Andrea Bocelli: "My Christmas".

Valkoiseen pukeutunut ja harmaantuva Andrea Bocelli katselee alas ja naureskelee valkoiset hampaat hohtaen kuin jenkkimainoksessa. Andrea Bocellin valokuvan etualalla kellertävällä värillä lukee Andrea Bocelli ja sen alla kaunokirjoituksella levyn "My Chr Julkaistaan 25.11.2009

Tenorilaulaja Andrea Bocelli aikoo tuoda syksyn talven tielle joululevynsä “My Christmas”. Italialaisen laulajan joululevy sisältää muusikon parhaimpia biisejä ja klassisisa joululauluja, kuten kappaleet “White Christmas”, “Santa Claus Is Coming To Town”, “O Tannebaum” ja “Silent Night”. Lisäksi sen kappalelista tarjoaa mezzo-sopraano Katherine Jenkinsiä Bocellin aisaparina. Walesilainen Jenkins ja Bocelli hoitavat duetto-osuuden kappaleessa “I Believe”. Andrea Bocellin kiekolla kuullaan myös soul-musiikin diivana tunnettua Mary J. Bligeä sekä Natalie Colea. 51-vuotiaan muusikon uutukaislevy ilmestyy Sony Musicin kautta keskiviikkona 25. marraskuuta. Laulajan äänilevyjä on ostettu yli 60 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti vuoden 1994 puolella käynnistyneestä levytysurasta lähtien. Hän on tämänhetkisten myyntisaavutusten valossa maailman menestynein italialainen laulaja.

Ensimmäisen äänikiekkonsa vuonna 1994 julkaissut Andrea Bocelli tekee “My Christmas” -joululevyllään historiaa. Hän ei ole aikaisemmin julkaissut tällaisia joululaulujen kokoelmia. Kiekolla kuullaan pääsääntöisesti englanniksi laulettuja viisuja, mutta myös jonkin verran italiaksi, ranskaksi ja saksaksikin esitettyjä tulkintoja. Joulualbumin tuottajana toimi moninkertainen Grammy-palkintojen voittaja David Foster.

“My Christmas” -kokoelman kappaleet:

 1. White Christmas / Bianco Natale
 2. Angels We Have Heard On High
 3. Santa Claus Is Coming To Town
 4. The Christmas Song
 5. The Lords Prayer
 6. What Child Is This
 7. Adeste Fidelis
 8. O Tannenbaum
 9. Jingle Bells
 10. Silent Night
 11. Blue Christmas
 12. Cantique De Noel
 13. Caro Gesu Bambino
 14. I Believe
 15. God Bless Us Everyone

Andrea Bocelli on omien puheidensa mukaan jo kauan unelmoinut tällaisen joululevyn nauhoittamisesta. Häntä kiehtoo erityisesti juhlapyhien perinteisten traditioiden kauneus, joka on tuonut miehen omaan perhe-elämään suunnatonta iloa vuosien ajan. Nyt hän halua sanojensa mukaan tuoda jotakin takaisin julkaisemalla levyn, josta hän tulee tahkoamaan miljoonien eurojen edestä rahaa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot