EMIn uusi sainaus Kendi.

  • Julkaistu 21.05.2008
  • Tagit:
  • Luettu 1751 kertaa

Kaksipäisen Kendi-bändin jäsenet poseeraavat valokuvassa harmaata taustakangasta vasten. Kuvassa etualalla vaaleahiuksinen nainen, jonka takana seisoo lyhythiuksinen mies, jolla silmiensä edessä mustat aurinkolasit. Nainen heiluttaa kädessään jonkinlaista Kuvassa Yavis ja Salovaara

Kendi on EMIn uusin sainaus ja tuoreilla tanssibiiteillä varustettu kaksikko. Kendi koostuu naisräp-artisti Yaviksesta ja tuottaja Jaakko Salovaarasta. Tämän tykin kaksikon yhteistyö sujuu mutkattomasti: Yavis vastaa kappaleiden sanoitus- ja räppäyspuolesta ja Jaakko Salovaara kappaleiden sävellyksistä ja tuottamisesta. Tällä tanssibiittiä ja räppiä yhdistävällä yhtyeellä ei ole musiikillisia rajoja.

Kendin omalaatuinen soundi on kahden hyvin erilaisen artistin löytämän yhteisen sävelen lopputulos, kertoo Yavis ja Salovaara.

Yavis on aikaisemmin julkaissut omaa materiaalia, vaikuttanut useammassa hiphop-kollektiivissa ja ollut mm. perustamassa suomalaisia naisräppäreitä promoavaa Femcees Finlandia. Jaakko Salovaara on menestynyt Emma-palkittu tuottaja, jonka tuotoksia ovat mm. Daruden “Sandstorm” ja Bomfunk MC`s “Freestyler” -biisit. Salovaara on myös maailmanlaajuisesti tunnettu DJ ja artisti.

Ensimmäinen single “Connected”

Kendin ensimmäinen singlelohkaisu on järisyttävän iskevä “Connected”. Toukokuussa radioille jaettavalla singlellä on mukana neljä remix-kappaletta. “Connected”-kappaleeseen valmistuu musiikkivideo 26. päivä kuluvaa kuukautta. Kuuntele kappale tästä: www.emi.fi/jukebox/play/923/connected.

Kendin debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot