Tagipilvi: daikini

Daikinin "Salaisuus" julkaistaan 1. lokakuuta.

Daikinin "Salaisuus"-albumin koristeellinen ja karu kansitaide. Kuvassa valokuva miehestä, jolla paljas ylävartalo. Mies katsoo ylöspäin ja hän seisoo mustaa taustaa vasten. Kaulan kummallakin puolella pientä pränttiä valkoisella värillä ja versaalilla. M "Salaisuus"-albumin kansitaide

Vuosituhannen vaihteessa Kainuussa perustettu Daikini (www.daikini.fi) on herättänyt kiinnostusta jo vuosien ajan pienemmissä musiikkipiireissä ja on nyt valmis tekemään itsensä tunnetuksi myös laajemmille määrille musiikinystäviä. Daikinin “Salaisuus“-albumi julkaistaan Jiffel Musicin kautta lokakuun 1. päivä.

Daikini (oikealta nimeltään Lauri Kemppainen) luotsaa nelihenkistä kokoonpanoa nykyään Helsingistä käsin. Ennen uutta “Salaisuus”-levyä bändi on tehnyt itseään tutuksi “Kaupallinen itsemurha” ja “Vihasta”-sinkkujen kautta.

Daikini: "Salaisuus".

Daikinin promovalokuva vuodelta 2005. Kuvassa näkyy yhtyeen keulahahmo, Jukka Kemppainen, joka istuu kahvilassa punaisen pöydän ääressä ja katselee vasemmalle. Miehellä lyhyt tukka, t-paita ja edessään pöydällä muistilehtiö. Kristillistä musiikkia

Helsinkiläinen ja suomeksi musiikkiaan esittävä Daikini () tiedottaa tulevansa julkaisemaan syksymmällä “Salaisuus”–nimisen albumin, jota edelsi hiljattain julkaistu toinen single, nimeltään “Kaupallinen itsemurha”. Musiikkiryhmä tarjoaa urbaania rock-musiikkia, jossa on rap– ja hardcore-punkin vaikutteita, sekä jopa populaarimusiikille ominaisia elementtejä. Daikini julkaisi hiljattain musiikkivideon netissäkin kappaleestaan “Kaupallinen itsemurha”. Uuden albumin tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä tiedossa. Myös kiekon tarkkaa biisilistaa ei olla paljastettu tähän hetkeen mennessä suurelle yleisölle. Daikini joutui toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla uutisoimaan kiekon ilmestymishetken lykkääntyvän syksylle.

Käyttöehdot