Tagipilvi: kotiteollisuus

Sony Music Entertainment Finland & Atte Blomin uusi levymerkki aloittavat yhteistyön.

Sony Music Entertainment Finland aloittaa jakeluyhteistyön Atte Blomin uuden levymerkin Unja Recordsin kanssa. Atte Blom tunnetaan mm. Love Recordsin, Johannan ja Megamania-levymerkkien perustajana, joka on julkaissut levyjä Juicesta Kotiteollisuuteen ja Hurriganesista Hanoi Rocksiin. Unja Recordsin toisena partnerina toimii tuottaja Miika Kurtakko.

Paljon mielenkiintoista musiikkia on vielä julkaisematta. Näen että musiikkiteollisuus niin Suomessa kuin maailmalla on palaamassa perusasioiden pariin — kiinnostavan musiikin tekemiseen. Unja Recordsin tavoitteena on tuottaa musiikkia, jota ihmiset voivat rakastaa, sanoo Atte Blom.

Kotiteollisuus Suomen-kiertueella.

Mika Vuodon ottama valokuva kolmipäisestä Kotiteollisuudesta. Kvuassa kolme miestä, joista oikean laidan jampalla pitkä heviletti, vasemmanpuoleisilla lyhyet hiukset. Heillä rokkarimaiset ulkoasut. Kuva: Mika Vuoto

Lappeenrantalainen kolmen miehen miehittämä Kotiteollisuus (www.kotiteollisuus.com) tiedottaa lähtevänsä Mustin syksy koskaan -kiertueelle lokakuun 16. päivä ja aikovansa seikkailla Suomen rajojen sisällä ainakin joulukuuhun asti. Bändi on ajoittanut kiertueensa juuri uuden “Sotakoira”-nimisen albuminsa ilmestymisen jälkimainingeiksi. Kotiteollisuuden tuorein pitkäsoitto on viihtynyt Suomen virallisen albumilistan kirkkaimmalla sijalla jo parin viikon ajan ohittaen The Rainin “Yhtä kuin voitto” -albumin ja Universal Musicin julkaiseman soundtrack-kiekon elokuvasta “Mamma mia!”. “Sotakoira”-albumi julkaistiin elokuussa 13. päivä ja se koostuu pääsääntöisesti cover-kappaleista. Kiekko kipusi jo ilmestymisviikkonsa aikaan maamme albumilistan kärkisijalle.

Käyttöehdot