HIM vierailee Bruce Dickinsonin radio-ohjelmassa.

Suomalainen love metallia soittava HIM (www.heartagram.com) käy vierailemassa Bruce Dickinsonin omassa radio-ohjelmassa perjantaina 21. syyskuuta, jolloin Bruce pitää viikottaisen “The Bruce Dickinson Friday Rock Show” -ohjelmansa. Dickinson on tuttu mies rokkibändi Iron Maidenin puikoista. Miehen radioshow’ta voi kuunnella myös Internetissä BBC.co.uk-nettisivustolla.

HIM julkaisee uuden “Venus Doom” -nimisen albuminsa seuraavasti:

  • 14. syyskuuta: Saksa ja Suomi
  • 17. syyskuuta: Muu Eurooppa
  • 18. syyskuuta: Pohjois-Amerikka

Bändin tuorein musiikillinen ulosanti äänitettiin yhteistyössä Hiili Hiilesmaan ja Tim Palmerin kanssa helsinkiläisen Finnvoxin tiloissa. Palmer on uransa aikana puuhaillut myös sellaisten rytmiryhmien kanssa kuin U2, Switchfoot ja Hot Hot Seat.

“Venus Doom” on yhtyeen uran järjestyksessä kuudes pitkäsoitto. Bändin keulahahmona toimiva Ville Hermanni Valo on lausunut levyn musiikillisen tyylin olevan aikaisempaa raskaampaa ja kitaravetoisempaa — sen musiikkiin on vaikuttanut mm. Black Sabbath, Soundgarden ja vanhempi amerikkalaisen Metallica-ryhmän tuotanto.

HIM on:

  • Ville Hermanni Valo (laulu)
  • Mige Amour (basso)
  • Lily Lazer (kitarat)
  • Janne Johannes Puurtinen (kosketinsoittimet)
  • Gas Lipstick (rummut)

Jaa Facebookissa

Maria Susanna kirjoitti 6100 päivää sitten, että:

Täällä roihahti viime yönä kirjahylly saatana tuleen. Meikä vaan laulo Nightwishiä ja järjesteli paikkoja. Se oli Halpa-Hallin (lars leevi) kynttilä. Pohjassa oli jokin kumma räjähdeyllätys. No, onneksi oli yks eki (sealedlips) mukana. Se poltti kätensä. Katossa on musta läiska. Meinas jo mulle suuttua. Se on Hagerteja. Osittain. Raatasin äitinsä kaa puhelimessa. No sit tuli “pieni” väärinkäsitys. Old lies, they die harder? No shit. Yks Sarivaaran Kimmo kuoli. En tosiaan tiedä asiasta yhtään sen enempää. Se oli ainoa kiva poika koko porukasta. Oltiin sen kans Vallovaarassa. Mut ei oltu silleen. Mut nyt kuittaan raporttini tältä erää tähän. Maria

n:o

Käyttöehdot