Black Label Society Suomeen.

Kaliforniassa, Los Angelesissa, perustettu ja siellä näinäkin päivinä toimiva Black Label Society (www.blacklabelsociety.com) saapuu Suomeen marraskuussa. Yhtye tekee maassamme näillä näkymin kaksikin keikkaa, joista ensimmäinen koetaan 22.11. Helsingin Kulttuuritalolla ja jälkimmäinen keikka päivää myöhemmin tamperelaisen Pakkahuoneen keikkalauteilla. Ozzy Osbournen: sakista tutun Zakk Wylden luotsaama yhtye kävi edellisen kerran tässä maassa viime vuoden kesällä, jolloin se lämmitteli Ozzy Osbournea Hartwall-areenan lavalla. Lauantaina 22. marraskuuta koettava elämys Kulttuuritalolla starttaa kello 20 aikaan, mutta ovet avautuvat jo tuntia aikaisemmin, ja pääsyliput sinne maksavat 39 €. Helsingin keikalle ei ole ikärajaa. Tampereen Pakkahuoneen keikalle pääsyliput maksavat 37 euroa.

Pääsypiletit sekä Tampereen että Helsingin keikalle tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupalveluun keskiviikkona 3. syyskuuta kello 9.00.

Bändin tuorein pitkäsoitto on pari vuotta sitten ilmestynyt “Shot to Hell”. Yhtye työstää albumille uutta seuraajaa, joka on tarkoitus julkaista ensi vuoden puolella. Uuden albumin nimeä tai kappalelistaa ei ole vielä tiedossa. “Shot to Hell” julkaistiin Roadrunner Recordsin kautta. Kyseinen kiekko on ainoa mainitun levymerkin voimin julkaistu opus. Kiekko sisältää musiikkieinestä noin 44 minuutin ajaksi. Black Label Societyn sakki päätti päättää kumppanuuden Roadrunner Recordsin kanssa viime vuoden kesäkuussa.

“Shot to Hell” -albumin kappaleet:

 1. Concrete Jungle
 2. Black Mass Reverends
 3. Blacked Out World
 4. The Last Goodbye
 5. Give Yourself To Me
 6. Nothing’s The Same
 7. Hell Is High
 8. New Religion
 9. Sick of it All
 10. Faith is Blind
 11. Blood is Thicker than Water
 12. Devil’s Dime
 13. Lead Me to Your Door

Black Label Society on:

 • Zakk Wylde (laulu, kitara ja piano)
 • Nick Catanese (kitara)
 • Craig Nunenmacher (rummut)
 • John DeServio (basso)

Bändin perustajajäseniin kuuluva Zakk Wylde, eli syntymänimeltään Jeffrey Philipp Wielandt, on amerikkalainen muusikko, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi kitaristin virastaan Ozzy Osbournessa. Mies on kertonut aloittaneensa kitaran soittamisen ollessaan vasta 15-vuotias. Hän on todennut soitelleensa kitaraa teinipoikana päivittäin 12 tuntia yhtä soittoa kehittyäkseen sen soittajana.

Jaa Facebookissa

Toiveikas kitaristin alku kirjoitti 5805 päivää sitten, että:

toivottavasti saadaan herra Wylde Rockwayn nettimusakouluun opettamaan parit mahtipontiset komppaushommat ja samaten sitä käsittämätöntä vibraa, soundia ja nerokasta pentatonisen asteikon käyttöä!

voikohan tänne perustaa adressin asian hyväksi…olisi niiiiiiiiiiin siistiä!

loistobändi ja voistokitaristi!

n:o

. kirjoitti 5804 päivää sitten, että:

jos Zakkin kitaratunteja haluat, niitä kyllä youtubesta löytyy.. Se on pääasia , että tulevat Suomeen… MAHTAVAA

n:o

Käyttöehdot