Tagipilvi: wiidakko

Wiidakko: "Asiat joita et voi koskaan saavuttaa".

Wiidakko-bändin miehet avojaloin ja mustiin vaatteisiin pukeutuneina savuisessa ympäristössä. Miehet loikkivat ilmassa ja huitovat käsillään. Mustaa taustaa sävyttää valkoinen savu tai utu, joka on tiiviinä miesten ympärillä. Wiidakkoa vuodesta 2003

Lahdessa syntynyt ja vaihtoehtorokkia rykivä Wiidakko (www.wiidakko.com) julkaisi 23. päivä kuluvaa kuukautta uunituoreen “Asiat joita et voi koskaan saavuttaa” -albuminsa Parlophone / EMI Finlandin kautta. Ennen pitkäsoiton ulostumista siltä lohkaistiin pari singleä, joista ensimmäinen, “Niin”, ilmestyi lokakuussa 2007 ja jälkimmäinen, “Jokainen hyvästi on liikaa”, julkaistiin samoihin aikoihin kuin uusi albumikin. Uusi studio-opus on viisi vuotta toimineen Wiidakon uran järjestyksessä toinen albumi.

Uusinta albumiaan yhtye ehti työstää viime vuoden kesästä lähtien. Tuottajiksi värvättiin 22 Pistepirkostakin tuttu Asko Keränen sekä Aku Rannila. Saman vuoden syksyllä levyltä riipaistiin ensimmäinen ääni ihmisten ilmoille singlen “Niin” muodossa.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina