30 Seconds To Mars solmi uuden maailmanlaajuisen sopimuksen EMIn kanssa.

Yhtyeen odotettu kolmas albumi julkaistaneen tämän vuoden syksyllä. Maineikkaan Floodin tuottama levy on jatkoa yhtyeen menestyksekkäälle “Beautiful Lie” -pitkäsoitolle.

Jared Leton luotsaama 30 Seconds To Mars (www.thirtysecondstomars.com) on tällä hetkellä studiossa Los Angelesissa äänittämässä kolmatta albumiaan tuottajanaan kehuttu Flood (U2, Nine Inch Nails, Depeche Mode ja Smashing Pumpkins). Uuden levyn on määrä ilmestyä tämän vuoden syksynä. Vielä nimetön albumi on jatkoa orkesterin vuonna 2005 julkaistulle ja yli kolme miljoonaa kappaletta myyneelle “A Beautiful Lie” -levylle, jonka singlet “From Yesterday” ja “The Kill” rikkoivat radiosoittoennätyksiä ja joista tehdyt videot puhuttivat ihmisiä kautta maailman.

30 Seconds To Marsin uusi albumi on syntynyt bändin viime vuosien kiertueilla saamien ajatusten ja ideoiden pohjalta. Kappaleissa kuuluu halu ottaa riskejä ja tuottaa käänteentekevä albumi. Tuottajansa Flood on kommentoinut pestiään hiljattain Billboard.comissa seuraavasti: Kundit halusivat muutosta ja sen on aina iso haaste. He olivat tukevasti vakinnuuttaneet itsensä omaan genreensä kun juttelin Jaredin kanssa ensimmäistä kertaa. He halusivat tehdä eräänlaisen klassikkoalbumin pakottamalla itsensä ja minut suuntaan, johon heidän ei oleteta menevän. Tämä vaatii totuutta, rehellisyyttä ja valtavan määrän työtä. Nämä ovat ovat minusta hyvin palkitsevia arvoja.

Jared Leto puolestaan kommentoi: On mahtavaa vihdoin päästä eteenpäin ja saada keskittyä siihen asiaan — musiikkiin — joka on meille se kaikkein tärkein. Olemme innoissamme aloittamassa yhteistyön uudestaan Emin ihmisten kanssa ja päästessämme jakamaan uuden musiikkimme fanuiemme kanssa. Emme koskaan unohda ystäviltämme, perheiltämme ja faneiltamme saamaamme tukea.

30 Seconds To Mars on:

  • Jared Leto (laulu ja kitara)
  • Tomo Miličević (kitara ja koskettimet)
  • Shannon Leto (rummut ja lyömäsoittimet)
  • Tim Kelleher (bass live-esiintymisissä)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot