Boyzone palaa.

 • Julkaistu 19.04.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1319 kertaa

Ysäriyhtyeiden comeback-sarja kasvaa jälleen, kun myös irlantilainen poikabändi Boyzone aikoo brittilehden mukaan lähteä tekemään keikkoja tämän vuoden kesällä. Ryhmä esiintyy näillä näkymin vain Iso-Britannian maaperällä, joten suomalaisten fanien kiihkeä odotus ei tule ihan heti saamaan täyttymystä. Viime aikoina Boyzonen lisäksi myös New Kids On The Black ja XL5 ovat aktivoituneet vuosikausia kestäneen hiljaiselon jälkeen. Poika-alueen joukot villitsivät yleisöä edellisen kerran vuoden 2000 tammikuussa. Yhtyeen tuorein albumi, nimeltään “By Request”, ilmestyi vuonna 1999.

Irlantilainen Boyzone perustettiin vuonna 1993 Louis Walshin toimesta, joka on uransa aikana pannut pystyyn myös sellaista naistennaurattajaryhmää kuin Westlife, mutta sen lisäksi hän on toiminut managerina Johnny Loganille. Boyzonen albumeja on myyty etenkin Iso-Britanniassa ja Irlannissa, sekä myös täällä Pohjolan perukoilla, vuoteen 2007 mennessä yli 15 miljoonaa kappaletta.

“By Request” -albumin kappaleet:

 1. I Love the Way You Love Me
 2. No Matter What
 3. All That I Need
 4. Baby Can I Hold You
 5. Picture of You
 6. Isn’t It a Wonder
 7. Different Beat
 8. Words
 9. Father and Son
 10. So Good
 11. Coming Home Now
 12. Key to My Life
 13. Love Me For A Reason
 14. When the Going Gets Tough
 15. You Needed Me
 16. All the Time in the World
 17. When You Say Nothing at All
 18. I’ll Never Not Need You
 19. So They Told Me

Boyzone on:

 • Ronan Keating
 • Stephen Gately
 • Mikey Graham
 • Shane Lynch
 • Keith Duffy

Yhtye perustettiin musiikkialan pitkäaikaisen konkarin, Louis Walshin, toimesta miehen jättämän lehti-ilmoituksen perusteella. 300 kandidaattia vastasi ilmoitukseen, mutta heidän joukostaan vain kuusi otettiin lopulliseen kokoonpanoon. Poikabändi teki ensiesiintymisen suuren yleisön edessä vain päivää sen jälkeen kun ryhmä oli perustettu — bändin jäsenet aukoivat suutaan lauluraidan mukaan Late Late Show -ohjelmassa kotimaassaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot