Dogpound: "Glass Jar" -musiikkivideo.

 • Julkaistu 08.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1265 kertaa

Promovalokuva Dogpound-bändin jäsenistä, joita kuvassa viisi kappaletta. Heistä kahdella pitkät hiukset, osalla parrakkaat kasvot. Etummaisena vasemmalla seisoo kaljupäinen mies, jolla maastopaita alla ja sen yllä hiekanvärinen paita. Ruotsalaisia hevareita

Ruotsalainen hard rock -orkesteri Dogpound (www.dogpound.da.ru) julkaisi netissä tämän musiikkivideon kappaleestaan “Glass Jar”, joka kuullaan yhtyeen järjestyksessä kolmannella studioalbumilla, mikä on nimeltään yksinkertaisesti “III”. Bändi julkaisi kiekkonsa syyskuun 14. päivä Lion Music -levymerkin kautta. Kiekko on seuraaja Dogpoundin vuoden 2005 puolella julkaisemalle “A Night in the Gutter” -nimiselle pitkäsoitolle. Uusi albumi miksattiin legendaarisen Peter Tägtgrenin toimesta Abyss Studioiden syövereissä Ruotsissa. Yhtye julkaisi albumista erityisesti japanilaisia fanejaan varten oman version. Sen soittolistalta löytyy bonuskappale, jonka kirjoitti Hanoi Rocksin remmissä vaikuttava Conny Bloom. Sama heppu on aikoinaan musisoinut myös Electronic Boysin joukoissa.

Yhtyeen joukot ovat aikaisemmin kommentoineet uuden studio-opuksensa biisejä sanomalla niiden harvojen, jotka ovat uusia biisejä kuulleet, kertoneen biisien olevan mainioita. Miehethän tarjosivat musiikkiaan ennakkokuunneltavaksi vain läheisille ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Bändi vannoo, että jos “A Night in the Gutter” kolahti, niin “III” kolahtaa vieläkin kovemmin.

III”-albumin kappaleet:

 1. My Own Sin
 2. Glass Jar
 3. Born A Winner
 4. Human Hologram
 5. Dead And Gone
 6. Not Welcome Here
 7. Blind
 8. One
 9. Other Way Around
 10. In A Life
 11. Away From Me
 12. Undivided
 13. You And Me
 14. Rain Must Fall

Bändin luoma cover-versio Gary Mooren kappaleesta “Led Clones” sisältää vierailevana laulajana Peter Tägtgrenin musisointia. Tägtgrenhän on tuttu mies studiotilojen ulkopuoleltakin, sillä mies on mättänyt metallimusiikkia jo vuosien ajan omissa Hypocrisy- ja Pain-nimisessä bändeissään. “Led Clones” kuullaan Lion Musicin julkaisemalla kokoelmakiekolla “Give Us Moore”.

Dogpound on:

 • Figge (basso)
 • Micke (kitarat)
 • Hea (laulu)
 • Tuka (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot