Tagipilvi: jarno sarjanen

Jarno Sarjasen kaksi tuplakokoelmaa ilmestyvät keskiviikkona.

Jarno Sarjasen "Pienen pojan haaveet -- kootut levytykset 1977–2008, osa 1" -kokoelman kansikuva. Kuvassa seisoo stetsonipäinen mies, jolla musta liivi ylävartalonsa peitoksi ja jaloissa siniset farkut. Miehellä vaaleat hiukset ja viikset. Julkaistaan 15.10.2008

Suomikantrin ystävillä on tämän viikon keskiviikkona 15. lokakuuta syytä riemuun Rocket Recordsin julkaistaessa kattavan otoksen Jarno Sarjasen levytyksistä peräti kahtena tuplakokoelmana. Yhteensä kokoelmat sisältävät neljällä CD:llä 83 levytystä — artistin kaikki levytykset vuonna 1977 ilmestyneestä “Sarjastus”–albumista lähtien. Kokoelma-antologian ykkösosa “Pienen pojan haaveet — Kootut levytykset 1977–2008, osa 1” sisältää kantrialbumit “Sarjastus” (1977) ja “Varjoelämää” (1981) sekä kahdeksantoista single- ja kokoelmalevytystä, joista harvinaisimmat on aikaisemmin julkaistu vain kasettikokoelmilla. “Keskikalja-cowboy — Kootut levytykset 1977–2008, osa 2” puolestaan sisältää Jyrki Hämäläisen tuottaman merimieslaulualbumin “Mustat
kaleerit” (1985) ja kantrialbumin “Keskikalja-cowboy” (1988) sekä viisitoista muuta levytystä. Mukana on mm. neljä Sarjasen uutta levytystä, jotka katkaisevat miehen kahteenkymmeneen vuoteen venyneen levytystauon, sekä kolme harvinaista mainoslaululevytystä vuosilta 1980–1985.

Jarno Sarjaselta uutta musiikkia sekä kaksi tuplakokoelmaa.

Suomen parhaaksi ja ensimmäiseksi kantrilaulajaksi tituleerattu Jarno Sarjanen on päättänyt pitkän levytystaukonsa. Syyskuun alussa radioille jaetaan promolevy, joka sisältää neljä uutta Sarjasen levytystä. Kappaleet “Onni ontuu” ja “Ronkeli Roos” ovat Sarjasen itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Kappaleen “Tällaisia muistoja tahtonut en” on tehnyt Kari Kuuva ja “Pakotat mut lähtemään” puolestaan Mauno Paajanen.

Jarno Sarjasen ensilevytys on vuonna 1968 julkaistu singlekappale “Nukkekoti”. Ensilevytystä seuranneen kahdenkymmenen vuoden aikana Sarjanen teki yhteensä noin sata levytystä ja julkaisi viisi pitkäsoittolevyä. Tunnetuin levytyksistä on “Pienen pojan haaveet”, josta artisti itse on tehnyt kaksi levytysversiota ja jonka monet muut artistit ovat vuosien varrella coveroineet. Sarjasen edelliset levytykset ovat peräisin vuodelta 1988. Vuosien varrella Sarjaselta on pyydetty säännöllisesti niin uusia levytyksiä kuin esiintymisiäkin, joista mies on kuitenkin järjestäin kieltäytynyt.

Käyttöehdot