Tietoa palvelusta

Sivustolla on julkaistu juttua!

Viihdeuutinen.net tarjoaa tuoreimpia kuulumisia ja uutisia kevyistä aiheista vastapainoksi useimpien muiden verkkojulkaisujen tyypillisesti tarjoamille uutisille. Sivuston juttujen pääpaino on tällä hetkellä kallellaan musiikkimaailman kuulumisia kohti — julkaisut käsittelevät usein viihdemusiikin suunnalla tapahtuneita asioita.

Sivusto kehittyy ja kasvaa. Se “elää”. Palautteenne pohjalta sitä voidaan rakentaa haluamanne kaltaiseksi, siksipä risuja tai märkiä rättejä kannattaakin lähetellä virtuaalisessa muodossa osoitteeseen info@viihdeuutinen.net.

Osa ulkoasussa käytetyistä kuvakkeista kuuluu Silk icons -katalogiin.

Oheista palautelomaketta voi hyödyntää myös juttuvinkkien lähettämiseen. Kevyisiin aiheisiin liittyviä uutisia & lehdistötiedotteita otetaan avosylin vastaan. Sivuston aihepiiriin liittyvät kirjoitukset julkaistaan Viihdeuutinen.net-sivuston etusivulla. Raskaaseen metallimusiikkin, tai vaikka hard rockiin, liittyvät luritukset voi välittää Metallimusiikki.net-sivuston korviin käyttämällä sieltä löytyvää juttuvinkkilomaketta ja goottipitoiset uutiset vastaavasti Gootti.net-sivuston julkaistavaksi lähettämällä jutut omalla lomakkeella.

Julkaisujen syötteet

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina