Tagipilvi: the wildhearts

The Wildheartsilta "The Only One" -single.

"Chutzpah!"-albumin etukannessa musta pohjaväri ja sen keskellä suuri harmaa salama, jonka keskellä punainen sydän. Sydänsalaman alla näkyy The Wildheartsin nimi valkoisella värillä, jonka alla punaisella värillä "Chutzpah!"-sana. Julkaistaan 31.8.2009

Englantilaisen raskasta rokkia soittavan The Wildhearts (www.thewildhearts.com) -bändin yhdeksäs studioalbumi on nimeltään “Chutzpah!“ ja siltä julkaistiin juuri ensimmäinen single kappaleesta “The Only One”. Biisi on kuunneltavissa yhtyeen virallisilla MySpace-sivuilla. Yhtye aikoo julkaista lähitulevaisuudessa singlebiisin lisäksi Internetissä ilmaiseksi kappaleen “The Snake, The Lion, The Monkey and the Spider”. Kyseinen kappale ei päädy albumin soittolistalle.

“Chutzpah!” julkaistaan elokuun viimeisenä päivänä levy-yhtiö Backstage Alliancen kautta. Levyn levittäminen on Cargon harteilla. Tanskassa nauhoitettu albumi sai tuottajakseen erityisesti metallimusiikin piireissä tunnetun tuottaja Jacob Hansenin. Hän on aikaisemmin muovannut musiikkia mm. tanskalaiselle Volbeatille.

The Wildheartsin albumin nimeksi "Chutzpah!"

Pitkän linjan brittibändi The Wildhearts (www.thewildhearts.com) tulee puklaamaan päivänvaloon uuden rautaisannoksen raskasta rokkia, kun yhtyeen järjestyksessä yhdeksäs studiosoitto julkaistaan 31. elokuuta 2009. Albumin nimi on niinkin uniikki kuin “Chutzpah!” ja sen julkaisee Backstage Alliance. Albumin jakelijaksi on valittu Cargo. The Wildheartsin tiimi tulee siirtymään täysimittaisen kiertueen pauloihin syys-lokakuun tienoilla. Kiertue kattaa keikkoja lähinnä bändin kotimaassa, Brittein saarilla. Yhtyeen biisejä voi käydä kuuntelemassa The Wildheartsin virallisten MySpace-sivujen musiikkisoittimesta.

The Wildhearts julkaisee singlen.

The Wildhearts -rokkibändin neljä miestä seisoo tummasävyisessä valokuvassa kahdessa rivissä. Oikeassa alakulmassa valkoiseen paitaan ja mustaan liiviin sonnustautunut rastapäinen heppu. Hänen vasemmalla puolellaan mustaan paitaan pukeutunut kalju mies. T Kotoisin Iso-Britanniasta

Pitkän linjan brittirokkarien ryhmittymä The Wildhearts (www.thewildhearts.com) tulee julkaisemaan tänään 1. lokakuuta uuden singlen. Sen nimi on “The New Flesh”. Kyseessä olevan kiekon CD-versiolla kuullaan nimikkobiisin lisäksi kappaleet “Unbroken” sekä “Oh Bonita!”, mutta miehet kaavailevat julkaisevansa levystä myös 7”-vinyylipainoksen valkoisella levyllä. Se sisältää B-puolena kappaleen “Unbroken”.

Orkesterin tuorein albumi, nimeltään “The Wildhearts”, julkaistiin 23. huhtikuuta Round Recordsin tuuppaamana tähän maailmaan. Levyn ilmestymistä valmisteli vain netissä julkaistu single, “The Sweetest Song”.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina