Tagipilvi: the offspring

The Offspringiltä uusi albumi kesäkuussa.

The Offspring -bändin neljä miesjäsentä seisoo raunioituneen kiviseinän tai -muurin edustalla. Keulahahmolla lyhyet vaaleat hiukset ja mustat aurinkolasit silmillä. Kaikilla miehillä t-paidat ja lyhyet hiukset, farkut jalassa. Albumi ulos kesällä

Amerikkalainen punk-rock -bändi The Offspring (www.offspring.com) julkaisee uuden albumin kesäkuun 18. päivä. Tämä yhtyeen jo kahdeksas studioalbumi on nimeltään “Rise and Fall, Rage and Grace”. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään “Hammerhead” ja sen on tuottanut Bob Rock. Rock on toiminut tuottajana myös koko levyllä.

The Offspring perustettiin Kaliforniassa vuonna 1984. Tähän päivään mennessä yhtye on julkaissut seitsemän studioalbumia ja yhden kokoelman — levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 34 miljoonaa kappaletta. Offspringin läpimurto tapahtui Yhdysvalloissa vuonna 1994, kun yhtye julkaisi “Smash”-albumin. Levyltä löytyi hittejä, mm. “Come Out and Play (Keep ‘Em Separated)”, “Gotta Get Away” ja “Self-Esteem”. Muita yhtyeen hittejä ovat olleet “Original Prankster”, “Pretty Fly (For a White Guy)” ja “The Kids Aren’t Alright”.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina