Tagipilvi: paleface

Wankers Of The Zoo Crew ja Paleface coveroivat Amnestyn hyväksi.

Wankers Of The Zoo Crew on yhdessä Palefacen kanssa äänittänyt alun perin Faith No Moren ja Boo-Yaa Triben tunnetuksi tekemän “rapcore”-kappaleen “Another Body Murdered”. Alkuperäinen versio julkaistiin vuonna 1993 elokuvan Judgement Night soundtrackilla.

Lainakappale julkaistaan ainoastaan Equal Dreams -nettimusiikkikaupan kautta ja siitä saatava tuotto ohjataan Amnesty Internationalille. Kappale on kuunneltavissa osoitteessa www.myspace.com/wankersofthezoocrew.

"Ipanapa 1" -lastenlaulut albumilistalle.

Syyskuun toisella viikolla, 12. päivä, julkaistu “Ipanapa 1” -kokoelmalevy on täynnä lastenlauluja. Levy on sinnitellyt tiensä Suomen viralliselle albumilistalle. Kiekko hyllyää tällä hetkellä levylistan sijalla n:o 5. Kyseessä on Ipanapa Recordsin kautta julkaistu seitsemäntoista värssyä sisältävä julkaisu, jolle on musiikkia luonut mm. räppärinä tunnettu Paleface, Olavi Uusivirta ja Maija Vilkkumaa. “Ipanapa 1” -kiekon tuottajana toimi Lasse Kurki ja yhtyeessä soittivat Sami Kuoppamäki, Pekka Gröhn, Miikka Paatelainen ja Pessi Levanto.

Ipanapa Records on EMI Suomen uusi levymerkki. IR:in kerrotaan haluavan tehdä mahdollisimman korkeatasoista ja hyvin tuotettua lastenmusiikkia ja -viihdettä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina