Ismo Alanko Teholla: "Onnellisuus".

Ismo Alanko Tehollan "Onnellisuus"-singlen kansikuvassa verenpunainen taustaväri ja sen keskellä lukee mustalla värillä yhtyeen nimi. Bändin nimen alla suurin valkoisin kirjaimin singlen nimi. Kuvassa ylä- ja alaosassa valkoiset pallot. Julkaistaan 10.2.2010

Soitinyhtye Ismo Alanko Teholla (www.ismoalanko.com) aikoo julkaista ensi vuoden helmikuussa sellaisen studioalbumin kuin “Onnellisuus” levy-yhtiö Fullsteam Recordsin ensi vuoden helmikuussa. Albumin ensimmäinen single on sen nimikkokappaleesta tehty lohkaisu, jonka voi jo käydä kuuntelemassa bändin nettisivuilta. Singlen voi ostaa myös digitaalisessa muodossa iTunesin kautta. Yhtyeen toistaiseksi tuorein studiosoitto on viime vuoden puolella julkaistu “Blanco Spirituals”. Ismo Alanko Teholla julkaisi aikaisemmin kuluvana vuonna DVD-levyn “Lava”, joka sekin yhdessä yhtyeen esikoisalbumin kanssa kävi kääntymässä Suomen virallisella levylistalla. Uusi “Onnellisuus”-albumi aiotaan julkaista 10. helmikuuta 2010. Se on Riku Mattilan kanssa tuotettu tekele.

Uuden singlelohkaisun voi käydä kuuntelemassa myös Ismo Alanko Teholla -koplan omilta MySpace-sivuilla. Yhtye aikoo listata lähitulevaisuudessa suunnitelmat Suomen-kiertueen saralta, sillä bändi meinaa lähteä keikkailemaan kotimaata kattavasti kunhan albumi on julkaistu. Kiertuesuunnitelmat paljastetaan ensi vuoden alussa.

Ismo Alanko Teholla julkaisi huhtikuussa “Lava”-nimisen DVD:n. Se kipusi oitis ilmestyttyään Suomen virallisen DVD-listan kirkkaimmalle pallille.

Viime vuoden heinäkuussa Ismo Alanko Teholla duetoi yhdessä Jonna Tervomaan kanssa yhteissinglen “2×1=1”, jota soitettiin ensimmäistä kerta yleisölle heinäkuussa 2008 Ruisrockin faneille, jossa Jonna Tervoma kävi esiintymässä yllätysvieraana bändin keikalla.

Ismo Alanko Teholla on:

  • Ismo Alanko (laulu, kitarat, piano, farfisa-urku ja sello)
  • Teho Majamäki (rummut ja perkussiot, vibrafoni, marimba, intialainen matkaharmooni, sormipiano ja taustalaulut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot