Tagipilvi: exit

Exit-yhtyeen "Armo tuli kylään" -levy on nyt kaupoissa!

Exitin albumin "Armo tuli kylään" etukannessa näkyy valokuva keittiön pöydästä, jossa keltaisia muovituoleja ja keltainen muovipöytä valkoista taustaa vasten. Oikeassa laidassa yläosassa valkoinen lamppu. Vasemmassa yläkulmassa Exitin logo valkoisella vär Julkaistiin 10.3.2010

Suositun vuosia Suomea kiertäneen Exit-yhtyeen uusi “Armo tuli kylään” -levy julkaistiin keskiviikkona 10.3.2010! Eilen ilmestynyt albumi on yhtyeen 14. julkaisu. Yhtyeen kaksi edellistä levyä, eli kiekot “Sateen kohinaa” (2007) ja “Tienviittoja” (2008), olivat julkaisuviikoillaan Suomen virallisen albumilistan sijoilla 6. ja 5. Kaiken kaikkiaan Exitin levyjä on myyty yhteensä jo yli 80 000 kappaletta. Merkittävän uran tehnyt gospelpioneeri Exit on konsertoinut 20-vuotisen uransa aikana yli 800 kertaa.

Exitin elämänläheinen "Armo tuli kylään" -single radiojakoon.

Lähelle tulevista ja puhuttelevista sanoituksista, sekä vahvoista ja tarttuvista melodioista tunnettu Exit julkaisee 13. albuminsa 10.3.2010. Ensimmäisenä maistiaisena tulevalta levyltä julkaistaan nimikkokappale “Armo tuli kylään“, joka on jo soinut menneen viikonlopun aikana muun muassa Radio Dein taajuuksilla.

“Armo tuli kylään” kuvaa maanläheisesti ihmisen luontaista pyrkimystä muokata itseään muottiin, johon ei omin avuin pysty. Biisin sanat ja sävellys ovat yhtyeen laulaja-kosketinsoittaja Jari Levyn käsialaa, joka myös toimii kappaleen solistina.

Gospelmusiikin pioneeri Exit julkaisee uuden levyn ja konsertoi Savoy-teatterissa maaliskuussa!

Yli 20 vuotta Suomea kiertänyt Exit-yhtye julkaisee uuden odotetun levynsä 10.3.2010. “Armo tuli kylään” -nimeä kantava levy on yhtyeen 14. julkaisu. Yhtyeen kaksi edellistä levyä “Sateen kohinaa” (2007) ja “Tienviittoja” (2008) olivat julkaisuviikoillaan Suomen virallisen albumilistan sijoilla 6. ja 5. Kaiken kaikkiaan Exitin levyjä on myyty yhteensä jo yli 80 000 kappaletta.

Exit tunnetaan tarttuvista melodioistaan ja maanläheisistä teksteistään. Aloittaessaan Exit oli ensimmäisiä yhtyeitä Suomessa, jotka yhdistivät rockmusiikin ja kristillisen sanoman. Monet Exitin kappaleet ovatkin olleet vuodesta toiseen suurimpia hittejä rippikouluissa, ja päätyneet useisiin nuottikirjoihin.

Käyttöehdot