Deep Purple: "More Purple Hits" -kokoelma.

  • Julkaistu 13.06.2008
  • Tagit:
  • Luettu 2024 kertaa

Deep Purple -bändin "More Purple Hits" -kokoelman kansikuva, jossa näkyy tummansininen ja salamoiva taivas, joka lyö vaaleata salamaa siluettina näkyvän mustan talon katolle. Kuvan keskellä bändin logo, alaosassa julkaisun nimi ja pikkupränttiä. Kokoelma-albumi ulos 25.6.

Jo neljä vuosikymmentä vaikuttanut ja Suomessakin ahkerasti keikkaileva Deep Purple on maassamme edelleen suosittu. Edellinen, platinalevyrajamyynnin 30.000 kpl ylittänyt ja vain Suomen markkinoille julkaistu kokoelma “Purple Hits” saa jatkoa “More Purple Hits” -tuplakokoelman muodossa.

Mukana on 33 Purple-klassikkoa ja yli kaksi ja puoli tuntia parhaita levytyksiä vuosilta 1968&ndahs;2005. More Purple Hits tupla CD:n kappalevalikoima on valikoitu kattaen yhtyeen 20 eri studiolevyä.

Kokoelman biisilistasta mainittakoon mm. levytysten “Bloodsucker”, “Demon´s Eye” ja “Never Before” sisältämien biisien singleversiot, “Space Truckin` 1997” -remixversio, “Rat Bat Blue”, “Might Just Take your Life”, “The Gypsy”, “Lady Luck”, “Lady Double Dealer”, “Nobody´s Home”, “Hey Cisco”, “Bananas”-albumin “House of Pain”, sekä toistaiseksi uusimman studiolevyn “Rapture of The Deep” nimikappale.

Varsinaisia Purple faneja hemmotellaan kahdella erikoisuudella:

“Haunted (Mellow mix)”, ennen vain promoversiona saatavana olleella singleversiolla, sekä vain “Purpendicular”-levyn Japanin painoksessa mukana olleella “Don`t Hold Your Breath” -levytyksellä.

“More Purple Hits” -2CD:n kappalevalinnat sekä esittelytekstit ovat maamme eturivin Purple-asiantuntija Teppo Nättilän käsialaa ja mukana seuraa myös lista eri Deep Purple miehistöjen Mark I-VIII -kokoonpanoista plus listaus kaikista Suomen keikkapäivistä vuosiväliltä 1972–2008.

Tänä vuonna yhtye esiintyy Suomessa 12.8. (Helsingin jäähalli) ja 13.8. (Kuopio-halli).

25.6. julkaistava More Purple Hits juhlistaa 40-vuotiasta ja vireätä Deep Purplea!

Deep Purple on:

  • Ian Gillan (laulu)
  • Steve Morse (kitara)
  • Roger Glover (basso)
  • Don Airey (koskettimet)
  • Ian Paice (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot