Tagipilvi: maija vilkkumaa

Tarharyhmältä ilmestyy tripla-CD.

Poko Rekordsin kautta julkaistava Tarharyhmän kokoelma-albumi sisältää yhteensä kolme CD-levyllistä bändin parhaimmistoa käärittyinä samojen kurien väliin. Levykokoelma sisältää esimerkiksi sellaisia hittikappaleita, radiostakin tuttuja viisuja, kuin “Beibini asuu Torniossa (Mitä teen?)” ja “Aikalailla sekaisin”. Opus sisältää myös Tarharyhmän demoäänitteen “Kesävauva”, “Taikatalvi” ja Kindergartenin nimellä julkaistut biisit, jotka ovat englanninkielisiä. Pokon julkaisema triplakokoelma varustetaan 28-sivuisella kansilehtisellä, johon on raapustettu koko Tarharyhmän historiikki, diskografia ja sen mukana on myös otteita lehtileikkeistä, sekä useita valokuvia. Tarharyhmän tiimi tulee vuosien tauon jälkeen soittamaan keikkoja yleisön edessä osallistumalla vuonna 1995 tehdyn hajoamispäätöksen päätteeksi Maija Vilkkumaan kanssa kiertueelle.

Maija Vilkkumaalta albumi lokakuussa.

Naisartisti Maija Vilkkumaa (www.maijavilkkumaa.net) kertoo julkaisseensa uudelta studioalbumiltaan kuunneltavaksi uuden “Suojatiellä”-singlen viime perjantaina aamulla, jolloin biisiä soitettiin Yle x:llä. Digitaalisessa muodossa biisi ilmestyy maanantaina ja CD-levynä ensi viikon keskiviikkona. Maija Vilkkumaan uusi pitkäsoitto ilmestyy lokakuun ensimmäisenä päivänä. Kiekon tuottajana toimi Riku Mattila. Vilkkumaan kaksi edellistä albumia tuotettiin naisen oman taustabändin voimin — edelliset levyt tuotti Janne Lehto, joka oli aikaisemmin artistin taustabändin vakituinen jäsen. Tällä hetkellä uutta albumia työstetään studion syövereissä, joka tarkoittaa sitä, että kesällä 2008 hän ei tule tekemään keikkoja juuri lainkaan. Tämän vuoden kesä onkin Maija Vilkkumaan ensimmäinen keikkavapaa kesä vuosikymmeneen.

"Ipanapa 1" -lastenlaulut albumilistalle.

Syyskuun toisella viikolla, 12. päivä, julkaistu “Ipanapa 1” -kokoelmalevy on täynnä lastenlauluja. Levy on sinnitellyt tiensä Suomen viralliselle albumilistalle. Kiekko hyllyää tällä hetkellä levylistan sijalla n:o 5. Kyseessä on Ipanapa Recordsin kautta julkaistu seitsemäntoista värssyä sisältävä julkaisu, jolle on musiikkia luonut mm. räppärinä tunnettu Paleface, Olavi Uusivirta ja Maija Vilkkumaa. “Ipanapa 1” -kiekon tuottajana toimi Lasse Kurki ja yhtyeessä soittivat Sami Kuoppamäki, Pekka Gröhn, Miikka Paatelainen ja Pessi Levanto.

Ipanapa Records on EMI Suomen uusi levymerkki. IR:in kerrotaan haluavan tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja -viihdettä.

Käyttöehdot