Arvostele pelejä Peliarvostelu.netissä.

  • Julkaistu 20.01.2011
  • Luettu 5377 kertaa

Peliarvostelu.net on avoin, kotimainen peliarvostelusivusto, jossa listataan videopelejä viimeisten kolmen vuosikymmenen ajalta. Yleisö voi käydä kirjoittamassa mieleisensä arvostelun suosikkipeliinsä ja lukea muiden peliin kirjoittamia mielipiteitä. Arvosteltavat pelit on lokeroitu kategorioittain niin, että esimerkiksi roolipelit ja urheilupelit löytyvät omilta sivuiltaan. Lisäksi lempipelin löytämistä helpottaa hakukone.

Alkuvuodesta 2010 toimintansa aloittaneen Peliarvostelu.netin valikoimassa listataan niin tuoreimpia videopelejä kuin myös jo klassikkostatuksen saavuttaneita pelejä, kuten Resident Evil -sarja. Resident Evil on pelirintamalla legendaarisen aseman saavuttanut kauhupeli, joka ilmestyi ensimmäistä kertaa PlayStationille vuonna 1996. Pelisarjaa on vuosien varrella täydennetty ja laajennettu kauhuelementtien lisäksi ulottumaan myös ensimmäisen osansa genrerajan ulkopuolelle.

Niille, jotka haluavat saada pelaamiseensa uutta jännitystä, on suositeltavaa tutustua osoitteessa http://betway.com/fi sijaitsevaan pelisivustoon. Se tarjoaa mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa vedonlyönnin ja muiden pelien kautta. ★

Jaa Facebookissa

Lainaa kirjoitti 2768 päivää sitten, että:

Näyttää olevan hyvä pelisivusto. Täytyy tutustua paremmin tässä joskus. Hyviä peliarvosteluja näyttäs olevan.

n:o1

Pikavipit kirjoitti 2742 päivää sitten, että:

Päivittyykö toi koskaan? Oon tsiigannu eikä siel niin hirveesti oo uutta…

n:o2

Panu kirjoitti 2586 päivää sitten, että:

Ei näytä olevan päivittynyt vähään aikaan.

n:o3

Nettikasinot kirjoitti 2431 päivää sitten, että:

Taitaa olla aika kuollut saitti?

n:o4

Käyttöehdot