaation jälkeen" että heille kanssa "kunnon" IONIsaaatiopläjäys! Koska olen tunnetusti maassamme kärkiosaaja näissä niin pitäähän sitä yleisöään kuunnella. Kurkku on tuttu ja esteettisesti mielenkiintoinen, ellei peräti "kiihkeä" säteilyIONIsaation eroosion demoamisen kokeilematon kohteena. Ei pelkästään siksi, että sen massa on likimain pelkkää vesitäytteistä solukkoa, kuten mekin. Vaan j u u r i siksi, IONIsaation keskeisin ominaisuus on säteilypaineesta puhkoa solukkokalvojamme. Tästä seuraa tietysti voimakasta verenvuotoja, sisäisiä tummankukertavia verenpurkaumia ja nestevettymisiä säteilyaltistusten punoituksineen. No hei kurkun tapauksessa tietysti solutumien invaasiota ulos valkovaahdon koskina vapauteen. Ongelmallisinta ko. demossani oli saattaa kirkkaat ja heikosti näkyvät vuototatinat kuvattavaan ilmiasuun. Kokenutta ei toki laitateta. Herkkukurkun viipale, jotta vesi kieleen tulee, ikuisen hehkeän tuoreena:

(Käytän tässä muutokseksi Aija-palvelinta, koska eiliset kinkkukuvani kaatoivat k o k o Kuvaton.com palvelimen!)
http://www.aijaa.com/v.php?i=7165179.jpg
[img width=750 height=562]http://i6.aijaa.com/b/00779/7165482.jpg[/img]

Ah auoa ja sitten pala potretista IONIsointilaitteistoni energiatuottoon. Muutama tiima kuluu ja tulosta syntyy tuttuun sylttytehdastyyliinsä hehkuherkästi! No johan tuolla kulmakassit mustaantuu lupaa kysymättä. Ja . . hei eikös vaan valkoista vispilänkauppaa tuiki toisista solukerroksista ulostukseensa. Tämäpä, tämäpä taas p ä r ä y t t ä ä !. .Yhtä kaikki katsokaa mitä muutaman tunnin päästä uuden aamun auer tarjoaa. Söisitkö tätä made by TVO/Posiva materiaalia, josta ei edes STUK voi tuttuun lahjottuun tyyliinsä kertoa yhtään pahaa sanaa IONIsaatioiden säteilytuhona. Kuittaan tutusti ja alleviivaan, ettei kuvien aikaero ole kuin muutamia tunteja! Näinollen siis "virallisesti" kurkku on kinkun lailla y h ä tuoreustakuun mukaan, ÖuH, terveellistä ja turvallista naposteltavaa.

http://www.aijaa.com/v.php?i=7165227.jpg
[img width=750 height=562]http://i7.aijaa.com/b/00898/7165227.jpg[/img]
--------------

OMENA

Taas onnistuin simuloimaan IONIsaation eroosion mekanismeja yli odotusten. Vatsasi ei tule uskomaan sitä mitä silmäsi kertoo. Nimittäin, ettei näiden kahden kuvan välissä ole kulunut aikaa tuoreesta omenasta IONIsaation syömään. . Öö? No hei koska teen tässäKIn pioneerityötä, niin en löydä edes sanastoa, saati kirjallisuutta. Kertomaan "mitä" IONIen ruhjoessa ja eroosoidessa reaktorissa toimivin mekanismein aineesta muodostuu. No ensin siis kuva auvosta alusta:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166160.jpg
[img width=750 height=562]http://i7.aijaa.com/b/00236/7166160.jpg[/img]

Aijalla jatketaan, koska Kuvaton.com menetti luottoaan kaatuessaan SUPO- sekoiluihin mm. tänään. Eli, . . niin tosiaan edes minä en tarkkaan osaa kertoa mitä "ainetta" tämä p y s y v ä IONIsaation muutos on omppupolollemme tehnyt. Tästä mitä näemme erottuu kyllä, miten vasemmalla omenan olemus on itse asiassa liki muuntumaton. Jatkaessamme matkaa kuvassa ylemmäs oikealle joutuu maha koittokierroksilleen. Värikirjot ovat vanhoja tuttuja ja uniikkeja, j u u r i jostain syystä vain a i d o l l e ionisoitumisvyöhykkeille liki aineesta riippumattomia. Eka reuna, pienemmällä IONIsaation energiatuhoille altistuneena "lasittunut" ruskea. Tämä on vanha tuttu värimme mm. raudan röntgenien ja beetaelektronien säteilyeroosiomaailmoistamme. Väri tummenee sinertävään ja röntgenpolttojen tutuksi syvän violetin sinimaailmaan. On a i n a yllättävää m i k ä on se mekanismi, joka näissä IONIsaatiotuhoissa muuttaa aineen, kuin aineen tälle omintakeiselle kolmoisvärimaailmalle. Hiukan aineesta riippuen eri nyanssein. Mutta a i n a sen voi a i d o k s i IONI-eroosioksi noista taata:

http://www.aijaa.com/v.php?i=7166205.jpg
[img width=750 height=562]http://i3.aijaa.com/b/00845/7166205.jpg[/img]

Omenan IONIsoimisessa oli mielenkiintoisia sivujuonteita. Käytin IONIpommitettavan kappaleen tukemiseen TVO:n kaikki testit läpäissyttä happoterästä. Vaikken edes pommittanut sitä pääionisaattorilla, niin silti siihen syöpyi IONIsoitavasta omenasta selkeä sormiin tuntuva kolo! Tässä kuvaa siitä:
http://www.aijaa.com/v.php?i=7166216.jpg
[img width=750 height=562]http://i3.aijaa.com/b/00653/7166216.jpg[/img]

No, TVO:n tusinarakenteille IONIsaation

Olli makikoho kirjoittaa

**Hurjan mielenkiintoista uutisointia Paulalta! Että eläimet on JO todettu
lentäneen "energiakenttien silpomiksi!" On päivän selvää, miten säteilyn ja
energiakertymien aiheuttamat lauttumat ja sisäiset veripurkaumat eivät jätä
juuri muita syitä kuolemien tutkijoille. Outoa vaan, ettei kaloista
uskalleta kertoa missään?
-----
*** Olen tosiaan ITSE omin silmin nähnyt TVO:lla olo vuosikymmeninäni miten
tonneittain säteilyyn savuten kuolleita lintuja vuodesta toiseen poistettiin
lapioiden TVO:n pihoilta. Seurasin myös vuodesta toiseen miten hehtareittain
kaloja tapettiin samaan säteilyyn TVO:n lauhdekanavavirtoihin. Ikinä ei YLE,
MTV, Radiot uskaltaneet kommentoida, tai iottaa edes yhtä kuvaa!

***Länsi -Suomi julkaisi TVO:n tappavan säteilyteurastajillaan vuosittain 10
000 000kalaa. Mutta kun 2007 joulukuussa TVO:n Pertti Simola antoi
tuhansille ydinorjille sisäministeriön uhkaukaasit vaieta näkemistämme
kirjallisena kukaan ei lisäkseni ole uskaltanut julkisesti näkemistään toki
puhua! Jopa tuhannet TVO:lla tekemäni ydinturvaraportit sisäministeriön
maailman korruptoitunein POLIISI varasti TVO:n sisäisistä vartioiduista
erikoisarkistoista. Näin taataan valtiorikollisuuksille oikeudet tappaa myös
jatkon kansamme säteilyynsä paljastumatta!
---

Pasi foorumin satoa:

Styrge/ Arto/ Paavo 2010

Hankkija
Hero Member

Vs: Styrge/ Arto/ Paavo 2010.
« Vastaus #12 : tänään kello 00:25:10 »

-------------------------------------------------- --------------------------
----
Lainaus käyttäjältä: TV:stä tuttu Arto - Tammikuu 11, 2011, 21:48:19 pm
Mitäs pidät tästä:

[video=youtube;X3iuLxfGp-8]http://www.youtube.com/ watch?v=X3iuLxfGp-8[/video
]

Mielenkiintoinen pätkä. Näitä lisää. Tällaiset videot päihittivät mennen,
tullen ja palatessa korruptoituneen valtaeliitin tiukassa pakkopaidassa
olevien Ylen, MTV3 ja Nelosen pläjäykset.
---------
Tässä saksalaisamppareista näyte:

[video=youtube;uX0iFOamNmw]http://www.youtube.com/ watch?v=uX0iFOamNmw[/video ]

Ja meikä uudessa US- blogissaan:
http://raijasivu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/57937-k- y-s-e-l-y

Vastauksesi

  • Unohditko salasanan?
  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet henkilöt voivat lähettää foorumille ja Viihdeuutinen.net-sivustolle viestejä. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen kuin lähetät viestin, tai rekisteröi itsellesi ensin käyttäjätunnus.

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008