Backyard Babies Suomen ja Ruotsin albumilistoille.

Backyard Babiesin "Backyard Babies" -nimisen albumin kansikuva. Kuvassa näkyy neljä rokkarimuusikkoa seisomassa suurella teräspalkilla. Miesten alla avautuu usvaan peittyvä metropolikaupunki. Vasemmassa laidassa harmaata taustaa vasten bändin logo, oikeas "Backyard Babies" menestyy

Ruotsalainen punk- ja rock-vaikutteista kitaramusiikkkia luritteleva Backyard Babies (www.backyardbabies.com) julkaisi “Backyard Babies“ -nimisen pitkäsoiton elokuussa 18. päivä täällä Euroopassa. Kiekon ilmestymisteosta Vanhalla mantereella vastasi Billion Dollar Babies yhdessä suomalaista syntyperää olevan Spinerfarm Recordsin avulla. Kiekko on nyt kivunnut niin Ruotsin kuin Suomenkin virallisten albumilistoille asti. Ruotsissa albumi oli julkaisuviikollaan kultasijalla, mutta nyt se on liukunut sijalle n:o 4. Suomessa albumi on tällä hetkellä levylistan sijalla 31. Uuden albumin soittolistalta löytyvä herkkä kappale “Fuck off and Die” julkaistiin hiljattain esikoissinglenä. Kappaleesta kuvattiin musiikkivideokin.

Backyard Babiesin uusin albumi äänitettiin yhdeksänkymmenen päivän aikana Polar and Big Island Sound -studioilla Tukholmassa. Paikalla bändi käytti tuottajana Jacob Hellneriä, joka on aiemmin tehnyt töitä mm. saksalaiselle industrial metal -bändi Rammsteinille ja suomalaiselle sellistisakki Apocalypticalle.

Bändi aikoo tulla joulukuussa tekemään Suomessakin keikkoja. Yhtye esiintyy aikavälillä 11.–13. joulukuuta Helsingissä, Turussa ja sitten Tampereella. Keikat ovat viimeisiä Backyard Babies -tiimin Euroopan-kiertueen keikkoja. Kiertue käynnistyi elokuun viimeisellä viikolla ja se sisältää yhteensä kymmenittäin konsertteja ympäri Eurooppaa.

“Backyard Babies” -albumin kappaleet:

 1. Fuck Off And Die
 2. Degenerated
 3. Come Undone
 4. Drool
 5. Abandon
 6. Voodoo Love Bow
 7. Idiots
 8. The Ship
 9. Nomadic
 10. Back On The Juice
 11. Where Were You?
 12. Zoe Is A Weirdo
 13. Saved By The Bell

BB:n edellinen albumi, “People Like People Like People Like Us”, ilmestyi huhtikuussa kaksi vuotta sitten levy-yhtiö Century Media Recordsin julkaisemana.

Backyard Babies on:

 • Nicke Borg (laulu ja kitara)
 • Dregen (kitara ja laulu)
 • Johan Blomqvist (Basso)
 • Peder Carlsson (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot