Tagipilvi: lodger

Lodgerin musiikkivideot Kiinaan!

Helsinkiläisyhtye Lodgerin (www.lodger.tv) kuuluisat nihilistiset animaatiovideot ovat joulukuusta lähtien ladattavissa kännyköihin Kiinassa. Seksistisiksikin tituleeratut animaatiot ovat saaneet Kiinan sensuuriviranomaisten hyväksynnän ja siten China Mobile, maailman suurin mobiilioperaattori julkaisee videot 40 sekunnin klippeinä. Näin mainetta ja kunniaa musiikkivideofestivaaleilla ja yli 6 miljoonaa verkkosivukävijää haalineet videot ovat käytännössä 1,3 miljardin kiinalaisen saatavilla. China Mobilella on yli 450 miljoonaa asiakasta. Musiikkivideot ovat Kiinassa hyvin suosittua mobiilisisältöä.

Lodgerin kolmas albumi julkaistaan marraskuun 19. päivä.

Helsinkiläinen Lodger (www.lodger.tv) on saanut valmiiksi kolmannen pitkäosittonsa “Honeymoon Is Over”, joka näkee päivänvalon keskiviikkona marraskuun 19. päivä. Albumin ensimmäinen painos julkaistaan vain digitaalisesti sekä vinyylinä.

Uuden pitkäsoiton ensimmäinen ”Prefontaine / Chemicals” -single julkaistaan digitaalisesti 1. lokakuuta. Omalaatuinen yhtye kuvaa itse sinkkubiisiään näin: Biisi on ihan ok, mutta Virén on parempi. “Prefontaine”-biisi on mukana myös Sony Picturesin “Fired Up” -uutuuselokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa maaliskuussa 2009. Sinkun molemmat biisit on kuultavissa Lodgerin MySpace-sivuilla.

Käyttöehdot