Tagipilvi: haloo helsinki!

Vares-elokuvista tuttu Antti Reini vierailee Haloo Helsinki! -yhtyeen uudella musiikkivideolla

Harmaasävyinen valokuva Haloo Helsinki! -yhtyeestä. Kuvassa Haloo Helsinki!

Kokeile “Minua on” bändin ensimmäinen tarinapohjainen video, jonka pääroolia näyttelee HH!:n solisti Elli. ‘Kokeile minua’ -biisin stoori on aika raju mun mielestä. Joskus jengillä voi mennä liian lujaa, lähtee mopo käsistä ja silloin voi käydä helvetin huonosti, kertoo Elli. Videossa on mukana myös kolme miessivuroolia, joista yhtä näyttelee uudesta Vares-elokuvasta tuttu Antti Reini.

Haloo Helsinki! esiintyy Elämä lapselle -konsertissa 9.9.

Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet seisovat hyvin tummasävyisessä valokuvassa pukeutuneina pääosin mustiin vaatteisiin. Heistä keskimmäinen on vaaleahiuksinen tyttö, jonka takana seisoo kolme emopoikaa. Taustalla lukee valkoisin kirjaimin yhtyeen nimi. Kirj Kuvassa Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki! esiintyy Elämä lapselle -konsertissa 9. syyskuuta Helsingin Hartwall Arenalla. Ohjelma tulee suorana MTV3-kanavalta kello 20.00. Syksyn mittaan bändi on mahdollista nähdä Helsingin lisäksi myös mm. Jalasjärvellä, Nivalassa, Turussa, Vaasassa, Kokkolassa, Hämeenkyrössä, Lappeenrannassa ja Mikkelissä.

Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi single 2.9.2009 julkaistavalta albumilta on biisi “Ei Eerika pääse taivaaseen”. Kappale kertoo kohtalokkaan tarinan nuoresta Eerikasta, jonka elämän taitekohta on yhden askeleen päässä. Mihin suuntaan Eerika askeleensa sitten ottaa, on kuulijan itsensä pääteltävissä. Vaikka raiteet on poikki ja elämänlanka jo hyvin ohut, niin aina on myös toivoa. Uusi single on tullut tutuksi jo monelle bändin fanille kesän keikkojen myötä, sillä biisi on ollut yhtyeen ohjelmistossa jo toukokuusta 2009 saakka. Biisistä on kuvattu musiikkivideo, joka valmistuu elokuun lopulla. Kuuntele “Ei Eerika pääse taivaaseen” suoraan tästä.

Haloo Helsinki! julkaisee uuden albuminsa toinen päivä syyskuuta.

Haloo Helsinki! julkaisee uuden odotetun albuminsa “Enemmän kuin elää” syyskuun alussa. Levyltä on julkaistu jo kaksi singleä; “Jos elämä ois helppoo” ja YleX:n kesäkumibiisinä tutuksi tullut “Mun sydän sanoo niin”.

Albumin seuraava single “Hukatut miljoonat” jaetaan radioille elo-syyskuun vaihteessa. Bändi on mennyt harppauksia eteenpäin ensimmäisen levyn jälkeen. Takana on lähes sata keikkaa, joiden myötä asennetta ja lavoilta saatua energiaa voi kuulla tulevalta levyltä. Bändi on myös kirjoittanut albumin biisejä aiempaa enemmän yhdessä tuottajansa Erno Laitisen kanssa.

Haloo Helsinki! -yhtye julkaisee uuden albumin syyskuussa.

Valokuva neljästä nuorukaisesta, joista keskimmäinen on nainen, jolla jalassa violetit sukkahousut. Kuvan ihmiset siesovat valkoista taustaa vasten ja heillä on trendikkäät kasarivaatteet yllään. Vasemmassa laidassa yhtyeen logo mustavalkoista viivoitusta Yhtyeessä neljä jäsentä

Haloo Helsinki! (www.haloohelsinki.fi) on siirtynyt studioon nauhoittamaan uutta albumia, joka julkaistaan syyskuussa. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on “Jos Elämä Ois Helppoo”. Kappaleeseen valmistuu video huhtikuun aikana. Uusi single “Jos Elämä Ois Helppoo” jaetaan radioille 7.4.2009 ja singlekappale on kuunneltavissa suoraan täältä.

Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi single "Yksinäiset".

Haloo Helsinki! -nimisen nuorisobändin jäsenet seisovat harmaata betoniseinää vasten siten, että kaksi vasemmanpuoleista nuorukaista seisovat etupuoli seinää vasten ja katseet suunnattuina olkapäiden yli. Toiset kaksi seisovat selkä seinää vasten ja katse Yhtyeeltä uusi single

Haloo Helsinki! (www.haloohelsinki.fi) –yhtye julkaisi ensimmäisen, yhtyeen nimeä kantavan albumin, elokuussa 2008. Nyt yhtyeeltä jaetaan radioille uusi single “Yksinäiset”, joka antaa hieman uutta kulmaa bändin soinnista. Biisi on melodisesti kantava, kappaleen yleissointi ollessa hieman rauhallisempi. “Yksinäiset”-kappaleen sanoitukset ovat koskettavat ja tarina on valitettavan totta usean nuoren kohdalla:

Mun on kylmä, mut en oo ainoo rinnakkaisluokalla. Poika sai porttarin kouluun ja saman päivän iltana, omaan kotiinsa.

“Yksinäiset”-biisistä julkaistaan live-video YouTubessa lähipäivinä. Kappaleen voi kuunnella täältä alusta loppuun jo nyt bändin levy-yhtiö EMIn musiikkisoittimesta.

Haloo Helsinki! suoraan albumilistan sijalle 6!

Haloo Helsinki! -nimisen rokkibändin esikoisalbumin kansikuva. Kuvassa tummaa taustaa vasten ja kaatosateessa seisoo lauma nuorukaisia, joista kolme poikia jayksi tyttö. Kuvan yläosassa valkoisella värillä bändin logo. Albumi ilmestyi 13.8.2008

Keskiviikkona 13.8. julkaistu ”Haloo Helsinki” -debyyttialbumi on noussut ensimmäisellä julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle 6. Haloo Helsinki! ja yhtyeen fanit pääsevät tänään juhlistamaan listasijoitusta, kun bändi järjestää ilmaisen levyjulkkarikeikan Kampin Narinkkatorilla klo 17–18.

"Haloo Helsinki!" -albumi kaupoissa 13.8.

Haloo Helsinki! -nimisen rokkibändin esikoisalbumin kansikuva. Kuvassa tummaa taustaa vasten ja kaatosateessa seisoo lauma nuorukaisia, joista kolme poikia jayksi tyttö. Kuvan yläosassa valkoisella värillä bändin logo. Debyyttalbumi ulos keskiviikkona

Haloo Helsinki! julkaisee energisen rockalbumin keskiviikkona 13.8. Yhtyeen kolme ensimmäistä singleä “Haloo Helsinki”, “Perjantaina” ja “Vieri vesi vieri“ ovat antaneet esimakua 11 kappaleen debyyttialbumista. Ensi viikolla julkaistavan albumin biisit kertovat arkipäiväisistä ihmisläheisistä aiheista. Kappaleiden sanoma on juuri niin realistinen, angstinen, riipaiseva ja kohtalokas kuin nuorten ihmisten elämä ylipäätänsä on. Sävellykset puolestaan ovat mieleenpainuvia ja niissä on mukaansa tempaavaa ehdottomuutta. Luonnonlapsi Ellin laulu on pelotonta heittäytymistä!

Haloo Helsinki! –albumia on työstetty Inkfish-studiolla ja levyn on tuottanut Erno Laitinen.

Haloo Helsinki! julkaisee singlen.

Haloo Helsinki! -nimisen rokkibändin nelihenkinen kokoonpano poseeraa vitivalkoista taivasta vasten ulkoilmassa. He seisovat mustalla tiellä, joka näkyy siluettina valkoista taustaa vasten. Kuvassa kolme poikaa ja yksi tyttö, joka seisoo joukon keskimmäis "Haloo Helsinki!" kaupoissa 13.8.

Haloo Helsinki! julkaisee uuden singlen “Vieri Vesi Vieri”. Vauhdikkaaseen rock-kappaleeseen valmistuu musiikkivideota elokuun alussa. Kuuntele kappale tästä.

Haloo Helsinki! on raikas tuulahdus uutta 2000-luvun suomirockia. Nelinhenkisen yhtyeen mielenkiintoiset sanoitukset liikkuvat nuoria koskettavissa aiheissa ja sävellykset ovat mieleenpainuvia, mutta samalla myös haasteellisia soitettavia. Suomenkielinen poprock-albumi julkaistaan keskiviikkona 13.8. “Haloo Helsinki!” -albumia on työstetty Inkfish-studiolla ja tuotannosta vastaa Erno Laitinen ja Rake.

Katso Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi musiikkivideo.

Nelihenkisen Haloo Helsinki! -bändin poppoo nojailee seinää vasten rivissä. Kuvassa kolme poikaa ja yksi tyttö. Tyttö seisoo keskimmäisenä ja hänellä vaaleat hiukset, valkoinen tunikapaita ja punainen nahkatakki sekä mustat housut. Kuvassa Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki! -yhtyeeltä on valmistunut uusi video “Perjantaina”-kappaleeseen. Katso video tästä: www.emi.fi/jukebox/play/916/perjantaina. Bändi kävi kuvaamassa musiikkivideota Helsingin keskustassa, Kampin narikkatorilla puolen yön aikoihin, perjantaina 25. huhtikuuta.

“Perjantaina”-kappale on Haloo Helsingin toinen singlelohkaisu syksyllä julkaistavalta debyyttialbumilta. Haloo Helsinki! -nimeä kantava debyyttialbumi julkaistaan 13. elokuuta. Esikoisalbumin ilmestymistäa seuraa läpi Suomen kulkeva koulukiertue.

Käyttöehdot