Gary Moore: "Bad For You Baby".

 • Julkaistu 12.09.2008
 • Tagit:
 • Luettu 2045 kertaa

Gary Mooren "Bad For You Baby" -albumin etukansi. Kuvassa näkyy sinisävyinen valokuva pörröhiuksisesta miehestä, jolla mustat vaatteet ja sylissä kitara, jota hän soittaa. Taustalla pari tuikkivaa spottivaloa ja vesisadetta. Uusi albumi lokakuussa

Sähkökitaristina maailmanlaajuisesti hyvin tunnettu 56-vuotias Gary Moore (www.gary-moore.com) tulee julkaisemaan uransa järjestyksessä jo 35. pitkäsoiton syyskuun 22. päivä. Uusi albumi on nimeltään “Bad For You Baby” ja sen julkaisusta vastaa Eagle Records, joka on osa Eagle Rock Entertainment -nimistä yritystä. Uusi albumi sisältää peräti 11 biisiä, jotka edustavat sitä kitaravetoista blues-rockia, jota mies nauhoitti vuoden 2006 puolella ilmestyneelle “Old New Ballads Blues” -levylle ja viime vuonna julkaistulle “Close As You Get” -opukselle.

35 vuoden ajan kitaraansa luritellut Gary Moore on vuosien varrella soitellut yhdessä Thin Lizzyn kitaristina edesmenneen Phil Lynottin seurassa. Mies on ottanut vaikutteita Elvikseltä, Hendrixiltä, Mayallilta ja Fleetwood Macin Peter Greeneltä. Jälkimmäiselle muusikolle Gary Moore lohkaisi tribuuttiluomuksen vuoden 1995 puolella julkaistun “Blues For Greeny” muodossa. Moore on vuosien varrella esiintynyt ainakin Colosseum II:n ja Skid Rowin sekä Traveling Wildburysin kanssa.

“Bad For You Baby” -albumin kappaleet:

 1. Bad For You Baby
 2. Down The Line
 3. Umbrella Man
 4. Holding On
 5. Walking Thru The Park
 6. I Love You More Than You’ll Ever Know
 7. Mojo Boogie
 8. Someday Baby
 9. Did You Ever Feel Lonely?
 10. Preacher Man
 11. Trouble Ain’t Far Behind

Uusi “Bad For You Baby” -niminen albumi on seuraaja Mooren vuonna 2007 annostelemalle “Close As You Get” -albumille. Edellinen pitkäsoitto julkaistiin suurelle yleisölle toukokuussa -07, joten nyt syyskuun loppupuoliskolla ihmisten ilmoille ilmestyvä albumi on ensimmäinen kerta yli vuoteen kun Moorelta kuullaan uutta materiaalia. “Bad For You Baby” julkaistaan Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa 22.9. ja sitten Yhdysvalloissa, tosin vasta 7. lokakuuta. Gary Mooren tuottama uusi albumi lasketaan Japaniinkin, nimittäin 22. päivä lokakuuta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot