Bad Way: "Dead Letters".

  • Julkaistu 07.12.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1538 kertaa

Espanjan Barcelonasta käsin vaihtoehtorokkiaan soittava Bad Way (www.badway.net) ilmoittaa julkaisevansa uuden studiosoiton, albumin, 23. maaliskuuta 2009. Uuden albumin nimi on “Dead Letters”. Sen tuottajana bändi käytti espanjalaista musiikkialan monitaituri Gonzalo Parreñoa, joka on aikaisemmin virittänyt biisejä ainakin sellaisille yhtyeille kuin Uzzuahia ja La Pulquería. “Dead Letters” -albumin miksasi Roger García ja sen masteroi suomalainen Mika Jussila. Espanjalaisyhtyeen albumi masteroitiin Helsingissä sijaitsevan studion tiloissa. Jussila on aikaisemmin muovannut musiikkia ainakin Nightwishille ja Ville Valon luotsaamalle HIM-bändille. Bad Wayn joukot ovat vihjanneet uuden pitkäsoittonsa syöneen muhkeat 11 kappaletta, joista voi kuulla ääninäytteitä yhtyeen virallisten nettisivujen puolelta.

Bändi kertoo saaneen lehdistöltä varsin myönteisen vastaanoton jo debyyttialbuminsa “From Zero To Hero” ilmestymisestä lähtien. Yhtye on aikojen saatossa lämmitellyt keikkalauteilla ainakin Twisted Sisteriä, Nashville Pussya sekä suomalaista kauhurokkiryhmä Lordia. Yhtye on vuosien varrella soittanut yli 100 live-esiintymistä.

Bad Wayn joukot kertoivat uuden studiolevyn valmistumisesta jo kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, jolloin “Dead Letters” -albumia lähetettiin useiden eurooppalaisten levymerkkien kuunneltavaksi. Yhtye kaavailee soittavansa Euroopan-kiertueen sen jälkeen kun studiolevy on julkaistu fanikunnan kuultavaksi.

Yhtye värväsi äskettäin joukkojensa jatkoksi kitaristi Evodin. Hän korvasi yhtyeestä eronneen Martin Lehrnerin.

Bad Way on:

  • Marc Vanway (laulu ja akustinen kitara)
  • Dabis (basso ja taustalaulu)
  • Aleck (rytmikitara ja taustalaulu)
  • Evodi Malpica (kitara)
  • Carlos Skizo. T. (rummut)

Bändin mukaan sen soittamaan musiikkiin on haettu vaikutteita ainakin sellaisilta yhtyeiltä kuin Marvelous 3, Backyard Babies, Gun N’ Rose, Green Day ja Hardcore Superstars, SR-71, Mötley Crüe, Buckchery, Warrant, sekä Poison.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot