Chiodos-keulahahmo uutisoi yliannostuksen ottamisesta.

 • Julkaistu 26.07.2008
 • Tagit:
 • Luettu 2054 kertaa

Chiodosin keulahahmo Craig Owens seisoo ulkoilmassa silmät kiinni ja yllään siniset farkut sekä lyhythihainen vihertävä paita. Hän pitää mikrofonia kädessään. Taustalla näkyy kaareva valkoinen katto ja sinistä kirkasta taivasta. Keskellä emobändin vokalisti

Yhdysvaltojen Michiganissa majailevan Chiodos (www.chiodos.net) -emoyhtyeen keulahahmo Craig Owens, joka yritti itsemurhaa 20. heinäkuuta, julkaisi uutisen terveydentilastaan ja tuntemuksistaan epäonnistuneen itsetappo-operaation jälkeen. Mies kertoo siirtyneensä nyt mielisairaalan asiakkaaksi aikaisemmin kuluvana viikkona oltuaan ensin sairaalassa vatsahuuhtelussa lääkeyliannostuksen jälkeen. Emo kertoo faneilleen ja ystävilleen, että huhut hänen itsemurhayrityksestään ovat todellakin totta. Hän yritti päättää elonsa sunnuntaina 20. päivä kuluvaa kuukautta Xanax-nimisellä lääkkeellä vanhempiensa kodissa ja omassa huoneessaan. Hän heräsi lääkkeiden yliannostuksen jälkeen 12 tuntia tuonnempana sairaalasta, jossa häntä ympäröivät perheenjäsenten lisäksi ystävätkin. Emomuusikko tilittää hänen käsivarressaan törröttäneen tippaletku ja vallan muunkinlaisia johtoja.

Emon epäonnistunut itsemurhayritys sai Craig Owensin tuntemaan itsensä oikein hämmentyneeksi, vihaiseksi, itsekkääksi ja nolostuneeksi. Hän siirtyi pari päivää sitten mielisairaalaan, jossa hän yrittää parantua ja kerätä rohkeutta ja voimia voidakseen kohdata jälleen julkisuuden parrasvalot. Emo kertoo olevansa kunnossa ja ettei hänelle aiheutunut lääkkeiden yliannostuksesta fyysisiä vaurioita. Emo kertoo myös, ettei hän ole onneksi enää yksin, sillä muusikon perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät valvovat hänen vierellään jokaisena hetkenä. Hän saa nyt kovasti kaipaamaansa huomiota läheisiltään, myös faneiltaan. Faniensa emoilija kertoo lähettäneen hulppeasti viestejä MySpacen välityksellä, sähköposteja, yksityisviestejä, tekstiviestejä ja muita tervehdyksiä on ropissut kovin paljon. Hän tunnustaa nyt niin monen ihmisen kertovan rakastavan häntä, joten hän nauttii nyt niin suuresta rakkauden ja välittämisen määrästä, jota hän ei aikaisemmin uskonut voivansa kokea koskaan.

Emo kertoo yrittäneensä päättää päivänsä sen takia kun hänellä on ahdistava maanisdepressiivinen kausi päällä. Myös kauheita paniikkikohtauksia on noussut pintaan jo vuosien ajan. Nämä henkiset vauriot ovat vahingoittaneet emon mieltä syvästi. Owens tilittää piileskelleen ajoittain viikkotolkkuja vessassa työntäen samalla syrjään kaikki tärkeimmät ihmiset elämästään. Hän kertoo oppineensa inhoamaan itseään. Artisti tunnustaa yrittäneen säilyttää ulkoisesti eheän imagon, mutta edes terapeutin tuki ei estänyt itsemurhayrityksen kokeilemista. Hän on tapaillut noin vuoden ajan psykiatria.

Lähitulevaisuudessa Chiodos-bändin nokkamies aikoo nauttia tulevaisuudesta ja sen valoisista puolista. Hän kertoo aikovansa omistautua nyt vain elämän iloisille asioille ja yrittää sivuuttaa viime viikon itsemurhayrityksestäkin syntyneet ahdistavat ajatukset. Hänen takiaan bändin live-esiintymisiä ei tulla peruamaan, paitsi sunnuntaina 27. päivä kaavailtu konsertti Albanyssa tullaan lykkäämään tuonnemmaksi. Keikka oli tarkoitus soittaa yhdessä Everclearin ja P.O.D.-nimisen musiikkiryhmän. Hän tulee esiintymään tänään lauantaina soolona Detroitin kaupungissa. Craig uskoo illalla soitettavan sooloesiintymisen olevan terapeuttinen ja emotionaalinen tapahtuma. Muusikko odottaa malttamattomana tien päälle pääsyä Chiodosin kanssa, sillä bändin on tarkoitus reissata elo-lokakuun aikana ahkerasti kotimaassaan. Owens uskoo reissun sujuvan hyvin, sillä nyt synkät pilvet ovat valuneet hänen ylitseen ja energisyys jälleen tuntuu virtaavan hänessä. Emo ei lopeta musiikin soittamista tai sen kirjoittamista. Emo myös lupaa paljastaa jatkossakin tunteensa niille läheisille, joihin hän kovasti luottaa ja joita hän rakastaa.

Chiodos-yhtyeen uusin albumi on nimeltään “Bone Palace Ballet”. Se julkaistiin viime vuoden syyskuussa. Levyn tuottajana toimi Casey Bates ja kiekon miksasi David Bendeth.

“Bone Palace Ballet” -albumin kappaleet:

 1. Is It Progression if a Cannibal Uses a Fork?
 2. Lexington. (Joey Pea-Pot with a Monkey Face)
 3. Bulls Make Money, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered
 4. A Letter From Janelle
 5. I Didn’t Say I Was Powerful, I Said I Was a Wizard
 6. Teeth The Size of Piano Keys
 7. Life is a Perception of Your Own Reality
 8. If I Cut My Hair, Hawaii Will Sink
 9. Intensity In Ten Cities
 10. The Undertaker’s Thirst For Revenge Is Unquenchable (The Final Battle)

Chiodos on:

 • Craig Owens (laulu)
 • Bradley Bell (kosketinsoittimet ja laulu)
 • Jason Hale (kitara)
 • Derrick Frost (rummut)
 • Matt Goddard (basso)
 • Pat McManaman (kitara)

Viihdeuutinen.net kertoi eilen Chiodos-bändin emobändin laulajan joutuneen mielisairaalaan. Vielä eilen kaikki viittaukset itsemurhayrityksestä kiellettiin yhtyeen virallisten nettisivujen keskustelualueella, jonka moderaattoreita oli ohjeistettu poistamaan kaikki viittaukset Owensin terveydentilaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot