Guns N' Roses ei tee comebackia.

Gunnareiden "Chinese Democracy" -albumin kansikuvassa näkyy harmaasävyinen valokuva polkupyörästä, jonka tarakalla suuri oljista kasattu laatikkomainen astia. Pyörän takana seinään on tuherrettu mustin kirjaimin, että "Guns N' Roses". Bändin logo kuvan oi Albumi julkaistiin 23.11.2008

Kalifornialainen rock-ryhmä Guns N’ Roses on kielinyt yhtyeen keulahahmo ja laulaja Axl Rosen suulla, ettei bändi aio tämänhetkisten suunnitelmien mukaan tehdä minkäänlaista comebackia bändin suosituimmalla kokoonpanolla. Yhtyeen keulahahmoa edustava manageri Irving Azoff kommentoi hiljattain medialle antamassaan lausunnossa, ettei Axl Rose ole kiinnostunut bändin suositun kokoonpanon kasaamisesta, vaikka fanit niin toivoisivatkin. Suunnitelmia kokoonpanon muuttamista varten ei ole olemassa, eikä siitä ole käyty minkäänlaista dialogia muiden jäsenten kanssa.

Yhtyeen uusin studioalbumi on nimeltään “Chinese Democracy”. Sitä on myyty kahden myyntiviikon aikana bändin kotimaassa noin 57 000 kappaletta. Levyn myyntilukemat putosivat peräti 78 prosenttiyksikköä ensimmäisen viikon myyntijakson jälkeen. Ensimmäisen viikon aikana opusta ostettiin muhkeat 261 000 kopiota. Yksi syy Guns N’ Roses -bändin albumin myyntilukujen putoamiseen on AC/DC:n studiosoitto “Black Ice”. Albumi julkaistiin Wal-Martin myymäläketjun myymälöiden välityksellä ja sitä on ostettu Yhdysvalloissa jo lähes 0,8 miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikon aikana. “Gunnareiden” uusi albumi julkaistiin 15 vuoden levytystauon jälkeen, kun taas AC/DC:n levy julkaistiin vain noin kahdeksan vuotta kestäneen taukokauden päätteeksi.

AC/DC:n joukot ovat tehneet runsaasti bändihaastatteluita, televisioesiintymisiä ja myös tuoneet itseään tykö Internetin välityksellä, toisin kuin Guns N’ Roses. Guns N’ Roses ei ole tällä hetkellä kirjannut ainoatakaan live-esiintymistä, eikä bändin keulahahmona tunnettu Axl Rose ole viitsinyt tehdä yhtäkään haastattelua tukeakseen uuden studioalbumin sanoman leviämistä. Axl Rose valitsi albuminsa julkaisijaksi USA:ssa Best Buyn, joka myy levyä maassa yksinoikeudella. Wal-Martin harteille annettiin AC/DC:n levy. Wal-Mart -myymäläketjulla on jo aikaisemmin runsaasti kokemusta musiikin myymisestä, sillä se on tuonut esiin myös Eaglesin sekä Garth Brooksin levytyksiä.

“Chinese Democracy” -albumin kappaleet:

 1. Chinese Democracy
 2. Shackler’s Revenge
 3. Better
 4. Street Of Dreams
 5. If The World
 6. There Was A Time
 7. Catcher In The Rye
 8. Scraped
 9. Riad N’ The Bedouins
 10. Sorry
 11. I.R.S.
 12. Madagascar
 13. This I Love
 14. Prostitute

Guns N’ Roses on:

 • W. Axl Rose (laulu)
 • Dizzy Reed (kosketinsoittimet, bongot ja taustalaulu)
 • Chris Pitman (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • Bryan Mantia (rummut)
 • Frank Ferrer (rummut)
 • Richard Fortus (kitara)
 • Bumblefoot (kitara ja taustalaulu)
 • Tommy Stinson (basso ja taustalaulu)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot