Liittyminen Viihdeuutinen.net-sivuston jäseneksi (vaihe 1/2)

Lue tämä ennen kuin rekisteröidyt sivustolle. Kyseessä ei ole mitä tahansa diipadaapaa, vaan ihan hyödyllistä tietoa.

Ennen kuin liityt tämän uljaan & upean viihdeyhteisön jäseneksi, on erittäin suotavaa, että käytät pari-kolme minuuttia elinajastasi lukaisemalla läpi Viihdeuutinen.net-sivuston rekisteriselosteen, joka löytyy keskustelualueelta osiosta Palstan ohjeet, tiedotteet. Siellä kerrotaan mihin näitä tietoja, jotka ilmoitat rekisteröityessäsi yhteisöön, saatetaan käyttää ja mihin ne tallennetaan. Nyrkkisääntö on, ettei tietojasi välitetä ja luovuteta aiheetta tai kevyin perustein kenellekään ns. kolmannelle osapuolelle.

Lue myös keskustelualueen yleiset ohjeet, ja sisäistä ne. Ihan täyttä höpönhöpöä ei kannata foorumin viesteihin tai Viihdeuutinen.netin kommentteihin laittaa — pyritään pitämään keskustelu asiallisena ja välttämään kaikenlaista turhaa alatyylistä kirjoittelua. Asiattomat viestit poistetaan. Asiattomien viestien lähettäjiä rangaistaan. Tulee nimittäin ihan hirmuisia sanktioita. Sanomista ainakin.

Eli rekisteröitymällä tälle sivustolle lupaat olla kiltti poika / tyttö tai muu olevainen. Jos uskot kykeneväsi käyttäytymään ihmisiksi, voit jatkaa rekisteröitymisprosessia.

Käyttöehdot

Suosittua viihdettä

Keskustelupalstan konehuoneessa murisee miniBB™ © 2001–2008