Eva Simonsin "Silly Boy" -kappaletta kuunneltu yli neljä miljoonaa kertaa YouTubessa.

  • Julkaistu 30.07.2009
  • Tagit:
  • Luettu 1571 kertaa

Eva Simonsista otetussa valokuvassa nainen, jolla tötterömäinen punainen tukka ja harmaaksi kalkittu iho. Nainen makaa keltaisen peiton päällä ilman vaatteita ja katselee käsi poskella eteensä. Kuvassa Eva Simons

25-vuotias hollantilainen laulaja/säveltäjä Eva Simons oli vasta valmistelemassa syksyllä julkaistavaa albumiaan, kun levyn “Silly Boy” -kappaleen demoversio levisi levisi Internettiin. Kappale sai valtavan suosion ja sitä spekuloitiin jo Rihannan ja Lady Gagan yhteiskappaleeksi. Nyt “Silly Boy” -kappaletta on käyty kuuntelemassa YouTubessa jo yli 4 miljoonaa kertaa. “Silly Boy” -single jaetaan tällä viikolla radioille ja kappaleeseen valmistuu musiikkivideo elokuun alussa. Biisi julkaistaan digitaalisesti 14.8.

Alankomaiden pohjoisosista kotoisin oleva Eva Simons tuli maailmanlaajuisesti electropop-musiikin ystävien korville julkaistuaan toukokuussa 2009 hittikappaleensa “Silly Boy” YouTube-videopalveluun. Simonsin hittibiisi on yksi kuunnelluimmista viisuista Internetissä. CD:nä ja digitaalisesti hankittavassa muodossa julkaistava single on tuotettu Tearce “Kizzo” Keazin toimesta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot