Tagipilvi: pentti hietanen

Pentti Hietaselle kultaa ja platinaa!

Kansikuva laulaja Pentti Hietasen "Minun tieni 1998-2008" -kokoelman kannesta, jonka tausta sininen ja sen päällä lähikuva Hietasesta. Miehellä tummat hiukset ja viiksiparta, käsi poskella. Kuvan oikeassa yläkulmassa hopeisena ja hohtavana kaunokirjoituks Kokoelmalevyn kansitaide

Suomalaisten rakastama hurmuritenori Pentti Hietanen juhlistaa 25-vuotista taiteilijauraansa kulta- ja platinalevyillä. Syyskuussa julkaistu “Minun tieni 1998–2008” -kokoelma-albumi ylitti juuri kultalevyrajan (15 000 kpl) ja “Joulun ihme” -joululevy puolestaan platinalevyrajan (30 000 kappaletta). Hietasen syksyinen, loppuunmyyty 25-vuotisjuhlakiertue on ollut myös huikea menestys. Muusikon viimeiset live-esiintymiset vuonna 2008 koetaan perjantaina 19. päivä Seinäjoen Areenassa ja lauantaina 20.12. Porin Promenade-salissa.

Hurmuritenori Pentti Hietanen juhlistaa kokoelmalla ja kiertueella 25-vuotista uraansa

Pentti Hietasen "Joka henkäykseen" -julkaisun kansikuva. Kuvassa näkyy kolme miestä studiossa seisomassa nuottitelineiden ja -vihkojen edessä. Kuvan yläosassa lukee keltaisella värillä, että "Pentti Hietanen, Juhana Suninen, Raimo Sirkiä" ja sen alla kaun Kokoelma-albumi tulossa

Suomalaisten rakastama hurmuritenori Pentti Hietanen juhlistaa 25-vuotista taiteilijauraansa upealla “Minun tieni 1998–2008” -kokoelma-albumilla sekä mittavalla konserttikiertueella. Kokoelman singlellä ovat mukana myös Raimo Sirkiä ja Juhana Suninen.

24.9. julkaistavalla kattavalla tupla-CD:llä ovat mukana kaikki Pentti Hietasen rakastetuimmat kappaleet sekä lisäksi kaksi uutta laulua. Levyn ensimmäisenä singlenä lohkaistaan näistä toinen; Pentti Hietasen, Raimo Sirkiän ja Virtuososta tutun Juhana Sunisen upea suomenkielinen versio The Policen “Every Breath You Take” -hitistä. “Joka henkäykseen” -single jaettiin radioille tänään 8. syyskuuta. Levyn toinen uusi kappale on italiankielinen versio Whitney Houstonin superhitistä “I Will Always Love You” (italiaksi “L’amore sei tu”).

Käyttöehdot