Jackass-sarjan Steve-O mielisairaalassa!

  • Julkaistu 14.03.2008
  • Tagit:
  • Luettu 2295 kertaa

Maailmalle 13. päivä kuluvaa kuukautta kiirinyt kuuluminen Steve-O:n mielentilasta kertoo, että Jackass-televisiosarjan tähtenä tunnettu heppu joutui putkan täytteeksi jo parisen viikkoa sitten. Mies on sen jälkeen päässyt nauttimaan myös lepositeistä, kun hänet vietiin putkasta suoraan sairaalaan viime sunnuntai-iltapäivänä. Steve-O:n seurassa liikkunut nimetön lähde, joka luonnehtii itseään miehen ystäväksi, kertoi medialle Steven käyttäytyneen sunnuntaina aivan mielipuolisesti. Steve oli hehkuttanut lääkärihenkilöstöllekin haluavansa satuttaa itseään “todella pahasti” ja että hän haluaa murskata huolellisesti jok’ainoan kehonsa sisältämän luun yksi kerrallaan.

Jackass-nimisestä huumoriohjelmasta suuruuteen noussut Steve-O on tällä hetkellä kirjoilla mielisairaalassa. Hänet vietiin hullujenhuoneelle sunnuntaina 9. päivä kuluvaa kuukautta. Viikkoa ennen kyseistä välikohtausta hänet pidätettiin epäiltynä vandalismista ja huumausaineiden hallussapidosta sekä vanhentuneella ajokortilla kaahailusta.

Lontoossa vuonna 1974 syntynyt Steve-O on syntyjään Stephen Glover. Nuori mies on tällä hetkellä Thaliansin mielisairaalakeskuksessa. Samassa paikassa on aikaisemmin hermojaan ja todellisuudentajuaan käynyt korjauttamassa myös näyttelijä Owen Wilson, joka yritti viime vuonna tehdä itsemurhan. Steve-O pistettiin putkaan maaliskuun alussa, jolloin hän oli käynyt rähisemässä naapurilleen, syyllistynyt suoranaiseen vandalismiin, pitänyt hallussaan laittomaksi määriteltyä huumaavaa ainetta ja ajellut autolla sellaista ajolupaa käyttäen, joka ei ollut enää voimassa.

“Taiteilija” on aikaisemminkin joutunut kohtaamaan lain kovan kouran. Hänet on vuosien varrella pidätetty mm. Ruotsissa vuonna 2003, jolloin häntä syytettiin huumeiden salakuljettamisesta maahan. Mies oli nielaissut vatsaansa kondomin, jonka sisälle oli ahdettu kannabista. Tämä tempaus ei mennyt tullissa läpi, joten hänet pidätettiin. Mies vapautettiin muutamia päiviä myöhemmin sen jälkeen kun hän oli maksanut sakkoja noin 6700 Yhdysvaltain dollaria, joka on noin 4300 euroa.

Gentlemanni on syyllistunut lukuisia kertoja myös julkisella paikalla virtsaamiseen. Eräänkin kerran pari vuotta sitten mies kävi noudattamassa luonnon vastustamatonta kutsua virtsaamalla Oscar-juhlien yhteydessä järjestetyillä kutsuilla punaisen maton päälle. Toimenpiteen päätyttyä hän otti vaatteensa yltään ja jatkoi kutsuilla seurustelemista alastomana.

Aivonsa kannabiksella tuhonnut Jackass-tähti on nauttinut yöklubien elämästä lukuisia kertoja polttelemalla marihuanasätkää.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot