Tagipilvi: peter gabriel

Kuuntele ensimmäinen maistiainen Peter Gabrielin 17.2. julkaistavalta "Scratch My Back" -albumilta.

Musta pohjaväri ja sen keskellä kaksi solua, jotka lienevät verisoluja. Solut tavallaan kietoutuvat toisiinsa ja ne ovat litteämpiä kuin halkaisijaltaan leveitä. Julkaistaan 17.2.2010

“Scratch My Back” sisältää Gabrielin tulkintoja muiden artistien kappaleista. Mukana on klassikkobiisejä mm. Radioheadiltä, Neil Youngilta, Arcade Fireltä, Lou Reediltä, Talking Headsiltä ja Bon Iveriltä. Rock-bändin sijaan orkesterisoittimia käyttäen tallennetun albumin ensimmäisenä maistiaisena kuullaan Gabrielin versio “The Book Of Love” -kappaleesta. Klikkaa alapuolella oleva linkkiä kuullaksesi kappaleen.

17. helmikuuta julkaistava “Scratch My Back” -albumi on ensimmäinen osa sarjassa, jossa Gabriel ja muut eturivin artistit tulkitsevat toistensa kappaleita.

Peter Gabriel julkaisee "Scratch My Back" -albumin 22. tammikuuta.

Valokuva partasuisesta miehestä, jolla musta löyhästi puettu kauluspaita yllään, sekä kädet ristissä. Hän katselee sivulleen naureskellen hyväntahtoisesti. Kuvassa Peter Gabriel

Peter Gabriel julkaisee “Scratch My Back” -albumin 22. tammikuuta 2010. Levy on ensimmäinen osa sarjassa, jossa Gabriel ja muut eturivin artistit tulkitsevat toistensa kappaleita.

Saavuttaakseen parhaan lopputuloksen Peter Gabriel värväsi albumin tekoon huipputiimin. Mukana ovat niin entinen Durutti Column -jäsen John Metcalfe, tuottaja Bob Ezrin (Pink Floydin “The Wall”, “Lou Reed” ja “Berlin”) kuin myös miksaaja-tuottaja Tchad Blake (Suzanne Vega, Sheryl Crow, Tom Waits).

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Uusinta keskusteluissa

Uusin nippelitieto
Kuuminta viime aikoina