Bob Dylan: "Together Through Life".

  • Julkaistu 18.03.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1336 kertaa

"Together Through Life" -albumin etukannessa yläosassa lukee toistuvana Bob Dylanin nimi sinisellä värillä, jonka alla punaista taustaa vasten sana Together ja sen alapuolella pienellä sinisellä värillä Through Life. Kuvan alaosassa harmaasävinen valokuva Julkaistaan 29.4.2009

Bob Dylan (www.bobdylan.com) tulee julkaisemaan pitkästä aikaa uutta musiikkia peräti albumillisen verran. Edellisen kerran Dylanilta ilmestyi albumi vuonna 2006, jonka nimi on “Modern Times”. Uuden pitkäsoiton kutsumanimi on “Together Through Life”. Se julkaistaan 29. huhtikuuta. Artistin kotiseudulla kiekko julkaistaan Columbia Recordsin voimin jo päivää aikaisemmin. Levy nauhoitettiin viime vuoden loppuvaiheilla sen jälken kun Bob Dylania oli maaniteltu säveltämään musiikkia ranskalaisen Oliver Dahanin uuteen elokuvaprojektiin. Huhtikuinen kiekko on oleva Dylanin järjestyksessä 46. levytys. Edellinen albumi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kopiota, joten uudestakin levystä povataan melkoista hittituotetta.

Bob Dylan on kertonut “ Together Through Life” -albuminsa olevan edeltäjäänsä romanttisempi. Uuden kiekon yleistunnelma ja sen intensiivisyys on erityisesti sellainen, josta muusikko tykkää.

Varmistamattomien huhujen mukaan albumilla kuullaan taustabändinä Bob Dylanin oman keikkabändin jäseniä, sekä Los Lobos -nimisen rytmiryhmän joukoissa soittava David Hidalgo. Myös Tom Pettyn bändin, The Heartbreakersin, pelimanneihin lukeutuuvat Mike Campblell ja Benmont Tench ovat kuulopuheiden mukaan olleet soittamassa levyllä sen nauhoitusvaiheessa.

“Together Through Life” -albumin kappaleet:

  1. Beyond Here Lies Nothin’
  2. Life Is Hard
  3. My Wife’s Hometown
  4. Forgetful Heart
  5. Shake Shake Mama
  6. I Feel A Change Coming On
  7. It’s All Good

Bob Dylanin edellinen albumi julkaistiin elokuussa 2006 Sony BMG:n kautta. Levy oli jo kolmas sellainen kiekko tältä muusikolta, joka sai erinomaisen vastaanoton maailmanlaajuisessa mittakaavassa ilman mainittavaa kritisointia faneilta tai kriitikoilta. “Modern Times” on Dylanin järjestyksessä 32. albumi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot