Doogie White Finland Tour peruutettu tapaturman johdosta.

Skottilaulaja reväytti akillesjänteensä, jalka kipsissä seuraavat 12 viikkoa ja lääkäri määräsi lentokieltoa. Doogie, sekä kaikki kiertueesta vastaavat tahot, sekä bändin jäsenet, ovat todella pahoillaan tapahtuneesta. Doogie lähettää terveisiä ystävilleen ja faneilleen Suomessa ja toivoo, että kiertue pystytään toteuttamaan alkuvuodesta 2010. Lisätietoja: www.aanidynamo.com.

49-vuotiaan Doogie Whiten oli tarkoitus Suomen-kiertueellaan käydä soittamassa ensi viikon varrella Helsingissä, Seinäjoella, Porissa, Järvenpäässä ja Tampereella. Suunnitelmiin kuului myös ensi viikon keskiviikkona vieraileminen Radio Rockin lähetyksessä legendaarisen radioääni Klaus Flamingin vieraana.

Doogie White ilmoitti alunperin syyskuun 28. päivä tapaturmaan johtuneista syistä. Tuolloin mies paljasti pelanneensa jalkapalloa viikoittain samojen kavereiden kanssa viimeisten 20 vuoden ajan. Hän on omien sanojensa mukaan kahden vuosikymmenen varrella onnistunut telomaan itseään vain hyvin vähän, mutta nyt tapaturma osui kunnolla kohdalle vaurioittaen hänen akillesjänteensä. Jalka kipsissä hän ei aio tulla Suomeen, koska lentokoneeseenkin astuminen on kielletty veritulppavaaran vuoksi. Kiertueen uudet päivämäärät aiotaan listata myöhemmin. Mies aikoo soittaa lupaamansa keikat suomalaisille faneilleen vuoden 2010 puolella.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot