Tagipilvi: the baseballs

Hayseed Dixie Suomeen kiertueelle!

Motörheadia, Aerosmithiä ja Kissiä mandoliineilla ja viuluilla kurittava, mutta itse kuriton legendaarinen nashvillelaisyhtye Hayseed Dixie on varmistanut ensimmäiset keikkansa Suomessa. Musikkiaan “rockgrassiksi” määrittelevän bändin letkeän raivokkaat keikat nähdään viidellä paikkakunnalla.

Hayseed Dixie on puhdasverinen yhdysvaltalainen bluegrass-yhtye, joka on tullut tutuksi hillittömistä cover-versioistaan tunnetuista rock-klassikoista ja on koukuttanut faneikseen niin kantrin kuin metallin ja rockinkin kuulijoita. Parrakkaan kaljaa juovan pahatapaisen yhtyeen käsittelyyn ovat joutuneet esimerkiksi Kiss, AC/DC, Black Sabbath, Motörhead, Aerosmith, Queen… Bändi on perustettu 2000-luvun alussa Nashvillessa, ja monet kansainvälisistä kriitikoista pitävät yhtyeen cover-versioita alkuperäisiä parempina. Hayseed Dixie on julkaissut seitsemän albumia, joista osa sisältää myös bändin omia sävellyksiä. Kahdekas albumi “Killer Grass” julkaistaan maailmanlaajuisesti helmikuun alussa.

The Baseballs Suomen-kiertueelle.

Saksalainen The Baseballs aikoo saapua esiintymään jälleen Suomessa käytyään vasta pari päivää sitten vilahtamassa Sub-televisiokanavalla esitetyssä Big Brotherissa. Kitaravetoista rockia ja poppia luova yhtye aikoo tulla pienimuotoiselle Suomen-kiertueelle ensi vuoden maaliskuussa ja esiintyä Tampereella, Seinäjoella sekä Helsingissä. The Baseballsin keikalle Tampereen Pakkahuoneella pääsylippuja myydään ennakkoon Lippupalvelun välityksellä, kuten myös Seinäjoen Rytmikorjaamon esiintymiseen. Helsingin Tavastia-klubilla koettavan The Baseballs -elämykseen myydään pilettejä Tiketin kautta. Tavastian keikalle on 18 vuoden ikäraja. Covereita soittava rockabilly-henkinen poppoo esiintyä 19. päivä marraskuuta Big Brotherin talossa. Talon asukkaita viihdytettiin BB-talon terassilla, jonne bändiesiintymisestä ilahtunut asukaskunta siirtyi kiljuen tanssahtelemaan.

Käyttöehdot