Bryan Ferryn uusi studioalbumi "Olympia" julkaistaan 25. lokakuuta.

 • Julkaistu 12.07.2010
 • Tagit:
 • Luettu 4208 kertaa

Bryan Ferry on onnistunut kokoamaan “Olympia”-albumilleen varsin legendaarisen tekijäjoukon. Phil Manzanera, Andy Mackay, Brian Eno ja Ferry ovat yhdistäneet voimansa studiossa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1973 Roxy Music -julkaisun “For Your Pleasure”. Avustajien joukko on muutenkin varsin nimekäs, panoksensa albumille ovat antaneet mm. Nile Rodgers (Chic), David Gilmour (Pink Floyd), Groove Armada, Scissor Sisters, Marcus Miller, Flea (RHCP) ja Johnny Greenwood (Radiohead).

Albumilla on kahdeksan uutta levytystä, sekä kaksi lainakappaletta; “Song To The Siren” (Tim Buckley) ja “No Face, No Name, No Number” (Traffic). Ensimmäinen single ja Wilton’s Music Hallissa kuvattu video “You Can Dance” julkaistaan 9. elokuuta. Bryan Ferryn edellinen ja menestyksekäs albumi “Dylanesque” julkaistiin vuonna 2007.

Englantilainen laulaja ja musiikintekijä Bryan Ferry julkaisi vuonna 2007 tulkintojaan Bob Dylanin biiseistä “Dylanesque”-nimisen kiekon muodossa. Kyseessä oli Ferryn ensimmäinen uusi nauhoite vuosikausiin, sillä sitä ennen mies oli nauhoittanut musiikkia viimeksi vuonna 2002.

“Olympia”-albumin kappaleet:

 1. You Can Dance
 2. Alphaville
 3. Heartache By Numbers
 4. Me Oh My
 5. Shameless
 6. Song To The Siren
 7. No Face, No Name, No Number
 8. Bf Bass (Ode To Olympia)
 9. Reason Or Rhyme
 10. Tender Is The Night

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot