Five Minutes For Myself julkaisee "The Fifth" -EP:n.

"The Fifth" -EP:n harmaasävyinen etukansi. Julkaistaan 15.4.2011

Pääkaupunkiseudulla vaikuttava rock -yhtye Five Minutes For Myself julkaisee järjestyksessään viidennen julkaisunsa huhtikuussa. “The Fifth” -nimeä kantava neljän kappaleen EP julkaistaan digitaalisesti ja rajoitettuna vain keikoilla myytävänä CD-versiona 15.4.2011.

Five Minutes for Myself juhlistaa EP:n julkaisulla viisi vuotta kestänyttä yhteistä taipalettaan. Viime keväänä julkaistun “Come see Us Alive!” -debyyttialbumin julkaisun jälkeen yhtye on keskittynyt luomaan musiikillista nahkaansa. Tavoitteena on ollut saavuttaa myös äänitetyssä muodossa sama energia, rouheus ja fiilis, joka on kuultavissa bändin keikoilla. “The Fifth” -EP onkin äänitetty lauluja ja muutamia kitaratuplauksia lukuun ottamatta livenä. Five Minutes For Myself esitellään kuulijoille nyt rehellisimmillään ja aidoimmillaan.

‘The Fifth’ -EP:n sanoma kiteytyy ‘Reality’-biisissä: totuutta ei voi paeta! Totuus ei koskaan ole paha, ainoastaan omat vääristyneet kuvitelmamme todellisuudesta voivat aiheuttaa tuskaa. Jotkut näkevät todellisuuden helpommin, toisille se on vaikeampaa. Minun silmäni avautuivat viidennellä kerralla, kertoo yhtyeen laulaja Mirella Pekkonen.

“The Fifth” -EP nauhoitettiin Porvoon Mankku-studiolla tuottaja–äänittäjä Hannu Hattusen osaavissa käsissä ja masteroitiin Jaakko Viitalähteen toimesta Virtalähde Masteringilla Kuhmoisissa. EP:n digitaalisesta jakelusta ja promootiosta vastaa Playground Music Bam Oy.

“The Fifth” -EP:n kappaleet:

  1. Zupaherroooh!
  2. Far
  3. Reality
  4. No Refrain

Five Minutes Fore Myself esiintyy:

  • 15. huhtikuuta: Semifinal (Helsinki)
  • 26. toukokuuta 2011: Torvi (Lahti)
  • 27. toukokuuta 2011: Rytmi-Katti (Kouvola)
  • 4. kesäkuuat 2011: Painobaari (Helsinki)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot