Deep Dive Corp.: "More Bass".

"More Bass" -albumin kansikuva on sinisävyinen. Sen yläosassa lukee Deep Dive Corp. ja logon alla albumin nimi. Keskellä kuvaa tökerösti piirretty tähti, jossa jonkinlainen kalaa muistuttava hahmo seassa. Kvuan atustalla sininen vesirinkulaa muistuttava h Julkaistaan 29.6.2009

Saksalaisen Deep Dive Corp. (www.deepdivecorp.de) –yhtyeen nokkamies ja takapiru Peter Musebrink on luonut mainion annoksen syntikkapoppia ja etnomusiikin elementtejä. Luomuksensa mies on käärinyt tälle albumille, jonka nimeksi annettiin “More Bass”. Kiekko sisältää yhtyeen tekemän tuoreen tulkinnan Depeche Moden biisistä “Enjoy the Silence”. Tällä albumilla kuullaan vierailevana laulajana Anne Clarkia, joka hoitaa osuutensa kiekon bonuskappaleessa “Off Grid”. Deep Dive Corp. purkitti opuksensa Ibizalla sijaitsevassa studiossa, jonne maaniteltiin Clarkin lisäksi myös Kraanista ja Tabtwosta tuttu Hellmut Hattler, sekä Sissy Perlinger. “More Bass” on seuraaja kolme vuotta sitten ilmestyneelle albumille “Some Funky Fish”. Opus julkaistaan tänään maanantaina levy-yhtiö In-D Recordsin kautta.

“More Bass” -albumin kappaleet:

 1. B Jam
 2. Pirates
 3. Missing & Kissing
 4. The Touch
 5. Enjoy the Silence (Depeche Mode -cover)
 6. Fragile
 7. Shine
 8. Paradisi
 9. Geeva
 10. Unreal
 11. Away
 12. Off Grid (Anne Clark, Deep Dive Corp. -remix)

Deep Dive Corp. -yhtyeen tuotantoa voi käydä kuuntelemassa bändin virallisten MySpace-sivuilta löytyvän musiikkisoittimen avulla.

Deep Dive Corp. on:

 • Peter Musebrink

Deep Dive Corp. -niminen musiikkiprojekti sai alkunsa Saksan Hampurissa vuonna 1999, kun Musebrink päätti lähteä luomaan sellaista uutta musiikkia, jota hän itse haluaa päästä kuuntelemaan. Bändin musiikkia on kuultu yhtyeen omien albumien lisäksi lukuisilla kokoelma-albumeilla — esimerkiksi sellaisilla kuin “History of Chill”, “Luftkastellet”, “Lovefield Compilation”, “Nirvana Lounge” ja “Le Café Abstrait”.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot