Fatal Smilen laulajan koti tuhoutui tulipalossa.

 • Julkaistu 30.12.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1351 kertaa

Fatal Smilen albumin "World Domination" etukannessa musta pohjaväri, jota vasten sijoitettu teräksinen lohikäärmesymboli ja sen alle albumin nimi, jonka päälle bändin logo hopeisin tai metallisin kirjaimin. Kuvan laidoilla koristeelliset kulmaraudat. Uusimman albumin kansikuva

Tukholmalaisen raskasta rokkia soittavan Fatal Smile (www.fatalsmile.com) –yhtyeen keulahahmon ja laulajan, Bladen, kotitalo tuhoutui tulipalossa eilen. Mies oli lomailemassa Thaimaan lämpimillä seuduilla ja vastaanotti siellä tiedon omakotitalonsa kohtalosta. Rokkibändin vokalistin kotitaloa sammutti yhteensä 13 paloautoa noin 12 tunnin ajan, mutta lukaalia ei kovista ponnisteluista huolimatta kyetty pelastamaan, vaan se kärsi osittain vakavia vaurioita ulko- ja sisäpuolelta. Valokuva kaksikerroksisesta kartanomaisesta rakennuksesta, yhtyeen vokalistin turmeltuneesta kodista, löytyy suoraan tästä.

Fatal Smile uutisoi kuluvan kuukauden ensimmäisellä viikolla joutuneensa varmistamaan yhtyeen kiertuetta ympäröineet huhut — kiertue Mötley Crüen kanssa jouduttiin perumaan. Kiertue peruttiin todella lyhyellä varoitusajalla, nimittäin Euroopan-kiertueen oli kaavailtu käynnistyvän vain päivää myöhemmin. 2.12. uutisoi kiertueen peruminen johtui siitä, että reissua Espanjan maaperällä organisoinut taho ei kyennyt järjestämään asioita Barcelonan, Bilbaon ja Madridin keikkojen osalta. Kyseiset kolme esiintymistä vaikuttivat koko Euroopna-kiertueeseen. Tämän johdosta Vince Neilin, jonka kanssa Fatal Smilen oli tarkoitus ryhtyä koitokseen, manageritoimisto päätti panna koko keikkasuunnitelman jäihin ainakin toistaiseksi. Fatal Smilen mukaan kyseinen ilmoitus järkytti yhtyettä valtavasti, sillä koko sakki oli kovasti odottanut tien päälle pääsemistä.

Fatal Smilen uran uusin ja järjestyksessä kolmas albumi on “World Domination”. Se julkaistiin täällä Euroopassa 15. helmikuuta 2008. Kiekon miksaajana toimi tuottaja Michael Wagener, joka on tehnyt saman alan töitä hard rock -maailman legendaarisille toimijoille, kuten ainakin Metallicalle, Ozzy Osbournelle sekä Mötley Crüelle. “World Domination” julkaistiin Locomotive Recordsin voimin myös Yhdysvalloissa aikaisemmin kuluvan vuoden keväällä.

“World Domination” -albumin kappaleet:

 1. S.O.B.
 2. Stranger
 3. Primed & Ready
 4. Too Far Down
 5. No Tomorrow
 6. Out of My Head
 7. Run for Your Life
 8. Fatal Smile
 9. Straight to Hell
 10. Eve of War

Fatal Smile on:

 • Y (kitarat ja taustalaulu)
 • Blade (laulu)
 • Alx (basso ja taustalaulu)
 • Zteff (rummut ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot