Tagipilvi: lovex

Katso Lovexin uusi musiikkivideo.

Lovexin "Pretend or Surrender" -albumin kansikuva, jossa näkyy bändin jäsenet mustiin vaatteisiin pukeutuneina. He seisovat tummaa ja uhkaavannäköistä taustaa vasten, jossa ei ole mitään elollista. Lovexin logo ja albumin nimi keskellä kansitaidetta. Pop-rockia Tampereelta

Tamperelaiselle Lovexille on valmistunut uusi musiikkivideo “Turn”-kappaleeseen. Katso tuore Sin City -henkinen video, jonka kesto on lähes neljä minuuttia, suoraan tästä tai alapuolelta. Bändi kertoo singlekappaleesta kuvatun musiikkivideon olevan sarjakuvahenkinen elokuvamainen video, joka on ensimmäinen Lovex-musiikkivideo, missä ei ole “soittokohtauksia” lainkaan. “Turn”-single jaettiin radioasemille toukokuussa.

Lovexin “Pretend Or Surrender” -nimellä tunnettu kiertue jatkuu loppuvuoteen asti. Reissu vie yhtyeen lähipäivinä useille paikkakunnille Suomen rajojen sisällä, mutta myöhemmin orkesteri kokee kiertue-elämää Japanissa saakka. “Pretend Or Surrender” -kiertueen Lovex kertoo olevan suunniteltu kattamaan vierailut ainakin Baltian maissa, Saksassa, Itävallassa, Tsekissä, Slovakiassa, Sveitsissä ja Skandinavian seudulla.

Lovexilta uusi "Turn"-single.

Lovexin "Pretend or Surrender" -albumin kansikuva, jossa näkyy bändin jäsenet mustiin vaatteisiin pukeutuneina. He seisovat tummaa ja uhkaavannäköistä taustaa vasten, jossa ei ole mitään elollista. Lovexin logo ja albumin nimi keskellä kansitaidetta. Lovex julkaisee singlen

Maanantaina 12.5. jaetaan radioille Lovexin toinen singlelohkaisu “Turn”. Tämä mahtiballadi on jatkoa yhtyeen “Take a Shot” -hittisinglelle. “Turn”-kappaleeseen valmistuu musiikkivideo kesäkuun alussa. Kuuntele kappale tästä.

Lovex julkaisi keskiviikkona 30.4. toisen pitkäsoiton, nimeltään “Pretend or Surrender”. Albumi esittelee edeltäjäänsä monipuolisemmin yhtyeen osaamista. Levy on itsevarmempi ja aggressiivisempi, unohtamatta kuitenkaan herkempää puolta. “Pretend or Surrender” -albumia on työstetty Inkfish-studiolla ja kappaleet ovat yhtyeen omaa käsialaa.

Lovex: "Pretend or Surrender".

Lovexin "Pretend or Surrender" -albumin kansikuva, jossa näkyy bändin jäsenet mustiin vaatteisiin pukeutuneina. He seisovat tummaa ja uhkaavannäköistä taustaa vasten, jossa ei ole mitään elollista. Lovexin logo ja albumin nimi keskellä kansitaidetta. Albumi kaupoissa 30.4.

Lovex (www.lovex.fi) julkaisee keskiviikkona 30.4. uuden studioalbumin “Pretend or Surrender”. Albumi esittelee edeltäjäänsä monipuolisemmin yhtyeen osaamista. Levy on itsevarmempi ja aggressiivisempi, unohtamatta kuitenkaan herkempää puolta. “Pretend or Surrender” -albumia on työstetty Inkfish-studiolla ja kappaleet ovat yhtyeen omaa käsialaa.

Albumi julkaistaan Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa 2. toukokuuta ja Japanissa 21.5. Yhtye on parhaillaan promoamassa uutta albumiaan Saksassa ja toukokuun lopussa yhtye matkaa Japaniin.

Toukokuun aikana radioille jaetaan toinen single “Turn”. Kappaleeseen kuvataan musiikkivideo toukokuun aikana.

Lovex kuvaa musiikkivideon joulukuussa.

Kuusi miestä seisoo vitivalkoisen taivaan edustalla ulkoilmassa. Takana auto ja maantietä. Keskimmäisellä miehellä valkoinen lakki ja takki, muilla yllään mustat vaatteet. Kuva: Aleksi Koskinen

Kotimainen rokkiryhmä Lovex (www.lovex.fi) uutisoi aikovansa ottaa lähiaikoina tuoreita promovalokuvia, joiden lisäksi yhtyeen lähitulevaisuuteen kuuluu musiikkivideon kuvaaminen joulukuussa. Bändillä pitää kiirettä myös uuden musiikkimateriaalin luomisessa. Yhtye kaavailee julkaisevansa ensi vuoden tammikuussa uuden single-levyn. Bändi paljastaa nettisivuillaan vast’ikään julkaisemassaan uutisessa, että single päätyy alkuvuodesta yhtyeen virallisille MySpace-sivuille kuunneltavaksi. Biisi on esimakua uudesta albumista, jota Lovexin joukot alkoivat äänittelemään helsinkiläisen Inkfish-studioiden syövereissä lokakuun alkupuolella. Kiekon tuottajana toimii Erno Laitinen ja sen on ounasteltu tulevan myyntiin ennen ensi vuoden kesää.

Käyttöehdot