Tagipilvi: yngwie malmsteen

Doogie White Finland Tour tulossa helmikuussa 2010!

Entinen Rainbowin riveissä ja Yngwie Malmsteenin yhtyeessä toiminut skottilaulaja Doogie White on tulossa esiintymään Suomeen ensi vuoden helmikuussa. ÄäniDynamo Oy:n organisoima Suomen-kiertue vie muusikon tämänhetkisten tietojen valossa ainakin Jyväskylään, Helsinkiin, Poriin, Järvenpäähän ja Tampereelle. Lisäykset kiertueohjelmistoon ovat mahdollisia. Lisätietoja artistista löytyy Doogie Whiten omilta nettisivuilta osoitteesta www.doogiewhite.com.

ÄäniDynamo Oy ylpeänä esittää: Doogie White Suomeen lokakuussa!

Pitkähiuksinen ja parrakas mies laulaa mikrofoniin. Kuva otettu viistosti alhaalta ylöspäin, joten mies näyttää suurelta. Hänellä mikrofoni suun edessä ja yllään valkoinen apita. Taustalla kellertävää valoa hohtava spottivalaisin. Kuvassa Doogie White

Doogie White on skotlantilainen rock-laulaja, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Rainbow’n, Yngwie Malmsteenin ja Cornerstonen kanssa. White liittyi Ritchie Blackmore´s Rainbow -yhtyeeseen vuonna 1994 ja oli päävokalisti albumilla “Stranger in Us All” (1995). Levyn julkaisemisen jälkeen yhtye kiersi ympäri maailmaa, kunnes Ritchie Blackmore lopetti bändin vuonna 1997. Doogie liittyi Yngwie Malmsteenin laulusolistiksi kiertueelle Meksikoon ja Etelä-Amerikkaan 2001 ja oli siitä lähtien kitarakuninkaan mukana lähes seitsemän vuotta säännöllisesti kiertäen ympäri maailmaa. Doogie oli mukana myös kahdella Yngwien studioalbumilla: “Attack” ja “Unleash Fury” Tällä hetkellä Doogie työskentelee hyvin tunnettujen muusikoiden kanssa ja myös työstää omaa sooloalbumia.

Käyttöehdot