Tagipilvi: uriah heep

Uriah Heep -fanit kokoontuvat Helsinkiin 18.9.

Uriah Heepin kokoelman "Celebration" etukannessa maalaus järvimaisemasta, jonka edessä kellertävä taivas ja auringonlasku tai -nousu. K uvan yläosassa näkyy Uriah Heepin logo ja alaosassa kokoelman nimi. Julkaistaan 18.9.2009

Brittiläinen rock-legenda Uriah Heep juhlistaa 40:n vuoden pituista uraansa julkaisemalla “Celebration”-nimisen albumin, jolla kuullaan 12 uudelleennauhoitettua versiota vanhoista Heep-hiteistä. Lisänä on vielä kaksi aivan uutta kappaletta. Deluxe-versiolla mukana on DVD yhtyeen live-esiintymisestä viime kesäkuun Sweden Rock -festivaalilta. Lisäksi julkaistaan pieni rajoitetun painoksen CD+7”-vinyyli -versio nimmareilla varustettuna.

“Celebration”-kuuntelutilaisuus järjestetään Baker’s Pubissa, osoitteessa Mannerheimintie 12, Helsinki, perjantaina 18. syyskuuta kello 19:00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelmassa uuden albumin ja yhtyeen muun tuotannon kuuntelun lisäksi tietokilpailu, jossa illan aiheeseen liittyviä palkintoja.

Uriah Heep esiintyy vankilassa.

Uriah Heep -bändin "Wake The Sleeper" -albumin kansitaide. Albumissa näkyy bändin logo yläosassa sinistä taustaa vasten ja sen alla suuri muinainen patsashahmo sinertävää pilvitaivasta vasten. Kuva on synkkä ja hämärä. Ensimmäinen albumi 10 vuoteen

Pitkän linjan brittirokkia tarjoava Uriah Heep (www.uriah-heep.com) kertoo aikovansa tehdä uransa yhden omalaatuisimmista esiintymisistä Saksan Rottenburgissa. Kyseessä on ensi viikon aikana koettava ilmaiskonsertti yli 500 hengelle. Yleisönä on vankeja ja tapahtumapaikkana Rottenburgin vankila. Vankeuslaitos on rakennettu vanhaan linnaan. Uriah Heep julkaisee ensimmäisen uuden albuminsa kymmeneen vuoteen sanoman levittämisen vankilasta käsin. Yhtye päätti tehdä ilmaisen keikan vankilan asukkaille huolimatta siitä, että bändille oli tarjottu esiintymispalkkiota. Keikalla kuullaan yhtyeen uuden albumin, jonka nimi on “Wake The Sleeper”, biisejä, mutta todennäköisesti myös varhaisempaa tuotantoa.

Käyttöehdot